اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فرق فست شارژ با شارژ معمولی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : فرق فست شارژ با شارژ معمولی

این اعداد نوشته شده،به معنی خروجی های مختلفیه که شارژر میتونه تامین کنه.

تقریبا همه شارژر های موبایل با ولتاژ های خروجی مختلف ( که به قول دوستمون یه منبع تغذیه بیشتر نیستن)
    در حالت عادی ،تو خروجیشون 5 الی
    5.2 ولت دارن( یعنی دقیقا استاندارد USB)
    خب حالا فرض کنیم که:
    ۱-شارژرمون ولتاژ های 5 ،9،12 و 18 ولت رو میتونه تامین کنه.
    ۲-ولتاژ استاندارد شارژ گوشی هم 12 ولته.
    حالا وقتی که گوشی رو به شارژر وصل میکنیم،شارژر در خروجی حدودا 5 ولت میده. حالا گوشی هم متوجه میشه و از طریق سیم های D- و D+کابل ، پیام افزایش ولتاژ رو به آیسی شماره 1 انتقال میده. حالا آیسی شماره 1 هم میذاره ولتاژ فوروارد TL431 ( شماره 2) بالاتر بره. حالا هم که ولتاژ فوروارد بالاتر میره،اپتوکوپلر ( شماره 3) موقتا غیر فعال میشه و آیسی شماره 4 هم دوره سویچ زنیش افزایش پیدا میکنه تا ولتاژ خروجی به 9 ولت برسه. حالا هم که خروجی به 9 ولت افزایش پیدا کرد، TL431 از خودش جریان رو عبور میده تا اپتو کوپلر فعال بشه.حالا هم که اپتو کوپلر فعال شد،
    آیسی ( شماره 4) دوره سویچ زنیش کنترل شده تر میشه تا ولتاژ خروجی روی 9 ولت ثابت بمونه.
    حالا که باز هم ولتاژ شارژ کمه،گوشی دوباره همون پیام رو به آیسی 1 میفرسته و فرایند باز هم تکرار میشه......تا خروجی به 12 ولت برسه. وقتی ولتاژ خروجی به 12 ولت میرسه، گوشی دیگه هیچ فرمانی رو صادر نمیکنه و ولتاژ روی 12 ثابت میمونه.
    البته توجه کنین که برای درک ساده تر ، اکثر قسمت ها ساده شده و جزئیات مهم حذف شده.
    همینطور در بعضی مدل ها،ممکنه عملکرد یکمی متفاوت باشه.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط saeiddiod نمایش پست ها
    باتری با محافظت شارژ میشه و داخل گوشی مدارات کنترل برای حفاظت وجود داره که این مسئله درسته ولی سوالی برام پیش اومده که این حجم از ولتاژ و جریان از طرف شارژر برای چیه.اگه یه باتری 5 امپر نیاز داره دیگه چرا از شارژر 10 امپر استفاده میکنن.این کار جز تلف شدن توان چه فایده ای داره؟و البته بسیار دیدم که فست شارژها باتری زود خراب کردن که یکسری با ورم کردن ظاهری و یکسری با خالی شدن سریع باتری خودشونو نشون دادن.
    بنظر این حقیر بعضی کمپانی ها دارن زیاده روی میکنن چون با این ولتاژ و جریان شارژرها-میشه باتری ماشین شارژ کرد

