اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباره باطری ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال درباره باطری ماشین

میتونیم یه سر وسط ایجاد کنیم که هم موقع شارز این کار بهتر انجام بگیره و هم موقع مصرف.
    در مورد شارژ یا تامین موتور هم شما فکر کن یه باطری کم امپر که با باطری های ثابت موازی شده تو مدار گزاشتیم. یعنی موقعی که موتور کار میکنه موتور رو تغذیه میکنه و در نتیجه انرژی کمتری از باطری کشیده میشه و موقعی که ثابت ایستاده باطری رو شارژمیکنه.
    شب ها هم که فکر نکنم ایشون بیشتر از 2 ساعت بیرون برن. (من خودم کلا شبا بیرون نمیرم )

ولتاژ پنل رو تو هر سر 2 ولت و در مجموع 4 ولت بالاتر در نظر میگیریم که خاصیت شارژ کنندگی داشته باشه.
    با 4 ولت هم فکر نکنم به به ارمیچر 24 ولت صدمه ای وارد بشه.
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

استاد Ghasede del از نظر شما فکر کردن به باتری خورشیدی معقولانه است؟

دیدگاه

میتونیم یه سر وسط ایجاد کنیم که هم موقع شارز این کار بهتر انجام بگیره و هم موقع مصرف.
        در مورد شارژ یا تامین موتور هم شما فکر کن یه باطری کم امپر که با باطری های ثابت موازی شده تو مدار گزاشتیم. یعنی موقعی که موتور کار میکنه موتور رو تغذیه میکنه و در نتیجه انرژی کمتری از باطری کشیده میشه و موقعی که ثابت ایستاده باطری رو شارژمیکنه.
        شب ها هم که فکر نکنم ایشون بیشتر از 2 ساعت بیرون برن. (من خودم کلا شبا بیرون نمیرم )

ولتاژ پنل رو تو هر سر 2 ولت و در مجموع 4 ولت بالاتر در نظر میگیریم که خاصیت شارژ کنندگی داشته باشه.
        با 4 ولت هم فکر نکنم به به ارمیچر 24 ولت صدمه ای وارد بشه.
        اولآ توانی که تولید میشه نسبت به سطح زیاد نیست دومآ اون توان همیشه ثابت نیست در فصول مختلف فرق میکنه
        اول باید دید جریان موتور در حالت های مختلف چقدره شاید توان 40 یا 50 واتی باطری خورشیدی نتونه ویلچر رو تکون بده
        اگر بعنوان کمکی مد نظرت باشه باید دید این کمک محسوس هست و به قیمتش میارزه و اگر بری شارژ
        مورد استفاده قرار بگیره فکر میکنی چند روز طول میکشه تا باطری ها رو شارژ کنه قرار دادن ویلچر برای شارژ تو آفتاب شدید
        بیشتر ضرر داره تا منفعت.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
          باطری خورشیدی فکر میکنی کار مشکوکی نیست
          باطری خورشیدی چی کار کنه باطری رو شارژ کنه یا نیروی محرکه رو تامین کنه منظورت کدوم کاره؟
          من هم با صحبت های آقا افشین موافقم . می دونید چندتا سلول باید بخرید و هر کدوم از اون سلول ها برای اینکه بتونه انرِِژی لازم رو تامین کنه چند در میاد !؟ بعلاوه سایر مداراتش هم از لحاظ هزینه ای کم از همون باتری لیتیوم پلیمر نمیاره . بعدش هم وقتی این سلول ها ماکزیمم توان خروجی رو دارن که خورشید بصورت عمود به اون ها بتابه . در این حالت جریان خروجی ماکزیمم میشه . اما حالا می خواید این سلول ها رو کجا نصب کنید که نور خورشید بهش عمود بتابه ؟

اضافه شده در تاریخ :
          9 صفحه از این تاپیک گذشته و هنوز به یک جواب درست نرسیدیم . این موضوع یک موضوع ساده هست و نباید اینقدر دربارش بحث بشه و اون رو پیچیده کنیم و باید خیلی زودتر به جواب می رسیدیم . این ویلچر رو شرکت سازندش برای رفع نیاز های در حد همین دستگاه ساخته . شما هر کار دیگه ای که بخواید بکنید مستلزم این هست که در ساختارش دست ببرید . دست بردن در این ساختار خیلی چیزها رو تغییر میده .
          ببینید این مشخصات موتورهای این ویلچر هست که توسط شرکت سازندش داده شده :
          موتور
          2 عدد موتور 700 وات DC ساخت EMG تایوان
          جمع توان مصرفی این موتورها در حالت نامی در کل 1400 وات هست . جدا از چراغ ها و ....... . حالا این توان مصرفی رو می خواید با چندتا پنل خورشیدی بدست بیارید ؟
          به نظر من بهترین راه و ارزانترین راهش استفاده از همون باتری های سیلد هست در کنار باتری های اصلی.
          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

