اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

بالا بردن راندمان در فلای بک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : بالا بردن راندمان در فلای بک

اگر ولتمترتون true RMS باشه rms ولتاژ گیت رو نشون داده و اگر نیست یه پرت و پلایی نشون داده.
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
      اگر ولتمترتون true RMS باشه rms ولتاژ گیت رو نشون داده و اگر نیست یه پرت و پلایی نشون داده.
      آقا مهدی سلام :بالا خره خروجیه گیتو با اسکوب گرفتم !!!چشمت روزه بد نبینه یه موجه حچل هفت مزخرفی بود که نگو و نبرس :eek: نه دندون اره ای بود نه مربعی !!!!حدوده 13 ولت دامنه اش بود بردشم خیلی کم بود یکسری خطهای ریز نزدیک بهم در بالا و بایین. چکارش کنم درست شه ؟ میتونه به شکل موجه تغذیه آی سی مربوط باشه ؟ یا ولتاز ورودی خوب صاف نشده باشه ؟ چون من برای اینکه دیوتی سایکل زیره 40 باشه مجبور شدم یه خازن سرامیکیه 204 جی گذاشتم تو ورودی که ولتاز بعد از دیود بل حدوده 200 ولت بشه . البته من با خازن الکترولیت هم مدارو راه انداختم وراندمان حدوده 60 درصد بوده ولی شکل موجه گیتو تو اون وضعییت نگرقتم .اگر میتونه موثر باشه با این خازن هم ببرم به اسکوب وصلش کنم ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abmortezapour
        آقا مهدی سلام :بالا خره خروجیه گیتو با اسکوب گرفتم !!!چشمت روزه بد نبینه یه موجه حچل هفت مزخرفی بود که نگو و نبرس :eek: نه دندون اره ای بود نه مربعی !!!!حدوده 13 ولت دامنه اش بود بردشم خیلی کم بود یکسری خطهای ریز نزدیک بهم در بالا و بایین. چکارش کنم درست شه ؟ میتونه به شکل موجه تغذیه آی سی مربوط باشه ؟ یا ولتاز ورودی خوب صاف نشده باشه ؟ چون من برای اینکه دیوتی سایکل زیره 40 باشه مجبور شدم یه خازن سرامیکیه 204 جی گذاشتم تو ورودی که ولتاز بعد از دیود بل حدوده 200 ولت بشه . البته من با خازن الکترولیت هم مدارو راه انداختم وراندمان حدوده 60 درصد بوده ولی شکل موجه گیتو تو اون وضعییت نگرقتم .اگر میتونه موثر باشه با این خازن هم ببرم به اسکوب وصلش کنم ؟
        دوربین نبود یه عکس بگیری؟؟13 ولت خوبه ولی منظورتو از بردش رو نفهمیدم. مگه فشنگه که برد داشته باشه؟؟ منظورت از بردش چیه؟
        خطهای نزدیک به هم؟؟ متوجه نمیشم
        خب تغذیه ای سی رو هم میگرفتی ببینی چه شکلیه!!.
        میشه موقعیت خازن رو بهتر شرح بدی؟؟ با خازن چطوری ولاژ رو کاهش دادی و ارتباطش با دیوتی سایکل؟؟؟؟؟

این پست همش سوال بود یه عکس میگرفتی خیلی بهتر بود.

K.Show

دیدگاه

حتما عکسشو بزار ببینیم

دیدگاه

دوربین نبود یه عکس بگیری؟؟13 ولت خوبه ولی منظورتو از بردش رو نفهمیدم. مگه فشنگه که برد داشته باشه؟؟ منظورت از بردش چیه؟
            خطهای نزدیک به هم؟؟ متوجه نمیشم
            خب تغذیه ای سی رو هم میگرفتی ببینی چه شکلیه!!.
            میشه موقعیت خازن رو بهتر شرح بدی؟؟ با خازن چطوری ولاژ رو کاهش دادی و ارتباطش با دیوتی سایکل؟؟؟؟؟

