اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

چرا ار این کارا میکنی پسر
    چرا بدون آیسی مدار رو به برق زدی
    ممکنه ماسفتا روشن باشن و دوباره رتته
    آیسیت سوخته(مطمئن باش)
    مقاومت 100 کیلو بزار(نیم وات)
    اشکال نداره
    منــــــــم یه بار برق منو گرفت از این به بعد هر وقت میگیره زیاد حس نمیکنم(یه خرده جیز میده )
    به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
    الکترونیک قدرت
    الکترونیک آنالوگ
    طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
    ---------------------BMCELEC@-------------------
    ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
    ---------------www.bmc-elec.com--------------
    ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
      چرا ار این کارا میکنی پسر
      چرا بدون آیسی مدار رو به برق زدی
      ممکنه ماسفتا روشن باشن و دوباره رتته
      آیسیت سوخته(مطمئن باش)
      مقاومت 100 کیلو بزار(نیم وات)
      اشکال نداره
      منــــــــم یه بار برق منو گرفت از این به بعد هر وقت میگیره زیاد حس نمیکنم(یه خرده جیز میده )
      ماسفت چجوری روشن باشه؟مگه بدون ایسی میشه روشن باشه؟!
      نه ماسفتارم دراورده بودم :mrgreen: (چشمم ترسیده )
      اه حیف ایسی 3300 بود :cry: امروزم نخریدم باید فردا دوباره برم بخرم
      منو برق زیاد گرفته منتها بازم میترسم از شوکش :biggrin:
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

الکتریسیته ی ساکن بدن هم میتونه ماسفت رو روشن کنه
        مثل bjt نیاز به جریان نداره
        الکترونیک قدرت
        الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

خوب سلام به همگی با خبرای خوب و یه کم بد اومدم :biggrin:
          خبر خوب اینکه خداااااااارو شکر گوش شیطون کر مدار کار کرد و شاهد هیچ گونه انفجار و آتیش سوزی نبودم :nerd: (ممنون از همه دوستان و حسین جان که کلی راهنمایی کردن)
          با مدار یه لامپ سری کردم لحظه زدن به برق خیلی کم المنتش گرم شد و دیدم مدار داره کار میکنه و ولتاژ خروجی 34 رو نشون میداد
          و اما خبرای یه کم بد
          اولا اینکه ولتاژ 34 ولت متقارن میده و وقتی ازش جریان میکشم با بار 10 اهمی ولتاژ میوفته رو 16 ولت :cry:
          (رو هر دو طرف + و - تست کردم هردو 34 ولتن و تحت بار 10 اهمی ولتاژ میوفته رو 16)

الان اینو چی کار کنم؟چون ولتاژ نصف افت میکنه و اصلا خوب نیست این افت!
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

خوبه، تا همین جا پیش رفتی خودش کلیه
            اگر اسکوپ داری ولتاژ گیت ها رو یه نگاهی بنداز باید دقیقا مربعی و هم پتانسیل با 180 درجه اختلاف فاز باشه
            اگر شکل موج ها درست بود مشکل میتونه از ترانس باشه (سیم 0.6 سه لا)
            the life is a game
            if you want to win
            so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
              خوبه، تا همین جا پیش رفتی خودش کلیه
              اگر اسکوپ داری ولتاژ گیت ها رو یه نگاهی بنداز باید دقیقا مربعی و هم پتانسیل با 180 درجه اختلاف فاز باشه
              اگر شکل موج ها درست بود مشکل میتونه از ترانس باشه (سیم 0.6 سه لا)
              والا با خدا خدا کردن مدارو زدم به برق هر آن میگفتم الان یه چیزی میترکه خودم تعجب کردم کار کرد
              اسکوپ ندارم ولی با کمی سختی و... میتونم ببرم پیش کسی که اسکوپ داره
              من سیم 0.2 چهارلا زدم ثانویه رو و برای عایق کاریم از لنت و کاغذ و عکس رادیولوژی استفاده کردم حس میکنم عایقا زیاد شدن به نظرتون میتونه مشکل از این باشه؟
              امکان داره مشکل از اولیه باشه؟
              میشه برا تست از ترانس پاور کامپیوتر استفاده کنم ببینم 50 ولت میده یا نه؟پایه هاش با pcb میخونه ترانس پاور؟
              الان 45 وات کلا توان بهم میده :(

