سلام :مهندس جان من نتونستم این نرم افزارو دانلود کنم اگر شما موفق شدید لطفا لینکشو بذارید . در ضمن قرار یود نقشه ای نمونه ای چیزی برام پیدا کنید موفق نشدید؟
سلام...نرم افزار orcad رو اکثر نرم افزار فروشا دارن....شماتیک رو فراموش کردم چشم به زودی ارسال میکنم براتون
سلام : من دیشب اون مداره درایوره ماسفتو راه انداختم البته با ترانزیستوره bc 639 , bc 640 که ظاهرا تحمل جریانه بیشتری دارن ولی اونقدر از مدار جریان کشید که پایه سنس آی سی و مقاومتهای سنس سوختن :eek: چرا ؟من جایی اشتباه کردم یا ترانزیستورها مناسب نیستند ؟ ولی همو.ن مدارو بستم !!! چطوری میتونم قبل از اتصال اون به مداره خودم بطوره مجزا تستش کنم که آیسیو ماسفت آسیب نبینن ؟
ترانزیستوره 640 معادله 327 یا 337 ؟ یا بقولی کلکتور 640 رو به تغذیه وصل کنم یا 639 ؟
اون پایه ای که به v+ متصل میشه به پایه تغذیه آی سی وصل کنم یا خروجی سیم پیچه تغذیه ؟ اگر سیم پیچ . بعد از دیود یا قبل از دیود ؟
آقا مهدی تو پستهای قبل یه جا گفتید که دیوتی سایکلو مثلا 35 محاسبه میکنی ولی در عمل میبینی شده 39 ! چطور میشه در عمل اینو دید یا اندازه گیری کرد ؟
بابت همه توضیحاتتون ممنون
یه تغذیه بیشتر تو مدار نداری که!!!. vcc ای سی به همراه زمینش.
بیسها به هم متصل میشن و میرن به سمت خروجی یت ای سی.
امیتر ها به هم متصل میشن و با یک مقاومت میرن سمت ترانزیستور.
کلکتور 639 به سمت vcc ای سی.
کلکتور640 به زمین.
با اسکوپ باید اینو ببینی.
حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت
یه تغذیه بیشتر تو مدار نداری که!!!. vcc ای سی به همراه زمینش.
بیسها به هم متصل میشن و میرن به سمت خروجی یت ای سی.
امیتر ها به هم متصل میشن و با یک مقاومت میرن سمت ترانزیستور.
کلکتور 639 به سمت vcc ای سی.
کلکتور640 به زمین.
با اسکوپ باید اینو ببینی.
سلام : این مدارو بستم ولی در راندمان تاثیر نداست !!!
تو داده های سایت schmidt : زمان تخلیه سلف اگر کم باشه خوبه یا زیاد ؟ اصلا چند میکرو ثانیه بهتره ؟ یا چه نسبتی با خاموشی و روشنی سلف خوبه ؟
زمان شارز و خاموشی چه نسبتی باید داشته باشه ؟ و یا روشنی و خاموشی ؟
گفتم که. گیت شما خوب درایو میشه. اون مدار تاثیر نمیزاره.
فقط باید طوری باشه که در هیچ شرایطی.(تغییرات ولتاژ ورودی و تغییرات توان خروجی) از حالت dcm خارج نشه. تو حداکثر بار هر چی به 50 درصد نزدیک تر بشه بهتره. ولی خب اینجا کنترولر شما رو محدود به 42 درصد میکنه. پس باید روشنی یه مقداری کمتر از 42 درصد باشه.
سلام
لطفا مشخصات کامل مداری را که می بندید و ماسفت هم داغ نمیشه بذارید (نقشه کامل ومشخصات کامل ترانس ).تابررسی کنیم مشکل دقیقا از کجاست.
اگر ماسفت زیاد داغ نشه نیاز به اون مدار ترانزیستوری نیست.
گفتم که. گیت شما خوب درایو میشه. اون مدار تاثیر نمیزاره.
فقط باید طوری باشه که در هیچ شرایطی.(تغییرات ولتاژ ورودی و تغییرات توان خروجی) از حالت dcm خارج نشه. تو حداکثر بار هر چی به 50 درصد نزدیک تر بشه بهتره. ولی خب اینجا کنترولر شما رو محدود به 42 درصد میکنه. پس باید روشنی یه مقداری کمتر از 42 درصد باشه.
