یکیم من اگه بخوام ولتازم به جای دوبل 45 دوبل 25 باشه باید چی کار کنم؟ولی توان همون 350 وات باشه
تعداد دور اولیه و ولتاژ ورودی رو بگو تا بگم باید چند دور بپیچی ثانویه رو !
زکات علم نشر آن است
بیشتر با من اشنا بشین :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0
تعداد دور اولیه و ولتاژ ورودی رو بگو تا بگم باید چند دور بپیچی ثانویه رو !
والاه من هسته رو کلا انگار اشتباه بستم اینجوریه بستنش " برای پیچیدنش باید 20 دور با سیم 0.6 بپیچید بعد عایق بعد 2تا 10 ذور ثانویه و دوباره عایق و بعد 20 دور باقی ماده اولیه."
این سویچینگ 220 برق شهر به دوبل 35 هست 5 امپر 350 وات
بهنام چجوری محاسبه میکنی؟
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
مخترع برتر شمال غرب سال 96
مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA
برای ثانویه تو این مدار تقریبا هر دور برابر 3.5V هست. پس چهار یا پنج تا سیم 0.6 رو به هم بتابون و چهار دور بپیچ و بعد ادامه ی اولیه یه بیست دور دیگه بزن. این از ترانست که انشاا.. جواب میده :smile:
این برای دوازده ولت بود
پس با این اوضاع برای 25 ولت باید دو تا هفت دور بپیچی و برای بالا بردن آمپر و توان مدار باید یا قطر سیم رو زیاد کنی یا چند تا سیم بیشتر بتابونی و بپیچی
که فکر نمیکنم با ei33 بشه همچین حرکتی اومد
the life is a game
if you want to win
so just play and go to next level
اقا میشه یکی دقیق و کامل با تمام جزعیات بهم بگه چجوری باید ترانسو بپیچم؟ کجای کارم اشتباه بود؟
عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
دقیق همین کار هارو انجام بده:
1-اول میری سیم 0.60(یا یه کم بیشتر یه کم کمتر ) میخری و به دو قسمت 4 متری و 2 متری تقسیم میکنی
2-قرقره ی ترانس رو روبروت میگیری
3-سیم رو 20دور میپیچی(4 متری)
4-بعد از اینکه پیچیدی سیم رو قطع نمیکنی(چرا؟چون بعدا ادامه داره)
در نظر داشته باش که این 20 دور کنار هم باشند و هیچ فاصله ای بین اونا نباشه (اگه 20 دور هم نشد بیشتر یا کمتر ایرادی نداره چون هسته ها طولشون برابر نیست و جور واجور هستن)
5-دو دور چسب برق میزنی (نه بیشتر نه کمتر عکس سی تی اسکن هم نــــــــمیخاد)
6- دوباره رو همون سیم پیچ(همون 20 دور) دوتا 10 دور کنار هم بدون فاصله میپیچی(با قسمت 2متری بپیچ)
در نظر داشته باش که این دوتا 10 دور کنار هم باشند و هیچ فاصله ای بین اونا نباشه (اگه10 دور هم نشد بیشتر یا کمتر ایرادی نداره چون هسته ها طولشون برابر نیست و جور واجور هستن)
7-دوتا از سر های کنار هم اون دو تا 10 دور رو به هم بپیچون(سر وسط ثانویه)(دوتا سر باقی مانده سر های کناری هستن)
8-دو دور چسب برق میزنی(نه بیشتر و نه کمتر عکس سی تی اسکن هم نـــــــــمیخاد)
9-بعد با ادامه ی اون 4 متری روی سیم پیچ قبلی(همون دوتا 10 دور) 20 دور بدون فاصله میپیچی
10-دو دور چسب برق
اگه تمام کار هارو درست انجام داده باشی حالا 5 تا سیم داری:
دوتا اولیه(دو سر همون 4 متری)
سه تا ثانویه(همون 2متری)(دوتا که به هم پیچیده شده هستن سر وسط و دوتا دیگه هم سر های بقل)
افــــتــــاد!!!
به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
---------------------BMCELEC@-------------------
------------www.hoseyniemeni.ir-----------
---------------www.bmc-elec.com--------------
---------------www.bmc-elec.ir--------------
دقیق همین کار هارو انجام بده:
1-اول میری سیم 0.60(یا یه کم بیشتر یه کم کمتر ) میخری و به دو قسمت 4 متری و 2 متری تقسیم میکنی
2-قرقره ی ترانس رو روبروت میگیری
3-سیم رو 20دور میپیچی(4 متری)
4-بعد از اینکه پیچیدی سیم رو قطع نمیکنی(چرا؟چون بعدا ادامه داره)
در نظر داشته باش که این 20 دور کنار هم باشند و هیچ فاصله ای بین اونا نباشه (اگه 20 دور هم نشد بیشتر یا کمتر ایرادی نداره چون هسته ها طولشون برابر نیست و جور واجور هستن)
5-دو دور چسب برق میزنی (نه بیشتر نه کمتر عکس سی تی اسکن هم نــــــــمیخاد)
6- دوباره رو همون سیم پیچ(همون 20 دور) دوتا 10 دور کنار هم بدون فاصله میپیچی(با قسمت 2متری بپیچ)
در نظر داشته باش که این دوتا 10 دور کنار هم باشند و هیچ فاصله ای بین اونا نباشه (اگه10 دور هم نشد بیشتر یا کمتر ایرادی نداره چون هسته ها طولشون برابر نیست و جور واجور هستن)
7-دوتا از سر های کنار هم اون دو تا 10 دور رو به هم بپیچون(سر وسط ثانویه)(دوتا سر باقی مانده سر های کناری هستن)
8-دو دور چسب برق میزنی(نه بیشتر و نه کمتر عکس سی تی اسکن هم نـــــــــمیخاد)
9-بعد با ادامه ی اون 4 متری روی سیم پیچ قبلی(همون دوتا 10 دور) 20 دور بدون فاصله میپیچی
10-دو دور چسب برق
اگه تمام کار هارو درست انجام داده باشی حالا 5 تا سیم داری:
دوتا اولیه(دو سر همون 4 متری)
سه تا ثانویه(همون 2متری)(دوتا که به هم پیچیده شده هستن سر وسط و دوتا دیگه هم سر های بقل)
نــــکـــــتـــه مـــــهــــــم: همه ی سیم پیچ ها در یک جهت پیچیده شده باشند
افــــتــــاد!!!