من 6 ساله گوشی HUAWEY دارم و شارژر اصلیش 5 ولت 2 امپر بود.شارژرش رو از دست دادم و الان چند ساله با شارژر 5 ولت 0.5 امپر شارژ میکنم.تا الان مشکل باتری نداشتم و اتفاقا یه فست شارژ دارم که عمر باتریش به 3 ماه نکشید و گوشی مثه هندونه باد کرد و شرکت گارانتی هم ضمانت باتری رو قبول نکرد.جالبه که گوشی 6 ماه ضمانت تعویض بدون شرط داره ولی باتریشون هیچ ضمانتی نداره.
    بله دوست عزیز،بنده هم کاملا با شما موافقم!
    دیگه اکثر شرکت ها،بیش از حد زیاده روی میکن با این شارژر هاشون، فکر میکنم الان جدیدا شارژر 80 وات 30 ولت هم اومده!!
    به نظرم با این شارژر ها فقط میشه یه منبع تغذیه متغییر قوی ساخت! ( البته با اضافه کردن یکی دو تا ماژول)
    وقتی این شارژر ها رو میبینم یا چیزی درباره اونها میشنوم،یاد دورانی می افتم که وقتی شارژ یه سلول ( باتری)لیتیوم-یون 3.7 ولت خالی بود و سلول به شدت لازم بود و وقت هم کم، سلول رو با یه آداپتور خطی 12 ولت 8 آمپر شارژ میکردم.خخخ هرچند که میدونستم این کار عمر سلول رو به شدت کاهش میده ولی وقتی آدم چاره ای نداره....
    موفق و پیروز باشید.
    جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۲۳:۱۴ ۱۴۰۰/۰۲/۲۴.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
      وقتی این شارژر ها رو میبینم یا چیزی درباره اونها میشنوم،یاد دورانی می افتم که وقتی شارژ یه سلول ( باتری)لیتیوم-یون 3.7 ولت خالی بود و سلول به شدت لازم بود و وقت هم کم، سلول رو با یه آداپتور خطی 12 ولت 8 آمپر شارژ میکردم.خخخ هرچند که میدونستم این کار عمر سلول رو به شدت کاهش میده ولی وقتی آدم چاره ای نداره....
      موفق و پیروز باشید.
      منم قبلا تعمیرکار مبایل بودم یادمه وقتی باتری گوشی میخوابید و شارژش صفر میشد با ولتاژ 15 ولت منبع تغذیه بهش شوک میدادم
      اون زمان باتریها کوچیک بودن نه مثه الان باتریها شدن اندازه دفتر 100 برگ.یادمه باتری بشدت داغ میشد و در عرض حدود چند دقیقه شارژش به بالای 40 درصد میرسید.چند ماه پیش باتری گوشی چینی ZTE رو با همین کار خراب کردم و الان گوشی مونده رو دستم
      همین چند روز پیش باتری 800 میلی امپر نوکیا TA-1174 رو سه سوته شارژ کردم.
      اون زمان ما فست شارژ میکردیم این شرکت ها کجا بودن

دیدگاه

منم قبلا تعمیرکار مبایل بودم یادمه وقتی باتری گوشی میخوابید و شارژش صفر میشد با ولتاژ 15 ولت منبع تغذیه بهش شوک میدادم
        اون زمان باتریها کوچیک بودن نه مثه الان باتریها شدن اندازه دفتر 100 برگ.یادمه باتری بشدت داغ میشد و در عرض حدود چند دقیقه شارژش به بالای 40 درصد میرسید.چند ماه پیش باتری گوشی چینی ZTE رو با همین کار خراب کردم و الان گوشی مونده رو دستم
        با درود فکر کنم اون شارژ ها کاذب بودن و شوک دادن حالا درست یا غلط بودنش .. بیشتر برای باتری که ظرفیتشون کم شده
        برای باتری خوابیده باید برعکس عمل کنی و ولتاز پایین تر بدی لاکن ولتاز بیشتر.. بیشتر اونو به کما میبره
        قبلا یه تجربیاتی داشتم با باتری ولی چیز زیادی در خاطرم نمونده و حافظه م مثل یه ادم 70 ساله ست
        خلاصه ش میشه اون چیز های که گفتم

دیدگاه

این اعداد نوشته شده،به معنی خروجی های مختلفیه که شارژر میتونه تامین کنه.

