اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال درباره باطری ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : سوال درباره باطری ماشین

آقا مسخره میکنی ! یه رفیق دارم معلوله (قطع نخاع). نهایت با ویلچر میبردیمش بیرون یه چرخ میزد . کلید کرد میخوام ماشین بخرم / گفتم چه جوری ؟!!!! گفت میدم دستی کنن / یه پراید گرفت 2.5 میلیون داد دندشو اتوماتیک کردن و یه دنده دستی هم گذاشتن که به گاز و ترمز وصله .(سر جمع زیر 6 میلیون تموم شد)
    به راحتی دسته رو میده جلو ماشین گاز میخوره و جلو میره و میاره عقب و در وسط (مثل خلاص) ماشین می ایسته / اگر دسته رو بده عقب هم ترمز میگیره / همزمان و راحت :agree: / مثل دسته های بازی شده . :biggrin:
    حالا دیگه به ما هم محل نمیذاره . البته ما خوشحالیم :biggrin:
    مسخره چیه حتمآ از ما بهترون این کارو کردن اینجا بابا .............
    نگفتی چطور از ماشین میاد بیرون و دوباره سوار میشه .

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
      محمد جان فکر میکنی چرا در مورد طراحی و تولید میگن
      (پا توی این راه نزار وسط کار میمونی تشنه توی شوره زار)
      طراحی و تولید خاصیتش نوسانه اینقدر باید ادامه بدی تا
      موج میرا بشه .
      هر نظری محسنات و معایبی داره.
      سلام آقا افشین . حق با شماست .
      بابا به خدا من که گفتم اگه همه یک جا و دور هم بودیم حاضر بودم بیشتر وقتم رو بذارم تا یک ویلچر همه با هم از نو بسازیم .با بهترین امکانات. تازه شاید می تونستیم به تولید انبوه هم اون رو برسونیم ! :biggrin: چیه خنده نداره oo: چرا می خندید ! شما می دونید چه قدر جانباز و معلول و افراد مسن و.... داخل کشور داریم ؟ خوب همه اینها نیازمند اینطور دستگاه ها هستند . چرا باید این دستگاه ها از خارج کشور به چندین برابر قیمت وارد کشور بشه . یعنی هر چقدر هم کار سخت باشه ارزشش رو داره چند برابر قیمت از خارج وارد کنیم؟ شما نگاه کنید اکثر همین تولید کنندگان داخلی چطوری کارشون رو شروع کردن . همین مشهد داخل بیمارستان امام رضا (ع) و حرم و .... از این خودروهای برقی وجود داره و ساخت همین داخل هم هست .
      این کار همچین پروژه بزرگی هم نیست ولی نه اینکه سخت نباشه . مهم داشتن یک رابطه خوب تیمی بین اعضا هست . این رابطه باشه همه سختی ها مثل آب خوردن آسون میشه .
      ببخشید یکم زیاد نوشتم . این حرفا برای حمایت از تولید ملی بود .
      تاپیک جامع سیستم مدیریت ساختمان BMS و خانه هوشمند Smart Home
      دانلود مجموعه آموزشی شرکت Altium ا (Altium Training)
      مقالات و فایل های آموزشی نرم افزار Labview
      حل مشکل درایور و راه اندازی FT232 های غیراورجینال

دیدگاه

خب دیکه من یه نتیجه گیری کنم:
        به هر دری که زدیم به این نتیجه رسیدیم که بهترین کار همون باطری سلید اسید هست............
        و فقط مشکل اصلی اینه که کجا جا بدیم،پس من باید تمرکز کنم تو جا دادن باطری............
        راه های دیگه هم خیلی هزینه بر میشه هم مکافاتیه............
        یا باید تو همین ویلچر یه جا واسه باتری باز کنم یا کله یه بدنه دیگه واسه ویلچر بسازم.........

حالا هرکی پایه بود بیاد طراحی از من کارا مکانیکی و الکتریکی با اون یه ویلچر طراحی کنیم بفروشیم :biggrin:
        الان همین ویلچر من قطعاتش فکر کنم تایوانی باشه این شرکته تو ایران یه بدنه واسش ساخته قطعات رو به هم وصل کرده.............