کمی تا قسمتی
پس شد اول از پایین به بالا سیمپیچ اولیه رو تا آخره هسته میپیچیم حالا 20 دور یا هرچند دور که شد
بعد از بالا سیمو بیرون میاریم و قطع نمیکنیم
بعد عایق و...
بعد ثانویه مثل این عکس؟
بعد عایق و...
بعد همون سیم اولیه که از بالای هسته قطع نکردیمو از بالا به پایین میچیپیم رو هسته درسته؟
این برای دوازده ولت بود
پس با این اوضاع برای 25 ولت باید دو تا هفت دور بپیچی و برای بالا بردن آمپر و توان مدار باید یا قطر سیم رو زیاد کنی یا چند تا سیم بیشتر بتابونی و بپیچی
که فکر نمیکنم با ei33 بشه همچین حرکتی اومد
یه عالم هسته گیرم اومد چند تا erl35 توشون هست ارتفاعش نسبت به ei33 دوبرابره قسمتی که میشه سیم پیچید ارتفاعش 28 میلی متره یعنی 28 میلی متر میشه سیم پیچید با اون فک کنم بشه
رفتم برا ثانویه سیم 1.4 میل خریدم کافیه قطرش؟
اولیه همون 0.55 خوبه یا اونم کلفتش کنم؟
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
آقا اون عکس که برا ثانویه گذاشتم درسته؟
و اینکه اولیه اول پایین به بالا بعد بالا به پایین درسته؟
با سلام
من میخواستم این مدارو درست کنم ولی میخواستم جریان خروجی مدارو بدونم مدار اصلی یعنی همون (700 وات 50 ولت دوبل) خروجیه 50 وات چند آمپره و -50 ولت چند آمپر و هر دو یعنی 100 ولتش چند آمپره
و در مورد مدار (900 وات 70 ولت دوبل) جریان های خروجی چقدر هستن .
باتشکر
یه زمانی ..... که میخواهی حرف دلتو بهش بزنی ولی چون میدونی نارحت میشه منصرف میشی ...زمانی که ناراضی بودنت وناراحتیت واسشون مهم نیست ..زمانی که بغض داره خفت میکنه ولی نمیخواهی گریه کنی ....زمانی که تو دلت پر حرفه اماوقتی بی توجهیشو میبینی همش تبدیل میشه به یه بغض ....زمانی که زمین وزمان دست به دست هم میدن تا نابودت کنن ....زمانی که اون خوابه وتو بیداری ................حالا بقیش با شما یه زمانی ......!!!!!
http://8pic.ir/images/ketuhnb96tc9irizsb2x.jpg
تشکر نشانه رضایت شماست
با سلام
من میخواستم این مدارو درست کنم ولی میخواستم جریان خروجی مدارو بدونم مدار اصلی یعنی همون (700 وات 50 ولت دوبل) خروجیه 50 وات چند آمپره و -50 ولت چند آمپر و هر دو یعنی 100 ولتش چند آمپره
و در مورد مدار (900 وات 70 ولت دوبل) جریان های خروجی چقدر هستن .
باتشکر
W=IV
50 ولت دوبل یعنی 100 ولت
حالا طبق فرمول 700=100*I
I=7A
یعنی شما از هر ریل 50 ولتی میتونی 7 امپر بگیری
900 واتیم با همین روش حساب کن
آقا اون عکس که برا ثانویه گذاشتم درسته؟
و اینکه اولیه اول پایین به بالا بعد بالا به پایین درسته؟
بله
بله
فقط این 3 دور بیشتر نیست!!!
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
آقا من ترانسو اینچوری پیچیدم ببینین درسته؟ به ثانویه دقت کنید
اولیه سیم 1.0 میلی و ثانویه سیم 1.5 میل (پدرم دروم تا این سیم کلفتو پیچیدم :(( )
کاملا درسته
اما اون سیم پیچ سبز +- نداره از هر طرف میتونی وصل کنی
سیم هارو چند زدی؟
الکترونیک قدرت
الکترونیک آنالوگ
کاملا درسته
اما اون سیم پیچ سبز +- نداره از هر طرف میتونی وصل کنی
سیم هارو چند زدی؟
اره درسته +- نداره
اولیه رو نمیدونم فقط پیچیدم و تا کل هسته رو بگیره سیم 1 میل
ثانویه دوتا 7 دور به گفته سامان (هرچند چون سیم 1.5 میل بود دیگه بیشتر از 14 دور جا نمیشد :( )
دیدگاه