اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(تیروئید)-600وات

از همتون ممنونم .تا اینجا دنبال کردم تمام پست هاتون رو. اگر امکانش هست فایل نرم افزاری PCB ش رو برام بذارید و اینکه با چه نرم افزاری طراحیش کردید؟

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

دوستان ببخشید فایل PCB برای پروتئوس 8 هست؟

من8 رو دارم باز نمیکنه!!!!!!

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

دوستان ببخشید فایل PCB برای پروتئوس 8 هست؟

من8 رو دارم باز نمیکنه!!!!!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator نمایش پست ها
        دوستان این منبع تغذیه سوئیچینگ واسه آمپلی ماشین هستش دوبل 50ولت که راحت 600وات توان میده اگرم خواستین میتونین به دوبل70ولت تغییرش بدین که یکی دوتاالمان بایستی تغییرکنه که توضیحاتش توفایل هست هستشم که گردهست.

http://s3.picofile.com/file/8189789718/smpsvzv.jpg
        دوستان توجه کنید یکی از پارامترهای اصلی در تشخیص کیفیت آمپلی فایرهای صوتی ، میزان پارامتر THD آن است که بصورت معمول بایستی زیر 0.01 درصد قرارداشته باشد و اگر این مقدار به زیر 0.001 درصد برسد آن امپلی فایر همتراز آمپلی فایر های رده های دنون و اودیسان و سایر برند های معتبر و حرفه ای دنیا خواهد شد.بهمین خاطر حذف این میزان هارمونیکهای مزاحم در طراحی این نوع مدارات صوتی بسیار حایز اهمیت است. حال اگرنیمی از این میزان استاندارد THD را برای منبع تغذیه و نیم دیگر آن را برای مدار main امپلی فایر در نظر بگیریم نباید THD در منبع تغذیه به بیشتر از 0.005 در صد برسد تا درنهایت بتوان آن را بعنوان منبعی قابل اتکا در پخش موسیقی و صوت به حساب آورد .
        حال با توجه به نکات ذکر شده در بالا یک تحلیل کلی در مورد مدار حاضر خواهیم داشت. اولین موردی که به آن می پردازیم آی سی 3525 میباشد که از یک ترکیب RC برای نوسان سازی بهره میبرد و در فرکانسهای بالا میزان تلورانسی حداقل برابر 5 درصد فرکانس محاسبه شده دارد . همچنین مسیر فیدبک گیری این مدار بصورت open loop در مدار آپ آمپ قرار گرفته است که کاملا اشتباه است و این مسیر غلط که در مدارات مشابه سایر تاپیک ها هم بهمین منوال لوپ شده است ، درنهایت بهره ولتاژی بالایی را ایجاد خواهد کرد و ارور امپی فایر را از حالت تمایل به پایداری به حالت اشباع می رساند و این حلقه تکرار ناپایدار ، خود موجب عدم پایداری عرض پالس مدار خواهد بود . در نتیجه ، فیدبک نادرست آن ، خلاف اهداف اصلی طرح عمل خواهد کرد و خود به یکی از عوامل اصلی ایجاد نویز در مدار منبع منجر خواهد شد. در ادامه با توجه به عدم تقارن هسته ی ترانسفور ناشی از پیچیدن دستی آن که اجتناب ناپذیر است چه در سیم پیچ اولیه و چه در سیم پیچ ثانویه ،* در نهایت عدم تقارن ولتاژی را در خروجی مدار رقم خواهد زد و بازهم یک نویز دیگر به THD مدار اضافه خواهد شد. لذا دوستان توجه داشته باشند در خصوص مسایلی که براحتی قابل پیشگیری است با دقت بیشتری عمل کنند تا در انتهای کار ، نتیجه ی زحماتشان رضایت بخش باشد و میزان مقادیر تجمعی این نویزهارا به زیر یک دهم درصد برسانند که در مدارات نیمه حرفه ای اینچنینی ، رسیدن به آن براحتی قابل دسترسی است.

دیدگاه

سلام
          امیدوارم یکی کمکم کنه
          من سوئیچینگ تو پست اول رو که با چهارتا هسته ei 33 بود رو درست کردم
          ولی هیچ خروجی نگرفتم با باتری ماشین تست کردم
          ماسفتا هم هیچ گرم نشدن اصلا

دیدگاه

بهترین آی سی برای سوییچینگ به نظر من TL494 چون هر جا نگاه کردم از ای آی سی استفاده میکنن
            SG2535 خیلی حساسه و سریع قسمت خروجیش میسوزه که من کلی ازش سوزوندم. پایداریشم کمه. جریان دهیش تو مشخصات بیشتره ولی زود میسوزه

دیدگاه

سلام به همگی
              ببخشید منم در حال ساختن یه آمپلی 400 واتی هستم(از تو سایت)
              ولی منبع تغزیه دوبل میخواد
              میخوتم تو ماشین ازش استفاده بکنم
              میشه لیست همه قطعات و فایل pcb رو آماده کنید واسم
              زیاد تو ساخت مدار تجربه ندارم فقط در همین حد که تمام قطعات لیست بشه بگیرم و pcb رو هم بسازم و منتاژ کنم البته یخورده بیشتر

