اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر پاور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر پاور

همه خازن ها رو جایگزین کردم با معادل خودشون ، سلف هم گذاشتم سر جاش ، همه چی الان سر جاشه ، اما باز همون مشکل هست ، واسه 1 لحظه روشن میمونه فقط، البته در حالت خاموش ولتاژ 5 روی سیم بنفش رو دارم.
    الان اگه همه ترانزیستور های طبقه دوم رو جایگزین کنم و بازم مشکل حل نشه ، باید کدوم قسمت رو چک کنم؟

البته الان که تو دیتا شیت نگاه کردم ترانزیستور نیستن ، 2 تا بزرگ ها DUAL SCHOTTKY BARRIER RECTIFIER از نوع 30 آمپر و 2 تا کوچیکتر ها از همون نوع ولی 20 آمپر هستن
    اسم دقیقشون اینه :
    S30D45C
    MBR20100CT
    اینا رو با چه مدل هایی که آسون گیر بیان میتونم جایگزین کنم؟

دیدگاه

اون دیود های هیت سینک دوم خیلی کم خراب میشه روش تستش هم ساده است مثل دوتا دیود معمولی تست میشه ترانزیستور های هیت سینک اول(ورودی)را چک کنید از آی سی هم غاقل نباشید که امکن خرابیش زیاده
      کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
      ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط xoncegame
        همه خازن ها رو جایگزین کردم با معادل خودشون ، سلف هم گذاشتم سر جاش ، همه چی الان سر جاشه ، اما باز همون مشکل هست ، واسه 1 لحظه روشن میمونه فقط، البته در حالت خاموش ولتاژ 5 روی سیم بنفش رو دارم.
        الان اگه همه ترانزیستور های طبقه دوم رو جایگزین کنم و بازم مشکل حل نشه ، باید کدوم قسمت رو چک کنم؟

البته الان که تو دیتا شیت نگاه کردم ترانزیستور نیستن ، 2 تا بزرگ ها DUAL SCHOTTKY BARRIER RECTIFIER از نوع 30 آمپر و 2 تا کوچیکتر ها از همون نوع ولی 20 آمپر هستن
        اسم دقیقشون اینه :
        S30D45C
        MBR20100CT
        اینا رو با چه مدل هایی که آسون گیر بیان میتونم جایگزین کنم؟
        سلام

1-برای تست دیود دوبل فست با اهمتر دیجیتال (گفتی که تست دیود اهمتر شما خرابه) از طریق اهم چک از یک طرف حدود 1 کیلو تا 2 کیلو بایستی ببینی و از طرف دیگر بایستی 5 مگا ببینی ولی ممکنه اهمتر دیجیتال نوسان کنه و نتونه اهمی رو به شما نشان بده که در این صورت هم دیود دوبل شما درست می باشد . احتمال اینکه یکی از دیود های خروجی شما خراب باشه زیاده. ضمنا" این دیودها تو بازار راحت پیدا می شه.

2- اگه دیودهای فست شما سالم بود و ای سی دوم که در طبقه خروجی می باشد شماره اون 494 یا 7500 بود در حالت استندبای روی پایه 12 بایستی 15 ولت داشته بااشی

موفق باشی
        هیچ چیز واقعا خراب نیست! حتی ساعتی که از کار افتاده دوبار در روز´زمان را درست نشان می دهد و امید سرابی است که اگر ناپدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت.

دیدگاه

از همه دوستان واقعا ممنون
          طبقه دوم یه آیسی داره اما 14 پایه هست . دیگه اگه مشکل از این آیسی یا ترانزیستور های طبقه اول نباشه بیخیالش میشم :NO:

اضافه شده در تاریخ :
          ممنون
          کل دیود شاتکی های طبقه دوم هم عوض کردم باز درست شد ، الان میرم 3 تا ترانزیستور طبقه اول رو عوض میکنم ، اگه جواب نداد دیگه واقعا نمیدونم کجاشو عوض کنم oo:
          ویرایش : ترانزیستور های طبقه اول هم عوض کردن باز جواب نداد ! بیخیالش شدم :job:

دیدگاه

ممنون
            کل دیود شاتکی های طبقه دوم هم عوض کردم باز درست شد ، الان میرم 3 تا ترانزیستور طبقه اول رو عوض میکنم ، اگه جواب نداد دیگه واقعا نمیدونم کجاشو عوض کنم oo:
            ویرایش : ترانزیستور های طبقه اول هم عوض کردن باز جواب نداد ! بیخیالش شدم :job:
            یا کاری رو شروع نکن یا اگه شروع کردی تمامش کن . این رو هم بدون که همیشه بزرگ ترین اشکالات از قطعات کم اهمیت تر ایجاد میشه و یه چیز دیگه وقتی که قطعه ای که خراب نیست رو چرا عوض می کنی مگه تست نمی کنی اینطوری اگه هم مدار درست بشه لذتی نداره.

حالا یه سوال چطوری عکس رو اپ لو کردی ؟ من می خواستم برای توضیح یه عکس برای شما بزارم نتونستم.
            هیچ چیز واقعا خراب نیست! حتی ساعتی که از کار افتاده دوبار در روز´زمان را درست نشان می دهد و امید سرابی است که اگر ناپدید شود همه از تشنگی خواهیم سوخت.

