اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه آزمایشگاهی چی بخرم؟؟؟!!!!

نوشته اصلی توسط sina1359 نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب.... علی آقا خوب هستید....
    نه عرض کردم که منابع تغذیه صنعتی طرح چینی (نه برند دار چینی) را نمیتوان بیش از 60 درصد
    از میزان جریان نامی که بر وری آن نوشته شده توقع داشت.... چه منبع تغذیه چه اینورتر....
    خوب خروجی ماژول ماکزیمم 6 آمپر است و باید ما منبع تغذیه 10 آمپر برای آن قرار دهیم...
    مگراز برند مین ول (MW) تهیه و استفاده کنیم که به شدت گران است...
    رگولاتور فن هم یک نمونه خطی ارزان و یا از این ماژول های کوچک 5 تومانی قرار میدهیم...
    ببینید علی آقا ... این وسایل جانبی برای مثلا یک آمریکایی پولی نیست و به زحمت درست کردن آن نمیارزد....
    اما برای ما که با هزینه ارسال و جانبی آن ... هر دلار اضافی چیزی حدود 20000 تومان برای ما آب خواهد خورد
    پس تا جایی که میتوانیم باید یا خودمان بسازیم و یا از بازار قطعات ارزان را خریداری کنیم.... فقط پنلی که نیست را
    باید از چین و خارج از کشور سفارش دهیم... منتظر فرمایشات دوستان هستم... چند نفر این پنل را میخواهند؟؟؟
    پ.ن: راستی محمد خان شما فرمودید منبع ریگول چینی به قیمت چهارمیلیون و پانصد گران است... پس نظرتان در مورد منبع تغذیه
    برند kikusui ژاپن که قدیما در بازار زیاد بود چیست.... شروع قیمت آن از 25 میلیون تومان است....
    بله سینا جان درست میگی باید همون 600 وات بگیری.راستی الان به ذهنم اومد با چوب 3 میل روکشدار سفید خیلی باکس خوشگل و محکم میشه درست کرد.شما تعداد بگو من بپرسم از اون دوستمون ببینم تخفیف میده .چون وزنش کن نباید زیاد گرون بشه

دیدگاه

پ.ن: راستی محمد خان شما فرمودید منبع ریگول چینی به قیمت چهارمیلیون و پانصد گران است... پس نظرتان در مورد منبع تغذیه
      برند kikusui ژاپن که قدیما در بازار زیاد بود چیست.... شروع قیمت آن از 25 میلیون تومان است....
      اون دیگه قطعا صبح به صبح نون میخره فکر کنم خودش آشپزی هم بکنه
      این منبع 25تومنی را نو می فروختند یا از این استوکها و ته انباری ها بوده که اون طرف دنیا حراج نصف قیمت و.....خورده بعد میارند اینجا چند برابر قیمت می فروشند؟
      بله سینا جان درست میگی باید همون 600 وات بگیری.راستی الان به ذهنم اومد با چوب 3 میل روکشدار سفید خیلی باکس خوشگل و محکم میشه درست کرد.شما تعداد بگو من بپرسم از اون دوستمون ببینم تخفیف میده .چون وزنش کن نباید زیاد گرون بشه
      من که زنبیل گذاشتم یکی من خریدارم.با وای فای باشه بهتره اگر هم بقیه نظرشون اینه بدون وای فای باشه منم بدون وای فای میخرم
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

سلام و درود به اساتید گرامی.... علی آقا و محمد خان دوست قدیمی بنده....
        من هم یکی میخوام .... خیلی هم میخوام.... آخه مگه کسی میشه این زیبارو
        را ببینه و عاشقش نشه... مدل صنعتی آمپر بالا را هم میخوام ولی باید تا 3 ماهی
        منتظر بمونیم.... که دوستان را نمیتوانم منتظر خودم نگه دارم... دور از ادب است
        بد شانسی ماشینم هم خرج گذاشته رو دستم... البته پول هست ولی باید احتیاط کرد....
        گاهی خرجهای ناخاسته پیش میاد که خبر نمیکنه....پس فعلا همان پنل را با اجازه دوستان تهیه کنم...
        پ.ن : داشتم ماژول سایت را دیشب در اینترنت در موردش تحقیق میکردم
        که همه فیلمها آن را به تمسخر گرفته بودند.... پرش ناگهانی ولتاژ و دقت پایین...
        حقیقی نبود عدد ولت متر با خروجی که البته با کالیبراسیون مشکل تا حدی کم میشد...

