اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پل دیود

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پل دیود

نوشته اصلی توسط مرتضی امانی
    شاید اگر مدارتون رو میگفتید چی هستش و شماتیک اون رو ارسال میکردید، روشهای بهتری برای کنترل جریان کشی مدار پیدا میشد. :read:
    والا منم در جریان نیستم چون ی بچه ها گفت ی همچین چیزی برام بساز ولی حس میکنم برای شارژ باطری های 12 ولت 200 تا 300 امپری ماشین سنگین باشه (چون تو کار تعمییر این ماشین ها هست)

دیدگاه

سلام
      ترانس جون داریه واقعا !
      برای شارژ آرام این جور بانکهای خازنی راه حل استفاده از همون مقاومت سری هست که دوستمون جناب Nima200 گفتن . در مدارات صنعتی غیر هوشمند بهترین راه استفاده از یک مدار تشخیص سطح ولتاژهست کهبعد از رسیدن ولتاژ بانک خازنی به اون محدوده برسه یک رله قدرت رو راه ادازی میکنه که مقاومت رو اتصال کوتاه میکنه و کل جریان از کنتاکتهای رله میگدره .این قضیه 2 تا 3 ثانیه بسته به RC بانک و مقاومت طول میکشه . مدار ساده ای هست و خیلی هم خوب کار میکنه .

موفقیت یک فرایند است نه یک اتفاق...

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

یه نگاه به جریان کار شما هم انداختم زیاده ، برای 40 آمپر 2 تا رله مرد 30 آمپری رو باید موازی کنید تا عمر مفیدش هم مناسب باشه .

اگر قصد دارید از میکروکنترلر استفاده کنید بد نیست که برای سوییچ کردن این جریان هم از یک ماسفت قدر با پکیج TO220 که اندازه یه رگولاتور سری 78XX هست استفاده کنید قیمتش هم از اونچنان رله هایی که نیاز دارد خیلی کمتره .
        تحریکش فوق العاده راحته و با هیت سینک مناسب 110 آمپر رو ادعا کرده که ساپورت میکنه . من 110 آمپر که نه ولی دوتاشو موازی کردم و حدود 60 تا کشیدم تو UPS که ساختم . فقط کمی گرم میشد . قبلا 8 تا 2N3773 موازی کرده بودم همشون داشتن کباب میشدن .

******** استفاده از گزینه تشکر نشانه اهمیت و احترام شما به پیگیری شخص نظر دهنده است ********

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.micro
          یه نگاه به جریان کار شما هم انداختم زیاده ، برای 40 آمپر 2 تا رله مرد 30 آمپری رو باید موازی کنید تا عمر مفیدش هم مناسب باشه .

اگر قصد دارید از میکروکنترلر استفاده کنید بد نیست که برای سوییچ کردن این جریان هم از یک ماسفت قدر با پکیج TO220 که اندازه یه رگولاتور سری 78XX هست استفاده کنید قیمتش هم از اونچنان رله هایی که نیاز دارد خیلی کمتره .
          تحریکش فوق العاده راحته و با هیت سینک مناسب 110 آمپر رو ادعا کرده که ساپورت میکنه . من 110 آمپر که نه ولی دوتاشو موازی کردم و حدود 60 تا کشیدم تو UPS که ساختم . فقط کمی گرم میشد . قبلا 8 تا 2N3773 موازی کرده بودم همشون داشتن کباب میشدن .
          والا منم دنبالش بودم ک با استفاده از ماسفت عمل کنترل رو انجام بدم (منتها من اصلا نمیدونم باید چطوری ی ماسفت رو پیدا کنم مثلا میدونم باید گیت ماسفت با 5 ولت کامل درایو بشه ولتاژ درین سورو 20 ولت یا بیشتر باشه و جریان درین سورس هم بیشتر از 40 امپر ولی ی ماسفت با این مشخصات چطوری باید پیدا کنم؟؟؟)
          به غیر ماسفت با ترانزیستور و ای سی هم این مشکل رو دارم (اگه هم بخوام دیتا شیت تمام ماسفت ها رو بخونم تا ببینم کدومشون به دردم میخوره ک باید نیمی از عمرم دنبال پیدا کردن قطعات باشم)
          ی تاپیک هم راجب این موضوع چندی پیش زدم منتها باز به نتیجه نرسیدم

دیدگاه

بله این واقعا مشکل بزرگیه اگر ما قطعات زیادی رو میشناختیم کارها رو خیلی بی درد سر تر انجام میدادیم .

