اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

USBخور کردن ظبط CD خور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : USBخور کردن ظبط CD خور

نوشته اصلی توسط dalirian2500 نمایش پست ها
    سلام به همه دوستان من یک ضیط p5750 ....پشتش سوکت چنجر داره و ورودی aux نداره میخواهم راهنمایی بفرمایید میشه usb خورش کرد
    سلام دوست عزیز.
    اره میشه.
    همون سوکت چنجر رو نگاه کنی یه ورودی Lیه **Rدار که میشه همون ورودی های auxو یه سیم aux رو هم باید به بدنه بزنی. این میشه ورودی aux. حالا می تونی برد فلش خور رو بهش وصل کنی فقط کافیه از رو تنظیمات ضبط aux رو فعال کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد80 نمایش پست ها
      سلام من هم یه پایونیر دارم سی دی و ایو ایکس هم از جلو داره میتونم فلشخورش کنم بدون برد؟؟؟!
      راهنمایم کنید
      سلام
      نه نمیشه باید برد فلش خور باشه
      خروجی برد فلش خور رو که 3 سر (استریو ) هستش رو به یه فیش نری 3.5 میلی متری لحیم میکنید و وارد ورودی aux ضبط میکنید برای تغذیه برد فلش خور هم با رگولاتور 7808 (البته برد فلش خور باید نوع 12 ولتی باشه ) ورودی رگولاتور 12 ولت مستقیم و منفی 12 ولت پایه شماره 2 رگولاتوز و خروجی 8 ولتش پایه خروجی 3 هست و منفی هم از پایه وسط میگیرید . همچنین میتونید در ورودی برق برد فلش خور از رگولاتور یه خازن 2200 نانوفاراد هم موازی کنید .
      موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ksra نمایش پست ها
        سلام
        نه نمیشه باید برد فلش خور باشه
        خروجی برد فلش خور رو که 3 سر (استریو ) هستش رو به یه فیش نری 3.5 میلی متری لحیم میکنید و وارد ورودی aux ضبط میکنید برای تغذیه برد فلش خور هم با رگولاتور 7808 (البته برد فلش خور باید نوع 12 ولتی باشه ) ورودی رگولاتور 12 ولت مستقیم و منفی 12 ولت پایه شماره 2 رگولاتوز و خروجی 8 ولتش پایه خروجی 3 هست و منفی هم از پایه وسط میگیرید . همچنین میتونید در ورودی برق برد فلش خور از رگولاتور یه خازن 2200 نانوفاراد هم موازی کنید .
        موفق باشید
        باید دیتاشیت ایسی سی دی رو پیدا کنی ببینی ورودی یواس بی داره یا ن که معمولا با dm و dpمشخص میشه اگه داشته باشه این پایه هارو اره میشه بدون برد فلش خورش کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Faridcarman نمایش پست ها
          باید دیتاشیت ایسی سی دی رو پیدا کنی ببینی ورودی یواس بی داره یا ن که معمولا با dm و dpمشخص میشه اگه داشته باشه این پایه هارو اره میشه بدون برد فلش خورش کرد
          سلام
          این کار رو من یکی پیشنهاد نمیکنم (البته نظر شخصی من هست)
          اینکار توی هر آی سی عمل نمیکنه و فقط ضبط های سی دی خور که توشون استاندارد رعایت شده کار میکنه
          بهترین راه و کم ریسک ترین راه همون برد فلش خور هست که کیفت خوبی هم داره لاقل من توی این 2 سال از برد فلش خور ضبط خودم مشکلی ندیدم
          موفق باشید

دیدگاه

میشه مال پخش سی دی خور ریو رو هم بذاری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Kasra1991 نمایش پست ها
              میشه مال پخش سی دی خور ریو رو هم بذاری؟
              درود.
              عکس از داخل پخش قرار بدید تا راهنماییتان بکنم!!!!!
              اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

سلام داداش خوبی میشه عکسهاشو بفرستی ببینم میشه کمکی کرد

دیدگاه

سلام برای من نمیاره

دیدگاه

سلام دوستان . ضبط 206 رو میشه فلاش خور کرد آیا ؟ عکساشو گذاشتم. تقریبا کل تاپیک رو خوندم ولی ریز کار رو متوجه نشدم. البته فهمیدم باید تو مسیر رادیو و آیسی آمپلی خروجی برد رو گذاشت ولی کجاش رو نمیدونم !!
                    تصاویرشو گذاشتم ممنون میشم کمک کنید...

جدیدترین ویرایش توسط keihancpu; ۱۶:۴۱ ۱۴۰۱/۱۰/۰۴.
                    www.keytak.blogfa.com
                    ---------------------------------------------------------------
                    کنترل وسایل برقی با VB6(جالبه یه نگاه بندازید)
                    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=33488.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X