این دو ماژول پایین هم که یکی 500 و دیگری 300 قیمت دارد.... هم مدتیست بر روی ان تحقیق کردم
        که زیاد تعریف در موردش نبود ....
        مدل DP30V3A دارای صفحه رنگی بوده و نصبت به رقیب خودش کمی زیباتر است... ولی دقتی کمتر
        و کیفیت بدنه و پلاستیکهای پنل بسیار بیکیفیت و ارزان قیمت ایست و همه از کار با آن مینالیدند
        تنظیم ولتاژ با یک هرزگرد درجیتال کوچک خیلی سخت است.... اما نوع ماژولی دوم دارای یک سون شگمنت بوده
        و کار با آن و حتی تهیه باکس برایش سخت است... تنظیم ولتاژ با آن سخت بوده و در ویدئوی گوینده به تمسخر
        گفت که مدلهای انالوگ پتانسیومتر دار راحت تر میتوان ولتاژ را تنظیم کرد....

کاهنده ولتاژ و جریان دیجیتال DPS5020، محدوده تنظیم ولتاژ خروجی بین 0 تا 50 ولت گام 0.01V ،محدوده تنظیم جریان خروجی 0 تا 20 آمپر گام 0.01A
        جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۵۵ ۱۳۹۸/۰۹/۱۶.
        آموزش ساخت دستگاه برف ساز خانگی : https://www.eca.ir/forums/thread55009.html
        مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
        _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

گاهی خرجهای ناخاسته پیش میاد که خبر نمیکنه....پس فعلا همان پنل را با اجازه دوستان تهیه کنم...

این دو ماژول پایین هم که یکی 500 و دیگری 300 قیمت دارد.... هم مدتیست بر روی ان تحقیق کردم
          مدل DP30V3A دارای صفحه رنگی بوده و نصبت به رقیب خودش کمی زیباتر است... ولی دقتی کمتر
          و کیفیت بدنه و پلاستیکهای پنل بسیار بیکیفیت و ارزان قیمت ایست و همه از کار با آن مینالیدند
          تنظیم ولتاژ با یک هرزگرد درجیتال کوچک خیلی سخت است.... اما نوع ماژولی دوم دارای یک سون شگمنت بوده
          و کار با آن و حتی تهیه باکس برایش سخت است... تنظیم ولتاژ با آن سخت بوده و در ویدئوی گوینده به تمسخر

سلام سینا جان عزیز ما اینجا یاد میگیریم من حتی رشتمم الکترونیک نیست ولی از بچگی عملی زیاد کار کردم البته حرفیم برای گفتن ندارم ولی عاشق الکترونیکم بگذریم
          اون مدل نارنجی که فرمودی من دارم بیچاره مشکلی نداره 1 سال وصل بود به پنلا خورشیدی کوچکم واسه شارژ پاوربانک و مشکلی نداره ولتاژشم اوکی ولی خب آمپرش پایین.
          اون دوتا هم که من کار نکردم ولی 100% پنلی بهتر
          منم عجله ندارم بزاریم همه خریدا باهم بشه که کمتر قیمت حمل و نقل بشه.شما مواردتو انتخاب کن منم بیشتر از اون منبع آمپر بالا کار بکشم دیگه خیالت راحت باشه اگه خواستی.
          سینا جان یه سوال الان میخوام حداکثر توان منبع تغذیه 1000 وات استفاده کنم یکم زیر بار باشه به غیر از کویل و لامپ چی پیشنهاد میدی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mindhunter نمایش پست ها
            سلام سینا جان عزیز ما اینجا یاد میگیریم من حتی رشتمم الکترونیک نیست ولی از بچگی عملی زیاد کار کردم البته حرفیم برای گفتن ندارم ولی عاشق الکترونیکم بگذریم
            اون مدل نارنجی که فرمودی من دارم بیچاره مشکلی نداره 1 سال وصل بود به پنلا خورشیدی کوچکم واسه شارژ پاوربانک و مشکلی نداره ولتاژشم اوکی ولی خب آمپرش پایین.
            اون دوتا هم که من کار نکردم ولی 100% پنلی بهتر
            منم عجله ندارم بزاریم همه خریدا باهم بشه که کمتر قیمت حمل و نقل بشه.شما مواردتو انتخاب کن منم بیشتر از اون منبع آمپر بالا کار بکشم دیگه خیالت راحت باشه اگه خواستی.
            سینا جان یه سوال الان میخوام حداکثر توان منبع تغذیه 1000 وات استفاده کنم یکم زیر بار باشه به غیر از کویل و لامپ چی پیشنهاد میدی؟
            سلام علی آقا.... شما به یک بار خطی مانند المان سرد کننده و یا لامپ رشته ای ....نیاز دارید .... ولی فکر نکنم بتوانید بیشتر از 700 وات از آن بگیرید.... ممکن است بسوزد و
            داغی بر دلتان بگذارد.... اگر مینول بود خوب میتوان گفت همان 1000 وات خروجی دارد.... ولی این سری منابع چینی....خیر....
            پ.ن: شما هم پنل را میخواهید علی آقا؟ لطفا تا تنور داغ است نان را بچسبانیم....
            به اون دوستتون بفرمایید که مثلا 3 عدد از این پنل سفارش بدهیم چند در خواهد آمد...
            البته اگر شما هم میخواهید! تو رودربایستی هم نمانید... هر کس دیگری هم که میخواهد اعلام کند...
            در بازار صحبت از افزایش شدید دلار است پس خریدهای خود را زودتر انجام دهید....
            مقاله آموزشی 11 پروژه با AVR و بسکام: https://www.eca.ir/forums/thread31760.html
            _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡__*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_

