اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه دوبل 42 ولت 800 وات برای آمپلی های قدرت خانگی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه دوبل 42 ولت 800 وات برای آمپلی های قدرت خانگی

سلام
    میشه درباره ی این مدار بیشتر توضیح بدید (درمورد نحوه درست کردن ترانس و...) چون من کلا خیلی با منبع تغذیه سوئیچینگ کار نکردم .
    به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
    سنکا
    انسان عاقل برای آنچه که ندارد عزا نمیگیرد بلکه برای آنچه که دارد خوشحال است.
    اپیکتتوس

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه دوبل 42 ولت 800 وات برای آمپلی ها

هسته ی من مارکش tridelta با متریال MF-102 هست و قرقره weisser.

دیتاشیت هسته : http://www.tridelta.de/viomatrix/imgs/download/59-31-22.pdf

قرقره: http://www.weisser.de/fileadmin/user_upload/datenblaetter/katalogseiten_engl/161.pdf

در مورد خازن ها هم بگم که من اینا رو پارسال از زیر زمین امجد خریدم و هر کدومش 22000 میکرو فاراده.
      دعای خیر از هر چیزی بهتر است...

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه دوبل 42 ولت 800 وات برای آمپلی ها

نوشته اصلی توسط nn20
        هسته ی من مارکش tridelta با متریال MF-102 هست و قرقره weisser.

دیتاشیت هسته : http://www.tridelta.de/viomatrix/imgs/download/59-31-22.pdf

قرقره: http://www.weisser.de/fileadmin/user_upload/datenblaetter/katalogseiten_engl/161.pdf

در مورد خازن ها هم بگم که من اینا رو پارسال از زیر زمین امجد خریدم و هر کدومش 22000 میکرو فاراده.
        این ترانس رو آماده هم می فروشند؟
        به خاطر سختی کارها نیست که ما جراءت نمیکنیم ، چون ما جراءت نمیکنیم کارها سخت میشوند.
        سنکا
        اپیکتتوس

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه دوبل 42 ولت 800 وات برای آمپلی ها

نوشته اصلی توسط ajvd
          این ترانس رو آماده هم می فروشند؟
          شما باید هسته و قرقره رو بخرید و بعد با سیم لاکی مناسب ، اولیه و ثانویه (ها) رو بپبیجید.

من پارسال این هسته ها رو از زیر زمین پاساژ امجد خریدم .

تعداد دور اولیه و ثانویه برای ولتاژی که داخل شماتیک صفحه اول هست، نوشته شده

اولیه 25 دور با سیم 1.34
          ثانویه 2 تا 9 دور با سیم 1.68 ( منظور یک 18 دور هست که از وسطش(دور نهم) یه خروجی گرفته بشه برای 3 سر شدن خروجی )

البته اگه هسته رو بخرید و به ترانس پیچ ها بدین ، خودشون براتون میپیچن . اما من اینکارو نکردم .

دیدگاه

یه سوال دیگه
            این مدار دو تا ترانس داره ؟ چون یه TR1 داره و یه TR2.
            ممنون می شم اگه بیشتر توضیح بدید . من از این دیدم http://eca.ir/sharing/uploads/13617314781.rar
            شرمنده که زیاد سوال بی خود می پرسم .
            سنکا
            اپیکتتوس

دیدگاه

درود بر شما دوست عزیز nn20
              یک سوال شما به جای mur440 چی گذاشتی ؟؟ یا خودشو پیدا کردی ؟
              Fail Never
              گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
              دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                یه سوال دیگه
                این مدار دو تا ترانس داره ؟ چون یه TR1 داره و یه TR2.
                ممنون می شم اگه بیشتر توضیح بدید . من از این دیدم http://eca.ir/sharing/uploads/13617314781.rar
                شرمنده که زیاد سوال بی خود می پرسم .
                اون یکی ترانس برای تغذیه قسمت درایور مدار هست که من به جاش از یه تغذیه ی سوییچینگ آماده استفاده کردم .

[/quote]
                نوشته اصلی توسط jooly
                درود بر شما دوست عزیز nn20
                یک سوال شما به جای mur440 چی گذاشتی ؟؟ یا خودشو پیدا کردی ؟
                به جای mur 440 از BYV26C
                و به جای mur 1560 از MUR460 استفاده کردم منتها پکیج این دو دیود کاملآ فرق داره .

