اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

برای تغذیه LED های 3 وات باید چه ولتاژی اعمال کنیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : برای تغذیه LED های 3 وات باید چه ولتاژی اعمال کنیم؟

عزیزم اول اینکه این دایی گفتنت مثل اصفهانیهاس نکنه اره :redface:یه ندا بده :nerd:
    دوم اینکه عرض نکردم نمیشه باpwm نمیشه بیشترین نورو گرفت عرض کردم میشه نگرفت
    سوم تقریبا حالت فلاشر داره اره و اینکه چه خازنی مناسبه و 40تا پاورو جواب میده اخه من مدارم مثل فلاشر ناگهان صفر نمیشه که خازن تخلیه بشه نورشون اروم زیاد میشه و اروم کم میشه :rolleyes:
    { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

اصفهونی نیستم دایی جان اما بچم نصفش اصفهونیه :icon_razz:
      پس می خوای نور LED ها اروم زیاد بشه و آروم کم بشه؟
      خب چقدر آروم؟ چند ثانیه؟
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

کلا حدود 1ثانیه تو حداکثر نوره نقطه بازم کمتر چون میره بالاوبرمیگرده اصلا زمانی نیست که قابل عرض باشد نقطه زمان رسیدن به اوج تقریبا 2.5ثانیس که زمانهای اخر جریان خشمزه ای میکشد نقطه
        از توجهتون به این موضوع ممنونم نقطه سوال اخر اینکه مگه چند سالتونه پدربزرگ :mrgreen: oo: :eek: پس فکر کنم پیر الکترونیکیا نه پدرجان :rolleyes: :redface:
        { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

کوچیکیم دایی جان
          پس یه رمپ لازم داری که توی 2.5 ثانیه به جریان 0.33 امپر برسه و بعد ناگهان صفر بشه.
          بعد چند ثانیه خاموش می مونه؟
          چطور می خوای بدون PWM رمپ 2.5 ثانیه ای ایجاد کنی دایی جان؟

دیدگاه

پدر من با pwmآ‌شما برای روشن شدن led مقدار میدی لحظه ای که به مقدار 255 میرسه حداکثر نور و جریان کشی رو داره در ان لحظه این مقدار جریان رو باید از کجا تامین کرد به سادگی هرچه تمام تر این که گفتی رمپ متوجه نشدم یعنی چه فقط میدونم که نمیخوام تو 2.5ثانیه به 33. برسه میخوام یه منبع تغذیه داشته باشم که بتونه در زمان 1ثانیه برام جریان حدود 9امپر رو فراهم اورد نقطه تغذیه 5ولت بعد از 3.5 امپر یهو میره رو 40امپر لااقل اینجا 10-15امپری پیدا نکردم نمیدونم اصلا پیدا میشه یا نه راستی نفهمیدم این جمله رو (چطور می خوای بدون PWM رمپ 2.5 ثانیه ای ایجاد کنی دایی جان؟) من دفعات زیادی رو عرض کردم که با pwm میخوام 30-40تا ledآ‌رو با حداکثر نور روشن کنم و جریان کم میارم تمام نقطه به زبان سااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااده
            { خلاف قوانین - پاک شد }

دیدگاه

من ادراکم ضعیفه دایی جان و نتونستم بفهمم چی می خوای :redface:
              اگه بحث زیر رو کامل بخونی مطمئنم چیزای خوبی می بینی:
              http://www.ir-micro.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2 570

دیدگاه

سلام یک led سه وات چند لوکس نور میده وبرای اندازه گیری لوکس نور از چه وسیله ی استفاده میشه ؟

دیدگاه

لطفا دوتا پست با هم نده
                  برا اندازه گیری لوکس از لوکس متر استفاده می کنند و led3وات بستگی به مارکش داره که باید تو اینترنت سرچ کنی مثلا یک مدل خوبش تو رنگ سفید یخی در حدود 170لومن نور داره
                  کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                  ولتر

دیدگاه

برای روشن کردن یک پاور led 3watt با باطری ماشین بهترین روش چیه؟برای روشن کردن 6تاش چی؟

دیدگاه

سلام
                      بجای ۳ وات که ۱۷۰ لمن نور میده ۱ وات ۱۲۰ لمن بگیر
                      هر ۳ تارو با۱ دریور ۱*۳ ۱۲ ولتی به باتری ماشین وصل کن
                      ۱۲۰ لمن مشهد ۹۵۰ تومان و درایور ۳*۱ صنعتی( بدون قاب) ۱۰۰۰ تومان
                      البته من قیمت کلیآ‌ فروشی رو گفتم :job: :job:
                      ای خدا از دست اینا چکار کنم؟؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X