اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل صدای زنگ و اتصالی تلفن رومیزی پانا تل ( PanaTel )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل صدای زنگ و اتصالی تلفن رومیزی پانا تل ( PanaTel )

سلام
    دوستان لطفا اگه میشه کمک و راهنماییم کنین ، ممنون میشم
    اول بگم من تعمیر کار نیستم فقط یه دانش کمی از قطعات و نحوه کارکرد و تستشون دارم
    برند و مدل تلفن : پانا تل ( PanaTel ) مدل : KX-TSC6010CID
    خلاصه مشکلات : 1. تلفن با اتصال دست به پشت برد به قسمت های خازن و ترانزیستور ، اتصال تلفن برقرار میشه 2. هنگام زنگ خوردن صدای زنگ ناقص و کم هست
    شرح کامل موضوع و مشکل :
    یکی از دوستانم به من گفت یک تلفن رومیزی دارم که از خیلی وقته داخل انباری هست و الان برای مغازه (دکه) تلفن لازم داشتم یادم افتاد و رفتم آوردم ولی وقتی زدم به پریز تلفن نه بوق داره و نه ال سی دی چیزی نشون میده
    تلفن رو ازش گرفتم و آوردم خونه و بازش که کردم دیدم سیم های مربوط به سوکت DSL یا لاین که از پریز تلفن هست کنده شده شایدم من بد بازش کردم و کنده شده بود در هر صورت ، و نکته ای که هست من همون اول که پشت برد رو دیدم حدس زدم که احتمالا این تلفن قبلا تعمیر شده و .....
    من اومدم تمام سیم ها که مربوط به سوکت تلفن که دو سیم قرمز و سبز و سوکت گوشی که چهارسیم قرمز مشکی زرد سبز و دو سیم میکروفون و سه سیم قفل تلفن رو جدا کردم و فقط سیم های سوکت تلفن و سوکت گوشی رو متصل کردم و زدم به پریز تلفن ولی باز هم نه بوقی بود نه ال سی دی روشن شد و نه ال ای دی هیچی تلفن رو از پریز جدا کردم و اکثر قطعات رو با مولتی متر روی برد تست کردم و همچنین اتصالات رو و درست بود حالا تا جایی که من میدونم شایدم اشتباه میکنم
    بعد دوباره تلفن رو به پریز وصل کردم و اومدم با مولتی متر تست کنم ببینم ولتاژ روی برد هست یا نه که ولتاژ 55 و اینا بود و بعدش دو باره اومدم که قطعات رو در حالت اتصال تلفن به پریز تست کنم که حالا نمدونم چی شد متوجه شدم اتصال تلفن برقرار شد و اومدم زنگ بزنم و تست زنگ بگیرم وقتی زنگ زدم اولین بوق صدای زنگ میاد و یجور ناقص هست و بعدش صدا کم میشه و یه صدای تر تر کم میاد فقط
    تلفن رو جدا کردم از پریز و بعد چند دقیقه دوباره به پریز متصل کردم و بازم خاموش بود و بعد اینکه اومدم و دستم رو به پشت برد به قسمتی که خازن و ترانزیستور هست اتصال میدم اتصال تلفن برقرار میشه
    و تا جایی که من میدونم و دانش دارم و تست کردم ترانزیستور ها رو سالم هستن حالا نمیدونم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
    -----------------

-----------------------------

جدیدترین ویرایش توسط محمد گندم کار; ۱۹:۰۲ ۱۴۰۴/۰۷/۲۳.

لطفا اگه کسی متخصص هست و میتونه راهنمایی کنه پاسخ بده ممنون میشم اگر میدونه که میتونه راهنمایی کنه که تلفن درست بشه هزینه ای هم بخواهند تقدیم میکنم

