اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترکیدن ترانس سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترکیدن ترانس سوئیچینگ

فایل قرارا داده شده کسی هست که جواب بده؟؟؟
    به جای اینکه جای کسی را بگیرید سعی کنید جای واقعیه خود را بیابید

TABRIZ

دیدگاه

اخ اخ. ببخشید من صبحی کار واسم پیش اومد پست ندادم. یادم رفت کلا.
      شماتیک به نظر درست میاد.
      ماسفت رو بردار تست بکن. بدون سوییچ. اول اینکه ببین اتصالی پیش میاد یا نه!!!. گیت رو هم بگیر ببین ممکنه بالا میمونه و سوییچ خاموشی نداره کلا.
      شماتیک به نظر درست میاد.
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

اگه ماسفت بسوزه احتمال داره که سویچ نکنه و ترانس به اشباع بره و باغث کشیدن جریان زیاد بشه؟؟

TABRIZ

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
          اخ اخ. ببخشید من صبحی کار واسم پیش اومد پست ندادم. یادم رفت کلا.
          شماتیک به نظر درست میاد.
          ماسفت رو بردار تست بکن. بدون سوییچ. اول اینکه ببین اتصالی پیش میاد یا نه!!!. گیت رو هم بگیر ببین ممکنه بالا میمونه و سوییچ خاموشی نداره کلا.
          شماتیک به نظر درست میاد.
          خیلی ممنون مهندس من اول مدار کنترل رو تست میکنم و ببینم آیا اصلا آیسی pwm میده به ماسفت یا نه
          تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

نوشته اصلی توسط TABASOOMTZ
            اگه ماسفت بسوزه احتمال داره که سویچ نکنه و ترانس به اشباع بره و باغث کشیدن جریان زیاد بشه؟؟
            بله. دقیقا بخاطر همین میگم گیت رو چک بکنید.
            اگر فرکانس گیت هم خوب باشه احتمال مشکل حفاظتی وجود داره. حالا اینا رو تست بکنید اگر نشد تست های دیگه رو میگم چطوری بگیرید که بازم نترکه و خرج رو دستتون نزاره.

K.Show

دیدگاه

شرمنده مهندس از طرف دوستم میپرسم
              اگه سوئیچ ما بصورت مداوم بسته بمونه (به علت سوختن یا هر چیز دیگه) ترانس به اشباع میره؟ و جریان زیادی از اولیه میکشه؟
              آخه ما تو فلای بک گفتیم که اگه سوئیچ بسته بمونه انرژی در اولیه ذخیره میشه و در دوره تناوب بعدی به ثانویه انتقال پیدا میکنه.خب اگه سوئیچ وصل بمونه طبق حرفای من باید انرژی فول ذخیره بشه در اولیه.این اثبات های من oo: درستن؟
              یه سوال دیگه ای هم داشتم
              به فرض ماسفت ما 800 ولت درین سورس داره و 5 آمپر جریان درین.خب منظورم جریانه.اگه بخواییم خروجی منبع تغذیمون 10 آمپر بده با ماسفت 5 آمپری که عمل سوئیچ انجام میشه مغایرت نداره؟ (یعنی میشه با ماسفت 5 آمپری جریان های خروجی بیشتری بدست آورد یا اینکه به نسبت افزایش جریان خروجی جریان دهی ماسفت هم بیشتر باشه؟

دیدگاه

خب هسته یه ظرفیتی داره. هر چقدر این ظرف رو پر تر بکنیم این ظرف تمایل داره با سرعت بیشتری انرژی دریافت بکنه. (اشاره به مثلثی بودن جریان سلف و اینکه هر چی بیشتر میگذره سلف جریانش بیشتر میشه) تا جایی که دیگه این ظرف جا نداره انرژی بگیره پس دیگه سلف نیست. میشه اتصال کوتاه.

شما توان رو باید محاسبه بکنید. 12 ولت 10 امپر میشه 120 وات. اگر دیوتی سایکل 50 درصد باشه میشه 20 امپر 12 ولت که 50 درصده.
                همین توان تو ورودی 300 ولتی میشه 0.4 امپر که تو دیوتی سایکل 50 درصد میشه 0.8 امپر.!!!
                البته جریان مثلثیه و در نصف زمان روشنی ترانزیستور 0.8 امپره. با توجه به میزان سلفی ترانس این جریان از کم به زیاد میره. ولی میانگینش میشه 0.8