بنظر من باید از شر باطریهای کم بازده خلاص شد و جای گرانبهایی که اشغال شده با باطریهای پر بازده پر شه.
            یا اینکه ایشون یک ویلچر موتوری طراحی کنه برای مکانهای باز و از این ویلچر برای مکانهای بسته استفاده کنه.

دیدگاه

نظر من به عنوان کمکی بود.

در مورد سیلد اسید هم من از همون اول گفتم که بهترین راه حله ولی شما ردش کردید.
              نظر من رو سیلد اسید هست 100%
              برای جا دادن هم باید بدنه یا همون پلاستیک های بیرونی باز بشن و به اصطلاح شاسی لخت بشه تا ببینیم جا داره برای باطری اضافی یا نه؟
              نظر شخص من اینه که 2 تا باطری 40 امپر (با توجه به جا هر چند امپر که جا بشه) که طولی باشن و ارتفاع و عرض کمی داشته باشن رو بغل ویلچر و زیر دسته ها وصل کنیم تا هم تعادل ویلچر بهن نخوره هم تو دید نباشه و هم موقع رفت و اومد اذیت نکنه.
              دوستمون که گفت نمیتونه با باطری اضافی بره تو اسانسورر. اگه اونجا نصب بشن فکر نکنم مزاحمتی داشته باشن.
              باطری های اضافی شده رو سری میکنیم تا 24 ولت حاصل بشه. بعد 24 ولت فابریک رو با 24 ولتی که اضافه کردیم موازی میکنیم برای افزایش انرژی.
              روش رو هم میشه با فوم یه کارایی کرد که فابریک بزنه و اصلا معلوم نشه باطری اضافه شده.

اگه هم نشد 2 به دو باطری های موتر رو که از 5.5 تا 10 امپر هستن رو موازی میکنیم تا باطری طولی به دست بیاریم.
              اگه لازمه فردا تصویری بزارم. الان خستمه حال نقاشی کردن ندارم.
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نظر من به عنوان کمکی بود.

در مورد سیلد اسید هم من از همون اول گفتم که بهترین راه حله ولی شما ردش کردید.
                نظر من رو سیلد اسید هست 100%
                برای جا دادن هم باید بدنه یا همون پلاستیک های بیرونی باز بشن و به اصطلاح شاسی لخت بشه تا ببینیم جا داره برای باطری اضافی یا نه؟
                نظر شخص من اینه که 2 تا باطری 40 امپر (با توجه به جا هر چند امپر که جا بشه) که طولی باشن و ارتفاع و عرض کمی داشته باشن رو بغل ویلچر و زیر دسته ها وصل کنیم تا هم تعادل ویلچر بهن نخوره هم تو دید نباشه و هم موقع رفت و اومد اذیت نکنه.
                دوستمون که گفت نمیتونه با باطری اضافی بره تو اسانسورر. اگه اونجا نصب بشن فکر نکنم مزاحمتی داشته باشن.
                باطری های اضافی شده رو سری میکنیم تا 24 ولت حاصل بشه. بعد 24 ولت فابریک رو با 24 ولتی که اضافه کردیم موازی میکنیم برای افزایش انرژی.
                روش رو هم میشه با فوم یه کارایی کرد که فابریک بزنه و اصلا معلوم نشه باطری اضافه شده.

اگه هم نشد 2 به دو باطری های موتر رو که از 5.5 تا 10 امپر هستن رو موازی میکنیم تا باطری طولی به دست بیاریم.
                اگه لازمه فردا تصویری بزارم. الان خستمه حال نقاشی کردن ندارم.
                باطری سیلد اسید با باطری های خودش فرقی نداره اگر بشه جا پیدا کرد خب ظرفیت باطری خودش رو دو برابر کنید یا دو تا باطری دیگه اضافه
                کنید .

