اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین &

بفرما:(البته هسته رو باز کرده بودم الان برای عکس گذشتم و پایه هاش لحیم نیست)

دیدگاه

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

وقتی هسته رومدارنیست بازم مدارجریان میکشه؟
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        وقتی هسته رومدارنیست بازم مدارجریان میکشه؟
        خیر

دیدگاه

کارایی که میگمو بکن.
          اول ازهمه هسته روازمدارخارج کن.
          خازنارودشارژکن بعدش باتست بازرببین منفی ومثبت ورودی اتصال کوتاه نیس.خروجیرم تست کن.
          ماسفتاتست بشن وهمینطوردرایورا.
          ازهمه مهمتردیودزنرا.
          هسته روهم بدپیچیدی علتشم اینه که سیم 0.71یکم سخت خم میشه سیم 0.65پیداکنی بهتره البته بتونی بانظم وسفت بپیچی مشکلی نیست.

دیدگاه

ببخشید درایورا چطوری تست میشن؟؟؟ :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z
              ببخشید درایورا چطوری تست میشن؟؟؟ :mrgreen:
              تست ترانزیستوربلدنیستی؟ :surprised:

دیدگاه

داخل عکس ها به نظر میاد یکی از مقاومت ها دار فانی رو وداع گفته

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                  کارایی که میگمو بکن.
                  اول ازهمه هسته روازمدارخارج کن.
                  خازنارودشارژکن بعدش باتست بازرببین منفی ومثبت ورودی اتصال کوتاه نیس.خروجیرم تست کن.
                  ماسفتاتست بشن وهمینطوردرایورا.
                  ازهمه مهمتردیودزنرا.
                  هسته روهم بدپیچیدی علتشم اینه که سیم 0.71یکم سخت خم میشه سیم 0.65پیداکنی بهتره البته بتونی بانظم وسفت بپیچی مشکلی نیست.
                  ]سلام چرا تست ترانزیستور بلدم فقط منظورتونو از درایور نفهمیده بودم :mrgreen:
                  خب ورودی مثبت و منفی به هم راه داره
                  و خروجی هم +-45 به هم راه دارن
                  ماسفتا هم سالمند(از درین به سورس راه نمیدهمگه همینطور دیست؟؟)
                  زنرا رو هم کلا تعویض کردم
                  هسته رو هم تا جایایی که تونستم سفت پیچیدم فقط تو توان 400 وات که یک طرف مدار کار میکرد صدای خیلی کمی میداد(خیلی کم باید گوشتو نزدیک هسته کنی)
                  (بلدم فقط چون سوئیچیمگ کار نکرده بودم نمیدونستم )درایورا هم سالمه
                  چه کنم!! :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                    داخل عکس ها به نظر میاد یکی از مقاومت ها دار فانی رو وداع گفته
                    اااااا اون چرا اینجوری شده نمیشه بجاش5.5 اهمی گذاشت دیگه از اون ندارم یا جامپر گذاشت؟؟؟

دیدگاه

]سلام چرا تست ترانزیستور بلدم فقط منظورتونو از درایور نفهمیده بودم :mrgreen:
                      خب ورودی مثبت و منفی به هم راه داره
                      و خروجی هم +-45 به هم راه دارن
                      ماسفتا هم سالمند(از درین به سورس راه نمیدهمگه همینطور دیست؟؟)
                      زنرا رو هم کلا تعویض کردم
                      هسته رو هم تا جایایی که تونستم سفت پیچیدم فقط تو توان 400 وات که یک طرف مدار کار میکرد صدای خیلی کمی میداد(خیلی کم باید گوشتو نزدیک هسته کنی)
                      (بلدم فقط چون سوئیچیمگ کار نکرده بودم نمیدونستم )درایورا هم سالمه
                      چه کنم!! :angry:
                      داداش خودت که داری میگی مشکل مدارچیه وقتی میگی ورودی مثبت ومنفی مداربه هم راه دارن خب پاورحق داره که خاموش بشه ینی اتصال کوتاه ببین مشکل ازچیه قشنگ بشین نقطه به نقطه مداروتست کن باتست بازر ازین ورم میگی خروجی هم اتصال کوتاهه تست کن ببین مشکل ازچیه هرچندمن احتمال میدم ماسفتایکیشون به رحمت خدارفته.

دیدگاه

قطعاتو تک تک در می اوردمو تست میکردم ببینم راه داره یا نه ای سی ها 4n35 رو که در اوردم از مثبت به منفی را نداره ولی برعکس راه داره و خروجی هم به هم راه دارن از این نیست؟؟؟(فکر نمیکنم از خروجی باشه)
                        بعد وقتی خازن ورودی رو میزاشتم اتصال کوتاه میشد.

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین &

قطعاتو تک تک در می اوردمو تست میکردم ببینم راه داره یا نه ای سی ها 4n35 رو که در اوردم از مثبت به منفی را نداره ولی برعکس راه داره و خروجی هم به هم راه دارن از این نیست؟؟؟(فکر نمیکنم از خروجی باشه)
                          بعد وقتی خازن ورودی رو میزاشتم اتصال کوتاه میشد.
                          شاید خازنت شارژ بوده ک مالتی متر اتصال کوتاه نشون میداده
                          شاید هم خازنه خراب شده ببین باد نکرده باشه
                          اون خازن برا تست تو مدار هم نباشه مشکلی نیست!!!

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین &

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                            شاید خازنت شارژ بوده ک مالتی متر اتصال کوتاه نشون میداده
                            شاید هم خازنه خراب شده ببین باد نکرده باشه
                            اون خازن برا تست تو مدار هم نباشه مشکلی نیست!!!
                            یعنی ورودی از هیچ طرف نباید به هم راه داشته باشه؟؟؟؟
                            من وقتی ای سی 4n35رو برداشتم فقط از مثبت به منفی راه نداشت ولی برعکس راه داشت.این مشکلی نیست؟؟

دیدگاه

عزیزشمابهتره اول یه سرچی درموردتست قطعات انجام بدی.

دیدگاه

خب این چه مشکلی هست که وقتی هسته رو بر میدارم هیچی نمیشه ولی وقتی هسته رو میزارم اتصال کوتاه میشه ؟!!1
                                ایا میتونه از سیمپیچ باشه موقعی که اتصال کرد لاکش اب شده باشه و اتصال کوتاه بشه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X