تقریبا همه شارژر های موبایل با ولتاژ های خروجی مختلف ( که به قول دوستمون یه منبع تغذیه بیشتر نیستن)
          در حالت عادی ،تو خروجیشون 5 الی
          5.2 ولت دارن( یعنی دقیقا استاندارد USB)
          خب حالا فرض کنیم که:
          ۱-شارژرمون ولتاژ های 5 ،9،12 و 18 ولت رو میتونه تامین کنه.
          ۲-ولتاژ استاندارد شارژ گوشی هم 12 ولته.
          حالا وقتی که گوشی رو به شارژر وصل میکنیم،شارژر در خروجی حدودا 5 ولت میده. حالا گوشی هم متوجه میشه و از طریق سیم های D- و D+کابل ، پیام افزایش ولتاژ رو به آیسی شماره 1 انتقال میده. حالا آیسی شماره 1 هم میذاره ولتاژ فوروارد TL431 ( شماره 2) بالاتر بره. حالا هم که ولتاژ فوروارد بالاتر میره،اپتوکوپلر ( شماره 3) موقتا غیر فعال میشه و آیسی شماره 4 هم دوره سویچ زنیش افزایش پیدا میکنه تا ولتاژ خروجی به 9 ولت برسه. حالا هم که خروجی به 9 ولت افزایش پیدا کرد، TL431 از خودش جریان رو عبور میده تا اپتو کوپلر فعال بشه.حالا هم که اپتو کوپلر فعال شد،
          آیسی ( شماره 4) دوره سویچ زنیش کنترل شده تر میشه تا ولتاژ خروجی روی 9 ولت ثابت بمونه.
          حالا که باز هم ولتاژ شارژ کمه،گوشی دوباره همون پیام رو به آیسی 1 میفرسته و فرایند باز هم تکرار میشه......تا خروجی به 12 ولت برسه. وقتی ولتاژ خروجی به 12 ولت میرسه، گوشی دیگه هیچ فرمانی رو صادر نمیکنه و ولتاژ روی 12 ثابت میمونه.
          البته توجه کنین که برای درک ساده تر ، اکثر قسمت ها ساده شده و جزئیات مهم حذف شده.
          همینطور در بعضی مدل ها،ممکنه عملکرد یکمی متفاوت باشه.

بله دوست عزیز،بنده هم کاملا با شما موافقم!
          دیگه اکثر شرکت ها،بیش از حد زیاده روی میکن با این شارژر هاشون، فکر میکنم الان جدیدا شارژر 80 وات 30 ولت هم اومده!!
          به نظرم با این شارژر ها فقط میشه یه منبع تغذیه متغییر قوی ساخت! ( البته با اضافه کردن یکی دو تا ماژول)
          موفق و پیروز باشید.
          باسلام مجدد
          کلیت حرفای شما درست است عزیز، ولی جسارتا به جز دو جا:
          1- سامسونگ با ولتاژ 9 شارژ میشه (کلا ولتاژ شارژ گوشی ها 9-12 هست)
          2- در حالت فست شارژ، ولتاژ 9 به باتری داده نمیشه!!!!!! بلکه در داخل موبایل تبدیل ولتاژ صورت میگیره (باک) و ولتاژ 9 به 5 یا پایینتر تبدیل شده و جریان افزایش می یابد و باتری شارژ میشود.

دوست عزیز کاری که شما میکردید شوک دادن به باتری با ولتاژ بالاتر است و ربطی به شارژ سریع کوالکام ندارد
          در شارژ فست، بعد از افزایش ولتاژ توسط شارژر، این ولتاژ بالا (بطور مثال 9 یا 12 ولت) در داخل موبایل توسط مدار باک به 5 یا کمتر کاهش یافته و جریان افزایش می یابد و 9 ولت مستقیم به باتری داده نمیشود.

بحث شارژ سریع بیشتر بخاطر کم کردن تلفات میباشد. درست مانند خطوط انتقال برق!!! در مبدا برق 220 به مثلا 400کیلوولت با امپر پایین تبدیل میشود. این جریان پایین ولتاژ بسیاربالا در خطوط منتقل میشود و در مقصد دوباره به 220 ولت با جریان بالاتر تبدیل شده و در اختیار مصرف کننده قرار میگیرد.
          در موبایل نیز در شارژر ولتاژ (توسط دوره سوئیچینگ که بحث مفصلی است) افزایش ولی جریان کمتر میشود، این توان توسط کابل به موبایل راه پیدا کرده و در موبایل توسط مدار کاهنده، به ولتاژ پایین و جریان بالا تبدیل شده و بصورت کنترل شده به باتری داده میشود.
          *** کمترین توقع از یک فرد تحصیل کرده، دانستن املاءِ صحیحِ کلمات است ***