دیدگاه

همه ی ترانزیستور ها رو عوض کنید چون ممکنه سوخته باشند ولی از روی مولتی متر معلوم نباشد و مقدار بتای ان ها تغییر کرده باشد و باعث ایجاد اختلال در تلفن شوند.
      خازن های الکترولیتی را هم در صورت زیاد بودن عمر تلفن تعویض کنید چون طی گذشت زمان مواد داخل ان ها از بین میرود و کارایی اش را از دست میدهد.
      خازن های الکترولیتی همان خازن های مشکی رنگ هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد گندم کار نمایش پست ها
        سلام
        دوستان لطفا اگه میشه کمک و راهنماییم کنین ، ممنون میشم
        اول بگم من تعمیر کار نیستم فقط یه دانش کمی از قطعات و نحوه کارکرد و تستشون دارم
        برند و مدل تلفن : پانا تل ( PanaTel ) مدل : KX-TSC6010CID
        خلاصه مشکلات : 1. تلفن با اتصال دست به پشت برد به قسمت های خازن و ترانزیستور ، اتصال تلفن برقرار میشه 2. هنگام زنگ خوردن صدای زنگ ناقص و کم هست
        شرح کامل موضوع و مشکل :
        یکی از دوستانم به من گفت یک تلفن رومیزی دارم که از خیلی وقته داخل انباری هست و الان برای مغازه (دکه) تلفن لازم داشتم یادم افتاد و رفتم آوردم ولی وقتی زدم به پریز تلفن نه بوق داره و نه ال سی دی چیزی نشون میده
        تلفن رو ازش گرفتم و آوردم خونه و بازش که کردم دیدم سیم های مربوط به سوکت DSL یا لاین که از پریز تلفن هست کنده شده شایدم من بد بازش کردم و کنده شده بود در هر صورت ، و نکته ای که هست من همون اول که پشت برد رو دیدم حدس زدم که احتمالا این تلفن قبلا تعمیر شده و .....
        من اومدم تمام سیم ها که مربوط به سوکت تلفن که دو سیم قرمز و سبز و سوکت گوشی که چهارسیم قرمز مشکی زرد سبز و دو سیم میکروفون و سه سیم قفل تلفن رو جدا کردم و فقط سیم های سوکت تلفن و سوکت گوشی رو متصل کردم و زدم به پریز تلفن ولی باز هم نه بوقی بود نه ال سی دی روشن شد و نه ال ای دی هیچی تلفن رو از پریز جدا کردم و اکثر قطعات رو با مولتی متر روی برد تست کردم و همچنین اتصالات رو و درست بود حالا تا جایی که من میدونم شایدم اشتباه میکنم
        بعد دوباره تلفن رو به پریز وصل کردم و اومدم با مولتی متر تست کنم ببینم ولتاژ روی برد هست یا نه که ولتاژ 55 و اینا بود و بعدش دو باره اومدم که قطعات رو در حالت اتصال تلفن به پریز تست کنم که حالا نمدونم چی شد متوجه شدم اتصال تلفن برقرار شد و اومدم زنگ بزنم و تست زنگ بگیرم وقتی زنگ زدم اولین بوق صدای زنگ میاد و یجور ناقص هست و بعدش صدا کم میشه و یه صدای تر تر کم میاد فقط
        تلفن رو جدا کردم از پریز و بعد چند دقیقه دوباره به پریز متصل کردم و بازم خاموش بود و بعد اینکه اومدم و دستم رو به پشت برد به قسمتی که خازن و ترانزیستور هست اتصال میدم اتصال تلفن برقرار میشه
        و تا جایی که من میدونم و دانش دارم و تست کردم ترانزیستور ها رو سالم هستن حالا نمیدونم لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
        -----------------

https://drive.google.com/file/d/16tI...usp=sharing​
        با سلام به شما. ..خازنهای الکترولتی،مربوط،به قسمت صدا را تعویض،کنید ..یا شاید همه خازنهای،تلفن را ،،،
        مارک خازها را اعلام کنید ..از چه شرکتی هستند ..
        فکر کنم همه خازنها ۱۰ ولتی،باشند ..،،
        همه را حداقل ۱۶ ولت .قرار دهید ..

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Alireza2025 نمایش پست ها
          همه ی ترانزیستور ها رو عوض کنید چون ممکنه سوخته باشند ولی از روی مولتی متر معلوم نباشد و مقدار بتای ان ها تغییر کرده باشد و باعث ایجاد اختلال در تلفن شوند.
          خازن های الکترولیتی را هم در صورت زیاد بودن عمر تلفن تعویض کنید چون طی گذشت زمان مواد داخل ان ها از بین میرود و کارایی اش را از دست میدهد.
          خازن های الکترولیتی همان خازن های مشکی رنگ هستند.
          چشم خیلی ممنون از راهنمایی که کردین یکی دو روز گرفتارم بعدش انشالا میرم سروقت تلفن و مواردی که گفتین رو انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم سپاس گذارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط DAVID347 نمایش پست ها

با سلام به شما. ..خازنهای الکترولتی،مربوط،به قسمت صدا را تعویض،کنید ..یا شاید همه خازنهای،تلفن را ،،،
            مارک خازها را اعلام کنید ..از چه شرکتی هستند ..
            فکر کنم همه خازنها ۱۰ ولتی،باشند ..،،
            همه را حداقل ۱۶ ولت .قرار دهید ..
            چشم خیلی ممنون از راهنمایی که کردین یکی دو روز گرفتارم بعدش انشالا میرم سروقت تلفن و مواردی که گفتین رو انجام میدم و نتیجه رو اعلام میکنم از شما هم سپاس گذارم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X