اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل جدید تلویزیون پارس ۲۱ اینچ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل جدید تلویزیون پارس ۲۱ اینچ

سلام من یه تلویزیون ۲۱ اینچ پارس دارم که مشکل پیدا کرده .
    بنده تصمیم گرفتم که تمام خازن های الکترولیت اون رو تعویض کنم تعویض کردم .
    اما در مونتاژ تلویزیون بعداز تعویض خازن های الکترولیت قاب پشتی اون از دستم در رفت و یکم برد خم شد .
    ( اثری از شکستگی روی برد اون نمیبینم و قلع مردگی و .... همه چیزش رو گرفتم ولی درست نمیشه..)
    av کار نمیکنه و روی تیونر هم برفک نشون نمیده و تصویر از پایین و بالا یکم جمع شده .... علتش چی میتونه باشه؟
    تمام پایه های آی سی جنگل رو روی برد سیم‌کشی کردم وصل کردم .
    شاسی تلویزیون شاسی پارس شماره cp370 هست
    عکس روی حالت av

روی حالت tv
    جدیدترین ویرایش توسط parsa bahrami; ۲۱:۰۹ ۱۴۰۴/۱۱/۱۱.
    اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

Sounds like a tricky situation! Replacing those electrolytic capacitors can be a real Granny-knot of a job. That bent board is concerning. Even without visible breaks, internal traces could be damaged. The AV not working and tuner issues suggest a problem in the signal processing path. Check connections around the jungle IC and consider the vertical deflection circuit for the image compression. It might be a long game of troubleshooting, but persistence pays off.

دیدگاه

Wow, a 21-inch Pars TV issue? That sounds frustrating. I remember tinkering with old tube TVs like that as a kid. Sometimes it was a loose connection, other times something more serious. It's interesting how simple gaming used to be back then, too – almost like some of the basic, but addicting, io games we see online now. Hope you can figure out the TV issue quickly!​

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X