دیدگاه

خدارو شکر
                یه عکس از مداز نهایی بزار ببینیم(زیر و رو )
                مولتی ترن رو تنظیم کردی؟(فرکانس هم روی ولتاژ تاثیر داره(فکر کنم))
                عایق زیاد هم تاثیر بدی رو القا میزاره
                برا تست میشه از ترانس پاور استفاده کرد اما باید چهار تا از پایه هاشو دو تا دوتا به هم وصل کنی که در نهایت 50 ولت بهت میده
                ترانس پاور باید اینطوری باشه:
                http://320volt.com/wp-content/uploads/2008/04/ir2153_simetrik_smps.gif
                ماسفتا داغ کردند؟چقدر؟ظرف چند ثانیه؟تا چه حد؟
                2153 DIP بود یا SMD
                ثانویه چند دور زدی؟
                الکترونیک قدرت
                الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

خدارو شکر
                  یه عکس از مداز نهایی بزار ببینیم(زیر و رو )
                  مولتی ترن رو تنظیم کردی؟(فرکانس هم روی ولتاژ تاثیر داره(فکر کنم))
                  عایق زیاد هم تاثیر بدی رو القا میزاره
                  برا تست میشه از ترانس پاور استفاده کرد اما باید چهار تا از پایه هاشو دو تا دوتا به هم وصل کنی که در نهایت 50 ولت بهت میده
                  ترانس پاور باید اینطوری باشه:
                  http://320volt.com/wp-content/uploads/2008/04/ir2153_simetrik_smps.gif
                  ماسفتا داغ کردند؟چقدر؟ظرف چند ثانیه؟تا چه حد؟
                  2153 DIP بود یا SMD
                  ثانویه چند دور زدی؟
                  اره مولتی ترنو کم و زیاد کردم هیچ تاثیری نداشت
                  والا عایقو نمیدونم من اول حسابی لنک کاری میکردم بعد یه لایه عکس رادیولوژِی بعد بازم لنت کاری و بعدم یه لایه کاغذ
                  بین دوتا ثانویه عایق کم گذاشتم (گپ هواییم بین سیپیچا خیلی زیاده (به خاطر اون یه لایه عکس رادیولوژی چون یه کمم باز میشد)
                  مافتا طی مثلا 3 دقیقه که از مدار با بار 10 اهمی جریان میکشیدم (نه به صورت مداوم لحظه ای فقط ببینم ولتاژ تا چه حد پایین میاد) یه کم گرم شده بودن ولی در حدی نبود که دستو بسوزونه و هیتسینگم نداشتن
                  اره دیپ بود امروز رفتم از یه جای دیگه گرفتم تقریبا مطمعنه مغازهش ولی بازم نمیدونم اصله یا نه
                  ثانویه 10 دور با سیم 4 لا 0.2 زدم بعد اوردم وصلش کردم به یه پایه که همون گرانده (وسط دوتا ثانویه) بعد دوباره در همون جهت یه 10 دور دیگه زدم کلا همه سیپیچارو تو یه جهت زدم
                  اینم از عکسا فقط پشت فیبر وضعش خیلی بده دادم فیبرو دوستم زد اینم تنبلیش گرفت گرفت همه سوراخارو با مته بزرگ زد :| من پدرم درومد تا لحیم کاری کنم پایه ایسی با اون مته کلفت :|
                  راستی این ترانس پاور با این ارایش که گذاشتی چند امپر میده؟
                  https://www.mediafire.com/?hytkncz3bcdo9cc

