اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ترکیدن ترانس سوئیچینگ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ترکیدن ترانس سوئیچینگ

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
    بله متوجه این موضوع شدم که جابجایی دائم نیست.
    ولی خب خازن جای مقاومت!!!!. دلیلش چیه!!؟؟
    میدونم چه اتفاقی میفته ها ولی اینکه چرا میخواید این اتفاق بیفته؟؟؟؟
    اگه ممکنه اجازه بدید نتیجه ی تست مشخص بشه پس لطفا کمی صبور باشید .
    و اگه منظورتون شرایط داینامیکی گیت سورسه که 1 نانو فاراد در فرکانس 50 کیلو هرتز در صورت عدم سری شدن با یک مقاومت ،نمی تونه تاثیر مخربی روی گیت سورس و درایور داشته باشه
    به علاوه اینکه قرار نیست دائما با این شراط کار کنه و فقط یک تست 1 دقیقه ای و مشخص شدن نتیجه کافیه

دیدگاه

:bye
      سلام دوستان من زنده هستم :mrgreen:
      ولی متاسفانه جناب ماسفت و مقاومت 4.7 کیلو و 1 کیلو و یحتمل 2.4 اهم هم سوختن.... :cry: :cry: :cry:
      مداری که در زیر تست بود این مداره.24 ولت تغذیه ایسی رو از خروجی دادم.
      تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

oo:
        اول اینکه توضیح بده چطوری سوخت ؟ در جا سوخت یا داغ شد سوخت ؟
        دوم اینکه یک مقاومت 100 اهمی بعد از فیوز F1 داری ، چطور ممکنه مقاومت 2.4 اهم بسوزه ؟ سالم بودنشو تست کن خبر شو بده
        سوم اینکه دو عدد مقاومت 22 کیلو اهم 3 وات oo: موقتا با زینر 180 ولت موازی کن و یک خازن 47 نانو 250 ولت هم با همین زینر موازی کن .
        دیود D5 رو 1n4007 بگذار
        تغذیه ی 24 ولت نده ... 18 ولتش کن .
        سر مقاومت های R12 و R6 رو که به R10 وصل کردی رو در بیار به زمین وصل کن .
        از سالم بودن بقیه ی قطعات مطمئن بشو ...
        پایه ی درین ماسفتو در بیار و یک مقاومت 100 اهمی به درین وصل کن و سر دیگه ی این مقاومتو بزن به ترانس .
        یک ولت متر به دوسر خروجی C3 وصل کن
        مدار رو بزن برق و نتیجه رو اعلام کن .

دیدگاه

ممنون اقای بنیامین پور که وقت میذارین :smile:
          دو تا سیم مهربون برق دستم بود که همین که زدم برق :angry: یه تس صدایی اومد و دود :cry2: دیدم مقاومت 4.7 کیلو و 1 کیلو رفتن...شماتیک این شد

دیدگاه

خواهش می کنم ....
            خوب شماتیک همون چیزیه که می خوام ....
            احیانا دیود 860 خروجی رو یه تستی بکن البته بعیده ولی خوب ....
            مطمئن شو که خازن c8 و IC سالم هستند ...
            ولتمترو به c2 وصل کن ...
            مدارو بزن به برق ...
            اگر مجددا اتفاق قبلی تکرار نشد ... خروجی ولت مترو بخون و سپس مدارو از برق جدا کن ...
            نتیجه رو بگو ...

دیدگاه

سلام
              تو سوختگی قبلی :cry: مقاومت سنس جریان هم دود شده بود.
              ولی با این شماتیک زدم به برق
              مدار کار کرد... خروجی نا مفهومی میداد از 1.5 ولت شروع میشد تا 14 ولت بالا میومد و باز کاهش پیدا میکرد
              تا زمونی که این مداری هست که بدین بصورت بستم که خروجی تغییر نکرد و تو 13 ولت ثابت موند...و وقتی به یه آرمیچر وصل میکردم 0.5 آمپر جریان میکشید و ولتاز خروجی به 2.5 ولت کاهش پیدا میکرد.............(البته آیسی های uc3844 سوختن و تموم شدن و رفتم uc3845 خریدم که با 10 تا 15 ولت کار نکرد مجبور شدم همون 25 رو بدم که خروجی آیسی پالس داد.)