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mr.walt
          خب دیکه من یه نتیجه گیری کنم:
          به هر دری که زدیم به این نتیجه رسیدیم که بهترین کار همون باطری سلید اسید هست............
          و فقط مشکل اصلی اینه که کجا جا بدیم،پس من باید تمرکز کنم تو جا دادن باطری............
          راه های دیگه هم خیلی هزینه بر میشه هم مکافاتیه............
          یا باید تو همین ویلچر یه جا واسه باتری باز کنم یا کله یه بدنه دیگه واسه ویلچر بسازم.........

حالا هرکی پایه بود بیاد طراحی از من کارا مکانیکی و الکتریکی با اون یه ویلچر طراحی کنیم بفروشیم :biggrin:
          الان همین ویلچر من قطعاتش فکر کنم تایوانی باشه این شرکته تو ایران یه برنه واسش ساخته قطعات رو به هم وصل کرده.............
          آها ...... خدا خیرت بده . حرف دلم رو زدی ..... .

دیدگاه

بابا به خدا من که گفتم اگه همه یک جا و دور هم بودیم حاضر بودم بیشتر وقتم رو بذارم تا یک ویلچر همه با هم از نو بسازیم .با بهترین امکانات. تازه شاید می تونستیم به تولید انبوه هم اون رو برسونیم ! :biggrin: چیه خنده نداره oo: چرا می خندید ! شما می دونید چه قدر جانباز و معلول و افراد مسن و.... داخل کشور داریم ؟ خوب همه اینها نیازمند اینطور دستگاه ها هستند . چرا باید این دستگاه ها از خارج کشور به چندین برابر قیمت وارد کشور بشه . یعنی هر چقدر هم کار سخت باشه ارزشش رو داره چند برابر قیمت از خارج وارد کنیم؟ شما نگاه کنید اکثر همین تولید کنندگان داخلی چطوری کارشون رو شروع کردن . همین مشهد داخل بیمارستان امام رضا (ع) و حرم و .... از این خودروهای برقی وجود داره و ساخت همین داخل هم هست .
            این کار همچین پروژه بزرگی هم نیست ولی نه اینکه سخت نباشه . مهم داشتن یک رابطه خوب تیمی بین اعضا هست . این رابطه باشه همه سختی ها مثل آب خوردن آسون میشه .
            ببخشید یکم زیاد نوشتم . این حرفا برای حمایت از تولید ملی بود .
            چندین بار اخباری از این دست شنیدم ومیدونم در کشور کارهای انجام شده چرا به نتیجه نرسیده جای سئواله در یک کار تولیدی برای اینکه
            سر پا بمونه نیاز به حمایته اگر شما تولید داشته باشی و سعی کنی تک فروشی کنی به جایی نمی رسی خریدار عمده سازمانها و نهادهای
            مربوطه هستن که میتونن تولیدات شما رو پیش خرید کنن و خط تولید شما با تمام ظرفیت کار کنه.
            وقتی اونها به هر دلیلی جنس شما رو نخرن و به اجناس خارجی متمایل باشن جایی برای عرض اندام شما نمی مونه.

دیدگاه

آها ...... خدا خیرت بده . حرف دلم رو زدی ..... .
              انتخاب سیلد اسید روی حسابیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ghasede del
                انتخاب سیلد اسید روی حسابیه
                اگه مسئله هزینه باشه و بخوایم هزینه ساخت یک ویلچر پایین در بیاد یا اگه اصلا در کل بخوایم کمتر هزینه کنیم همون سیلد اسید بهتر هست . اگه مسئله هزینه رو نداشته باشیم میشه بقیه راهکارها رو به کار ببندیم . مثل همون باتری های لیتیوم یا ..... . البته با توجه به صحبت هایی که خود آقای mr.walt کردن .

دیدگاه

باطری های سیلد اسیدی که الان فروشنده ها دارن همون باطری سرب اسیدیه اما از نوع ساکن که درب ریختن اسید پلمپ شده و باید باجریان کم شارژ
                  بشه تا آب مقطرش کمتر تبخیر بشه و اگرجریان شارژ بالا باشه آب باطری زودتر خشک میشه و از کار میفته .

