]سلام چرا تست ترانزیستور بلدم فقط منظورتونو از درایور نفهمیده بودم :mrgreen:
خب ورودی مثبت و منفی به هم راه داره
و خروجی هم +-45 به هم راه دارن
ماسفتا هم سالمند(از درین به سورس راه نمیدهمگه همینطور دیست؟؟)
زنرا رو هم کلا تعویض کردم
هسته رو هم تا جایایی که تونستم سفت پیچیدم فقط تو توان 400 وات که یک طرف مدار کار میکرد صدای خیلی کمی میداد(خیلی کم باید گوشتو نزدیک هسته کنی)
(بلدم فقط چون سوئیچیمگ کار نکرده بودم نمیدونستم )درایورا هم سالمه
چه کنم!! :angry:
پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات
نوشته اصلی توسط mohammadreza09z
]سلام چرا تست ترانزیستور بلدم فقط منظورتونو از درایور نفهمیده بودم :mrgreen:
خب ورودی مثبت و منفی به هم راه داره
و خروجی هم +-45 به هم راه دارن
ماسفتا هم سالمند(از درین به سورس راه نمیدهمگه همینطور دیست؟؟)
زنرا رو هم کلا تعویض کردم
هسته رو هم تا جایایی که تونستم سفت پیچیدم فقط تو توان 400 وات که یک طرف مدار کار میکرد صدای خیلی کمی میداد(خیلی کم باید گوشتو نزدیک هسته کنی)
(بلدم فقط چون سوئیچیمگ کار نکرده بودم نمیدونستم )درایورا هم سالمه
چه کنم!! :angry:
داداش خودت که داری میگی مشکل مدارچیه وقتی میگی ورودی مثبت ومنفی مداربه هم راه دارن خب پاورحق داره که خاموش بشه ینی اتصال کوتاه ببین مشکل ازچیه قشنگ بشین نقطه به نقطه مداروتست کن باتست بازر ازین ورم میگی خروجی هم اتصال کوتاهه تست کن ببین مشکل ازچیه هرچندمن احتمال میدم ماسفتایکیشون به رحمت خدارفته.
قطعاتو تک تک در می اوردمو تست میکردم ببینم راه داره یا نه ای سی ها 4n35 رو که در اوردم از مثبت به منفی را نداره ولی برعکس راه داره و خروجی هم به هم راه دارن از این نیست؟؟؟(فکر نمیکنم از خروجی باشه)
بعد وقتی خازن ورودی رو میزاشتم اتصال کوتاه میشد.
پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین &
نوشته اصلی توسط mohammadreza09z
قطعاتو تک تک در می اوردمو تست میکردم ببینم راه داره یا نه ای سی ها 4n35 رو که در اوردم از مثبت به منفی را نداره ولی برعکس راه داره و خروجی هم به هم راه دارن از این نیست؟؟؟(فکر نمیکنم از خروجی باشه)
بعد وقتی خازن ورودی رو میزاشتم اتصال کوتاه میشد.
شاید خازنت شارژ بوده ک مالتی متر اتصال کوتاه نشون میداده
شاید هم خازنه خراب شده ببین باد نکرده باشه
اون خازن برا تست تو مدار هم نباشه مشکلی نیست!!!
پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات
خب این چه مشکلی هست که وقتی هسته رو بر میدارم هیچی نمیشه ولی وقتی هسته رو میزارم اتصال کوتاه میشه ؟!!1
ایا میتونه از سیمپیچ باشه موقعی که اتصال کرد لاکش اب شده باشه و اتصال کوتاه بشه؟؟؟
دیدگاه