اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
    برا 12 ولت باید سیم پیچ جدا بزاریم (وگرنه تلفات روی رگلاتور خیلی بالا میره)
    شما که نمیخاستین ترانس جدا برا تغذیه ی آیسی بزارین. حالا چی شد ؟ مگه 13007 جواب نمیده؟
    من رو پی سی بی خودم 13007 گذاشتم با یه هیت سینک رگلاتوری. موردی داره خیلی داغ میکنه؟
    دیگه ترانس گذاشتم رگوله شه یه هو دیدی اون مقاومت و خازن جریان نداد ایسی درست کار نکرد
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      والا من با همین ماسفتا 300 گرفتم ولی شدید داغ کردن اگه برا طولا مدت میخوای ماسفت قوی بزار
      میرم براساخت منم می خوام اون12دوبل روبهش اضافه بکنم دیودارم آمپربالامیزارم هسته رویدونه دارم راحت میتونم 400وات ازش بگیرم .
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

آقا من رفتم پی سی بی رو دیدم یه خازن که تو شماتیک 100 میکرو هست تو پی سی بی زده 10. کدومو بزارم؟(البته فعلا 100 میکرو گذاشتم)
        13007 زیاد داغ میکنه (در حدی که نشه با انگشت تحمل کرد)؟ با هیت سینک یا بی هیت سینک؟
        به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
        الکترونیک قدرت
        الکترونیک آنالوگ
        طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
        ---------------------BMCELEC@-------------------
        ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
        ---------------www.bmc-elec.com--------------
        ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

شما 10 میکرو بزار چون این PCB مطمئنه و از روش ساختن
          فوت پرینت های هسته های EE33 ; EE35 ; EE42 یکی هستن بعدا میشه اگه هسته بهتر پیدا شد مثلا 42 به راحتی جایگزینش کرد

دیدگاه

دوستان نظری درباره ی این مدار دارین؟
            http://obrazki.elektroda.net/27_1232995570.jpg
            الکترونیک قدرت
            الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

13007 گرم میشه و یه هیت سینک رگولاتور براش کافیه
              چرا فیدبک اضافه کردی به مدار؟ داداش منبع های سوییچینگ برا امپیلیفایر بدون فیدبک بهترن چون امپلیفایر جریان کشیش سوزنی و لحظه ایه و فیدبک رو گیج میکنه و مدار زیاد پایدار نیست و به ای سی هم فشار میاد. اگه بخواد فیدبک داشته باشه فیدبک باید خاص تر طراحی بشه و مناسب امپلیفایر باشه.
              در کل نیازی به فیدبک نیست حساس نشو روش همین منبع توان بسیار خوبی رو میده که شما 99 درصد مواقع حداکثر توان رو ازش نمیگیری تازه اون موقع هم چند ولت افت پیدا میکنه که باز نسبت به ترانس خیلی بهتره

دیدگاه

دوستان سلام.
                چهار تا چیز:
                1-اون دوتا مقامت 56 کیلو 3 وات موازی که به مثبت وصله اگه IC ما 5 میلی بکشه روش حدود 1.7 وات تلفات داریم .خب ،
                حالا اگه بیام او سر مقاومتا که به مثبت وصله رو به پایه مشترک خازن ها وصل کنیم ولتاژ نصف میشه و با توجه به این که جریان ثابته تلفات و بالطبع وات و مقدار مقاومت نصف میشه . یعنی یه مقاومت حدود 11-15 کیلو 3 وات بسه.
                2-آیا میشه 13007 رو مستقیم و بدون مقاومت به مثبت تغذیه ورودی وصل کرد؟(البته تلفات خیلی بالا میره ، حدود 6 وات به تلفات 13007 اضافه میشه)
                3- برای این که تلفات کمی در قسمت تغذیه 2153 داشته باشیم میتونیم از تغذیه خازنی استفاده کنیم.
                4- میشه واسه مدار سافت استارت هم اضافه کرد.

دوستان نظر و اصلاح نظریه یادشون نره ها !!!
                الکترونیک قدرت
                الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

میشه به پایه مشترک خازن ها وصل کرد اما یه چیزی رو در نظر نگرفتی که اون نقطه جریان کشی های لحظه ای داره و ولتاژ هم بالا پایین میشه و اینجوری ولتاژ تغذیه هم دچار نوسان میشه و ای سی رو دچار مشکل میکنه! درسته مقاومت ها داغ میشن اما در رنج استاندارد میمونه دماشون و نمیسوزن وگرنه اینطوری طراحی نمیشد. خیلی روش حساس نشو!
                  همونطور که گفتی اگه 13007 رو مستقیما به مثبت وصل کنیم علاوه بر این که تلفاتش زیاد میشه جریان زیادی به 2153 میرسه و میسوزه (توی یکی از تاپیک های diysmps همونی که شماتیکش رو صفحات قبل گذاشتم اومده بود تغذیه ای سی رو از سیم پیچ جدا روی ترانس تامین کرده بود و بعد از یکسو سازی با یه مقاومت 330 اهم داده بود به ای سی. چند نفری گفته بودن ای سی میسوزه و فهمیدن جریان ای سی باید روی حدود 10 میلی امپر روی 15 ولت یا 12 ولت نگه داشته بشه و با مقدار 330 اهم جریان بیشتر میشه و به ای سی فشار میاد به بعضی ای سی ها میسوزن)
                  تغذیه خازنی هم میشه اما همین 13007 به نظر من مطمئن تره
                  سافت استارت رو اگه دقت کنی همون PCB که 13007 استفاده کرده با یه خازن درست کرده تا زمان کمی بعد از وصل شدن تغذیه ای سی شروع به کار کنه. همون خازن 100 میکرو که دوستان قبلا گفتن 470 میکرو بزارین بهتره همین کار رو میکنه

دیدگاه

این مدار ساخته منه با TB2926 همونطور که معلومه جای 2153 خالیه.