دیدگاه

نوشته اصلی توسط shahinb007 نمایش پست ها
            دوست عزیز کاری که شما میکردید شوک دادن به باتری با ولتاژ بالاتر است و ربطی به شارژ سریع کوالکام ندارد
            در شارژ فست، بعد از افزایش ولتاژ توسط شارژر، این ولتاژ بالا (بطور مثال 9 یا 12 ولت) در داخل موبایل توسط مدار باک به 5 یا کمتر کاهش یافته و جریان افزایش می یابد و 9 ولت مستقیم به باتری داده نمیشود.
            در موبایل نیز در شارژر ولتاژ (توسط دوره سوئیچینگ که بحث مفصلی است) افزایش ولی جریان کمتر میشود، این توان توسط کابل به موبایل راه پیدا کرده و در موبایل توسط مدار کاهنده، به ولتاژ پایین و جریان بالا تبدیل شده و بصورت کنترل شده به باتری داده میشود.
            با سلام خدمت شما
            خب چرا باک باید ولتاژ 9 رو به 5 تبدیل کنه و در عوض با این تبدیل جریان رو بالا ببره؟؟؟خب همون اول توسط شارژر 5 ولت جریان بالا بدن چه نیازی به این کارها هست!!!؟؟
            این منطقی نیست که همچین تبدیلی داخل مبایل اتفاق بیوفته .این کار باعث افزایش حجم مدار و هزینه ساخت برای تولید کننده واتلاف توان تو مدار تبدیل میشه.این قسمتشو متوجه نمیشم.
            بحث شارژ سریع بیشتر بخاطر کم کردن تلفات میباشد. درست مانند خطوط انتقال برق!!! در مبدا برق 220 به مثلا 400کیلوولت با امپر پایین تبدیل میشود. این جریان پایین ولتاژ بسیاربالا در خطوط منتقل میشود و در مقصد دوباره به 220 ولت با جریان بالاتر تبدیل شده و در اختیار مصرف کننده قرار میگیرد.

تو سیستم انتقال ولتاژ هدف پایین اوردن تلفات توان نیست چون عملا راه دیگه ای جز این کار نیست ولی این کار برای مبایل کاری کاملا بیهوده و پرهزینه هست چون روش ساده تر هم هست یعنی ولتاژ پایین و جریان بالا توسط شارژر تولید بشه تا اینکه این کار درون گوشی اتفاق بیوفته(همون باک که فرمودید).
            بنظرم استفاده از ولتاژ بالا تو شارژرها فقط برای بالا بردن سرعت شارژ هست یعنی افزایش ولتاژ برای شارژ سریعتر باتری.
            جدیدترین ویرایش توسط saeiddiod; ۱۲:۱۹ ۱۴۰۰/۰۲/۲۶.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کاکو نمایش پست ها
              با درود فکر کنم اون شارژ ها کاذب بودن و شوک دادن حالا درست یا غلط بودنش .. بیشتر برای باتری که ظرفیتشون کم شده
              برای باتری خوابیده باید برعکس عمل کنی و ولتاز پایین تر بدی لاکن ولتاز بیشتر.. بیشتر اونو به کما میبره
              قبلا یه تجربیاتی داشتم با باتری ولی چیز زیادی در خاطرم نمونده و حافظه م مثل یه ادم 70 ساله ست
              خلاصه ش میشه اون چیز های که گفتم
              درود به شما دوست گرامی.
              گاهی اوقات نیاز بود باتری رو سریع شارژ کنیم تا سریعتر کارمون انجام بشه.من خودم تو پستم گفتم باتری داغ میشد و بارها باتری خراب کردم و خودم قبول دارم اشتباهه.
              البته این نکته که تجربه خودم و همکارام بود رو خدمتتون بگم که بیشتر اوقات باتری با شوک دادن با ولتاژ 4.2 و حتی شارژر همه کاره هم درست نمیشد رو با شوک دادن با ولتاژ بالا زنده میکردیم.حتی پیش میومد باتری رو با ولتاژ بالا اونم بصورت معکوس چندین بار شوک میدادیم تا باتری زنده بشه.ناگفته نماند خیلی اوقات جواب نمیداد ولی بارها با این روشها موفق شدم هرچند کارم از لحاظ فنی و اصولی درست نبود