دیدگاه

یا اینکه ایشون یک ویلچر موتوری طراحی کنه برای مکانهای باز و از این ویلچر برای مکانهای بسته استفاده کنه.
                  یا اینکه یه ماشین دستی بخره / یا یه پراید یا پیکان دست دوم بخره و 2 میلیون بده دستیش کنن (حتی دنده رو هم اتوماتیک میکنن ). و از این ویلچر برای مکانهای بسته استفاده کنه .

بد میگم / اول و آخر ویلچر وسیله ای نیست که باهاش بخواد تو خیابون رانندگی کنه !! X_X

دیدگاه

یا اینکه یه ماشین دستی بخره / یا یه پراید یا پیکان دست دوم بخره و 2 میلیون بده دستیش کنن (حتی دنده رو هم اتوماتیک میکنن ). و از این ویلچر برای مکانهای بسته استفاده کنه .

بد میگم / اول و آخر ویلچر وسیله ای نیست که باهاش بخواد تو خیابون رانندگی کنه !!
                    برداشت شما از مکانهای باز خیابون واتوبانه :biggrin:
                    مثال:جناب های ولتاژ برای تهیه نون وگوشت و تخم مرغ و مرغ با پیکان نمی رن تو مغازه طرف(البته اگر توان خریدش دیگه باشه)

دیدگاه

برداشت شما از مکانهای باز خیابون واتوبانه :biggrin:
                      مثال:جناب های ولتاژ برای تهیه نون وگوشت و تخم مرغ و مرغ با پیکان نمی رن تو مغازه طرف(البته اگر توان خریدش دیگه باشه)
                      بله . آخه ایشون مکان های بازش پیاده رو ها و در نهایت خیابون و اتوبوس BRT و مترو و دیگر وسایل نقلیه تا محل کارش و .... هست .

خوب چرا اینهمه دنگو فنگ واس 2 ساعت شارژ بیشتر اونم واس جابجایی بین وسایل نقلیه ؟ !

یه دفعه یه وسیله نقلیه ...و مسقیم بشینه و هر جا میخواد بره دیگه .

تازه اگه مسیرش تغییر کنه / اون سیستم جابجایی که براش عادت شده ناکارامد میشه . (همه جا که BRT نیست .همیشه که BRT خلوت نیست :biggrin

دیدگاه

البته بد چیزی نگفتی خوب بود این شرکت های ماشین سازی یه فکری برای این قشر از جامعه میکردن
                        دیدی این فیلم های فضایی رو که یک سفینه کوچک از سفینه مادر جدا میشه و میره بعد از ماموریت
                        دوباره برمیگرده یه ماشین می ساختن که ویلچر برقی ازش جدا میشد دوباره میتونست برگرده به ماشین طرف هم
                        لازم نبود از جاش بلند بشه باطری ویلچر هم موقع حرکت ماشین شارژ میشد.

دیدگاه

خیلی جالبه .....
                          امروز داشتم از اول مطالب تاپیک رو یک دور می کردم . دیدم جواب ها مثل یک شکل موج سینوسی داره نوسان میکنه . البته در حال حاظر داریم وارد نیم سیکل منفی اون میشیم !
                          روز اول که همه گفتن باتری رو عوض کنیم
                          روز بعد گفتن موتور بگیریم
                          روز بعد گفتن سلول خورشیدی بگیریم . تا اینجا رفتیم به پیک مثبت سینوسی . بعد که واز افتاد توی سرازیری :
                          باتری ها رو عوض نمی کنیم
                          موتور نمی ذاریم
                          سلول هم نمیشه . تا اینجا شد صفر . حالا وارد ناحیه منفی سینوسی میشیم :
                          مر حله اول : اصلا چرا می خوایم دست بهش بزنیم . همینجوری خوبه دیگه ! بیشتر می خواد راه بره با ماشین بره !
                          مرحله دوم (احتمالا !) :اصلا برو یک ویلچر دیگه بخر !
                          مرحله سوم (پیک منفی سینوسی !) : اصلا ویلچر چیه ؟! ما اینجا چکار می کنیم !؟ ECA چیه ؟! ........
                          و همینطور داره جواب ها نوسان میکنه ..........
                          البته دوستان ناراحت نشن . حرف های خودم هم لابه لاش بود !
                          تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
                          دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
                          مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
                          حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