دیدگاه

ولی من تو این تاپیک فهمیم اگه یه هزینه درست حسابی کنم زیره ویلچر رو پر از باتری لیتیوم میکنم 24 ساعته کار گنه
                    اما اگر بخوام زیادی هزینه کنم یه دفه پا میشم میرم المان همون ویلچری که 100 تا میره رو میگیم با کلی امکانات دیگه
                    جدا از این اگه ادم خودش بخواد یه بدنه جدید طراحی کنه باتری بزرگتر توش جا بشه فکر نکنم 2 تومن هزینه ببره که نزدیک 2 تومن باتری لیتیوم هزینه میبره

دیدگاه

باطریهای دیگه ای که در ماشین استفاده میشه معروف هست به باطری ژله ای
                      که بیشتر باطری ساز ها وقتی ازشون باطری ژله ای میخواید همون باطری ساکن
                      رو بهتون میدن اون باطریها جدیدترین تکنولوژی وارد شد تو ایران هستن و عمر خوبی دارن.

دیدگاه

با قرار دادن چندین باطری سیلد اسید مثل این میمونه که باطری ساکن ماشین رو تکه تکه ساختین همون ظرفیت و همون وزن
                        خب تازه عمرشونم کمتره چون اینایکه تو بازاره جنسشون عمرآ به نوع ماشینیش برسه خب اگر جا میتونید باز کنید نوع ماشینی اضافه بشه
                        خیلی بهتره.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : سوال درباره باطری ماشین

نوشته اصلی توسط mr.walt
                          ولی من تو این تاپیک فهمیم اگه یه هزینه درست حسابی کنم زیره ویلچر رو پر از باتری لیتیوم میکنم 24 ساعته کار گنه
                          اما اگر بخوام زیادی هزینه کنم یه دفه پا میشم میرم المان همون ویلچری که 100 تا میره رو میگیم با کلی امکانات دیگه
                          جدا از این اگه ادم خودش بخواد یه بدنه جدید طراحی کنه باتری بزرگتر توش جا بشه فکر نکنم 2 تومن هزینه ببره که نزدیک 2 تومن باتری لیتیوم هزینه میبره
                          خوب پس باید یه آهنگر با حوصله پیدا کنی و خلاص. فقط مدار شارزرت یکم تغییر میخاد یا نهایتا تعویض برو توکارش

دیدگاه

حال میکنید؟
                            حرف اخرتون رو تو پست 3 یا 4 گفتم oo:
                            به من میگن مهندس :biggrin:

این عکس زیر رو ببینید: (سه بعدی رو اشتباه رسم کردم میدونم. گیر ندین)

http://s3.picofile.com/file/7422011612/dq8ze0o1hn1hkpav21nh.jpg

محل قرمز محلی هست که به نظر من میتونه برای جا دادن باطری سیلد اسید موتوری مورد استفاده قرار بگیره.
                            به اون جا پیچها هم میتونیم شاسی پایه باطری هارو وصل کنیم تا دیگه نیاز به هیچ تغیری نباشه.

اینطور که من فهمیدم باید 4 تا تو هر طرف باطری موتور جا بشه که اگه هر طرف رو اول باهم موازی بعد با طرف دیگه سری کنیم میتونیم حداقل 30 امپر 24 ولت تو زیر دستی ها جا بدیم.
                            اینجوری دیگه هیچ مشکلی هم تو استفاده از اسانسور و مترو و ... پیش نمیاد.
                            روشو هم میشه داد به اینا که کارای تودوزی ماشین رو انجام میدن تا براش با نمد ( یا حتی فیبر که ادم خودش رو داره) یه قاب بسازه که دیگه اصلا دیده نشن باطریها.
                            اگه اینی که من میگم بشه عالی میشه.
                            واقعا ارزش فکر کردن رو داره. روش فکر کنید.
                            زکات علم نشر آن است
                            بیشتر با من اشنا بشین :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                            ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                            http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

خوب بود بهنام جام.

والت جان طور و عرض و ارتفاع این مستطیلی که بهنام ضحمتشو کشیده رو برامون بزار ببینیم میشه کاریش کرد من باطری های کوچیک هم دیدم .

دیدگاه

اونجا فکر نکنم بشه فضای خالی زیادی اونجا نیست عرض و ارتفاع خوبی داره اما عمق 10سانتی داره همچین باتری داریم؟
                                یه سوال 2 تا باتری که زیره ویلچره اگه دوتا دیگه بهش وصل کنیم میشه؟یعنی ولتاژ 4 تا باتری 24 میشه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X