پاسخ : تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید(بجز صوتی وتصویری)
[quote author=HOOMAMIRS link=topic=87372.msg650047#msg650047 date=1416417180]
اینومی پرسم چون می خواهم یادبگیرم
اون دیودهارانگاه کنیدممکن است دیودمشکل پیداکرده باشد(یه جای سوختگی روی برداست انگار)
[/quot
خوب معمولاتو این مدارات ترانزیستور های درایو رله ها یا خودرلهها یادیود های هرز گرد میسوزه و کمتر دیدم ایسی اصلی بسوزه
دوست من من قبلا تو تعمیزات لوازم کار میکردم مشکل همت اونا بزد ماشین لباسشویی و یخچال حتی اون که نمایندگی ارند وقتی سفارش برد میدن یه دو ماهی طل میکشه تا برد واسشون بیاد کلا این مشکل اکثر تعمیرکاراست
سلام
من یه پنکه دیواری کنترلی دارم شکسته وقتی میزنم برق دکمه هاش روشن خاموش میشه چراغشون ولی پنکه حرکت نمیکنه
میشه درستش کرد ؟ اگر نشد
چطوری میشه مستقیمش کرد زد برقو کار کنه
سلام به همه من تاحدودی تعمیرلامپ کم مصرف رو یادگرفتم سوالم اینه که ترانزیستورهارو بلدم شناسایی کنم مانندپایه بیس کلکتور وامیتر ولی چگونه نصب شدن در مدارروبلدنیستم چطوری باید تشخیص بدم روی مدار جای پایه ها کجاست خیلی ممنون میشم استادان عزیز راهنماییم کنن واموزش بهم بدن
نوشته اصلی توسط مهدی اکتفان
سلام به همه من تاحدودی تعمیرلامپ کم مصرف رو یادگرفتم سوالم اینه که ترانزیستورهارو بلدم شناسایی کنم مانندپایه بیس کلکتور وامیتر ولی چگونه نصب شدن در مدارروبلدنیستم چطوری باید تشخیص بدم روی مدار جای پایه ها کجاست خیلی ممنون میشم استادان عزیز راهنماییم کنن واموزش بهم بدن
دیدگاه