ببخشید دیگه ! دوربین خوب دم دست نبود و هول هولکی گرفتم عکسو :redface:
                    الکترونیک قدرت
                    الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

این مدار ساخته منه با TB2926 همونطور که معلومه جای 2153 خالیه.

ببخشید دیگه ! دوربین خوب دم دست نبود و هول هولکی گرفتم عکسو :redface:
                      حسین وضعت خوبه ها فیبر فایبرگلاس میزنی بابا بچه مایه دار :P :P
                      حسین این pcb رو خودت طراحی کردی یا اماده بود؟ امپ چند واته چند کانال؟
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                        مهدی جان اگه راه داشت pcb رو دورویه نزن :cry2: :cry:اینجا حداقل دستمزد برا فیبر 10*10 15000 تومنه :cry2: :angry: من همه فیبرامو خودم تو خونه میزنم دورویه هارو نمیشه تو خونه زد

دیدگاه

حسین جان افرین PCB قشنگی کشیدی فقط اگه امپ و منبع رو جدا میکردی بهتر بود که بعدا خواستی منبع رو برای امپ دیگه ای استفاده کنه امکانش باشه. اون هسته تیروییدی که سیم پیچی برای چیه؟
                          ارمین جان دارم سعی میکنم دولایه نشه و با جامپر تمومش کنم. اما قول نمیدوم PCB رو بتونم به اشتراک بزارم چون سفارش شخص دیگه ای هست ولی وقتی ساختم عکس مدار و PCB رو میزارم. شرمنده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                            حسین وضعت خوبه ها فیبر فایبرگلاس میزنی بابا بچه مایه دار :P :P
                            حسین این pcb رو خودت طراحی کردی یا اماده بود؟ امپ چند واته چند کانال؟
                            نه بابا. به خاطر اینکه خطوط از پشت معلومه فایبر میزنم با اتو هم بهتر در میاد .واسه کارای معمولی هم استخوانی.
                            اینو اگه دقت کنین قسمت ورودی و ماسفت و ... عین مدار اصلیه و خروجی به بعد تغیر کرده قسمت آمپ هم این بود :

که شده این:

بعد شده این:

آمپش هم همون آمپ پخش جی وی سی هست به قول خودش 50*4 ماکزیموم و 4*20 آر ام اس با دیستور 1%
                            اما توی توان و ... دیتاشیت بهترین منبعه.
                            این آمپا قلق خاصی تو پی سی بی و نوع خازن میخاد(طبق تجربه ی خودم میگم) یه مدار باهاش ساختم نویز داشت در حد ....
                            اما تجربه شد برام پی سی بی و .... رو تغییر دادم و خوب شد . تا حالا 6 یا 7 بار باهاش ساختم حتی با بد ترین وضع تغذیه نویز نداشت واسه همین تصمیم گرفتم بردا رو با هم ادغام کنم چون نویز سوییچینگ روش تاثیر کمی داره .
                            نوشته اصلی توسط mahdi.7
                            حسین جان افرین PCB قشنگی کشیدی فقط اگه امپ و منبع رو جدا میکردی بهتر بود که بعدا خواستی منبع رو برای امپ دیگه ای استفاده کنه امکانش باشه. اون هسته تیروییدی که سیم پیچی برای چیه؟
                            ارمین جان دارم سعی میکنم دولایه نشه و با جامپر تمومش کنم. اما قول نمیدوم PCB رو بتونم به اشتراک بزارم چون سفارش شخص دیگه ای هست ولی وقتی ساختم عکس مدار و PCB رو میزارم. شرمنده
                            ممنون چشات قشنگ میبینه
                            اگه قشنگ کشیدم به لطف پاینت و به لطف پیشنهادات شما به یکی از دوستان درباره ی پی سی بی تو انجمن مدارات صوتی بود (فک کنم مازیار بود)
                            اون رو از تو پاور گرفتم گذاشتم برا فیلتر اگه ایرادی چیزی داشت زیرش جامپر میزنم و از مدار خارج میکنم.
                            __________________________________________________ ______________________________________________

در ضمن این آمپ رو برا بلندگو دو راهه استریو درست کردم .فیلتر قبلش هم با شیب 12 دسیبل پسیوه با فرکانس کات 200 هرتز برای ووفر و 150 هرتز برای فول رنج و مید و توییتر.مید و توییتر رو هم با یه خازن بایپلار به فول رنج وصل میشه.
                            حجم صداش به نظر من برای یه اتاق 20 متری کافیه.
                            __________________________________________________ _____________________________________________
                            تا جایی که میتونستم از قطعات جنس خوب استفاده کردم خازنای نیچیکون و سامیانگ و روبیکون ترانزیستور ST ماسفت اینفینئون خازنای mkt و پلی استر آیسیه اصل توشیبا EMI فیلیپس دیودای irf فقط ترانسش چینیه
                            الکترونیک قدرت
                            الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

حسین جان منبع سوییچینگ اگه درست ساخته شده باشه روی امپ نویز نمیندازه فرکانسش بالای رنج شنواییه
                              برای PCB هم همیشه از فایبر گلاس استفاده کن خیلی بهتر از استخوانیه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                                برای PCB هم همیشه از فایبر گلاس استفاده کن خیلی بهتر از استخوانیه
                                آره خیلی بهتره. یه بار موقع اتو کردن فیبر استخوانی باد کرد و ... حالمو گرفت.
                                قیمتشم من بابل اندازه ی آ4 میخرم 10 تومن
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X