این پست همش سوال بود یه عکس میگرفتی خیلی بهتر بود.
            شرمنده ام دوربین گوشیم مشکل داره و اونجاکه موجو دیدم گفتم ای کاش دوربین آورده بودم !!!
            اگر موجو در بردار ولتاز زمان تصور کنی مگه نباید بله ای باشه ؟ این موج از بله ها یه خط کوچیک بالا داشت یه دونه بایین ار اون خطهایی که اینها رو بهم وصل کنه خبری نبود !!
            فرصت نشد میخواستم fb , vcc رو هم بگیرم ولی نشد
            من بجای خازن الکترولیت ورودی که فیلتر ورودیه بلی استر(204 j ) گذاشتم همین و ولتاز dc مدار حدود 200 ولته (البته در بار ماکزیمم و در بی باری حدود 290 ولت)
            میخوام بدونم اگر خازن الکترولیتی بذارم فرقی میکنه ؟ اونو عوض کنم بعد برم ؟ و حتما اینبار عکسشو میگیرم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : بالا بردن راندمان در فلای بک

شرمنده ام دوربین گوشیم مشکل داره و اونجاکه موجو دیدم گفتم ای کاش دوربین آورده بودم !!!
              اگر موجو در بردار ولتاز زمان تصور کنی مگه نباید بله ای باشه ؟ این موج از بله ها یه خط کوچیک بالا داشت یه دونه بایین ار اون خطهایی که اینها رو بهم وصل کنه خبری نبود !!
              فرصت نشد میخواستم fb , vcc رو هم بگیرم ولی نشد
              من بجای خازن الکترولیت ورودی که فیلتر ورودیه بلی استر(204 j ) گذاشتم همین و ولتاز dc مدار حدود 200 ولته (البته در بار ماکزیمم و در بی باری حدود 290 ولت)
              میخوام بدونم اگر خازن الکترولیتی بذارم فرقی میکنه ؟ اونو عوض کنم بعد برم ؟ و حتما اینبار عکسشو میگیرم
              اگه شبیه پله بوده احتمالا اسکوپ انالوگت نتونسته لبه های بالا پایینو نشون بده...خازن پلی استر در ورودی به نظر من بهتر جواب میده

دیدگاه

خیر. باید کاملا مربعی باشه. (مقداری شیب بالا و پایین رونده باید روی گیت وجود داشته باشه.) اگز شیب خیلی تند باشه اسکوپ انالوگ حرکت افقی سیگنال رو کمرنگ نشون میده. طبیعیه. چیزی که دیدید روی کاغذ بکشید. اینطوری بهتره.(از هیچی)

اگر منظورتون خط دی سی ورودی بعد از پل دیوده باید از خازن الکترولیت استفاده بکنید. برای توان شما دیگه زیر 33 میکرو نباشه. 200 نانو خازن تو خط دی سی اصلا به حساب نمیاد. انگاری که اصلا هیچی نیست. دلیل اینکه با بار ولتاژ پایین میاد همینه. مولتی متر شما داره ولتاژ متوسط خط دی سی رو نشون میده. دقیقا شما ریپل 100 هرتز با 300 ولت ریپل دارید.

حتما از خازن الکترولیت استفاده بکنید.
                اشپز شده دو تا اقای e.a.t.t.h عزیز. فکر میکنم منظور دوستمونو متوجه نشدید از مکان خازن. ایشون خازن دی سی لینک ورودی رو پلی استر گزاشتند. (پیدا کنید پرتغال فروش را)

K.Show

دیدگاه

خیر. باید کاملا مربعی باشه. (مقداری شیب بالا و پایین رونده باید روی گیت وجود داشته باشه.) اگز شیب خیلی تند باشه اسکوپ انالوگ حرکت افقی سیگنال رو کمرنگ نشون میده. طبیعیه. چیزی که دیدید روی کاغذ بکشید. اینطوری بهتره.(از هیچی)

اگر منظورتون خط دی سی ورودی بعد از پل دیوده باید از خازن الکترولیت استفاده بکنید. برای توان شما دیگه زیر 33 میکرو نباشه. 200 نانو خازن تو خط دی سی اصلا به حساب نمیاد. انگاری که اصلا هیچی نیست. دلیل اینکه با بار ولتاژ پایین میاد همینه. مولتی متر شما داره ولتاژ متوسط خط دی سی رو نشون میده. دقیقا شما ریپل 100 هرتز با 300 ولت ریپل دارید.