اره دیگه داش محمد / همین جوریه دیگه
                            اصولا وقتی ما مهندسا بحث میکنیم که آخر یه جوابی واس بنده خدا پیدا کنیم اینجوری میشه .
                            یکی اخیرا تو نخ (تو کف )باتری خورشیدیه و باهاش حال میکنه میاد مینویسه . یکی 2 روزه که زده تو کار باتری لیتیوم خوب اینجا پیشنهاد میده .
                            یکی به ژول فکر میکنه :biggrin: یکی به وات یکی هم مثل من از اول تاپیک دوست داره زور چپونی کنه و از پیشنهاد باتری خورشیدی و .... اصلا خوشش نمیاد . البته چرا ؟ چون به هیچ جا نمیرسه .
                            البته زحمت دادا آروینو زیر سوال نمیبرم که از همه بیشتر ...آره. :applause:
                            میدونی من چی میگم : اگر کسی کاری رو نکرده نباید نظر مطلق بده و پایین نیاد / فقط یه پیشنهاد کوچیک .

حالا موندم چه جوری بگم از باتری خورشیدی / باتری لیتیومی و..... / موتور برق :redface: بگذرید .
                            البته گفتم شخصا آدم جسوریم . شاید من خودم به موتور برق کلید میکردم و یه باید میارم و یا علی و...
                            ولی خوب اینجا نمیشه
                            جناب والت بهتره الان یه نظر در مورد هزینه 2 میلیونی باتری لیتیومی هم بدی تا تکلیفش همینجا معلوم بشه :agree:

دیدگاه

خیلی جالبه .....
                              امروز داشتم از اول مطالب تاپیک رو یک دور می کردم . دیدم جواب ها مثل یک شکل موج سینوسی داره نوسان میکنه . البته در حال حاظر داریم وارد نیم سیکل منفی اون میشیم !
                              روز اول که همه گفتن باتری رو عوض کنیم
                              روز بعد گفتن موتور بگیریم
                              روز بعد گفتن سلول خورشیدی بگیریم . تا اینجا رفتیم به پیک مثبت سینوسی . بعد که واز افتاد توی سرازیری :
                              باتری ها رو عوض نمی کنیم
                              موتور نمی ذاریم
                              سلول هم نمیشه . تا اینجا شد صفر . حالا وارد ناحیه منفی سینوسی میشیم :
                              مر حله اول : اصلا چرا می خوایم دست بهش بزنیم . همینجوری خوبه دیگه ! بیشتر می خواد راه بره با ماشین بره !
                              مرحله دوم (احتمالا !) :اصلا برو یک ویلچر دیگه بخر !
                              مرحله سوم (پیک منفی سینوسی !) : اصلا ویلچر چیه ؟! ما اینجا چکار می کنیم !؟ ECA چیه ؟! ........
                              و همینطور داره جواب ها نوسان میکنه ..........
                              البته دوستان ناراحت نشن . حرف های خودم هم لابه لاش بود !
                              محمد جان فکر میکنی چرا در مورد طراحی و تولید میگن
                              (پا توی این راه نزار وسط کار میمونی تشنه توی شوره زار)
                              طراحی و تولید خاصیتش نوسانه اینقدر باید ادامه بدی تا
                              موج میرا بشه .
                              هر نظری محسنات و معایبی داره.

دیدگاه

البته بد چیزی نگفتی خوب بود این شرکت های ماشین سازی یه فکری برای این قشر از جامعه میکردن
                                دیدی این فیلم های فضایی رو که یک سفینه کوچک از سفینه مادر جدا میشه و میره بعد از ماموریت
                                دوباره برمیگرده یه ماشین می ساختن که ویلچر برقی ازش جدا میشد دوباره میتونست برگرده به ماشین طرف هم
                                لازم نبود از جاش بلند بشه باطری ویلچر هم موقع حرکت ماشین شارژ میشد.

آقا مسخره میکنی ! یه رفیق دارم معلوله (قطع نخاع). نهایت با ویلچر میبردیمش بیرون یه چرخ میزد . کلید کرد میخوام ماشین بخرم / گفتم چه جوری ؟!!!! گفت میدم دستی کنن / یه پراید گرفت 2.5 میلیون داد دندشو اتوماتیک کردن و یه دنده دستی هم گذاشتن که به گاز و ترمز وصله .(سر جمع زیر 6 میلیون تموم شد)
                                به راحتی دسته رو میده جلو ماشین گاز میخوره و جلو میره و میاره عقب و در وسط (مثل خلاص) ماشین می ایسته / اگر دسته رو بده عقب هم ترمز میگیره / همزمان و راحت :agree: / مثل دسته های بازی شده . :biggrin:
                                حالا دیگه به ما هم محل نمیذاره . البته ما خوشحالیم :biggrin:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X