اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در ساخت منبع تغذیه با UC3843

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل در ساخت منبع تغذیه با UC3843

فعلا مدار دستم نیست که چکش کنم ، برای تست جریان دست مشتریه و مدار در حال حاضر د حال صلوات فرستادن برای منه
    سوال
    مقدار flux denisty هسته رو چطور میشه تشخیص داد که تو چه فرکانس تا چه حدی میشه بالا برد؟
    همین مدار رو من روی ترانس 28 محاصبه کردم داخل فرکانس 100 کیلو حدودا 0.261T میشه. با این مقدار هسته با اشباع میره آیا؟
    سوال بعدم در مود فیلتر EMI ورودی هست که میخوام کلا حذفش کنم ، فکر نکنم داخل کارکرد سوئیچینگ و مداری که به خروجیش وصل میشه تاثیری بزاره.میزاره؟

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : مشکل در ساخت منبع تغذیه با UC3843

نوشته اصلی توسط A-Ice Man
      فعلا مدار دستم نیست که چکش کنم ، برای تست جریان دست مشتریه و مدار در حال حاضر د حال صلوات فرستادن برای منه
      سوال
      مقدار flux denisty هسته رو چطور میشه تشخیص داد که تو چه فرکانس تا چه حدی میشه بالا برد؟
      همین مدار رو من روی ترانس 28 محاصبه کردم داخل فرکانس 100 کیلو حدودا 0.261T میشه. با این مقدار هسته با اشباع میره آیا؟
      سوال بعدم در مود فیلتر EMI ورودی هست که میخوام کلا حذفش کنم ، فکر نکنم داخل کارکرد سوئیچینگ و مداری که به خروجیش وصل میشه تاثیری بزاره.میزاره؟
      اونو اقای بنیامین پور خیلی تاکید داره که رو 100 کیلو بیشتر از 100 میلی تسلا نمیشه برد. ولی من تا حالا همیشه بردم!!! اولا که سعی کن تا مجبور نشدی بالای 100 کیلو دیگه نری. من رو 100 کیلو تا 280 میلی تسلا هم رفتم مشکلی پیش نیومده. فقط بعد چند ساعت کار گرم میشه که خب همه بازاریا هم گرم میشن دیگه!!!. اگه اطمینان بالا میخوای (بر اساس تجربه خودم) بالای دویست و بیست سی میلی تسلا نرو. مدار رو ببند. اگر دیدی دما بالاتر از اونیه که انتظار داشتی کمش کن. هسته های ما پدر مادر ندارن که مث ادم بریم دیتاشیتشونو نگا کنیم. با تست کردن به نتیجه دلخواهت برس.
      emi هیچ تاثیری تو خروجی مدار تو نمیزاره!!!
      حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
      به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

راستی آقا مهدی یکم افت ولتاژ دارم تو جریان بالا! حدود 2 ولت تو جریان 3.5 آمپر ! چطور اینو برطرف کنم؟

دیدگاه

راستی آقا مهدی یکم افت ولتاژ دارم تو جریان بالا! حدود 2 ولت تو جریان 3.5 آمپر ! چطور اینو برطرف کنم؟
          چند تا دلیل میتونه داشته باشه.
          1- فیدبک مشکل داره که در این صورت باید ببینی تغییرات در خروجی مدار فیدبک با توجه به تغییرات تو ورودیش وجود داره یا نه!!!. اگر وجود داشت مشکل از دو جای دیگه میتونه باشه.
          2- اندکتانس ترانس زیاده و تو زمان تعیین شده هسته به اندازه کافی توان ذخیره نمیکنه. با کم کردن اندوکتانس (همون زیاد کردن فاصله حل میشه)
          3- دیوتی سایکل کنترولر خیلی محدود شده و از حدی بیشتر میشه. فیدبک درست کار میکنه ولی کنترولر بالا برو نیست.