K.Show

دیدگاه

شما توان رو باید محاسبه بکنید. 12 ولت 10 امپر میشه 120 وات. اگر دیوتی سایکل 50 درصد باشه میشه 20 امپر 12 ولت که 50 درصده.
                  همین توان تو ورودی 300 ولتی میشه 0.4 امپر که تو دیوتی سایکل 50 درصد میشه 0.8 امپر.!!!
                  البته جریان مثلثیه و در نصف زمان روشنی ترانزیستور 0.8 امپره. با توجه به میزان سلفی ترانس این جریان از کم به زیاد میره. ولی میانگینش میشه 0.8

من اینجارو متوجه نشدم می شه یه بار هم توضیح بدین؟

TABRIZ

دیدگاه

http://schmidt-walter.eit.h-da.de/smps_e/spw_smps_e.html

این لینک شبیه ساز خوبیه. به درک مطلب خیلی کمک میکنه.
                    ولتاژ ورودی رو هر دوشو بزن 300
                    خروجی رو بزن 12 ولت 10 امپر روی 100 کیلو هرتز.
                    دقیقا شکلی که من منظورمه رو نمایش میده.
                    چریان خروجی رو ببین(بنفشه) ما خروجی رو گرفتیم 10 امپر. ولی این توی 50 درصد قضیه از حدود صفر تا 40 امپر داره جریان ازش میره. و میانگینش میشه 20 امپر.
                    جریان ورودی رو هم ببین.(سبزه) 300 تقسیم بر 120 میشه 0.4. یعنی عملا جریان ورودی ما باید 0.4 باشه. توی 50 درصد قضیه که داریم ترانس رو شارژ میکنیم از حدود صفر تا 1.7 امپر جریان رفته بالا که میانگینش میشه حدود 0.9 امپر. علت تفاوتش با چیزی که من گفتم تو محاسبه تلفاته که من تلفات رو تو محاسباتم نداشتم و اوردم 0.8. و این اورده و شده 0.9.

متوجه شدی؟

K.Show

دیدگاه

ببین 12 ولت 10 امپر در یک ثانیه س. وقتی قرار باشه با دیوتی سایکل 50 درصد کار بکنه عملا یعنی فقط نیم ثانیه داره جریان میده. 50 درصده دیگه!!!. 50 درصد یک ثانیه میشه 0.5 ثانیه. حالا اگر بخواد 120 وات رو در نیم ثانیه بده بیرون باید 12 ولت 20 امپر بده که توسط خازن ده امپرش ذخیره بشه برای اون 50 درصدی که قطعه.

بازم نیفتاد؟؟؟ اون سایته شکل موجای خیلی قشگی میده ها!!!.

K.Show

دیدگاه

تست برای بار چندم هم شکست خورد :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
                        اینم آخرین تغییرات مدار

آقای وزیری اون راه های دیگه تست رو هم بگو برادر :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

ظاهرا مشکل کوچکی توی شماتیک هست اونم UV ای سی هستش
                          ولتاژ آکسیلاری چه قدره ؟؟؟
                          توی فید بک هم مشکلی هستش :eek:

دیدگاه

خب عزیز جان. من فراموش کردم مشکل چی بود. سه صفحه رو بخونم؟؟؟
                            مشکل چیه؟ (قبلا چی بود و الان چیه؟؟ )

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Arvin Partovi Azar
                              ظاهرا مشکل کوچکی توی شماتیک هست اونم UV ای سی هستش
                              ولتاژ آکسیلاری چه قدره ؟؟؟
                              توی فید بک هم مشکلی هستش :eek:
                              ولتاژ اگزیلاری 16 ولت.از بیرون هم 16 دادم بازم فیوز پرید.

اضافه شده در تاریخ :
                              نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                              خب عزیز جان. من فراموش کردم مشکل چی بود. سه صفحه رو بخونم؟؟؟
                              مشکل چیه؟ (قبلا چی بود و الان چیه؟؟ )
                              مدار رو مونتاژ کردم رو فیبر سوراخدار همین که به برق میزنم بازم فیوز میپره

دیدگاه

سلام
                                1-در شماتیک از سافت استارت استفاده نشده که باعث پریدن فیوز میشه
                                2-افتادن 12 ولت بر روی فیدبک
                                3-UV ای سی حدودا 16 ولته زینر 15 ولت از روشن شدن جلوگیری میکنه
                                4-آیا موسفت بعد از تست سوخته یا نه؟؟؟
                                5-آیا ای سی سوخته؟؟؟
                                6-اگر مثل شماتیک ترانس پیچیده شده باشه اشتباه هستش

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X