اینم شکل موج درین با ضریب X10

شکل موج گیت بعد از خازن 1 نانو

شکل موج خروجی آیسی قبل از خازن 1 نانو

البته این شکل موج ها زمانی که زیر بار بودن انداختم.شرمنده اگه کیفیتش بده

دیدگاه

سلام
                اوککککی ....
                خروجی نامفهوم و مواردی که گفتید همشون بدیهی است و اگر غیر از این می شد جای oo: می داشت .
                فقط الان اینکه خروجی رو زحمت کشیدید و وصل فرمودید به فیدبک جای دو فروند از اینا oo: داره ....

1) مقاومت 1 کیلو موازی با گیت و سورس رو حذف کنید .
                2) خازن 1 نانو رو حذف کنید و جای اون مقاومت 10 اهم رو قرار بدید .
                3) 3845 باید با 10 ولت توی خروجی پالس بده و منبع 25 ولت رو حذف کنید و همون 15 ولت قرار بدید .( کاهش بدید به 15 ولت )
                4) مقاومت 100 اهم قبل از پل دیود رو حذف کنید و اتصال کوتاهش کنید .
                5) سر مقاومت R11 که به خروجی زدید رو به زمین وصل کنید .
                6) لطفا به چیز دیگه ای دست نزنید .
                7) مدارو بزنید به برق
                8) ولتاژ خروجی رو بگیرید .
                9) ولتاژ خازن c6 رو هم بگیرید .
                10) مجددا آرمیچرو وصل کنید به خروجی و مشخصات خروجی رو قرار بدید . (جریان و ولتاژ)
                11) همه ی مقادیری که خواستمو اینجا بگذارید .

دیدگاه

سلام.
                  من تو این مباحث خیلی وارد نیستم.ولی یه نکته ی کوچولو به ذهنم رسید، گفتم شاید موثر باشه.
                  تو آخرین شماتیک که 24 ولت رو به شکل خارجی اعمال کردین، از اون طرف که ترانس هست، یه لحظه پیک های ناشی از شرایط اولیه و ریپل DC به مدار اعمال نمیشه؟
                  بهتر نیست کلا D8 رو قطع کنین تا هیچ جریانی از اونطرف وارد نشه؟
                  فیدبکی که گرفتین؛ درسته؟ مقاومت R10 یه خرده زیاد نیست؟ همین مقاومت میتونه باعث بشه که ولتاژ بین گیت-سورس و این مقاومت تقسیم بشه و ولتاژ کافی به گیت-سورس نرسه و در نتیجه ماسفت صحیح روشن نشه و... :bye
                  ماسفتهایی که سوزوندین، بعد از سوختن چه اتفاقی میفتاد؟ ارتباط بین پایه ها به چه شکلی میشد؟
                  راستی آقا سعید اوسیلوسکوپ مبارکه! :biggrin:

دیدگاه

اقای بنیامین پور سر r11 رو به زمین وصل بکنه فک کنم به مشکل بخوره ها!!!. (قصد دخالت ندارم تو روش عیب یابی شما. فقط سوال شد برام.)
                    نباید به پایه 7 ای سی وصل بشه؟ اگر به زمین وصل بکنه هیچ فیدبکی نداره و خروجی انقد میره بالا تا بچسبه سقف
                    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

اقای مستقیمی منظورتون از
                      "تو آخرین شماتیک که 24 ولت رو به شکل خارجی اعمال کردین، از اون طرف که ترانس هست، یه لحظه پیک های ناشی از شرایط اولیه و ریپل DC به مدار اعمال نمیشه؟"
                      رو متوجه نشدم. منظورتون خروجی اگزیلاری که وارد تغذیه کنترولر میشه هستش؟

فیدبک غلط باشه فقط ولتاژا استباه میشه مگر اینکه انقدر ولتاژ بالا بره تا vor زیاد بشه و ماسفت بسوزه.
                      مقاومت r10 زیاد هست ولی نه اینقدر که همچین مشکلی ایجاد بکنه

