اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید(بجز صوتی وتصویری)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید(بجز صوتی وتصویری)

با سلام چطوری بلبرنگ را عوض کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1hamid
      با سلام چطوری بلبرنگ را عوض کنم
      با سلام باید موتور باز بشه اگه تا حالا این کار را نکردی ترجیحا بده به یکی واست عوض کنه
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
        با سلام باید موتور باز بشه اگه تا حالا این کار را نکردی ترجیحا بده به یکی واست عوض کنه
        اقا تعویض کردم ودرست شد چطوری میشه جلوی خرابی اینا را گرفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1hamid
          با اجازه
          گریس کاری
          جلو گیری از برخورد حلال هایی مثل بنزین و گازوییل(چون پوشش نسوز ساچمه ها رو از بین میبرند)اینطوری فقط عنرشون افزایش پیدا میکنه
          از بلبرینگ ایتالیایی و آلمانی و ژاپنی استفاده کنید(ایتالیایی و آلمانی کیفیت یکسانی دارند اما ایتالیایی گرونتره)
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1hamid
            با سلام علاوه بر مواردی که دوست عزیز ذکر کردند سعی کن حداقل هر سال یک بار اونا گریس کاری کنی در کل یه حالی بشون بدی :mrgreen:
            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

سلام دوست عزیز
              یه کولر دوتیکه هست که یه یه عیب عجیب داره،اگه بشه کولرم جزء لوازم خانگی حساب کرد گفتم شاید شما یا سایر دوستان بتونید کمک کنید.
              عیب این کولر 36 هزار مارک NGENERAL که دو سالم هست داره کار میکنه اینه که شبا خیلی عالی کار میکنه،انگار که نه انگار مشکلی داره ولی روزا بعد از یه مدت کار کردن صدای موتور قسمت بیرونی کم میشه و همزمان هم بادش گرم میشه و هم شروع به جریان کشی میکنه.جریان کشیش از روی لامپای خونه که هر چند دقیقه یکبار نورشون کمو زیاد میشه مشخصه.
              به نظر شما مشکل از کجاست؟تشکر
              من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

بااجازه
                فکر کنم چون روزا کندانسورش در معرض آفتاب قرار میگیره اینطوری میشه که با گذاشتن سایه بون ردیف میشه
                اگر هم سایه بون داره هوای بیرون اونقدر گرمه گه کندانسور وفن توانایی خنک کردن گاز و تبدیل دوباره ی اون به مایع رو ندارن
                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                الکترونیک قدرت
                الکترونیک آنالوگ
                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                ---------------------BMCELEC@-------------------
                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hoseyni imeni
                  بااجازه
                  فکر کنم چون روزا کندانسورش در معرض آفتاب قرار میگیره اینطوری میشه که با گذاشتن سایه بون ردیف میشه
                  اگر هم سایه بون داره هوای بیرون اونقدر گرمه گه کندانسور وفن توانایی خنک کردن گاز و تبدیل دوباره ی اون به مایع رو ندارن
                  ممنون دوست عزیز.همین احتمالو میدادم.به جز سایبون راهی واسه خنک نگه داشتنش وجود نداره؟
                  من گرفتار سنگینی سکوتی هستم که گویا قبل از هر فریادی لازم است ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen 625
                    سلام دوست عزیز
                    یه کولر دوتیکه هست که یه یه عیب عجیب داره،اگه بشه کولرم جزء لوازم خانگی حساب کرد گفتم شاید شما یا سایر دوستان بتونید کمک کنید.
                    عیب این کولر 36 هزار مارک NGENERAL که دو سالم هست داره کار میکنه اینه که شبا خیلی عالی کار میکنه،انگار که نه انگار مشکلی داره ولی روزا بعد از یه مدت کار کردن صدای موتور قسمت بیرونی کم میشه و همزمان هم بادش گرم میشه و هم شروع به جریان کشی میکنه.جریان کشیش از روی لامپای خونه که هر چند دقیقه یکبار نورشون کمو زیاد میشه مشخصه.
                    با سلام
                    علاوه برموارد دوست عزیز باید بگم که معولا میبایست این کولر ها هر سال سرویس بشن و هر چند سال یک بار یه شارژِ ی بشن سراغ داشتم کولر که بخاطر شارژ نبودن 6 امپر بیشتر از جریان نامی میکشید
                    بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

