پاسخ : منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!
سلام و عرض ادب.....با تشکر از این که زحمت میکشید و من را راهنمایی میکنید...
چه شرکتی واسته خرید شماست؟ شرکتی که بدونم پولم سوخت نخواهد شد....
من یک منبع تغذیه قابل برنامه ریزی در فکرم است که بخرم... این ماژول را در فیلم زیر کاملا
روی آن تجزیه تحلیل انجام داده است... مقداری در قسمت نویز... کمی مشکل داشت ولی این فرد
که ویدئو های آن را من بارها نگاه کردم... خیلی دقیق و واسواسی است و تستهای ایشان کاملا حرفی است...
ولی کلا در عمل خوب بود .... شارژر باتری هم است.... البته اگر اماده یک دستگاه کامل خریداریکنم
که خیلی بهتر است.... یک امپر بالا هم مثل شما در فکرم است که حتما خریداری کنم و چند ابر خازن
فاراد بالا و مدار بالانس ولتاژ ان... مدتیست که در فکر خرید از چین هستم.....
این فیلم را حتما ببینید.... ویدئوی قبلی را اشتباهی قرار دادم... پوزش میخوام....
نوشته اصلی توسط mindhunter
نمایش پست ها
چه شرکتی واسته خرید شماست؟ شرکتی که بدونم پولم سوخت نخواهد شد....
من یک منبع تغذیه قابل برنامه ریزی در فکرم است که بخرم... این ماژول را در فیلم زیر کاملا
روی آن تجزیه تحلیل انجام داده است... مقداری در قسمت نویز... کمی مشکل داشت ولی این فرد
که ویدئو های آن را من بارها نگاه کردم... خیلی دقیق و واسواسی است و تستهای ایشان کاملا حرفی است...
ولی کلا در عمل خوب بود .... شارژر باتری هم است.... البته اگر اماده یک دستگاه کامل خریداریکنم
که خیلی بهتر است.... یک امپر بالا هم مثل شما در فکرم است که حتما خریداری کنم و چند ابر خازن
فاراد بالا و مدار بالانس ولتاژ ان... مدتیست که در فکر خرید از چین هستم.....
این فیلم را حتما ببینید.... ویدئوی قبلی را اشتباهی قرار دادم... پوزش میخوام....

بعد برای تستهای بیشتر روی کوره القایی که ساختم دنبال منبع تغذیه گشتم خلاصه رسیدم به اون سایت که لینکشو خصوصی کردم.اولش یکم بررسی کردم نماد الکترونیکی دیدم بعد اسم مهندس اهروانی سرچ کردم دیدم میشه اعتماد کرد(اولش از 2 3 نفر دیگه قیمت کردم که 500 تومنی بیشتر میگفتن چون وزنش 2 کیلو بود) اگه خواستی اونارم بدم قابل اعتمادن ولی با یچی اون سایت و فروشندش حال کردم اینکه اولا خودش الکترونیک خونده و بسیار آدم درستیه.منبع تغذیه من اومد ولی روشن نمیشد اون برگردوندم بنده خدا یه سفارش express گذاشت بدون 1 ریال هزینه اضافه و یکی دیگه برام فرستاد که فروشنده ها دیگه نمیکنن.خلاصه برو اون سایت از هرجا بخوای واست خرید میکنه سایت banggood.com همه چی داره کلا بهش بگو چی میخوای چون خودش الکترونیک خونده و با سواد میگه کجا بهتر خواستیم باهاش صحبت کنم بگم دوستمی ارزونتر حساب کنه ولی خدایی مال منو 100 دلار 1350 مفت آورد چون تک نمیاره هزینه ارسالت کم میشه.
) خلاصه یجا هرچی خواستی بخر آدم مطمینیه

.....
این همه دکمه برای چیست؟ مثل آپشن ماشین که 200 میلیون روی یک ماشین ژاپنی اضافه میکند...
مثلا تنظیمش می کنم 12ولت یک دفعه خودش هوش مصنوعی داره نظرش رو 14ولته میره تا 14بالا
البته خودش محافظ اتصال کوتاه داره.فقط تا الان استفاده من برای توان بالا این بوده.
دیدگاه