اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر پاور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر پاور

بستگی به ولتاژ خروجی پاور داره !
    یعنی هیچ کدام از ولتاژ ها از محدوده خود بالا و پایین نباشند !
    شما از تمامی ولتاژ های پاور تست گرفتی ببینی درست هستند ؟
    خواستن توانستن است !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط bstar2
      شما از تمامی ولتاژ های پاور تست گرفتی ببینی درست هستند ؟
      بله درست بودن

دیدگاه

سلام دوستان.
        یه پاور هست که فنش خرابش شده بود و به مرور زمان سرعتش کمتر میشد ، حوصله عوض کردنشو نداشتم ، یهو یروز خاموش شد و دیگه روشن نشد :cry2:
        الان وقتی روشنش میکنم واسه کمتر 1 ثانیه ولتاژ میده بعد خاموش میشه دوباره ، هر چی هست باید مربوط به گرما باشه، حالا بنظر شما کدوم قسمته که با گرما اول از همه آسیب میبینه ؟ حتما همون ترانزیستور ها که به هیتسینک وصلن ، یه عکس از پاور میزارم بنظر شما کدوم ترانزیستور ها رو اول عوض کنم ؟ قسمت تست دیود مولتی مترم خراب شده ، راه دیگه واسه تست کردنشون هست ؟ 2 ردیف ترانزیستور هست ، بنظرتون قسمته نزدیک به خروجی ها رو بررسی کنم یا اون یکی ردیف قبلش رو ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xoncegame
          سلام دوستان.
          یه پاور هست که فنش خرابش شده بود و به مرور زمان سرعتش کمتر میشد ، حوصله عوض کردنشو نداشتم ، یهو یروز خاموش شد و دیگه روشن نشد :cry2:
          الان وقتی روشنش میکنم واسه کمتر 1 ثانیه ولتاژ میده بعد خاموش میشه دوباره ، هر چی هست باید مربوط به گرما باشه، حالا بنظر شما کدوم قسمته که با گرما اول از همه آسیب میبینه ؟ حتما همون ترانزیستور ها که به هیتسینک وصلن ، یه عکس از پاور میزارم بنظر شما کدوم ترانزیستور ها رو اول عوض کنم ؟ قسمت تست دیود مولتی مترم خراب شده ، راه دیگه واسه تست کردنشون هست ؟ 2 ردیف ترانزیستور هست ، بنظرتون قسمته نزدیک به خروجی ها رو بررسی کنم یا اون یکی ردیف قبلش رو ؟
          سلام

1-اگر به خازنهای خروجی توجه کنی می بینی که باد کرده اند اونها روعوض کن
          2- بعد از تعویض خازن ها ورودی پاور رو با یک لامپ 100 فیلماندار سری کن و روشن کن بدون اینکه سیم سبز و مشکی را به هم وصل کنی یعنی در حالت استندبای ولتاِِِِِژ سیم بنفش رنگ رو بگیر بایستی 5 ولت داشته باشد اگر داشت استارت کن بایستی مشکل شما حل شود.
          هیچ چیز واقعا خراب نیست! حتی ساعتی که از کار افتاده دوبار در روز´زمان را درست نشان می دهد و امید سرابی است که اگر ناپدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت.

دیدگاه

ممنون
            آره خازن ها رو همین که باز کردم متوجه شدم نشتی دارن و باد کردن. اما مطمعنم ترانزیستور ها هم مشکل دارن ، چون پاور مدت زیادی رو بدون فن کار کرده ! حالا بنظر شما ترانزیستور های سمت راست عکس رو در بیارم یا سمت چپ رو ؟ راهی برای تست کردنشون هست ؟ بجز روش دیود

دیدگاه

سلام

1- با توجه به گفته قبلی شما نبایستی ترانزیستورها سوخته باشن نیازی به در اوردنش نیست.

2-اگه با عوض کردن خازنها مشکل حل نشد بایستی دیودهای فست خروجی چک شود که مانند ترانزیستور قدرت می باشد. بایستی در بیرون مدار چک کنی با اهم متر دیجیتال روی تست دیود 0.1 تا 0.2 نمایش داده میشود.