دیدگاه

اون یکی ترانس برای تغذیه قسمت درایور مدار هست که من به جاش از یه تغذیه ی سوییچینگ آماده استفاده کردم .
                  یعنی مثلا یه ترانس 220 به 15 ولت هشت وات . آره ؟ درسته ؟

یه سوال دیگه line filter که سر راه ورودی برق 220 هست چه قطعه ای هست ؟ آخه تا حالا اسمش رو نشنیده بودم. از صبر و شکیبا ییتان بینهایت ممنونم.
                  و برای خرید اون هسته باید برم به ترانس پیچی ها و بگم هسته ETD59 می خوام . درسته ؟ شرمنده اینقدر تو این مسائل یه خورده گیج می زنم چون تا حالا با هاشون برخورد نداشتم .
                  بازم ممنون. :bye
                  سنکا
                  اپیکتتوس

دیدگاه

سلام
                    ESN HARDWARES بنظر بهتر نیست به جای مقاومتی که بادیود موازی کردی یه خازن 10میکرو بزاری
                    دوست من سلام -سلام دوست من

دیدگاه

سلام دوستان
                      من یه خواهشی دارم این که هرکی درباره ی
                      line filter
                      و سلف خروجی 20میکرو هانری
                      و اون چیزی که بعد از line filter هست و شبیه دوتا دیود چسبیده به هم هست

اطلاعاتی داره کامل توضیح بده .
                      :bye :bye
                      سنکا
                      اپیکتتوس

دیدگاه

سلام دوست عزیز. منظورت اینه که خازن SpeedUp استفاده کنم درسته؟؟؟ ایده ی خوبیه. امتحان میکنم. ممنون
                        ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fsarlak
                          سلام
                          ESN HARDWARES بنظر بهتر نیست به جای مقاومتی که بادیود موازی کردی یه خازن 10میکرو بزاری
                          نه عزیز جون اون کاربردش جای دیگس نه اینجا.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Fsarlak
                            سلام
                            سلام

به توجه به رفتار خازنی گیت ماسفت ، میشه یکم در مورد بهتر بودن قرار دادن خازن به جای مقاومت توضیح بدین؟!!
                            چون اینجا عجیبه? BJT که نیست
                            ممنون از شما

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ajvd
                              سلام دوستان
                              من یه خواهشی دارم این که هرکی درباره ی
                              line filter
                              و سلف خروجی 20میکرو هانری
                              و اون چیزی که بعد از line filter هست و شبیه دوتا دیود چسبیده به هم هست

اطلاعاتی داره کامل توضیح بده .
                              :bye :bye
                              میتونی اون یه تیکه لاین فیلتر و خازناش رو حذف کنی و از یه EMI FILTER حاضری استفاده کنی .

فیلتر خروجی هم رو ی یه هسته توروید باید دوتا 20 میکرو هانری کنار هم پیچید ( نه رو ی هم ).

دیدگاه

دوست گرامی شرمنده که دیر شد. درگیری کاری خیلی زیاده!!!!

خوب اول از اون دیود شروع میکنیم که معروفه به دیود بدون خط که واسه حفاظت استفاده میشه و شماهم نزاشتیش اشکال نداره. طراح اینو گذاشته که اگر در ورودی اضافه ولتاژ بود به مدار آسیبی نرسه.

دوم لاین فیلتر که شما اگه پاور کامپیوترو باز کنی توی ورودیش یه دونه هست که نمیزار نویز سوئیچینگ به خط برق بره. من هرچی بخام از اینارو از تو پاور سوخته بر میدارم.
                                سوم هم این دوتا سلف خروجیه که کارش مثل همون لاین فیلتر ورودیه که نمیزاره نویز به خروجی بره. شما گه 10 دور سیم لاکی حالا قطرش بسته به جریانت میره بالا رو به صورت عکسو بلعکس روی یه هسته بپیچی که بهتره هسته حلقوی باشه کار اینو واست انجام میده.
                                ما توانا تر از آنیم که می پنداریم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X