دیدگاه

خب چرا باک باید ولتاژ 9 رو به 5 تبدیل کنه و در عوض با این تبدیل جریان رو بالا ببره؟؟؟خب همون اول توسط شارژر 5 ولت جریان بالا بدن چه نیازی به این کارها هست!!!؟؟
                این منطقی نیست که همچین تبدیلی داخل مبایل اتفاق بیوفته .این کار باعث افزایش حجم مدار و هزینه ساخت برای تولید کننده واتلاف توان تو مدار تبدیل میشه.این قسمتشو متوجه نمیشم.

تو سیستم انتقال ولتاژ هدف پایین اوردن تلفات توان نیست چون عملا راه دیگه ای جز این کار نیست ولی این کار برای مبایل کاری کاملا بیهوده و پرهزینه هست چون روش ساده تر هم هست یعنی ولتاژ پایین و جریان بالا توسط شارژر تولید بشه تا اینکه این کار درون گوشی اتفاق بیوفته(همون باک که فرمودید).
                بنظرم استفاده از ولتاژ بالا تو شارژرها فقط برای بالا بردن سرعت شارژ هست یعنی افزایش ولتاژ برای شارژ سریعتر باتری.
                خب دوست عزیز موضوع به این سادگی نیست!!!
                باتری های لیتیومی حساسترین نوع باتری ها هستند، ولتاژ این باتری ها در حالت فول 4.2 هست نه 9 یا 12 !
                هدف هر دو مورد یکیه (مورد فست شارژ گجت ها و موضوع انتقال قدرت برق) = کم کردن تلفات توان
                شما اگر 9 ولت رو به باتری مستقیم بدید باتری به فنا میره ولی اجازه دارید که باتری رو با جریانی بیشتر از حدش شارژ کنید البته به شرطی که ولتاژ رو پله پله تا 4.2 زیاد کنید. شما از یه کابل فکسنی مگ چقدررر امپر میتونی رد کنی ؟؟ فوقش3-5 آمپر که بعیده پس بخاطر همین میان ولتاژ رو زیاد میکنن و داخل موبایل یا گجت های دیگه مثل لب تاپ هایی که با درگاه type c شارژ میشن مدار باک هستش و این مدار میاد 9 یا بالاتر رو به 5 و حتی کمتر (3.3-4.2 ولت) تبدیل میکنه ولی جریان زیادی به باتری میده و باتری سریع شارژ میشه.

شما یک منبع آب 20 لیتری رو در نظر بگیر. شما اگ این منبع رو بیای با یه تانکر(اختلاف پتانسیل) ولییی با یه شلنگ نازک (شدت جریان) پر کنی درسته تانکر(حکم اختلاف پتانسیل) داری ولی بازم سرعت پر شدن 20لیتری کمه!!!!! ولی حالا شما بیا این 20لیتری رو با یه 50 لیتری ولی با یه لوله پلیکا پر کن!! مشخصه در این حالت منبع 20 لیتری شما سریعتر پر میشه چون بجای شلنگ داری با لوله پولیکا پر میکنی!!!!
                پس هدف یک چیزه : شارژ با جریان بالاتر تا زودتر باتری پر بشه البته در محدوده دمای تعریف شده برای باتری.
                بخاطر همین وقتی باتری دماش بالاتر میره یا داره کم کم پر میشه، ولتاژ و جریان کمتر میشن

دیدگاه

باسلام مجدد
                  کلیت حرفای شما درست است عزیز، ولی جسارتا به جز دو جا:
                  1- سامسونگ با ولتاژ 9 شارژ میشه (کلا ولتاژ شارژ گوشی ها 9-12 هست)
                  2- در حالت فست شارژ، ولتاژ 9 به باتری داده نمیشه!!!!!! بلکه در داخل موبایل تبدیل ولتاژ صورت میگیره (باک) و ولتاژ 9 به 5 یا پایینتر تبدیل شده و جریان افزایش می یابد و باتری شارژ میشود.