دیدگاه

سلام سینا جان اون مدل اولی که ال سی داره رو من خریدم، یه مشکل اساسی داره اونم اینه که اگه جریانت بره بالای 2 آمپر بعد یه نیم ساعتی ال سی دی از کار میافته و دست که روی رگولاتورش میزاری عملا دستت رو گذاشتی فلز مذاب اینقدر داغ میکنه.
              سینا پیشنهاد میکنم اسپم کردن رو همینجا تموم کنی و پاشی بری یه منبع ریگول 3 4 میلیونی بخری )
              رفقا مهم نیست چطوری بازی می کنید؛ اگه شروع نکنید، قطعا بازنده هستید.

دیدگاه

سلام علی آقا.... شما به یک بار خطی مانند المان سرد کننده و یا لامپ رشته ای ....نیاز دارید .... ولی فکر نکنم بتوانید بیشتر از 700 وات از آن بگیرید.... ممکن است بسوزد و
                داغی بر دلتان بگذارد.... اگر مینول بود خوب میتوان گفت همان 1000 وات خروجی دارد.... ولی این سری منابع چینی....خیر....
                پ.ن: شما هم پنل را میخواهید علی آقا؟ لطفا تا تنور داغ است نان را بچسبانیم....
                به اون دوستتون بفرمایید که مثلا 3 عدد از این پنل سفارش بدهیم چند در خواهد آمد...
                البته اگر شما هم میخواهید! تو رودربایستی هم نمانید... هر کس دیگری هم که میخواهد اعلام کند...
                در بازار صحبت از افزایش شدید دلار است پس خریدهای خود را زودتر انجام دهید....
                من تا 800 واتم ازش گرفتم سینا جان اون خودش مدار محافظ داره بالا 1000 وات قطع میکنه.والا منو در نظر نگیرید فعلا کارم با دژانگ و این منبع تغذیه صنعتی داره راه میوفته .شما تعداد و لینک پ خ کن من بپرسم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pencil نمایش پست ها
                  سلام سینا جان اون مدل اولی که ال سی داره رو من خریدم، یه مشکل اساسی داره اونم اینه که اگه جریانت بره بالای 2 آمپر بعد یه نیم ساعتی ال سی دی از کار میافته و دست که روی رگولاتورش میزاری عملا دستت رو گذاشتی فلز مذاب اینقدر داغ میکنه.
                  سینا پیشنهاد میکنم اسپم کردن رو همینجا تموم کنی و پاشی بری یه منبع ریگول 3 4 میلیونی بخری )
                  سلام و عرض ادب..... بله دقیقا همین که میفرمایید....من هم عرض کردم که همه از راندمان این ماژولها مینالیدند....
                  مخصوصا همین مدل که در سایت موجود است (HW-601) که کلا از نظر تکنسینهای یوتوبی رد شده است....
                  ریگول که از خدام بود که بخرم ولی دیگه هر چیزی یک قیمتی داره.... 4.5 میلیون.....راستی شما هم این پنل
                  Rd-6006 برند RIDEN را میخواهید؟؟؟ قیمت اگر حدود 500 تا 800 در بیاد خوب هست؟ نظرتان چیست
                  پ.ن: من اگر اسپم ندم چی بدم.... شنیدم قسمت مدیران سایت اسمم را گذاشتن سینا اسپم
                  جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۱:۵۵ ۱۳۹۸/۰۹/۱۶.