دیدگاه

سلام
                سفارش ساخت سوئیچینگ براساخت امپلی ماشین پذیرفته میشود.
                سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator نمایش پست ها
                  سلام
                  سفارش ساخت سوئیچینگ براساخت امپلی ماشین پذیرفته میشود.
                  سلام.هزینش چقدر میشه

دیدگاه

سلام
                    pcb نهایی این مدار با فیدبک کسی نداره که جواب گرفته باشه
                    دوستان ی سوئیچینگ با همین مشخصات ک عملی باشه کسی سراغ نداره

دیدگاه

سلام دوستان من این مدارو ساختم امپیلی هم بهش وصل کردم و کار میکنه 47ولت دوبل میده فقط افت ولتاژ زیاده وقتی بیس میزنه امپیلی فایر ولتاژش میاد رو 33 چکارش کنم؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-0831 نمایش پست ها
                        سلام دوستان من این مدارو ساختم امپیلی هم بهش وصل کردم و کار میکنه 47ولت دوبل میده فقط افت ولتاژ زیاده وقتی بیس میزنه امپیلی فایر ولتاژش میاد رو 33 چکارش کنم؟
                        نویسنده تاپیک خودش گفته دیگه که فیدبکش ایراد داره:
                        توجه کنین که فیدبک این مداریکم ادادرمیاره ویکم افت ولتاژداره این شماتیک وجایگزین این مدارکنین:
                        http://s3.picofile.com/file/8189789718/smpsvzv.jpg

دیدگاه

اخه یکی از دوستان گفته بود فیدبک رو باید از مثبت و منفی 50 بگیری توی این مدار که برای جایگزینی گذاشتن فید بک از گراند گرفته .

به جای اون 4N25 میشه همون 4N35 رو بذارم؟
                          جدیدترین ویرایش توسط iman-0831; ۱۹:۳۷ ۱۳۹۹/۰۶/۳۱.

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                            مهندس بابت توضیحات ریز ممنون.
                            فقط لینک خراب شده است و شماتیک کامل بالا نمیاد. میشه از این مدار برای امپلی ماشین استفاده کرد؟ ولتاژ امپلی 50 ولت هست که جریان کشی 10 آمپر داره حدودا.؟

دیدگاه

سلام استاد
                              من ساختمش مشکلی نداره چهار کانال آمپلی فایر بهش وصل کردم دوتا 200 وات و دوتا 100 وات با یه پری ترانزیستوری و حفاظت بلند گو در مقابل ولتاژ دی سی البته یه مدار کنترل دما با فن هم براش گذاشتم فقط مشکلی که دارم نمیدونم اون سلف ورودی باید چطور باشه ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman-0831 نمایش پست ها
                                سلام استاد
                                من ساختمش مشکلی نداره چهار کانال آمپلی فایر بهش وصل کردم دوتا 200 وات و دوتا 100 وات با یه پری ترانزیستوری و حفاظت بلند گو در مقابل ولتاژ دی سی البته یه مدار کنترل دما با فن هم براش گذاشتم فقط مشکلی که دارم نمیدونم اون سلف ورودی باید چطور باشه ؟
                                این مدار موقتا کار میکنه ولی تغذیه ی خوبی نیست مورد دوم اینکه توی اکثر آمپلی های ماشینی خبری از فیدبک نیست مورد دوم تمام اجزای این مدار ایراد داره مورد بعدی که به چشمم خورد اینه که برای آمپلی فایر کلاس AB توی ماشین برای میدرنج یا باند شما نیازی به ولتاژ بیشتر از 35 ولت ندارید زمانی به ولتاژ بیشتر پیدا میکنید که بخواید کلاس دی برای سابووفر بسازید موفق باشید

نوشته اصلی توسط mshey904 نمایش پست ها
                                سلام
                                امیدوارم یکی کمکم کنه
                                من سوئیچینگ تو پست اول رو که با چهارتا هسته ei 33 بود رو درست کردم
                                ولی هیچ خروجی نگرفتم با باتری ماشین تست کردم
                                ماسفتا هم هیچ گرم نشدن اصلا

http://s8.picofile.com/file/83072520...C21009A14.jpeg
                                متاسفانه این مدار این پایه ی اساسی فنی ندارد دوما ترانس اماده کامپیوتری شاید موقت جواب بده ولی نمیتونید داِیم استفاده کنید وقتتون رو بیشتر از این برای این مدار نگذارید

نوشته اصلی توسط mohsensheikh نمایش پست ها
                                بهترین آی سی برای سوییچینگ به نظر من TL494 چون هر جا نگاه کردم از ای آی سی استفاده میکنن
                                SG2535 خیلی حساسه و سریع قسمت خروجیش میسوزه که من کلی ازش سوزوندم. پایداریشم کمه. جریان دهیش تو مشخصات بیشتره ولی زود میسوزه
                                دوست عزیز خودتون رو درگیر تفاوت این دو ای سی نکنید من با هر دوی این ها کار کردم و ای سی ها هیچ مشکل ساختاری ندارند و به خوبی کار میکنند فقط اپشن هاشون کمی متفاوت اند علت سوختنش هم اینه که با مقاومت کمی اون هارو مستقیم به ماسفت زدید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X