حتما از خازن الکترولیت استفاده بکنید.
                  اشپز شده دو تا اقای e.a.t.t.h عزیز. فکر میکنم منظور دوستمونو متوجه نشدید از مکان خازن. ایشون خازن دی سی لینک ورودی رو پلی استر گزاشتند. (پیدا کنید پرتغال فروش را)
                  دوستان سلام وقت بخیر : آقا مهدی عزیز ممنونم از اینکه اینقدر با جدیت بدنبال حل مشکل من هستید با ور کنید دلم میخواد میتونستم یه جور دیگه تشکر کنم ولی چه کنم که : دست ما کوتاهو خرما بر نخیل .... چارهای ندارم جز اینکه به همین تشکر خشکو خالی از راه دور بسنده کنم :smile: عزیز به لطف شما و با عوض کردن خازن ورودی فکر میکنم مشکل شکل موج گیت حل شد :nice: متاسفانه الان که این بیغامو میذارم سیم رابطه دوربین دستم نیست که عکسهایی که گرفتم بذارم ولی حتما امروز اینکارو انجام میدم تا از راهنماییهای شما بهره مند بشم ونظرتونو در باره کیفیت شکل موجها دریافت کنم .(بجز بایه گیت از بایه تغذیه آی سی Acc و فیدک Fb و خروجی سیم بیچه Aux هم عکس گرفتم )
                  فقط یه سوال دارم حالا که من مجبورم از خازن الکترولیت برای ورودی استفاده کنم بس مینیمم ولتز ورودیم میشه حدود 280 ولت و من هم که نمیتونم ولتاز خروجیمو تغییر بدم و با توجه به فرمولهای (VoR/VoR+Vin & VoR=(Vout+Vf)*N & N=Vin-avg/(Vout+Vf =دیوتی و اینکه با احتساب ولتاز Ac ورودی 190 الی 265 متوسطش میشه 230 ولت بس N=6.82 و اینکه دیتا شیت میگه دیوتی باید زیر 42% باشه من راهی بجز زیاد کردن ولتاز Dc ورودی دارم ؟ اگر درسته چطور زیادش کنم ؟

دیدگاه

سلام
                    با افزایش ظرفیت خازن ورودی ولتاژ متوسط بالا میره.

من تا حد زیادی اطمینان دارم که این ایسی نمی تواند ماسفت را خوب درایو کندو ماسفت خیلی گرم میشود بنابراین برای بازده بالا باید از دو تا ترانزیستور برای درایور ماسفت استفاده کرد (قبلا یک مدار نمونه گذاشتم در همین قسمت) اگر وقت کردید تست کنید : :applause:

دیدگاه

درست متوجه مشکل نشدم. شما نسبت تبدیل رو با توجه به میانگین محدوده ولتاژتون حساب کردید!!. درسته؟؟؟ نسبت تبدیل باید با توجه به مینیمم ولتاژ ورودی محاسبه بشه نه میانگین ورودی.

پس نسبت تبدیل رو اگر کاهش بدید دیوتی سایکل خودبخود کاهش پیدا میکنه. اینطوری دیوتی سایکل کمتر از 42 درصد میشه و به محدوده محدود کننده ای سی نزدیک نمیشه. فقط خیلی کاهش نده نسبت تبدیلو.

امیدوارم درست متوجه مشکل شده باشم.

K.Show

دیدگاه

درست متوجه مشکل نشدم. شما نسبت تبدیل رو با توجه به میانگین محدوده ولتاژتون حساب کردید!!. درسته؟؟؟ نسبت تبدیل باید با توجه به مینیمم ولتاژ ورودی محاسبه بشه نه میانگین ورودی.

پس نسبت تبدیل رو اگر کاهش بدید دیوتی سایکل خودبخود کاهش پیدا میکنه. اینطوری دیوتی سایکل کمتر از 42 درصد میشه و به محدوده محدود کننده ای سی نزدیک نمیشه. فقط خیلی کاهش نده نسبت تبدیلو.

امیدوارم درست متوجه مشکل شده باشم.
                        عزیز هر جایی یه چیزی نوشتن !!!! شما میگین : (Vin_min /(Vout+Vf درسته ؟حالا ولتاز ac رو بگیرم یا dc ؟ سوال دیگه اینکه من میتونم بجای تغییر نسبت دور ولتاز ورودی رو افزایش بدم ؟ اگر میتونم چطوری ؟ دوستمون آقا رسول گفتن با افزایش مقدار خازن ورودی میشه !!! ولی نشد :eek: چه کنم ؟
                        در ضمن آقا رسول من از روز اولی که شما گفتین از ترانزیستور استفاده کنم سعی کردم ولی تو بازار تهران بیدا نکردم !!! شما معادلشو میشناسید ؟ یا دیتا بوکشو دارید برام بیدا کنید ؟

دیدگاه

کاری به نوشته هایی که مینویسن ندارم. من هر چیزی رو هر وقت لازم داشته باشم سعی میکنم همون موقع تحلیل کنم. البته این مورد اصلا نیاز به محاسبات نداره. بیشترین دیوتی سایکل تو کمترین ولتاژه و ما تو حداکثر دیوتی سایکل محدودیت داریم. پس باید رو مینیمم ولتاژ تعداد دور رو حساب کنیم.