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                    اره مولتی ترنو کم و زیاد کردم هیچ تاثیری نداشت
                    والا عایقو نمیدونم من اول حسابی لنک کاری میکردم بعد یه لایه عکس رادیولوژِی بعد بازم لنت کاری و بعدم یه لایه کاغذ
                    بین دوتا ثانویه عایق کم گذاشتم (گپ هواییم بین سیپیچا خیلی زیاده (به خاطر اون یه لایه عکس رادیولوژی چون یه کمم باز میشد)
                    مافتا طی مثلا 3 دقیقه که از مدار با بار 10 اهمی جریان میکشیدم (نه به صورت مداوم لحظه ای فقط ببینم ولتاژ تا چه حد پایین میاد) یه کم گرم شده بودن ولی در حدی نبود که دستو بسوزونه و هیتسینگم نداشتن
                    اره دیپ بود امروز رفتم از یه جای دیگه گرفتم تقریبا مطمعنه مغازهش ولی بازم نمیدونم اصله یا نه
                    ثانویه 10 دور با سیم 4 لا 0.2 زدم بعد اوردم وصلش کردم به یه پایه که همون گرانده (وسط دوتا ثانویه) بعد دوباره در همون جهت یه 10 دور دیگه زدم کلا همه سیپیچارو تو یه جهت زدم
                    اینم از عکسا فقط پشت فیبر وضعش خیلی بده دادم فیبرو دوستم زد اینم تنبلیش گرفت گرفت همه سوراخارو با مته بزرگ زد :| من پدرم درومد تا لحیم کاری کنم پایه ایسی با اون مته کلفت :|
                    راستی این ترانس پاور با این ارایش که گذاشتی چند امپر میده؟
                    https://www.mediafire.com/?hytkncz3bcdo9cc
                    عایق خیلی زیاد زدی
                    ّبین دوتا ثانویه!!!؟؟؟ :eek: :eek: :eek: :eek:
                    ثانویه ها کنار هم پیچیده میشن داداش:angry: :angry:
                    اصلا گپ نباید داشته باشه
                    گرمای ماسفتا عادیه
                    از کجا فهمیدی ماسفتا چقدر گرمن؟دست زدی؟تو برق بود؟اگه بود ... فکر کنم الان باید بچه های سایت سیاه میپوشیدن
                    فکر کنم بیش تر از 1 آمپر مستمر نتونی بگیری چون سیم پیچای نازک و کلفت با هم سرین(مطمئن نیستم شاید بشه تا 2-3 آمپر هم کشید)
                    لامپ تو عکس آخر کامل روشن شد؟
                    الکترونیک قدرت
                    الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

عایق خیلی زیاد زدی
                      ّبین دوتا ثانویه!!!؟؟؟ :eek: :eek: :eek: :eek:
                      ثانویه ها کنار هم پیچیده میشن داداش:angry: :angry:
                      اصلا گپ نباید داشته باشه
                      گرمای ماسفتا عادیه
                      از کجا فهمیدی ماسفتا چقدر گرمن؟دست زدی؟تو برق بود؟اگه بود ... فکر کنم الان باید بچه های سایت سیاه میپوشیدن
                      فکر کنم بیش تر از 1 آمپر مستمر نتونی بگیری چون سیم پیچای نازک و کلفت با هم سرین(مطمئن نیستم شاید بشه تا 2-3 آمپر هم کشید)
                      لامپ تو عکس آخر کامل روشن شد؟
                      وای نه من ثانویه رو رو هم پیچیدم یعنی مشکل از اونه که ولتاژ نمیده؟
                      عایقم کم میکنم فقط لنت کاری میکنم و ساید یه لایه کاغذ چیز اضافه نمیزارم
                      نه چون چند باری بهم شوک داده از برق درش اوردم بعد بهش دست زدم و الا با شوکش کاملا اشنام به رقص بندی خیلی کمک میکنه
                      آخه وقتی سیما کلفتن جا نمیشه کنار هم بپیچیمشون