اصن هواسم به اسکوپه نبود

راستی اقای دلشاد هواست به ولتاژ مجاز پراب هست که باهاش ولتاژ درین رو اندازه گیری میکنی؟ من خودم یه زمانی یه پرابی رو همینجوری شوهر دادما. تو پرابه یه ارک خفن زد کلا از کار افتاد. رفتیم 250 تومن دادیم یه پراب 2 کیلو ولتی خریدیم واسه اینجور جاها!!!.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                        سلام.
                        من تو این مباحث خیلی وارد نیستم.ولی یه نکته ی کوچولو به ذهنم رسید، گفتم شاید موثر باشه.
                        تو آخرین شماتیک که 24 ولت رو به شکل خارجی اعمال کردین، از اون طرف که ترانس هست، یه لحظه پیک های ناشی از شرایط اولیه و ریپل DC به مدار اعمال نمیشه؟
                        بهتر نیست کلا D8 رو قطع کنین تا هیچ جریانی از اونطرف وارد نشه؟
                        فیدبکی که گرفتین؛ درسته؟ مقاومت R10 یه خرده زیاد نیست؟ همین مقاومت میتونه باعث بشه که ولتاژ بین گیت-سورس و این مقاومت تقسیم بشه و ولتاژ کافی به گیت-سورس نرسه و در نتیجه ماسفت صحیح روشن نشه و... :bye
                        ماسفتهایی که سوزوندین، بعد از سوختن چه اتفاقی میفتاد؟ ارتباط بین پایه ها به چه شکلی میشد؟
                        راستی آقا سعید اوسیلوسکوپ مبارکه! :biggrin:
                        البته آقای وزیری زحمت کشیدند و توضیح دادند .
                        او پیکهایی که شما گفتید حتی در لحظات اولیه هم ایجاد نمی شوند به علاوه اینکه حتی به فرض ایجاد شدن اسپایک ،مقاومت 100 اهمی جلوی اونها رو می گیره .
                        فیدبک به این شکل غلطه ، اما اگر سر آزاد خروجی به زمین مدار وصل بشه درست می شه که در این صورت شرط ایزوله بودن مدار ، نقض می شه .
                        مقداری که مقاومت R10 در اینجا داره هیچ مشکلی بوجود نمیاره ....به فرض صحیح روشن نشدن ماسفت در این حالت ، منجر به داغ شدن اون می شه نه اینکه سریعا بسوزه .

اقای بنیامین پور سر r11 رو به زمین وصل بکنه فک کنم به مشکل بخوره ها!!!. (قصد دخالت ندارم تو روش عیب یابی شما. فقط سوال شد برام.)
                        نباید به پایه 7 ای سی وصل بشه؟ اگر به زمین وصل بکنه هیچ فیدبکی نداره و خروجی انقد میره بالا تا بچسبه سقف
                        دخالت چیه .... اختیار دارید .... اتفاقا از اینکه همراهی می کنید خوشحال هستیم .
                        وصل شدن فیدبک به پایه ی 7 در این مدار باعث قطع شدن کامل پالس های خروجی آیسی می شه .... و عملا یعنی هیچی .
                        این کار در صورتی باید انجام بشه که آیسی توسط خود ترانس تغذیه بشه(اگزیلاری) اما در اینجا یک تغذیه ی خارجی با عملکردی مستقل از مدار ، آیسی رو بایاس کرده و اگر هم قرار به وصل فیدبک باشه ، باید به سر R3 وصل بشه نه پایه ی 7 .
                        البته این کار در مرحله ی بعد انجام می شه و .... (البته به شرطی که تا اون موقع جناب سعید خان زنده بمونند .... :smile: )
                        ولتاژ Vor در صورتی می چسبه به سقف :smile: که مقاومت 100 اهم وجود نداشته باشه .... و در این حالت و با حفظ همین ترکیب این اتفاق نمیفته و فقط منجر به داغ شدن مقاومت و احتمالا زینر 180 ولت می شه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
                          وصل شدن فیدبک به پایه ی 7 در این مدار باعث قطع شدن کامل پالس های خروجی آیسی می شه .... و عملا یعنی هیچی .
                          این کار در صورتی باید انجام بشه که آیسی توسط خود ترانس تغذیه بشه(اگزیلاری) اما در اینجا یک تغذیه ی خارجی با عملکردی مستقل از مدار ، آیسی رو بایاس کرده و اگر هم قرار به وصل فیدبک باشه ، باید به سر R3 وصل بشه نه پایه ی 7 .
                          اهم. من معمولا از بیرون تغذیه نمیدم به مدار. یه تجربه بد دیگه هم تو این زمینه دارم. از بیرون تغذیه دادم مدار ترکید منبع تغذیه هم با خودش به دیار باقی شتافتوند. فک کردم خارجی رو قطع میکنید. به 100 اهمی هم توجه نکرده بودم.