من تحلیل اقا رسول رو نمیدونم چی بوده و رو چه استدلالی میگن با افزایش خازن ورودی ولتاژ افزایش پیدا میکنه. این مورد رو باید خودشون بیان توضیح بدن. فقط میدونم اگر با خازن گزاشتن ولتاژ بالا میرفت هیچ دولتی بیمار نبود ترانس با اون عظمت بازه واسه افزایش ولتاژ.

واسه مدار توتم پل هم از هر ترانزیستوری میتونی استفاده بکنی. bc639 , bc640 جفت خیلی خوبی هستن که من خودم همیشه واسه توتم پل ازشون استفاده میکنم. اگز گیتت تیزه نیازی به درایور ترانزیستوری نداری.

K.Show

دیدگاه

کاری به نوشته هایی که مینویسن ندارم. من هر چیزی رو هر وقت لازم داشته باشم سعی میکنم همون موقع تحلیل کنم. البته این مورد اصلا نیاز به محاسبات نداره. بیشترین دیوتی سایکل تو کمترین ولتاژه و ما تو حداکثر دیوتی سایکل محدودیت داریم. پس باید رو مینیمم ولتاژ تعداد دور رو حساب کنیم.

من تحلیل اقا رسول رو نمیدونم چی بوده و رو چه استدلالی میگن با افزایش خازن ورودی ولتاژ افزایش پیدا میکنه. این مورد رو باید خودشون بیان توضیح بدن. فقط میدونم اگر با خازن گزاشتن ولتاژ بالا میرفت هیچ دولتی بیمار نبود ترانس با اون عظمت بازه واسه افزایش ولتاژ.

واسه مدار توتم پل هم از هر ترانزیستوری میتونی استفاده بکنی. bc639 , bc640 جفت خیلی خوبی هستن که من خودم همیشه واسه توتم پل ازشون استفاده میکنم. اگز گیتت تیزه نیازی به درایور ترانزیستوری نداری.
                            ممنونم : ما اگر نسبت دور رو برای اصلاخ دیوتی کم کنیم اندوکتانس هم بایین میاد . اینو چطور اصلاح کنم ؟ ولی اگر بشه ولتاز dc شده ورودیو زیاد کرد دیگه نسبت دور تغییر نمی کنه و دیوتی هم اصلاح میشه . میشه کاری کرد ؟

دیدگاه

اگر بخواید با تغییر در تعداد دور اولیه نسبت رو تغییر بدبد. بله اندکتانس هم تغییر میکنه. ولی شما با تغییر ثانویه نسبت رو تغییر بده. خیلی ساده بود فقط کافیه چند جا دنبال راه حل باشی. نه یک جا.
                              ولتاژ ورودی تابعی از ولتاژ برق شهره. هیچ کاریش نمیتونی بکنی.

K.Show

دیدگاه

اگر بخواید با تغییر در تعداد دور اولیه نسبت رو تغییر بدبد. بله اندکتانس هم تغییر میکنه. ولی شما با تغییر ثانویه نسبت رو تغییر بده. خیلی ساده بود فقط کافیه چند جا دنبال راه حل باشی. نه یک جا.
                                داداش من که گفتم خنگم :biggrin: ممنون

اضافه شده در تاریخ :
                                در فرمول lp=vout*np^2/8*f*Iout*ns^2 اگر ثانویه رو تغییر بدیم باز هم اندوکتانس کم میشه !!!! من مغادیرو تو سایت schmidt هم دادم مدار رفت در مد بیوسته (دیگه زمان تخلیه نداست ) اینو چه کنم ؟
                                داداش متوجه شدم میتونم فرکانسو کم کنم !! ولی فرکانس خیلی بایین میاد !!! اینو چه کنم ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X