در این مورد خاص من IRF3205 رو میشناسم که واقعا اعجوبه ای در این زمینه هست ، میتونم وداری هم پیشنهاد بدم و حتی الگوریتمی هم برای میکرو شما پیشنهاد بدم .

http://ndatasheet.com/noconverter/28...F3205-pdf.html

دانلود دیتا شیت IRF3205
            http://ndatasheet.com/download.php?id=283535

اگر شما VRT DVD یا کتابش رو تهیه کنی تعداد چند میلیون قطعه درش معرفی اجمالی شده و غیر از این هم میتونی به سایتهای سازنده مراجعه کنی ، لطفا چند تا لینک زیر رو نگاهی بنداز

این صفحه اصلی International Rectifier هست
            International Rectifier
            http://www.irf.com/product/_/N~1njpm5
            تو این سایت حتی میشه فایل exel قطعات رو به صورت فیلتر شده مثلا از لینک زیر دریافت کرد .
            javascript:void(0)
            پاور ماسفت ها دسته بندی شده و لیست میشن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.micro
              بله این واقعا مشکل بزرگیه اگر ما قطعات زایدی رو میشناختیم کارها رو خیلی بی درد سر تر انجام میدادیم .

در این مورد خاص من IRF3205 رو میشناسم که واقعا اعجوبه ای در این زمینه هست ، میتونم وداری هم پیشنهاد بدم و حتی الگوریتمی هم برای میکرو شما پیشنهاد بدم .

دانلود دیتا شیت IRF3205

اگر شما VRT DVD یا کتاببش رو تهیه کنی تعداد چند میلیون قطعه درش معرفی اجمالی شده و غیر از این هم میتونی به سایتهای سازنده مراجعه کنی ، لطفا چند تا لینک زیر رو نگاهی بنداز

International Rectifier
              تو این سایت حتی میشه فایل exel قطعات رو به صورت فیلتر شده مثلا از دریافت کرد .
              داداش دکمه تشکر واسه شما کمه ولی این تنها کاری هست ک میشه ازتون داخل سایت تشکر کرد
              این لینک ها خیلی به دردم میخوره در اینده
              ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Dr.micro
                بله این واقعا مشکل بزرگیه اگر ما قطعات زایدی رو میشناختیم کارها رو خیلی بی درد سر تر انجام میدادیم .

دانلود دیتا شیت IRF3205

اگر شما VRT DVD یا کتاببش رو تهیه کنی تعداد چند میلیون قطعه درش معرفی اجمالی شده و غیر از این هم میتونی به سایتهای سازنده مراجعه کنی ، لطفا چند تا لینک زیر رو نگاهی بنداز

International Rectifier
                تو این سایت حتی میشه فایل exel قطعات رو به صورت فیلتر شده مثلا از دریافت کرد .
                ممنون دوسته من
                برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

راستش احساس بدی هست گیر کردن وکمک نداشتن و بی تفاوتی سایرین ،من سالها در این شرایط بودم ، گاهی فکر میکنم "خدایا نمیدانم لطفی که به دوست ندیده ام دارم یا برادر هموطنم چگونه جبران میشود اما به لطف تو ایمان دارم ، پس تا جایی که در توانم هست گره از کار خلق تو باز میکنم "

دوستان این پروژه برا منم جالب شد واسه همین من یه شماتیک واسش طراحی کردم . ان شاالله که واسش یه برنامه توپ بنویسی و استفادشو ببری .یه ADC میخواد با مقسم ولتاژ که ولتاژ بانک خازن رو بگیره بده به ADC یک دکمه با کارایی STOP/START بذاری و یک بازر که چند تا علامت صوتی بده واسه آماده به کار شدن مدار و خطاها و ...

دیدگاه

دوستان یه پیشنهاد دارم
                    اینکه بجای اینکه با میکرو هم خرجو بالا ببریم هم حجمو،از یه اپ امپ یا یک زنر استفاده کنیم،نظرتون چیه؟
                    ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                      دوستان یه پیشنهاد دارم
                      اینکه بجای اینکه با میکرو هم خرجو بالا ببریم هم حجمو،از یه اپ امپ یا یک زنر استفاده کنیم،نظرتون چیه؟
                      چرا به نظر منم بهتره
                      شما شماتیک یا مداری دارید ؟؟؟؟

دیدگاه

فک کنم اگه ولتاژ خازنارو با یه زنر بدیم به یه رله ،وقتی ولتاژ از زنر بیشتر شد،رله وصل میشه
                        مدار اپ امپ در حالت مقایسه گر هم که اینترنت پره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                          فک کنم اگه ولتاژ خازنارو با یه زنر بدیم به یه رله ،وقتی ولتاژ از زنر بیشتر شد،رله وصل میشه
                          مدار اپ امپ در حالت مقایسه گر هم که اینترنت پره
                          بال زنر امتجان کردم زنر پودر شد (زنر 1 وات بود )
                          فک کنم چون من ولتاژم 14 ولته و مقاومت رله هم 100 اهمه توانی ک روی زنر می افته تقریبا 2 وات هست
                          حالا باید با 2 وات امتحان کنم

دیدگاه

:redface:ببخشید،یادم رفت بگم به توان توجه شه :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                              :redface:ببخشید،یادم رفت بگم به توان توجه شه :mrgreen:
                              زنر تا چند وات داریم؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط AMIR_N
                                زنر تا چند وات داریم؟؟؟
                                همه واتی داریم،اما تو شهر ما ،من بیشتر از یه وات ندیدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X