اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه سوئیچینگ برای آمپلی ماشین باهسته حلقوی(توروئید)-600وات

سلام
    قسمت فیدیکشوتغییردادی؟
    پی سی بی شوبزاربقیم استفاده کنن.
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
      سلام
      قسمت فیدیکشوتغییردادی؟
      پی سی بی شوبزاربقیم استفاده کنن.
      بله .با اپتو ترانزیستوره.
      یه سایت خوب واسه پلود فایل چی هست؟
      الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahpoori
        بله .با اپتو ترانزیستوره.
        یه سایت خوب واسه پلود فایل چی هست؟
        persiangig.com/

http://picofile.com/

دیدگاه

دوستان این فایل pdf:
          http://s7.picofile.com/file/82490303...W2222.PDF.html
          و اینم فایل پروتئوس 8:
          http://s7.picofile.com/file/82490303...22_pdsprj.html
          راستی از ماسفت irf3205 استفاده کردم.واسه تنظیم ولتاژ هم هر ولتاژی کمتر از 40 باشه باید دیود زنرها هم همون ولتاژی باشه.اگه زنر مربوطه موجود نبود میشه چند تا زنر سری کرد تا ولتاژ دلخواه بدست بیاد .البته واسه بالای 40 ولت را من تست نکردم و نمیدونم تا چه حدی میشه ازش ولتاژ گرفت.من واسه دوبل 40 از دوتا زنر 33 ولتی و یک زنر 12 که همگی سری هستند ( بجای اون دوتا زنر) استفاده کردم.
          دیودهای یکسو ساز را هم از دیود فست EGP50D استفاده کردم. چون ولتاژ فرواردش کمتره حدود 0.6 ولته ولی دیودی که تو خود فایل اصلی هست حدود 1.2 ولت افت روی دیود میشه که باعث تلفات زیادتر میشه.
          الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

سلام خدمت دوستان عزیز
            من مدارو برای 2000 وات تغییر دادم و تعداد هسته رو کردم سه تا و فیدبکم توش درست کردم.اینم مدار:
            کد PHP:
            http://s6.picofile.com/file/8254038834/smps2000_pdsprj.html 
            خب میخواستم ببینم قسمت فیدبکو درست تغییر دادم
            هسته هارو درست گذاشتم و ترک ها برای 2000 وات مناسبن؟؟
            اگر ایرادی داشت ممنون میشم بهم بگید.
            م.و.ف.ق.ب.ا.ش.ی.د

دیدگاه

سلام دوستان
              میخواستم ببینم اگر ماسفت های هر طرف رو به صورت جدا بدون عایق به هیتسینک های جدا از هم وصل کنم مشکلی پیش میاد؟؟
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadreza09z نمایش پست ها
                سلام دوستان
                میخواستم ببینم اگر ماسفت های هر طرف رو به صورت جدا بدون عایق به هیتسینک های جدا از هم وصل کنم مشکلی پیش میاد؟؟
                ممنون
                منظور از هر طرف رو درست متوجه نشدم ولی فکر نکنم مشکلی پیش بیاد چون هیت سینک ها جداند می تونید از ماسفت های با پشت ایزوله استفاده کنید راحت و خوب بدون دردسر پشت فلزی این ماسفت ها به رنگ سیاه هست و از جنس پلاستیک
                جدیدترین ویرایش توسط amin20107; ۲۰:۲۴ ۱۳۹۵/۰۳/۳۰.
                گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

ممنون از توجهتون
                  مثل عکس زیر هر طرف رو به یک هیتسینک جدا از هم وصل کنم البته بدون عایق!

دیدگاه

ممنون از توجهتون
                    سلام
                    حتما جداگونه هیت سینک بزارید.....یادتون نره خمیر سلیکون هم بزنی
                    موفق باشی
                    Proudly @real_ahmadi
                    #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

سپاس از پاسختون
                      یعنی اگر طرف سمت چپ یا راست هر سه ماسفت به هم اتصال داشته باشن مشکلی نیست(یعنی ماسفت وسطی که تو یکی از دایره های قرمز هست با ماسفتای کناریش اتصال داشته باشه)!!چون واشر نمیخوام بزارم!!
                      ممنون

دیدگاه

سپاس از پاسختون
                        یعنی اگر طرف سمت چپ یا راست هر سه ماسفت به هم اتصال داشته باشن مشکلی نیست(یعنی ماسفت وسطی که تو یکی از دایره های قرمز هست با ماسفتای کناریش اتصال داشته باشه)!!چون واشر نمیخوام بزارم!!
                        ممنون
                        بهتره که واشر رو بزاری.
                        چون در جریان چگونگی طراحی اون مدار شما نیستم بدنه ترانزیستور به کدوم پایه ها وصله نمی دونم....واسه همین میگم واشر رو بزار با خیال راحت
                        Proudly @real_ahmadi
                        #real_ahmadi

واسه اسمت بجنگ

دیدگاه

بدنه ی ماسفت به هر سه پایه ی گیت درین و سورس راه داره.

دیدگاه

بدنه ی ماسفت به هر سه پایه ی گیت درین و سورس راه داره.
                            با حساب این حرف شما ماسفت هاتون سوختن

بدنه فقط باید به پایه وسط (درین) راه بده

اگر هم ماسفت رو داخل مدار تست کردین که اشتباهه

درکل برای سوال اولتون اگر توی مدار پایه های درین به هم وصل شده باشن شما مجاز هستی که اون ماسفت ها رو بدون عایق بندی به هیت سینک وصل کنی در غیر این صورت باید عایق بندی بشن
                            جدیدترین ویرایش توسط اشکان غفارزاده; ۲۳:۵۰ ۱۳۹۵/۰۳/۳۰.

دیدگاه

ممنون از توجهتون
                              کدوم ادم ناخوشی به شما گفته از توی هسته توروید فریت میتونی جریان بالا بکشی؟؟ چه جوری فهمیدی باید از هسته فریت استفاده کنی؟ فرکانس سویچینگت چقدره؟ میدونی هسته فریت رو من 100 بار باش سلف پیچیدم و هیچی ازش بیرون نیاومد به سرعت اشباع میشه و از بس پیچیدم پوست سر انگشتام ور اومد...اگه محاسبه کردی که طوری نیست ولی اگر مخاسبه نکردی اگه جواب نگرفتی برو روی هسته پودر اهن با رنگ بدنه زرد سفید (ضریب گدر دهی 90)
                              فریت توروید فاصله هوایی نداره بعضا دیده شده با اره اهن بر یک قسمت از فریت رو می برند تا فاصله هوایی براش درست بشه و زود اشباع نشه ولی این چه کاریه چون میزان شکاف فاصله هوایی هم باید محاسبه بشه یا با صحیح و خطا درستش کنید ولی پور اهن به دلیل دانه دانه بودن مواد داخل هسته دیگه نیازی به شکاف نداره کار باهاش راحت تره فقط تو فرکانس بالا داغ می کنه اونجا باید فریت استفاده کنید فرکانس بالا منطورم بیش از 80KHZ هست
                              جدیدترین ویرایش توسط amin20107; ۰۲:۴۱ ۱۳۹۵/۰۳/۳۱.
                              گویند سنگ لعل شود در مقام صبر اری شود ولی به خون جگر شود
                              همیشه آخر همه چیز خوبه، اگر هم هنوز خوب نشده پس هنوز آخرش نشده(چارلی چاپلین)

دیدگاه

سپاس از پاسخهاتون من روی مدار تست کردم بله پایه های درین به هم وصلن و پایه های سورس هم به هم!!
                                پس در این صورت مشکلی نیست؟؟
                                ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X