دیدگاه

این فروشنده های علی اکسپرس ماژول RD-6006 است .... قیمتهای خیلی خوبی هم دارد...
                    علی اقا ساییتی که معرفی کردید... در لیست سایتهایی که از انها خرید انجام میدهد... علی اکسپرس هم است
                    نظرتان چیست.... پ.ن: علی جان چرا شما جا زدید برادر؟ دلیلی دارد؟مشکلی در پنل RD-6006 دیدید؟

جدیدترین ویرایش توسط sina1359; ۲۰:۴۵ ۱۳۹۸/۰۹/۱۶.

دیدگاه

این فروشنده های علی اکسپرس ماژول RD-6006 است .... قیمتهای خیلی خوبی هم دارد...
                      علی اقا ساییتی که معرفی کردید... در لیست سایتهایی که از انها خرید انجام میدهد... علی اکسپرس هم است
                      نظرتان چیست.... پ.ن: علی جان چرا شما جا زدید برادر؟ دلیلی دارد؟مشکلی در پنل RD-6006 دیدید؟

آقا سینا این دوستان روسی ما هم روی انواع منبع تغذیه های سایت های چینی من جمله مدل مد نظر شما آزمایش انجام داده ، سر زدن به این سایت هم بد نیست ،
                      https://www.***ich.blog/obzory/preob...-rui-deng.html
                      جدیدترین ویرایش توسط hoseyni emeni; ۱۲:۰۶ ۱۳۹۸/۰۹/۱۷.
                      به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ
                      طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                      ---------------------BMCELEC@-------------------
                      ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                      ---------------www.bmc-elec.com--------------
                      ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni emeni نمایش پست ها
                        آقا سینا این دوستان روسی ما هم روی انواع منبع تغذیه های سایت های چینی من جمله مدل مد نظر شما آزمایش انجام داده ، سر زدن به این سایت هم بد نیست ،
                        https://www.***ich.blog/obzory/preob...-rui-deng.html
                        سلام جناب آقای حسینی عزیز.... ممنون از لطفی که کردید و لینک را قرار دادید.. اما لینکتان باز نشد...
                        انگار داخل آدرس وب سایت اصلی ستاره قرار گرفته.... ممکن است بخش نظارتی آدرس را پاک کرده....

دیدگاه

سلام جناب آقای حسینی عزیز.... ممنون از لطفی که کردید و لینک را قرار دادید.. اما لینکتان باز نشد...
                          انگار داخل آدرس وب سایت اصلی ستاره قرار گرفته.... ممکن است بخش نظارتی آدرس را پاک کرده....
                          سلام ،
                          بله ، این سایت یکمی دامینش رکیک هست ، گویا ربات سایت حذفش کرد
                          اینم آدرس که خودتون به لینک بالا اضافه کنید :
                          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                          الکترونیک قدرت
                          الکترونیک آنالوگ
                          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                          ---------------------BMCELEC@-------------------
                          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                          ---------------www.bmc-elec.com--------------
                          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

سلام و عرض ادب.... ممنون جنای حسینی عزیز...
                            شما هم از این پنل منبع تغذیه میخواهید؟
                            پ.ن: قرار شد علی آقا به دوستشون در آن سایت خبر دهند تا
                            براورد قیمت مثلا 3-4 عددی کنند و نتیجه را اینجا اعلام کنند ...
                            منتظر علی آقا هستیم

دیدگاه

سلام و عرض ادب.... ممنون جنای حسینی عزیز...
                              شما هم از این پنل منبع تغذیه میخواهید؟
                              پ.ن: قرار شد علی آقا به دوستشون در آن سایت خبر دهند تا
                              براورد قیمت مثلا 3-4 عددی کنند و نتیجه را اینجا اعلام کنند ...
                              منتظر علی آقا هستیم
                              سلام سینا جان دارم صحبت میکنم ببینم کمترین قیمت چقدر میشه اعلام میکنم

دیدگاه

ممنون علی آقا... افتادید تو زحمت...
                                من هم در این مدت بر روی مولتی متر اسکوپ هین تک که فروشگاه سایت به فروش میرسونه
                                تحقیق میکنم... تا اینجا در ویدئو ها بد نگفتن در مورد این مدل..... قابلیتهای آن هم بالاست...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X