سلام به دوستان. ما یه پنکه رومیزی داریم که قبلا یه بار به دلیل سوختگی سیمپیچیش کامل عوض شد به همین خاطر سرعتش مثل اولش نیست و خیلی کمتر شده. یکی دیگه هم داریم مثل همونه ولی چون سیمپیچ فابریکشه سرعتش خیلی بیشتر از اونه میشه گفت دو برابر :mrgreen:.
                      حالا میخواستم ببینیم کسی راه حلی نداره که سرعتش رو بیشتر کنیم؟ مثلا بیایم سیم پیچ راه انداز رو کم کنیم. یا مثلا یه مدار چند برابر کننده ولتاژ با دیود و خازن یا همچین چیزی براش بذاریم.
                      راستی اینم بگم که خازن رو هم اضافه کردم ولی هیچ تاثیری نداره. بوش ها هم سالمن
                      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
                        سلام به دوستان. ما یه پنکه رومیزی داریم که قبلا یه بار به دلیل سوختگی سیمپیچیش کامل عوض شد به همین خاطر سرعتش مثل اولش نیست و خیلی کمتر شده. یکی دیگه هم داریم مثل همونه ولی چون سیمپیچ فابریکشه سرعتش خیلی بیشتر از اونه میشه گفت دو برابر :mrgreen:.
                        حالا میخواستم ببینیم کسی راه حلی نداره که سرعتش رو بیشتر کنیم؟ مثلا بیایم سیم پیچ راه انداز رو کم کنیم. یا مثلا یه مدار چند برابر کننده ولتاژ با دیود و خازن یا همچین چیزی براش بذاریم.
                        راستی اینم بگم که خازن رو هم اضافه کردم ولی هیچ تاثیری نداره. بوش ها هم سالمن
                        با سلام
                        معمولا سیم پیچ ها بعد از سوخته شدن یا تعویض یا سیم پیچی میشن در این مورد اگر شما سیم پیچ سوخته را به تعمیر کار بدی باید هزینه سیم پیچ نو را نصف از شما دریافت کنه ضمنا اینکه بعد از تغییر سرعت امده پایین از اینه که سیم پیچی که شما گرفتی سرعت پایین بوده حالا یا به عمد داده یا اینکه اونی که شما میخاید نداشته ضمنا افزایش ولتاز باعث صدمه دیدن سیم پیچ میشه
                        بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

سلام
                          اگه مودم هم جزء لوازم خانگی محسوب میشه !!!
                          ی مودم d link داریم ک ال ای دی مربوط ب خط تلفنش روشن نمیشه،ال ای دی مربوط ب پاور و لنش روشن میشه.وارد تنطیمات مودم هم نمیشه.
                          ی راهنمایی کنید 70-80 تومن زنده بشه
                          مرحبا همت قومی که چو دلبر گیرند
                          بجـز از دلبـر خود از همه دل بر گیرند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط pishraft
                            سلام
                            ی مودم d link داریم ک ال ای دی مربوط ب خط تلفنش روشن نمیشه،ال ای دی مربوط ب پاور و لنش روشن میشه.وارد تنطیمات مودم هم نمیشه.
                            ذوست عزیز باید چندتا ایسی داخلشو عوض کنی که هزینه اش از مودمت بیشتر می شه بیخیالش شو
                            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohsen 625
                              سلام دوست عزیز
                              اگه می تونی جریان موتور رو اندازه گیری کن و یک لحظه کولر رو خاموش کن و بدنه موتور دست بزن ببین خیلی گرمه یا نه و اینکه موتور بیشتر لحظه اول برای راه اندازی جریان می کشه که عادیه و مشکلی نداره
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

دیدگاه

نقل قول از: pishraft در امروز ساعت 10:56:06
                                سلام
                                ذوست عزیز باید چندتا ایسی داخلشو عوض کنی که هزینه اش از مودمت بیشتر می شه بیخیالش شو
                                ممنونم حمید جان
                                میگم میشه در مورد اجزا, داخلی مودم ها کمی توضیح بدی؟کنجکاو شدم.
                                چیپ اصلیشون چیه؟
                                مرحبا همت قومی که چو دلبر گیرند
                                بجـز از دلبـر خود از همه دل بر گیرند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X