دیدگاه

آخه دیگه بدجور رفته روی اعصاب ، همه این مشکلات بخاطر گرما بوده ، خازن ها و هر چی به هیت سینک وصل بود رو عوض کردم جواب نداد ، دیود بزرگ های طبقه اول دوم و دیود های خروجی هم چک کردم ، بقیه قطعات فکر نکنم با گرما مشکلی براشون پیش بیاد

واسه پلود عکس میرید به سایت http://upload.tehran98.com/upme/index.php
              میتونید همزمان 5 تا عکس پلود کنید. وقتی پلود شدن یه سری کد میده که شما "آدرس عکس" رو کامل کپی میکنید . بعد میایید همین محیط ارسال پست ، روی آیکون مربوط به عکس (زیر حرف B ، سمت راست ) کلیک میکنید بعد یه کد اضافه میشه ، اون آدرس عکس که کپی کردید رو بین اون کد paste میکنید.

دیدگاه

آخه دیگه بدجور رفته روی اعصاب ، همه این مشکلات بخاطر گرما بوده ، خازن ها و هر چی به هیت سینک وصل بود رو عوض کردم جواب نداد ، دیود بزرگ های طبقه اول دوم و دیود های خروجی هم چک کردم ، بقیه قطعات فکر نکنم با گرما مشکلی براشون پیش بیاد

واسه پلود عکس میرید به سایت http://upload.tehran98.com/upme/index.php
                میتونید همزمان 5 تا عکس پلود کنید. وقتی پلود شدن یه سری کد میده که شما "آدرس عکس" رو کامل کپی میکنید . بعد میایید همین محیط ارسال پست ، روی آیکون مربوط به عکس (زیر حرف B ، سمت راست ) کلیک میکنید بعد یه کد اضافه میشه ، اون آدرس عکس که کپی کردید رو بین اون کد paste میکنید.
                هیچ نگران نباش حتما" خودت درستش میکنی من تا شب برات یه سری اطلاعات می فرستم . :agree:

اضافه شده در تاریخ :
                نوشته اصلی توسط ابزار دقیق(dariush)
                هیچ نگران نباش حتما" خودت درستش میکنی من تا شب برات یه سری اطلاعات می فرستم . :agree:
                سلام

از اینکه دیر جواب دادم ببخشید.

این نقشه با tl494 , 7500 هستش که روی این نقشه برای شما توضیح می دهم. از شما خواسته بودم که شماره ای سی های مدار بگی و عکس پشت برد رو اپلود کنی ولی نکردی.

1-قسمتی رو که با رنگ سبز نشون دادم قسمتی که وقتی مدار به برق وصل میشه شروع بکار میکنه یعنی همون 5 ولت استندبای که فیدبکش هم همانطوری که می بینی اپتوکوپلر هستش. که این قسمت مدار شما بدرستی کار می کنه البته توی مدار شما دوتا اپتوکوپلر هستش که یکی مربوط به این مدار میشه.

2-قسمتی که با رنگ قرمز نشون دادم زمانی شروع به کار می کنه که شما سیم سبز رو به مشکی وصل میکنی که مشکل اصلی شما به همینجا مربوط می شه . توی قسمت زرد رنگ یه خازن 105 و یه مقاومت 50 هستش که از بین دو پایه خازن بزرگ ورودی یعنی از مثبت و منفی دو خازن گرفته که اگر یکی از این دو اشکال داشته باشه باز هم باعث خاموش شدن پاور میشه .

3-قسمتی که با رنگ ابی نشون دادم همنطور که می دونی قسمت خروجی اصلی مدار هستش که به 4 نقطه دیگر مدار رفته برای نمونه گیری که اگر هر یک از ولتاژها بیش از حد زیاد یا کم شود مدار خاموش شود. :nice:

موفق باشید(حتما" عکس پشت برد و شماره ای سی ها رو بگو)
                لینک تصحیح شد.

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان من یک برد پاور پرژکتور LED دارم که دو سه تا مقاومت و ترانزیستور و ماسفت ودیود زنر سوزونده
                  همه ی قطعات رو مثل خودش گذاشتم فقط به جای مقاومت 0.39اهم 1 وات یه تیکه سیم گذاشتم وبه جای ماسفت k3677 ماسفت P4NK80zfp گذاشتم ولی مدار خروجی نداره .
                  قبلا مدار فیوز می سوزوند ولی از وقتی قطعات رو عوض کردم فیوز نمی سوزه ولی خروجی هم نداره.
                  بین پایه درین و سورس مولتی متر رو حالت DC 380 ولت نشون میده به نظرتون ماسفت داره کار میکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RASOOL1365
                    با سلام خدمت دوستان من یک برد پاور پرژکتور LED دارم که دو سه تا مقاومت و ترانزیستور و ماسفت ودیود زنر سوزونده
                    همه ی قطعات رو مثل خودش گذاشتم فقط به جای مقاومت 0.39اهم 1 وات یه تیکه سیم گذاشتم وبه جای ماسفت k3677 ماسفت P4NK80zfp گذاشتم ولی مدار خروجی نداره .
                    قبلا مدار فیوز می سوزوند ولی از وقتی قطعات رو عوض کردم فیوز نمی سوزه ولی خروجی هم نداره.
                    بین پایه درین و سورس مولتی متر رو حالت DC 380 ولت نشون میده به نظرتون ماسفت داره کار میکنه؟
                    با سلام