K.Show

دیدگاه

البته یه نکته رو هم داشته باش. اگر با زیاد شدن بار مدار کمی گیز گیز میکنه افت ولتاژ طبیعیه. باید مقداری خازن خروجی رو افزایش بدی.(این کار رو با موازی کردن چند خازن انجام بده)

K.Show

دیدگاه

آقا مهدی یه سوال دیگه!
              ترانس رو با هسته 33 پیچیدم ، وقتی روشنش میکنم صدای تق تق میده و خروجی هم حالت دندون اره ای داره. مشکل میتونه از کجا باشه؟ میتونه از این باشه که هسته با اشباع میره؟
              ----
              مشکلش حل شد.مشکل مربوط به ترانس اگزیلاری بود که حل شد

دیدگاه

آقا مهدی یه سوال دیگه!
                ترانس رو با هسته 33 پیچیدم ، وقتی روشنش میکنم صدای تق تق میده و خروجی هم حالت دندون اره ای داره. مشکل میتونه از کجا باشه؟ میتونه از این باشه که هسته با اشباع میره؟
                ----
                مشکلش حل شد.مشکل مربوط به ترانس اگزیلاری بود که حل شد
                این مشکل گاهی از جای دیه هم به وجود میاد. اگر کنترولر نتونه عر پالس خییییلی کم رو تحویل ماسفت بده این مشکل پیش میاد. به این شکل که چون عرض پالس خیلی هم نمیتونه بده روشن میکنه لی خروجی در بیباری خیلی شارژ میشه و باعث میشه کلا کنترولر برای لحظاتی خاموش بشه. تا خروی بخوابه. ولی زیر بار این مشکل پیش نمیاد.

مشکل دقیقا از چی بود. خب بگو بلکه یه جایی به درد ما هم خورد.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                  این مشکل گاهی از جای دیه هم به وجود میاد. اگر کنترولر نتونه عر پالس خییییلی کم رو تحویل ماسفت بده این مشکل پیش میاد. به این شکل که چون عرض پالس خیلی هم نمیتونه بده روشن میکنه لی خروجی در بیباری خیلی شارژ میشه و باعث میشه کلا کنترولر برای لحظاتی خاموش بشه. تا خروی بخوابه. ولی زیر بار این مشکل پیش نمیاد.

مشکل دقیقا از چی بود. خب بگو بلکه یه جایی به درد ما هم خورد.
                  داخل شماتیک اگه ببینی خروجی اگزیلاری رو بایه مقاومت انداختم سر زنر که به زنر آسیب نبینه. مقاومته 220 اهم بود که باعث میشد ولتاژ زیاد سرش افت کنه. آوردمش روی 10 اهم درست شد.

---
                  راستی من مشکل اساسی با این اسیلاتورش دارم!!! کلا قاطی داره ! مقاومتش رو کم میکنم فرکانس کم میشه! زیاد میکنم بازم کم میشه! خازن رو زیاد میکنم یه بازی دیگه سرمون در میاره oo: کلا فرکانس رو محاسبه کردم 50 کیلو ولی روی 42-3 کیلو کار میکنه!

دیدگاه

داخل شماتیک اگه ببینی خروجی اگزیلاری رو بایه مقاومت انداختم سر زنر که به زنر آسیب نبینه. مقاومته 220 اهم بود که باعث میشد ولتاژ زیاد سرش افت کنه. آوردمش روی 10 اهم درست شد.

---
                    راستی من مشکل اساسی با این اسیلاتورش دارم!!! کلا قاطی داره ! مقاومتش رو کم میکنم فرکانس کم میشه! زیاد میکنم بازم کم میشه! خازن رو زیاد میکنم یه بازی دیگه سرمون در میاره oo: کلا فرکانس رو محاسبه کردم 50 کیلو ولی روی 42-3 کیلو کار میکنه!
                    اسیلاتورش بدقلق هست ولی دیگه چل و خل نیست خداییش
                    یه ای سی بزار رو برد بورد فرکانستو درست کن بعد اون خازن و مقاومتی که به دست اومده رو بزار تو مدارت. من از این ای سی تا 100 کیلو هم کار کشیدم. 3845 بود. یعنی اسیلاتورش رو بردم تو 200 کیلو و کار هم کرده.

K.Show

دیدگاه

نمیدونم این اسپایگ چی هست دست از سر ما بر نمیداره!
                      یه دونه درست کردم 6.5 آمپر خروجیش سراسر اسپایگه! ورودی و خروجیم رو هم اسنابر گزاشتم ولی ...