موفق باشی
              هیچ چیز واقعا خراب نیست! حتی ساعتی که از کار افتاده دوبار در روز´زمان را درست نشان می دهد و امید سرابی است که اگر ناپدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت.

دیدگاه

آخه توی بی باری وقتی سیم سبز رو به سیاه میزنم یه صدا تق میاد واسه 1 ثانیه فن میچرخه بعد خاموش میشه ، اکثر جاها که دیدم میگفتن این مشکل از ترانزیستور های سوییچ هست

دیدگاه

1-آخه توی بی باری وقتی سیم سبز رو به سیاه میزنم یه صدا تق میاد واسه 1 ثانیه فن میچرخه بعد خاموش میشه ، اکثر جاها که دیدم میگفتن این مشکل از ترانزیستور های سوییچ هست
                  2- تا خازنها را عوض نکردی در حالت بی باری سیم سبز را به سیاه نزن در این حالت شما بایستی حداقل ولتاژ 5 ولت استندبای رو داشته باشی (سیم بنفش) که حتما" داری. در ضمن اگر ترانزیستورهای ورودی شما سوخته باشد. منبع تغذیه شما اتصالی میکند و به هیچ عنوان اندکی فن شما نمی گردد.نمی دانم چرا اصرار به سوخته بودن ترانزیستورهای ورودی می کنی؟ :angry:

دیدگاه

آخه مطمعنم بجز مشکل خازن ها که باید عوض بشن، یه مشکل جای دیگه حتما هست ، چون کلا سوختن پاور بخاطر از کار افتادن فن و داغ کردن بوده ، حالا از اونجا که ترانزیستور ها به هیت سینک وصلن گفتم شاید "بجز" خازن ها ، اونا هم مشکل داشته باشه :read:

دیدگاه

آخه مطمعنم بجز مشکل خازن ها که باید عوض بشن، یه مشکل جای دیگه حتما هست ، چون کلا سوختن پاور بخاطر از کار افتادن فن و داغ کردن بوده ، حالا از اونجا که ترانزیستور ها به هیت سینک وصلن گفتم شاید "بجز" خازن ها ، اونا هم مشکل داشته باشه :read:
                      شما خازن هارو عوض کردی ؟

دیدگاه

خازن های خروجی رو کامل در آوردم ، البته هنوز جاشون خازن نو نزاشتم ، مقاومت ntc و اون سلف بزرگه (که مجبور بودم درش بیارم) هم از مدار خارج کردم ، هنوز همون حالت رو داره ، سیم بنفش همون 5 ولت رو داره ، اما وقتی سبز رو به سیاه میزنم یه صدا تق میده و از کار میافته

دیدگاه

1-حتما" بایستی خازن هارو جایگزین کنی چون اعوجاج شدیدی در خروجی ایجاد می شه که باعث قطع شدن پاور میشه . اگه می تونی یه عکس از قسمت قطعات روی هیت سینک بنداز . :nice:

2- سلف رو هم سر جاش وصل کن چون ارتباط با خروجی قطع میشه. ntc فعلا" مشکلی ایجادنمی کنه.

دیدگاه

خازن پاور 250 بذار بعد اون مقاومتی که معلوم نیست اگر اهمش هم فرق بکنه بازم پاور درست کار میکنه اگر میخای پاور دوباره مثل روز اول بشه ما سفت دیود رو عوض کن موفق باشی

دیدگاه

اگه همه خازن ها رو عوض کنم و تنها قطعه ای که از پاور جدا شده همون سلف بزرگ باشه ، خروجی ندارم ؟
                              ویرایش : همه خازن ها رو جایگزین کردم با معادل خودشون ، سلف هم گذاشتم سر جاش ، همه چی الان سر جاشه ، اما باز همون مشکل هست ، واسه 1 لحظه روشن میمونه فقط، البته در حالت خاموش ولتاژ 5 روی سیم بنفش رو دارم.

دیدگاه

اگه همه خازن ها رو عوض کنم و تنها قطعه ای که از پاور جدا شده همون سلف بزرگ باشه ، خروجی ندارم ؟
                                1 - اگه به پشت برد و مسیرش توجه کنی خودت متوجه می شی.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X