اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 12 به 300 ولت dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تبدیل 12 به 300 ولت dc

سلام
    دوستان اگر کسی در این مورد مدار یا طلاعاتی داره کمکم کنه :cry:
    این مدار پروژه درسی برای درس سوئیچینگ (درس اختیاری دانشگاه) است. در صورت امکان مدار کم حجم باشد . :biggrin:

پاسخ : تبدیل 12 به 300 ولت dc

کسی نیست جواب ما رو بده :cry2:

دیدگاه

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

سلام
        ترانس مدار چی هست و مقدار جریان دهی چه قدر هست.
        من کمی تو google سرچ کردم یه نقشه پیدا کردم اگه میشه نگاهی بندازید ببینید عملی هست
        http://www.4shared.com/photo/EkThSJkj/switching-fet-njm2360-mc34063-.html
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_royal
          سلام
          ترانس مدار چی هست و مقدار جریان دهی چه قدر هست.
          من کمی تو google سرچ کردم یه نقشه پیدا کردم اگه میشه نگاهی بندازید ببینید عملی هست
          http://www.4shared.com/photo/EkThSJkj/switching-fet-njm2360-mc34063-.html
          با تشکر
          این نقشه هم در نت بود من روش دقیق نشدم فقط دیدم ساده هست براتون گذاشتم
          اندازه هسته به فرکانس بستگی داره حدودآمیتونید از ee2525 استفاده کنید نیم میلیمتر هم فاصله هوایی بزارید
          اما نقشه شما بهتره چون سلف داره راحترید
          جریان خروجی اینها به 100 میلی آمپر نمی رسه.

دیدگاه

حد اکثر جریان مورد نیاز من حدود 250 میلی امپر هست . حدود 60 الی 70 وات . راهی برای تقویت جریان وجود داره .
            راستش من این مدار رو برای راه اندازی لامپ کم مصرف بدون وسیله جانبی (جاسازی داخل لامپ ) می خواستم . اگه راه دیگه ای جز این مدار هست راهنمایی کنید .

دیدگاه

حد اکثر جریان مورد نیاز من حدود 250 میلی امپر هست . حدود 60 الی 70 وات . راهی برای تقویت جریان وجود داره .
              راستش من این مدار رو برای راه اندازی لامپ کم مصرف بدون وسیله جانبی (جاسازی داخل لامپ ) می خواستم . اگه راه دیگه ای جز این مدار هست راهنمایی کنید .
              سلام
              ببینید برای این کار به این توان نیاز ندارید از قدیم مداراتی برای این کار وجود داره الانم در نمونه های پرتابل رایج هست
              شما بهتر بود از اول می گفتید این مدار رو برای چی لازم دارید .
              هسته فریت EE2525 فاصله هوایی 0.5 میلیمتر.
              برای ترانزیستور گرماگیر مناسب بزارید.قطر سیم اولیه 0.35 و ثانویه 0.16

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تبدیل 12 به 300 ولت dc

منظورتون از این که توان نیاز ندارید چی هست :eek: . یک سوال دیگه من میتونم به جای هسته ee2525 از هسته های فریت کوچیک داخل پاور استفاده کنم چون دسترسی به بازار ندارم :angry:
                و میشه بدون اذافه کردن مدار و دست بردن تو مدار لامپ کاری کرد که با 12 ولت روشن شه :rolleyes:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : تبدیل 12 به 300 ولت dc

منظورتون از این که توان نیاز ندارید چی هست :eek: . یک سوال دیگه من میتونم به جای هسته ee2525 از هسته های فریت کوچیک داخل پاور استفاده کنم چون دسترسی به بازار ندارم :angry:
                  و میشه بدون اذافه کردن مدار و دست بردن تو مدار لامپ کاری کرد که با 12 ولت روشن شه :rolleyes:
                  یعنی این مدار با مصرف توان کمتر لامپ رو روشن میکنه .
                  از هر هسته ای دوست دارید استفاده کنید فقط مساحت پایه وسط از 1 سانتی متر مربع کمتر نباشه.
                  نه نمیشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X