1-اگه تمام پایه های ماس فتی رو که عوض کردی به هم اتصال کوتاه کرده باشن حتما" به مدار طبقه قبلی که ماس فت رو تحریک می کنه اسیب رسیده

2- به این ترتیب بایستی ببینی گیت ماس فت مدار شما به کجا رفته و ان مدار رو چک کنی.

3-اگه فرکانس متر داری .فرکانس گیت ماس فتی رو که عوض کردی رو بگیر اگه هیچ سیگنالی نمی یاد ای سی مدار سوخته است.

موفق باشید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ابزار دقیق(dariush)
                      با سلام

1-اگه تمام پایه های ماس فتی رو که عوض کردی به هم اتصال کوتاه کرده باشن حتما" به مدار طبقه قبلی که ماس فت رو تحریک می کنه اسیب رسیده

2- به این ترتیب بایستی ببینی گیت ماس فت مدار شما به کجا رفته و ان مدار رو چک کنی.

3-اگه فرکانس متر داری .فرکانس گیت ماس فتی رو که عوض کردی رو بگیر اگه هیچ سیگنالی نمی یاد ای سی مدار سوخته است.

موفق باشید.
                      سلام خیلی ممنون از راهنماییتون .
                      طبق گفته ی شما همه ی پایه های ماس فت با هم 0 بود و چندتا مقاومت و ترانزیستور هم سوخته بود همه رو عوض کردم ولی بی فایده بود.راستی تو مدار فقط یه آی سی اپتو کوپلر و یه آی سی tl431 داره و آی سی دیگه ای نداره منظورتون از آی سی یکی از همیناست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RASOOL1365
                        سلام خیلی ممنون از راهنماییتون .
                        طبق گفته ی شما همه ی پایه های ماس فت با هم 0 بود و چندتا مقاومت و ترانزیستور هم سوخته بود همه رو عوض کردم ولی بی فایده بود.راستی تو مدار فقط یه آی سی اپتو کوپلر و یه آی سی tl431 داره و آی سی دیگه ای نداره منظورتون از آی سی یکی از همیناست؟
                        با سلام

خوب حالا که هر سه پایه به هم اتصال کوتاه شدند بایستی اپتوکوپلر شما اسیب دیده باشه به خازنهایی که به گیت ماس فت مربوط می شن توجه کن احتمال خراب شدن انها هم زیاد هستش.

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                          پاوری که من دارم 11.5 ولت میده ، خوبه یا بده
                          و موقع روشن کردن کامپی.تر بعد 3 دقیقه حتما باید فن رو از اول با دستت راه اندازی کنی(از اول هم می تونی بچرخونی ) و اینکه ولتاز 5ولت رو در فن سی پی یو نمیبینم ، ایراد از مارد بورده ؟
                          برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                          راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                            سلام
                            پاوری که من دارم 11.5 ولت میده ، خوبه یا بده
                            و موقع روشن کردن کامپی.تر بعد 3 دقیقه حتما باید فن رو از اول با دستت راه اندازی کنی(از اول هم می تونی بچرخونی ) و اینکه ولتاز 5ولت رو در فن سی پی یو نمیبینم ، ایراد از مارد بورده ؟
                            سلام

بهتره 12 ولت باشه ولی اگه در موقعی که مادر بردت بار می کشه ولتاژ از 11.5 کمتر نشه اشکالی نداره ولی اگه 11 یا کمتر بشه حتما" خازنهای پاورت رو چک کن (خازنهای بزرگ در ورودی هم می تونه تغییر ظرقیت داده باشن) و در مورد فن برو به setup و اسمارت فن رو در بایوس غیر فعالش کن درست می شود.

موفق باشید.

دیدگاه

ممنون این اخر رو بیشتر توضیح میدی،اسمارت فن و غیره از کجا بیارم
                              ممنون
                              برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
                              راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanajal
                                ممنون این اخر رو بیشتر توضیح میدی،اسمارت فن و غیره از کجا بیارم
                                ممنون
                                سلام

اگه سوال شما در رابطه با فن پاور هست جوابش اینه که فن خراب است. اگه فن مادربردت مشکل داره بایستی موقعی که اولین تصویر مادربرد رو روی صفحه مونیتور دیدی بایستی بلافاصله دکمه del (در بعضی از مادر بردها دکمه F2) رو بزنی تا بتونی به برنامه setup وارد بشی. بعد از وارد شدن دنبال گزینه smart fan بگردید بعد از پیدا کردن این گزینه میتونی غیر فعالش (disable) کنی. تا فن از همون اولی که مادربرد روشن میشه بتونه با سرعت بگرده.

موفق باشید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X