ولی خداششی اقای دلشاد منور ببین چیکار کردیااا!!!. تا حالا به عمرم تو فلایبک همچین دنگ و فنگی ندیده بودم. بابا هم بار بستیم مث ادم کار کرد. چی کار میکنی تو؟؟؟

tnq

K.Show

دیدگاه

اقای مستقیمی منظورتون از
                            "تو آخرین شماتیک که 24 ولت رو به شکل خارجی اعمال کردین، از اون طرف که ترانس هست، یه لحظه پیک های ناشی از شرایط اولیه و ریپل DC به مدار اعمال نمیشه؟"
                            رو متوجه نشدم. منظورتون خروجی اگزیلاری که وارد تغذیه کنترولر میشه هستش؟

فیدبک غلط باشه فقط ولتاژا استباه میشه مگر اینکه انقدر ولتاژ بالا بره تا vor زیاد بشه و ماسفت بسوزه.
                            مقاومت r10 زیاد هست ولی نه اینقدر که همچین مشکلی ایجاد بکنه

اصن هواسم به اسکوپه نبود

راستی اقای دلشاد هواست به ولتاژ مجاز پراب هست که باهاش ولتاژ درین رو اندازه گیری میکنی؟ من خودم یه زمانی یه پرابی رو همینجوری شوهر دادما. تو پرابه یه ارک خفن زد کلا از کار افتاد. رفتیم 250 تومن دادیم یه پراب 2 کیلو ولتی خریدیم واسه اینجور جاها!!!.
                            خواهش میکنم قابلی نداره. :biggrin: :biggrin:
                            روش یه پروب 100 مگ 1 به 10 داده که با X10 میشه تا 3 کیلو ولت رو اندازه گرفت خیالتون راحت باشه اونجاهاشو در نظر دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سعید دلشاد منور
                              خواهش میکنم قابلی نداره. :biggrin: :biggrin:
                              خیلی ممنون.آدرس رو میفرستم واست، پستش کن.دستت درد نکنه! :mrgreen: این پراب که گفتی رو هم بذاری ها !!

بابت بقیه توضیحات اساتید هم ممنون.قانع شدیم رفت! :biggrin:

راستی آقا این سیم پیچ اگزیلاری چی چی هست حالا؟ اسمش مشکوکه!! مواد مخدر نباشه؟!! ( املای انگلیسیش چطوره؟)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهرخ مستقیمی
                                خیلی ممنون.آدرس رو میفرستم واست، پستش کن.دستت درد نکنه! :mrgreen: این پراب که گفتی رو هم بذاری ها !!

بابت بقیه توضیحات اساتید هم ممنون.قانع شدیم رفت! :biggrin:

راستی آقا این سیم پیچ اگزیلاری چی چی هست حالا؟ اسمش مشکوکه!! مواد مخدر نباشه؟!! ( املای انگلیسیش چطوره؟)
                                چشم اقا شاهرخ شما جون بخواه...اگزیلاری یا همون auxilary که فکر کنم انگلیسیش رو اشتباه نوشتم..به معنی خارجی هست...زیاد دیدی ....
                                اینجا یه سیم پیچی هست که واسه تغذیه آیسی بکار میره....و با توجه به اینکه هم جهت با خروجی پیچیده شده میتونیم ازش فیدبک بگیریم که انگار از خروجی گرفتیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X