دیدگاه

یه دونه درست کردم 6.5 آمپر خروجیش سراسر اسپایگه! ورودی و خروجیم رو هم اسنابر گزاشتم ولی ...
                        فکر کنم یه مقاومت اهم پایین تو خروجی سری کنید و بدید به یه خازن شاید بهتر بشه. با یه سلف هسته آهنی شاید بشه اسپایک رو کم کرد مثلا چند دور سیمپیچ دور یه پیچ آهنی بپیچید!!! راستی خازن پولی استر یا امکاتی تو خروجی رو امتحان نکردید؟
                        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

برادر جان فلایبک ذاتا لحظه اویل تخلیه ترانس انرژی زیادی داره و به همین دلیله که برای بالای 5 امپر فلایبک پیشنهاد نمیشه. تغییرات جریان خروجی انقدر زیاد و قدرتمنده که خازنهای خروجی توانایی دمپش رو ندارن. همچنین به دلیل نشتی زیاد در فلایبک اسپایکروی سوییچ هم زیاد میشه. برای جریان بالای 4 امپر سعی کن دیگه از فلایبک بکشی بیرون.

اقای محمد شاهی درست میگن. برای اینکه ضربات ولتاژ رو در خروجی بتونید دفع بکنید از خازنهای با esr پایین مثل mkt و یا پولیستر استفاده بکنید. ولی اینطوری هزینه هاتون از یک منبع نوع فوروارد بیشتر میشه پس صرفه نداره. خیلی کارها میشه کرد ولی یه مهندس بهترین و ارزونترین راه رو انتخاب میکنه. نه راحتترین رو.

K.Show

دیدگاه

برای جریانهای بالاتر از چه توپولوژی استفاده بکنم بهتره؟

دیدگاه

برای جریانهای بالاتر از چه توپولوژی استفاده بکنم بهتره؟
                              فوروارد تک سوییچ یه خورده ترانس پیچیش مشکل تره. ولی راهاندازی گیتش راحتتره.
                              فوروارد دو سوییچ به هایساید نیاز داره. یا باید از ترانس پالس استفاده بکنی یا ای سی های راهانداز های ساید. یکسوسازش دو تا دیود نیاز داره.
                              هالف بریدج هم هایساید نیاز داره. ولی معمولا چون از انواع پله ترانسش کوچکتر میشه. همچنین در حالت معمولی باید از 4دیود در خروجی استفاده بکنید یا سیم پیچ خروجی رو دو برابر بپیچید تا بتونید دو تا دیود استفاده بکنید.
                              فولبریدج هم مثل هالف بریج. تو توانهای پایین تلفات فولبریدج بیشتر از هالف بریدجه.

ببینید شرایط کدومش با شما میخونه.

پیشنهاد من تک سوییچ و یا دو سوییچه.

دقت بکنید که انواع فوروارد به سلف باک خروجی نیاز دارن.

K.Show

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mahdi_Vaziri
                                فوروارد تک سوییچ یه خورده ترانس پیچیش مشکل تره. ولی راهاندازی گیتش راحتتره.
                                فوروارد دو سوییچ به هایساید نیاز داره. یا باید از ترانس پالس استفاده بکنی یا ای سی های راهانداز های ساید. یکسوسازش دو تا دیود نیاز داره.
                                هالف بریدج هم هایساید نیاز داره. ولی معمولا چون از انواع پله ترانسش کوچکتر میشه. همچنین در حالت معمولی باید از 4دیود در خروجی استفاده بکنید یا سیم پیچ خروجی رو دو برابر بپیچید تا بتونید دو تا دیود استفاده بکنید.
                                فولبریدج هم مثل هالف بریج. تو توانهای پایین تلفات فولبریدج بیشتر از هالف بریدجه.

ببینید شرایط کدومش با شما میخونه.

پیشنهاد من تک سوییچ و یا دو سوییچه.

دقت بکنید که انواع فوروارد به سلف باک خروجی نیاز دارن.
                                آقای وزیری نظرتان راجع به پوش پول چیه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X