اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک از تمام اساتید الکترونیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک از تمام اساتید الکترونیک

نوشته اصلی توسط Meschi1 نمایش پست ها
    استاد عزیز متاسفانه فایل پیوست موجود نبود . پیغام خطا داد .
    یا شاید حذف شده

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

استاد عزیز متاسفانه فایل پیوست موجود نبود . پیغام خطا داد .
    یا شاید حذف شده . پیام داده با مدیریت تماس بگیرید
    من فایل پیوست را در آپلود سنتر این سایت آپلود کردم.اگر مشکلی پیش آمده لذا برای دیگر در آپلود سنتر دیگری ارسال می کنم.
    علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
    نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

سلام به شما
      چرا در دوترانس سمت راست اولیه و ثانویه ترانس یکیش هم فازه و یکیش غیر هم فاز
      آرزوی سرافرازی برای ایران عزیز . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط rezamajdi نمایش پست ها
        سلام به شما
        چرا در دوترانس سمت راست اولیه و ثانویه ترانس یکیش هم فازه و یکیش غیر هم فاز
        باسلام:
        در این پست فقط اشاره به دو خروجی ترانس های سمت راست شده که اگر بطور مثال اگر جای سیم های خروجی با ورودی هم فاز و غیر هم فاز باشد، روش تشخیص چگونه است.
        علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
        نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
          من فایل پیوست را در آپلود سنتر این سایت آپلود کردم.اگر مشکلی پیش آمده لذا برای دیگر در آپلود سنتر دیگری ارسال می کنم.
          بسیار ممنون استاد گرامی
          نتیجه رو اطلاع میدم .

دیدگاه

سلام استادگرامی جناب تحیری عزیز
            نقشه و مدارترانس شما عالی بود . دقیقا مثل مدار اجرا کردم و نتیجه گرفتم . خیلی خوب تو نقشه توضیح داده بودید . من خیلی یاد گرفتم و برام جالب بود. واقعا ممنونم .
            ی سوال . ترانس ها بازاریند .چطوری امپر دقیق ی ترانس میشه محاسبه کرد .
            ضمنا ی مشکل دیگه دارم . ی امپلیفایر درست کردم ی پری هم بهش وصله با تغذیه 50ولت همه چیز خوب و مرتبه . اومدم ی فلش پلیر 12 ولت ب دستگاه اضافه کردم . برق پلیر بخاطر 12 ولت بودنش ترانسش جداست . ی مشکل فنی دارم وقتی شیلد (منفی) خروجی پلیر و ب پری یا ب خود امپلی وصل میکنم صدای امپلی 70 درصد افت میکنه . زمانیکه خروجی چپ و راست پلیر و بدون شیلد (منفی) ب پری وصل میکنم صدای پلیر 50درصد میاد . ینی پلیر و باید بدون شیلد وصل کنم که همه چی خوبه فقط صدای پلیر خیلی کمه ( انگار صدا تو اتاق خالیه ) . ب نظر شما چکار کنم که هم صدای پلیر کامل باشه هم صدای دک یا دی وی دی ( IN )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری نمایش پست ها
              سلام استاد گرامی جناب تحیری عزیز
              نقشه و مدار ترانس شما عالی بود . دقیقا مثل مدار اجرا کردم و نتیجه گرفتم خیلی خوب تو نقشه توضیح داده بودید من خیلی یاد گرفتم و برام جالب بود واقعا ممنونم
              ی سوال ترانس ها بازاریند چطوری میشه امپر ترانس و محاسبه کرد .
              ضمنا ی مشکل دیگه ی امپلیفایر درست کردم ی پری هم بهش وصله با تغذیه 50 ولت همه چیز خوب و مرتبه . اومدم ی فلش پلیر 12 ولت ب دستگاه اضافه کردم برق پلیر بخاطر 12 ولت بودنش ترانسش جداست . ی مشکل فنی دارم وقتی شیلد ( منفی ) خروجی پلیر و پری یا ب خود امپلی وصل میکنم صدا امپلی 70 درصد افت میکنه . زمانیکه خروجی چپ و راست پلیر و بدون شیلد (منفی) ب پری وصل میکنم صدای پلیر 50 درصد میاد ینی پلیر و باید بدون شیلد وصل کنم که همه چی خوبه فقط صدای پلیر خیلی کمه ( انگار صدا تو اتاق خالیه ) ب نظر شما چکار کنم که هم صدای پلیر خوب باشه هم صدای دک یا دی وی دی (IN )

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X