اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

نوشته اصلی توسط shahpoori
    جناب امپراتور
    اولیه حتما باید دوبل باشه؟نمیشه اونم تک پیچید؟
    ثانویه 5لا سیم 0.5؟
    اون bd 139 و140 چقدر داغ میشه؟هیت سینک میخواد؟ ir2110 نیاز نداره بجاش بذاریم؟(تلفاتش کمتر نمیشه؟)
    سلام دوست عزیز جناب امپراطور دانششون از من بیشتر هست و بهتره خودشون بیشتر راهنماییی کنن و اولیه فکر کنم برای این دوبله چون توپولوژیمون پوش و پوله.
    بله 5تا سیم .5 کنارهم میپیچید یعنی با هم دیگه میپیچید
    نه اصلا داغ نمیشه
    یا حق

دیدگاه

دوستان من متوجه نمیشم :angry:
      خب این شکل را ببینید انگار که میخوایم از یه ترانس دوبل استفاده کنیم مگه چه فرقی میکنه؟!خب اینم دوتا سر میمونه با یه سر وسط؟
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

جناب امپراتور
        اولیه حتما باید دوبل باشه؟نمیشه اونم تک پیچید؟
        ثانویه 5لا سیم 0.5؟
        اون bd 139 و140 چقدر داغ میشه؟هیت سینک میخواد؟ ir2110 نیاز نداره بجاش بذاریم؟(تلفاتش کمتر نمیشه؟)
        بله باس دوبل باشه.
        بله 5تاسیم نمره 0.50
        خیرداغ نمیشه 139-140خریه واسه خودش به این سادگیام داغ نمیشن.
        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

دوستان من متوجه نمیشم :angry:
          خب این شکل را ببینید انگار که میخوایم از یه ترانس دوبل استفاده کنیم مگه چه فرقی میکنه؟!خب اینم دوتا سر میمونه با یه سر وسط؟
          کجاشومتوجه نمیشی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
            کجاشومتوجه نمیشی؟
            اینکه اولیه هم باید دوبل باشه.
            راستی دوتا هسته e35 پیدا کردم ازشون چند وات میشه گرفت؟ یعنی چقد بیشتر از 33 هست؟واسه این چند دور چه جوری بپیچم؟اگه جا داشته باشه و سیم کلفت تر بپیچم مشکلی پیش میاد؟(یعنی ماسفتش نترکه! :surprised
            و دو چیز دیگه ، آیا میشه مدار را واسه امتحان رو بردبورد بست یا حتما باید pcb باشه ؟اگه خازن کوچیکتر واسه امتحان بذاریم ایرادی داره؟چون فعلا خازن در حد 10000 میکرو ندارم
            :redface:
            مچکرم

دیدگاه

اینکه اولیه هم باید دوبل باشه.
              راستی دوتا هسته e35 پیدا کردم ازشون چند وات میشه گرفت؟ یعنی چقد بیشتر از 33 هست؟واسه این چند دور چه جوری بپیچم؟اگه جا داشته باشه و سیم کلفت تر بپیچم مشکلی پیش میاد؟(یعنی ماسفتش نترکه! :surprised
              و دو چیز دیگه ، آیا میشه مدار را واسه امتحان رو بردبورد بست یا حتما باید pcb باشه ؟اگه خازن کوچیکتر واسه امتحان بذاریم ایرادی داره؟چون فعلا خازن در حد 10000 میکرو ندارم
              :redface:
              مچکرم
              دوست عزیز به نظر من دست به کار شید و مدارو بسازید بهتره منم این اولین مدار سوئیچینگم بود که با کمک جناب امپراطور(خیلی زحمتشون دادم) و دیگر دوستان این مدارو ساختم.قبل از ساخت هم مشکلم مثل شما بود ولی تا وقتی هسته رو خودتون نپیچید متوجه نمیشید اون خازنای 10000 هم نباشن مشکلی نیست.
              بقیه رو هم جناب امپراطور جواب بدن بهتره چون من سر در نمیارم.
              یا حق

دیدگاه

سلام دوستان.من قطعات را سفارش دادم همین دو سه روزه میرسه.
                این ترانسو پیچیدم :
                اولیه 8 لا سیم 0.5 دو تا 4 دور
                ثانویه 5لا سیم 0.5 و 20 دور .بازم جا داره میشه یک لا سیم اضافه کرد.به نظرتون رو اولیه اضافه کنم یا رو ثانویه؟

این یکی هسته موقع بازکردنش متاسفانه شکست .با چسب قطره ای چسبوندمش .مشکلی داره آیا؟ :sad:

دیدگاه

سلام دوستان.من قطعات را سفارش دادم همین دو سه روزه میرسه.
                  این ترانسو پیچیدم :
                  اولیه 8 لا سیم 0.5 دو تا 4 دور
                  ثانویه 5لا سیم 0.5 و 20 دور .بازم جا داره میشه یک لا سیم اضافه کرد.به نظرتون رو اولیه اضافه کنم یا رو ثانویه؟

