اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ساخت منبع تغذیه با UC3843

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ساخت منبع تغذیه با UC3843

این شکل بی باری هستش یا بار داره؟؟ اگر زیر بار انقدر دیوتی سایکل کمه اندوکتانس باید زیاد بشه.
    مشخصات دقیق ترانسی که پیچیدید رو بگید. (شماره هسته. تعداد دور اولیه . فاصله هوایی. تعداد دور ثانویه) شکل مقاومته خیلی داغونه. شکل رو بعد از انتگرال گیر بزار. خب رو مقاومت که مشخصه با سوییچ همفازه بعد از انتگرال گیر بگیری هم اگر اختلاف فازی وجود داشته باشه میبینیمش هم شکل تمیز تره.
    در کل من فکر میکنم که اندوکتانس کمه. چون در این دیوتی سایکل به این کمی نباید جریان زیادی بکشه ترانس که انقدر افت روی نیم اهمی داشته باشیم.

یه نکته هم وجود داره. اونم اینه که اصلا تا حالا شکل نمونه جریان به این داغونی ندیده بودم. نس مقاومتی که در این فرکانس استفاده میشه نباید اجری باشه. (مقاومت اجری رو باز کن داخلشو ببین. از سیم پیچ برای ایجاد مقاومت استفاده شده.) باید از مقاومتهای کربنی استفاده بکنید. در ضمن تو دیتاشیت گفته حداکثر 1 ولت. شما میتونید برای اینکه تلفات رو کاهش بدید از مقاومتی استفاده بکنید که افت ولتاژ بشه 0.2 ولت. اینطوری توان تلف شده روی این مقاومت کمتر میشه. قیمت مقاومت کاهش پیدا میکنه و مقاومت کربنی تو توانهای پایین هم راحتتر پیدا میشه.
    حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
    به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

من ترانس رو با این برنامه روسیه محاسبه کردم
      کلیه ی محاسبات رو خودش انجام میده!

اینم عکس ار خروجیش

دیدگاه

نسبت دور را از 10 به عددی بین 20 تا 25 تبدیل کنید میتوانید ثانویه را 4 دور کنید سپس روش پیچیدن هم بهتر است ابتدا اولیه را کامل بپیچید و سپس ثانویه ها را روی ان ---
        در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

من با این برنامه کار کردم. خوب کار میکنه. فقط نکاتی چند!!!
          هسته رو خوب نیگا نکردم ببینم چه سایزیه. ولی معمولا تو اینتوان یه سایز هسته ای که تو ذهنم میاد شبیه e25/13/7 یا e33/15/8 هستش. تو این سایز هسته 2 میل فاصله هوایی زیاده بابا.
          تو فرکانس 45 کیلو میتونی تا 200 میلی تسلا همبری بالا.(گرچه من بالاتر از اینها هم بردم و مشکلی پیدا نکردم ولی بر اساس تجربه و توصیه دوستان جانب احتیاط رو رعایت کنید. از ترس مرگ خودکشی کردنه دو میل فاصله گزاشتن.
          یه چیز دیگه!!! این فاصله رو که گفته دو یل بزاری نباید بین دو تا e دو میل فاصله بزاریا. 1 میل بزاری مجموعا میشه دو میل فاصله.
          //////////////////////////////////////////////////////////////////

اقای جبرئیلی جسارتا برای سوییچ خطر داره این نسبت تبدیلی که پیشنهاد دادید.
          vor خیلی زیاد میشه. روی 12 ولت خروجی +0.7 دیود میشه یه چیزی حدود250 ولت. جایی برای اسپایک نمیمونه. همچنین نسبت تبدیل بالا در فلایبک باعث شدت پیدا کردن اسپایکها روی سمت اولیه میشن.

K.Show

دیدگاه

حق با اقای وزیری است به ولتاژ ماسفت دقت نکردم نسبت را همان 10 در نظر بگیرید.ولی بهتر است مد کاری مدار ناپیوسته باشد.
            در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

ممنون از هر دو عزیز.
              الان من با این هسته چه کار میتونم بکنم؟
              چه فاصله هوایی رو کم هم بکنم باز نمیشه!

