پاسخ : سوال درباره باطری ماشین

آقا مسخره میکنی ! یه رفیق دارم معلوله (قطع نخاع). نهایت با ویلچر میبردیمش بیرون یه چرخ میزد . کلید کرد میخوام ماشین بخرم / گفتم چه جوری ؟!!!! گفت میدم دستی کنن / یه پراید گرفت 2.5 میلیون داد دندشو اتوماتیک کردن و یه دنده دستی هم گذاشتن که به گاز و ترمز وصله .(سر جمع زیر 6 میلیون تموم شد)
به راحتی دسته رو میده جلو ماشین گاز میخوره و جلو میره و میاره عقب و در وسط (مثل خلاص) ماشین می ایسته / اگر دسته رو بده عقب هم ترمز میگیره / همزمان و راحت :agree: / مثل دسته های بازی شده . :biggrin:
حالا دیگه به ما هم محل نمیذاره . البته ما خوشحالیم :biggrin:
مسخره چیه حتمآ از ما بهترون این کارو کردن اینجا بابا .............
نگفتی چطور از ماشین میاد بیرون و دوباره سوار میشه .

آقا مسخره میکنی ! یه رفیق دارم معلوله (قطع نخاع). نهایت با ویلچر میبردیمش بیرون یه چرخ میزد . کلید کرد میخوام ماشین بخرم / گفتم چه جوری ؟!!!! گفت میدم دستی کنن / یه پراید گرفت 2.5 میلیون داد دندشو اتوماتیک کردن و یه دنده دستی هم گذاشتن که به گاز و ترمز وصله .(سر جمع زیر 6 میلیون تموم شد)
به راحتی دسته رو میده جلو ماشین گاز میخوره و جلو میره و میاره عقب و در وسط (مثل خلاص) ماشین می ایسته / اگر دسته رو بده عقب هم ترمز میگیره / همزمان و راحت :agree: / مثل دسته های بازی شده . :biggrin:
حالا دیگه به ما هم محل نمیذاره . البته ما خوشحالیم :biggrin:
نگفتی چطور از ماشین میاد بیرون و دوباره سوار میشه .

oo: چرا می خندید ! شما می دونید چه قدر جانباز و معلول و افراد مسن و.... داخل کشور داریم ؟ خوب همه اینها نیازمند اینطور دستگاه ها هستند . چرا باید این دستگاه ها از خارج کشور به چندین برابر قیمت وارد کشور بشه . یعنی هر چقدر هم کار سخت باشه ارزشش رو داره چند برابر قیمت از خارج وارد کنیم؟ شما نگاه کنید اکثر همین تولید کنندگان داخلی چطوری کارشون رو شروع کردن . همین مشهد داخل بیمارستان امام رضا (ع) و حرم و .... از این خودروهای برقی وجود داره و ساخت همین داخل هم هست .

دیدگاه