سلام مجدد، دوست عزیز اتفاقا بنده از انتقاد های سازنده خیلی خوشم میاد ،حالا نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن اگه انتقاد کنن،باهاشون دشمن میشم
                  1- حرف شما رو قبول دارم ، اکثر فست شارژ ها با 9 یا 12 ولت کار میکنن،ولی امان از دست این فست شارژهای جدید که ولتاژشون گاها دیوانه کننده هست!
                  2- به نظر خودمم دلیل اینکه این کارخانه ها شارژر با ولتاژ بالا میسازن بعد داخل گوشی ولتاژش رو کاهش میدن،
                  دو منظور زیر هست:
                  1- تبلیغ اینکه شارژر ما ولتاژ و توانش بالاتر هست!
                  2- اینکه سیم های انتقال جریان رو تا جای ممکن نازک کنن.

درسته اکثر ما با این باتری های موبایل خاطره داریم
                  یادمه خودمم یکی دو تا باتری موبایل رو با این روش ها مثل بادکنک بادشون کردم
                  موفق و پیروز باشید.

دیدگاه

پس هدف یک چیزه : شارژ با جریان بالاتر تا زودتر باتری پر بشه البته در محدوده دمای تعریف شده برای باتری.
                    من متوجه قسمت قدرت انتقال جریان با کابل شارژر نشده بودم البته زیاد دیدم که طول کابل رو به اندازه یه وجب میسازن ولی به این مسئله دقت نکرده بودم
                    گفته های شما درسته چون روی بعضی باتری های مبایل ولتاژ مورد نیاز برای شارژ نوشته شده واسه همین برام سوال بود که چطور یه باتری این حجم از جریان رو قبول میکنه.
                    یه گوشی نوکیا 1174 که جدیدا تولید میشه خریدم که باتریش لیتیوم یون هست و جریانی حدود یک و نیم امپر میده ولی موقع شارژ فقط 340 میلی امپر میکشه و شاید باور نکنید در عرض حدود 15 دقیقه شارژ میشه.شارژرش 5 ولت نیم امپره و من از روزی که خریدم تو فکرم چطور ممکنه اخه!!!!!

درسته اکثر ما با این باتری های موبایل خاطره داریم
                    یادمه خودمم یکی دو تا باتری موبایل رو با این روش ها مثل بادکنک بادشون کردم
                    موفق و پیروز باشید.
                    با درود
                    و چقد پول با شوک دادن باتری در اوردیم

دیدگاه

سلام مجدد، دوست عزیز اتفاقا بنده از انتقاد های سازنده خیلی خوشم میاد ،حالا نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن اگه انتقاد کنن،باهاشون دشمن میشم
                      1- حرف شما رو قبول دارم ، اکثر فست شارژ ها با 9 یا 12 ولت کار میکنن،ولی امان از دست این فست شارژهای جدید که ولتاژشون گاها دیوانه کننده هست!
                      2- به نظر خودمم دلیل اینکه این کارخانه ها شارژر با ولتاژ بالا میسازن بعد داخل گوشی ولتاژش رو کاهش میدن،
                      دو منظور زیر هست:
                      1- تبلیغ اینکه شارژر ما ولتاژ و توانش بالاتر هست!
                      2- اینکه سیم های انتقال جریان رو تا جای ممکن نازک کنن.
                      خواهش میکنم عزیز من در جایگاهی نیستم که انتقاد کنم یوخ خدایی نکرده جسارت نشه
                      بله متاسفانه حتی ما امروزه شاهد شارژر های 130 وات!!!! هم هستیم! این حجم از سرعت شارژ دگ واقعا زیادیه! هدف درسته صرفه جویی در زمان هست ولی این هزینه زمان بعدها هزینه باتری خواهد شد! من قبلا سامسونگ A720 داشتم که متاسفانه یکبار باتریش باد کرده بود.

