پاسخ : ماژول EGS002
سلام،من با تروید سیاه رنگ با قطر خارجی 33 میلی متر،سلف رو با ظرفیت 3.3 میلی هانری(مطابق دیتاشیت) ساختم،مقدار خازن هم که 2u2 هست، با راه اندازی مدار ،جریان زیادی میکشه،ولی با یه ترانس EE کوچیک 3 میلی هانری که از داخل لامپ کم مصرف درش آوردم،امتحان کردم و مشکلی نداره.بنظرتون بخاطر جنس هسته این جوری میشه؟البته سلف سنجی که باهاش انداره میگیرم رو خودم با AVR درست کردم البته فکر نمی کنم مشکل از سلف سنج باشه.
سلام،من با تروید سیاه رنگ با قطر خارجی 33 میلی متر،سلف رو با ظرفیت 3.3 میلی هانری(مطابق دیتاشیت) ساختم،مقدار خازن هم که 2u2 هست، با راه اندازی مدار ،جریان زیادی میکشه،ولی با یه ترانس EE کوچیک 3 میلی هانری که از داخل لامپ کم مصرف درش آوردم،امتحان کردم و مشکلی نداره.بنظرتون بخاطر جنس هسته این جوری میشه؟البته سلف سنجی که باهاش انداره میگیرم رو خودم با AVR درست کردم البته فکر نمی کنم مشکل از سلف سنج باشه.

5 میلی هانری؟! هنوز گیجم
. البته از یه لحاظ دیگه هم که شک دارم اینه که وقتی بحساب این سلف سنج،سلف 3.3 میلی هانری رو میپیچم و میزارمش برا فیلتر خروجی،مدار جریان خیلی زیادی میکشه،پس احتمالا مقدار سلف رو کم میزنه. وقتی آدم تو یه چیزی سر رشته نداره این میشه،10 تا از این سلفا رو گرفتم 30 تومن حالا میگید سلف سیاه بدرد این کار نمیخوره ،البته مجبورم همونجور که میگید سیم پیچش رو زیادتر کنم. عکس پایین تری هم مدارم با EG8010 ه.
ولی خوب توی مدار آزمایشگاهی به نظرم اذیت میشی هر دفعه بخوای مدارو تغییر بدی . با برد برد کار کنی که خیلی راحت تره . انقدرم اذیت نمیشی .
،فکرشو بکنید: فیلتر با سلف حدود 300 میکروهانری با خازن 2.2 میکروفاراد! کمتر از اتصال کوتاه نیست،درسته؟
. الانه که سلف سنج با سرعت نور توسط من، به دیوار برخورد کنه!
یه کم رحم داشته باش
تازه من فک میکنم 5 میلی هانریم نویز داشته باشه . رفتی اون سایتو که لینک دادم ببینی؟ برای 2.5 آمپر سلفه 5 کیلو وزن داره با 22 میلی هانری . پس زیر 22 میلی هانری اصلا فکرشو نکن که سینوسی تمیز داشته باشی .حالا من دنبالشم یه دونه بخرم ببینم چقدر موثره. من تا نتونم پنکه مو مثل برق شهر بدون نویز روشن کنم بهش نمیگم Pure sine wave .

دیدگاه