این یکی هسته موقع بازکردنش متاسفانه شکست .با چسب قطره ای چسبوندمش .مشکلی داره آیا؟ :sad:

اولااینکه هسته روباس به روش ساندویچی میپیچیدی این ازاین.
                  میتونی اولیه رو10تاش بکنی.
                  هسته شکسته باعث ایجادگپ میشه بهتره به فکریه هسته دیگه باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                    اولااینکه هسته روباس به روش ساندویچی میپیچیدی این ازاین.
                    میتونی اولیه رو10تاش بکنی.
                    هسته شکسته باعث ایجادگپ میشه بهتره به فکریه هسته دیگه باشی.
                    ساندویچی دیگه چیچیه؟! :surprised: oo:
                    یعنی یه اولیه بعد ثانویه بعد اون یکی اولیه؟
                    10 تا اولیه یعنی چی؟یعنی دوتا 5 دور یا 10 لا سیم؟

دیدگاه

ساندویچی دیگه چیچیه؟! :surprised: oo:
                      یعنی یه اولیه بعد ثانویه بعد اون یکی اولیه؟
                      اره همون روشوبش میگن ساندویچی.

دیدگاه

ضمنا جهت همه سیم پیچها باید مثل هم باشه دیگه؟

دیدگاه

ضمنا جهت همه سیم پیچها باید مثل هم باشه دیگه؟
                          ینی 10رشته سیم 2تا4دور.
                          بله هم جهت بپیچ.

دیدگاه

سلام دوستان
                            جناب امپراطور
                            من 10 لا سیم دو تا 4 دور واسه اولیه و 6 لا سیم و 19 دور واسه ثانویه پیچیدم.به نظرتون چند وات میده؟
                            راستی این مدار حفاظت اورلود هم واسه sg3525 پیدا کردم .به نظرتون میشه حفاظتشو واسه این مدار پیاده کرد؟
                            http://320volt.com/wp-content/upload...ns-circuit.png

راستی تو این مدار ازون bd 139-140 نذاشته و مستقیم آی سی را به ماسفتها وصل کرده .جریانش چیه؟
                            https://www.google.com/imgres?imgurl...mrc&uact=8

دیدگاه

سلام دوستان
                              جناب امپراطور
                              من 10 لا سیم دو تا 4 دور واسه اولیه و 6 لا سیم و 19 دور واسه ثانویه پیچیدم.به نظرتون چند وات میده؟
                              راستی این مدار حفاظت اورلود هم واسه sg3525 پیدا کردم .به نظرتون میشه حفاظتشو واسه این مدار پیاده کرد؟
                              http://320volt.com/wp-content/upload...ns-circuit.png

راستی تو این مدار ازون bd 139-140 نذاشته و مستقیم آی سی را به ماسفتها وصل کرده .جریانش چیه؟
                              https://www.google.com/imgres?imgurl...mrc&uact=8
                              اگه اصولشورعایت کرده باشی از2تاهسته حدود500وات میتونی بگیری هیچوقتم ازهسته شکسته استفاده نکن.
                              احتمال 90درصدبشه.
                              ایسی توتوان بالانمیتونه ماسفت وکامل درایوکنه واسه همین می سوزه پس توصیه نمیشه.

دیدگاه

اون مدار حفاظت که گفتم فکر کنم تو اینجا نشه استفاده کرد.چون سیمپیچ اولیه جریان زیادی میکشه و یه مقاومت وات بالا میخواد .اون عکسی که گذاشتم واسه منبع کاهنده از 220 به 35 ؟ بود که در اولیه جریان زیادی نمیکشه.
                                واسه این مدار فکر کنم باید از روش ترانسی باید استفاده کرد .یعنی یه ترانس بذاریم که سیم اولیه یک دور باشه و بجای اون مقاومته و سیم ثانویه را چند دور بپیچیم و ازش ولتاژو بگیریم که وقتی اورلود شد ولتاژ ثانویه زیاد میشه و اون سنس بشه.
                                این روش تو بعضی پاور کامپیوترها هست

اضافه شده در تاریخ :
                                سلام دوستان.بالاخره منم درستش کردم. :wow: :wow:
                                دوبل 40 ولت و تقریبا 500 وات توان ازش گرفتم.البته با یه المنت هیتر ! :twisted: ولی باید هیت سینک بزرگی داشته باشه.

اینم شکل موج گیت ماسفت ها در زیر بار حدود 200 وات

اینم ریپل روی ورودی که با باتری ماشین وصلش کردم و زیر بار.واسه از بین بردنش یه سلف 100 میکروهانری آمپر بالا باید با +12 ورودی سری بشه:

اینم بار:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X