در مقایسه کمپانی ها در زمینه شارژ سریع، شیاومی و اوپو (چه وات بالا چه امنیت شارژ) فعلا بالاتر هستند و سامسونگ و اپل بسیار ضعیف عمل کرده اند. شاید هم سیاست هاشون اینطور بوده ولی با توجه به سرعت پیشرفت تکنولوژی، این موارد بیشتر از سیاست، نکته ای منفی برای این کمپانی ها بشمار میره.

من متوجه قسمت قدرت انتقال جریان با کابل شارژر نشده بودم البته زیاد دیدم که طول کابل رو به اندازه یه وجب میسازن ولی به این مسئله دقت نکرده بودم
                      گفته های شما درسته چون روی بعضی باتری های مبایل ولتاژ مورد نیاز برای شارژ نوشته شده واسه همین برام سوال بود که چطور یه باتری این حجم از جریان رو قبول میکنه.
                      یه گوشی نوکیا 1174 که جدیدا تولید میشه خریدم که باتریش لیتیوم یون هست و جریانی حدود یک و نیم امپر میده ولی موقع شارژ فقط 340 میلی امپر میکشه و شاید باور نکنید در عرض حدود 15 دقیقه شارژ میشه.شارژرش 5 ولت نیم امپره و من از روزی که خریدم تو فکرم چطور ممکنه اخه!!!!!
                      بله درواقع کابل رو نمیشه بیشتر از حدش ضخیم تر کرد تکنولوژی خاصی هم بجز پاور دلیوری نمیشه روشون اعمال کرد!! بخاطر همین اینکارو میکنند و حتی دارن به سوی شارژ وایرلس پیش میرن. البته شارژ وایرلس فعلا در مراحل ابتدایی هست و نمیتونه توان زیادی رو انتقال بده. البته در این مورد شیاومی فعلا پیشتاز هست و گوشی جدیدش یعنی Mi 11 Ultra قابلیت شارژ باسیم و حتی بدون سیم! با توان 67 وات رو ارائه میده و سامسونگ همچنان روی 15وات هست.

در مورد جریان، درسته جریان بالاتر باتری رو سریعتر شارژ میکنه ولی حواستون به دما باشه!!! دما بسیار مهمه و جریان بیش از حد باعث ترکیدگی و آتش سوزی میشه. البته در طول شارژ، ولتاژ ورودی به باتری نباید از 4.2 بالاتر باشه.
                      در تکنولوژی جدید کوالکام یعنی QC4.5+، ولتاژ بصورت پله ای افزایش پیدا میکنه و به 4.2 میرسه.
                      جدیدترین ویرایش توسط shahinb007; ۱۳:۱۵ ۱۴۰۰/۰۲/۲۶.

دیدگاه

هر چقدر باتری با امپره کمتر شارز بشه بهتره. اقلا اسیبی نمیبینه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mazyarrr نمایش پست ها
                          هر چقدر باتری با امپره کمتر شارز بشه بهتره. اقلا اسیبی نمیبینه.
                          مثه MP3 Player قدیمی که باتری نیمه قلمی میخورد و شارژر مخصوص با جریاندهی 20 میلی امپر داشت واسه شارژ شب میذاشتیم صبح برمیداشتیم!!!!
                          یادمه باتریش چندسال عمر میکرد ولی مبایل و لپ تاپ و این ابزارها فرق دارن.شما بیشتر از 2 ساعت نمیتونی وقت بذاری واسه همین یه مقدار شارژ سریعتر اشکالی نداره

دیدگاه

سلام ، به نطر بنده شارژر آمپر پایین هم برای گوشی های فست شارژ خوب نیست چون بجای آسیب به باتری باعث آسیب به شارژر می شه خصوصا موقعی که ، شارژ گوشی کمه .
                            در نتیجه: شارژر باید توانایی شارژ مناسب داشته باشه ، یعنی : جریان ، ولتاژ و توان مناسب (که برای هر گوشی بازه متفاوتی دارد) داشته باشه .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X