دیدگاه

مدار رو چند دقیقه روشن بزار ببین ترانس هم گرم میشه یا نه
                        یه بار من یه اشتباهی کرده بودم کلا مدار داشت نابود میشد.تو سیم پیچ ثانویه به جای اینکه سیم ها رو به هم بتابونم بعد بپیچم زدم هر کدوم رو جدا پیچیدم بعد با هم موازی کردم. مدار رو وصل کردم به برق بعد از چند لحظه بوی سوختگی بلند شد. بعد از نابود شدن شارلاک سیم ها تازه فهمیده بودم قضیه چی بود
                        یه نکته دیگه هم اینه که ماسفت ها خیلی خیلی کم داغ میشن. من حدود نیم ساعت باهاش آهنگ با صدای وحشتناک گوش دادم فقط یه ذره گرم شده بود تازه هیت سینک هم نداشتن
                        و نکته دیگه اینه که اون لامپی که تو ورودی میزاری اگر تو حالت عادی یه ذره هم روشن بشه شک نکن یه جای کار میلنگه
                        the life is a game
                        if you want to win
                        so just play and go to next level

دیدگاه

آره حق با سامانه اون لامپ نباید روشن بشه شانس آوردی لامپ سری کردی
                          چون سیم ها کلفته نمیتونی؟؟خب کاری نداره میری سیم 0.60 به جاش میزنی من تا جایی که میتونستم کنار هم پیچیدم دوتا 11 دور شد فکر کنم.
                          اصلا گپ نباید داشته باشه(فکر کنم تو فلایبک گپ میخاد)
                          کلاس رقص بزاری بد نیستا(تو تبلیغات بنویس آموزش رقص بروش کاملا نوین اتوماتیک و فشرده)
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

سلام
                            میبخشید یه کم دیر شد.....

فقط خودتون تغییرات لازم رو روی مدار انجام بدید... ما که از این 2153 راضی نبودیم... ولی این tl494 مثل هولو کار میکنه.... :agree:
                            اگه سوالی بود در خدمتیم..... :nerd:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
                              مدار رو چند دقیقه روشن بزار ببین ترانس هم گرم میشه یا نه
                              یه بار من یه اشتباهی کرده بودم کلا مدار داشت نابود میشد.تو سیم پیچ ثانویه به جای اینکه سیم ها رو به هم بتابونم بعد بپیچم زدم هر کدوم رو جدا پیچیدم بعد با هم موازی کردم. مدار رو وصل کردم به برق بعد از چند لحظه بوی سوختگی بلند شد. بعد از نابود شدن شارلاک سیم ها تازه فهمیده بودم قضیه چی بود
                              یه نکته دیگه هم اینه که ماسفت ها خیلی خیلی کم داغ میشن. من حدود نیم ساعت باهاش آهنگ با صدای وحشتناک گوش دادم فقط یه ذره گرم شده بود تازه هیت سینک هم نداشتن
                              و نکته دیگه اینه که اون لامپی که تو ورودی میزاری اگر تو حالت عادی یه ذره هم روشن بشه شک نکن یه جای کار میلنگه
                              پس الان مشکل چیه از ترانسه یا از خود مدار؟ ار کجا بدونم مشکل از ترانسه یا نه؟ الان اینکه این لامپه روشن میشه مشکل از کجاست؟

دیدگاه

آره حق با سامانه اون لامپ نباید روشن بشه شانس آوردی لامپ سری کردی
                                چون سیم ها کلفته نمیتونی؟؟خب کاری نداره میری سیم 0.60 به جاش میزنی من تا جایی که میتونستم کنار هم پیچیدم دوتا 11 دور شد فکر کنم.
                                اصلا گپ نباید داشته باشه(فکر کنم تو فلایبک گپ میخاد)
                                کلاس رقص بزاری بد نیستا(تو تبلیغات بنویس آموزش رقص بروش کاملا نوین اتوماتیک و فشرده)
                                پس خداروشکر لامپ سری کردم
                                اره 4 لا سیم 0.2 رو سخته ضبط و ربط کردنش و 20 دور تابوندنش فردا میرم سیم میگیرم ولی مشکل اینجاست که 0.55 دارن 0.6 ندارن ثانویه رو 0.8 بزارم جا میشه 20 دور؟فک کنم جا نشه
                                والاباید بزنم کلاس رقص بندری با متود سویچینگ با فرکانس مورد خواسته مشتری )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X