داداش این چطوره http://www.xum.ir/images/2014/05/31/smpse654469.png اینجا زمان روشنی به خاموشی چقدره ؟ میخوام ببینم درست متوجه شدم
http://www.xum.ir/images/2014/05/31/smpse91439.png ایندو بجز زمان تخلیه چه فرقی دارن و کدوم بهتره ؟ (در هر دو اندوکتانس 2.65 میلی هانریه ولی اولی نسبت دورش 5 و دومی 4.5 ) طبق فورمول دیتا شیت من مجبورم دومی رو بگیرم . اون خوبه ؟
عزیز ممنون . http://www.xum.ir/images/2014/05/31/smpse91439.png داداش از روی این شکل موجها چطور میشه مقدار دیوتی سایکل در بار مکزیممو پیدا کرد ؟ الان اینجا مقدارش چقدره ؟ با همین رابطه : vor/ vor+vin که میشه : 151.65/401.65= 0.377 درسته ؟
عزیز ممنون . http://www.xum.ir/images/2014/05/31/smpse91439.png داداش از روی این شکل موجها چطور میشه مقدار دیوتی سایکل در بار مکزیممو پیدا کرد ؟ الان اینجا مقدارش چقدره ؟ با همین رابطه : vor/ vor+vin که میشه : 151.65/401.65= 0.377 درسته ؟
تو شکل نسبت میگیری دیگه. طول کل سیکل صد درصده. حالا زمان روشن بودن چند درصده؟؟؟ راحته که. نسبتشونو به دست میاری.
تو محاسباتم اره. همین درسته. البته این رابطه کاملا همیشه درست جواب نمیده. با تغثثر مقدار سلف تغییر میکنه. ولی در کل حدود رو درست میگه.
تو شکل نسبت میگیری دیگه. طول کل سیکل صد درصده. حالا زمان روشن بودن چند درصده؟؟؟ راحته که. نسبتشونو به دست میاری.
تو محاسباتم اره. همین درسته. البته این رابطه کاملا همیشه درست جواب نمیده. با تغثثر مقدار سلف تغییر میکنه. ولی در کل حدود رو درست میگه.
دادش منظورت تا شروع سیکل بعدیه یا پایان همون سیکل ؟(زمان تخلیه رو هم در نظر میگیریم یا نه ؟) در اینجا 18.92 مد نظره یا 23.81 ؟
http://www.xum.ir/images/2014/05/31/smpse91439.png
یه سوال دیگه: ولتاز DC مدار در شرایط مختلف از 350 ولت بیشتر هم میشه ؟منظورم اینه که یه دفعه گفتی مینیمم ولتاز ورودی رو 250 ولت بگیرم . میخوام بدونم برای حد اکثر 350 ولت خوبه ؟
شروع سیکل بعدی میشه همون \ایان سیکل اول. همون ۲۸٫۸ میکرو ثانیه.
خب اینو شما با توجه به شرایطط باید بدونی. اگر از برق شهر استفاده میکنی!! نه معمولا بیشتر نمیشه.
شروع سیکل بعدی میشه همون \ایان سیکل اول. همون 28,8 میکرو ثانیه.
خب اینو شما با توجه به شرایطط باید بدونی. اگر از برق شهر استفاده میکنی!! نه معمولا بیشتر نمیشه.
اگر با اون فرمول حساب کنیم میشه حدوده 0.38 ولی با این شرایط میشه 0.30 !!! این درسته ؟
اگر نسبت به 18.92 بگیریم دقیقا برابر میشن !!! میشه یه بار دیگه شکل اون موجو نگاه کنی با توجه به اون فرمول 18.92 منطقی بنظر میاد ؟من با این استدلال میگم که وقتی نسبت دور تغییر میکنه خوب باید دیوتی هم تغییر کنه دیگه . درسته ؟ ولی با تغییر نسبت دور زمان کل سیکل تغییر نمیکنه و عددش ثابته ولی زمان روشن بودن و خاموشی بدون در نظر گرفتن زمان تخلیه هر دو با یه نسبتی تغییر میکنن . یا من اشتباه میکنم ؟ استد لالم بدرده خودم میخوره !!!
داداش چندتا سوالم از دیتا شیت آیسی دارم : تو پاراگراف اول صفحه 6 در باره پیک جریان اولیه حرف میزنه وبعدش میگه که : خروجی محاسبه گر آیسی 500 نانو ثانیه برای اسپایکهای ماسفت خاموشی میده (اگر درست فهمیده باشم ) با توجه به این مطلب ماسفتی که ما انتخاب میکنیم نباید از نظر زمانی همخونی داشته باشه ؟ اگر اشتباه فهمیدم لطفا روشنم کنید .
در اذامه در باره نسیت جریان خروجی با نسبت ذور میگه که استدلالشو نمیفهمم !!!
ودر آخر هم در باره شبکه فید بک میگه و اون فرمولی که ارائه داده که از اینم هیچی نمیفهمم !!خلاصه داداش کلا من هیچی نمیفهمم !!!!!! اگر ممکنه و حوصلش داری لطفا برام توضیج بدید .
راستی تو صفحه 8 هم دو تا شماتیک داده اینها چه فرقی دارن وکدومشون برای کار من بهتره ؟
ممممممممممممممنونم برای همه چی
دیدگاه