دیدگاه

شماره هسته چنده؟
                اگه طهرانی و دسترسی داری از هسته های سایز استاندارد استفاده بکن.
                تو 45 کیلو میتونی تا 200 میلی تسلا هم بالا بری. سعی کن فاصله هوایی رو کم بکنی و دقت بکن که هر چقدر فاصله نیاز داری باید به اندازه نصفش فاصله بین دو قسمت هسته بزاری.

برای کوچیک کردن هسته و کم کردن فاصله هم میتونی current continuity رو منفی بدی (البته پیشنهاد نمیشه). من خودم همیشه برای اینکه مطمئن بشم هسته تو هر سیکل کاملا خالی میشه این رو منفی 5 درصد میدم.

K.Show

دیدگاه

روش پیچیدن ترانس رو چطور بپیچم؟
                  ساندویچی بپیچم یا معمولی؟
                  آقای وزیری نظرت در مورد این مشخصات چیه؟
                  این رو بپیچم بهتره؟

دیدگاه

این هسته e my77 دقیقا چه شماره هسته ایه؟
                    اگه مشخصات هسته رو درست وارد کرده باشی نمیشه از هسته ایراد گرفت.
                    این خوبه. هر لایه چسب کاغذی یک دهم میلیمتره. تو این فاصله دو لایه چسب بزنی بین دو قطعه e فاصله چهار دهم میلیمتر ایجاد میشه.
                    همچنین پیک جریان کمتر شد و اینطوری بهتر به نتیجه میرسی.
                    یه چیزی رو هم تجربی میگم. تو دیتاشیت گفته ولتاژ رو یک ولت بگیر ولی تو گوش نده. بالای 0.6 نرو که میشه دردسر.(یعنی مقاومت اندازه گیر جریان رو کوچیکتر بزار دیگه)
                    واسه اگزیلاری هم 18 ولت خیلیه. بگیر چهارده پونزده ولت. هیجده نزدیک مرزه و ممکنه به گیت اسیب بزنه.

ساندویچی هم بهتره بپیچی. ولی اگه یه نمونه س واسه یادگیری خودتو خیلی خسته نکن. اونم دردسرای خودشو داره. وقتی رفتی تو تعداد ساندویچی بپیچ که محصول کیفیت بالاتری داشته باشه

K.Show

دیدگاه

شماره هسته 42 هست. اینم سایر مشخصاتش :

---
                      چند تا سوال در مورد پیچیدن ترانس
                      من اولیه رو میپیچم.
                      بعد دو دور چسب روش میپیچم
                      بعد ثانویه .بعد دوباره چسب
                      بعد بین دو تا بازوی هسته E هم دو تاچسب میزارم که فاصله ببینش بیافته.
                      درسته؟

دیدگاه

این ترانس رو هم باز پیچیدم درست نشد!!! :angry:

دیدگاه

خب برادر خود نرمافزار شماره هستتو داره دیگه. چرا خودت باز وارد کردی؟؟
                          اره درسته. فقط در مورد چسبی که میزاری واسه فاصله یه چیزی رو اندازه بگیر که مطمئن بشی. 5 تا بچسبون رو هم با کولیس اندازه بزن ببین میشه 0.5 میلیمتر یا نه. چسب من دقیقا 0.1 میلیمتره.
                          به سرها (منظور همون نقطه هاییه که تو شماتیک میکشیم.) دقت کن. تو فلایبک جهت سیم پیچی و سر سیم ها مهمه که جابجا نشن.

رفتار ترانس جدید چیه؟ بگید شاید مشکل از ترانس نباشه اصلا!!.

K.Show

دیدگاه

این شکل موج خروجی ترانس (قبل از دیود یکسو ساز )

این با بار

اینم بدون بار :

علت این ولتاژ منی زیاد چیه؟!

دیدگاه

ولتاژ ورودی تقسیم بر نسبت تبدیل به صورت معکوس میفته روی دیود. یه اسنابر بزاری دو سر دیود اون تیزیاشو بگیری بهتره. اونا باعث افزایش تلفات دیود میشن. مشکلی نداره وجودشون.

K.Show

دیدگاه

خوب مهدی جان الان مشکل مدار به نظرت چیه؟
                                آی سی هنگ کرده روی همین یه دیوتی سایکل نه پائین میره نه بالا!
                                ترانس با این شکل موج به اشباع که فکر نکنم رفته باشه.
                                اون سینوسی ها چیه ادامه ی شکل موج میاد؟! oo:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X