اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Siiiavash نمایش پست ها
    با سلام و احترام
    یک رسیور ایکلاس کمپکت k9k9 دارم لود میکنه روی on میمونه
    اولش صفحه لود میاد ولی دیگه هیچی نشون نمیده بازش کردم ولتاژ گرفتم همه آکی هستم فقط ۲۴ ولت و ۳۲ ولت نشون میده ای سی پردازش Ali هم دستو میسوزونه بگم که تازه هم پروگرام شده و قبلش چیزی نمیومد
    ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید
    با سلام ،
    معمولا وقتی یکی از رگولاتور های 1117 روی مین برد میسوزه این مشکل پیش میاد.
    بررسی کنید ببینید ولتاژ هایی مثل 1.5 و 1.8 ولت رو در خروجی رگولاتور دارید یا نه.
    اگر بیشتر بود ، رگولاتور مربوطه رو تعویض کنید.

دیدگاه

رگولاتور یکدونه بیشتر نداره پشت تیونر و ۳.۳ سالمه

دیدگاه

عکس هم نمیتونم بفرستم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Siiiavash نمایش پست ها
          با سلام و احترام
          یک رسیور ایکلاس کمپکت k9k9 دارم لود میکنه روی on میمونه
          اولش صفحه لود میاد ولی دیگه هیچی نشون نمیده بازش کردم ولتاژ گرفتم همه آکی هستم فقط ۲۴ ولت و ۳۲ ولت نشون میده ای سی پردازش Ali هم دستو میسوزونه بگم که تازه هم پروگرام شده و قبلش چیزی نمیومد
          ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید
          درود
          مشکل از همان آی سی Ali هست جریان زیاد میکشه .

دیدگاه

ممنون از پاسختون استاد امکان تعویضش هست یا فایده نداره یک ایکلاس اوراقی دارم دوتاشون ۳۵۰۱ هستن ولی بقیه نوشته ها با هم فرق دارن اون ایکلاس t9t9 فول هست و این k9k9 کمپکت

دیدگاه

درود
              باید پردازنده دقیقا مثل خودش پیدا کرده و تعویض نمایید.

دیدگاه

سلام و احترام
                ی سوال از خدمت اساتید محترم داشتم
                من ی رسیور مدیا استار مدل ms1500 bugatti دارم که مدتیه سوئیچ نمیکنه و فکر کردم مشکل از سوئیچر LNB هست که تعویضش کردم اما بازم مشکل پابرجاست و فقط LNB1 رو شناسایی میکنه و بقیه ال ان بی هارو نمیتونه سوئیچ کنه و مطمئنم که کابل ها و ال ان بی ها سالمن
                نمیدونم مشکل از آپدیت خود رسیوره(۲۰۲۳ آپدیت شده) یا سخت افزار داخلش!
                مطالب و سوالات قبلی اینجارو هم خوندم و یک جایی ظاهرا مشکل شبیه مشکل رسیور من پرسیده شده که تو پاسخ مشکل از فیوز برگشتی و کریستال ۲۷ مگاهرتز عنوان شده
                حالا نمیدونم برای من هم مشکل از این دو قطعه میتونه باشه یا چیز دیگری؟
                ممنون میشم راهنمایی کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad.91mar نمایش پست ها
                  سلام و احترام
                  ی سوال از خدمت اساتید محترم داشتم
                  من ی رسیور مدیا استار مدل ms1500 bugatti دارم که مدتیه سوئیچ نمیکنه و فکر کردم مشکل از سوئیچر LNB هست که تعویضش کردم اما بازم مشکل پابرجاست و فقط LNB1 رو شناسایی میکنه و بقیه ال ان بی هارو نمیتونه سوئیچ کنه و مطمئنم که کابل ها و ال ان بی ها سالمن
                  نمیدونم مشکل از آپدیت خود رسیوره(۲۰۲۳ آپدیت شده) یا سخت افزار داخلش!
                  مطالب و سوالات قبلی اینجارو هم خوندم و یک جایی ظاهرا مشکل شبیه مشکل رسیور من پرسیده شده که تو پاسخ مشکل از فیوز برگشتی و کریستال ۲۷ مگاهرتز عنوان شده
                  حالا نمیدونم برای من هم مشکل از این دو قطعه میتونه باشه یا چیز دیگری؟
                  ممنون میشم راهنمایی کنید.
                  درود بر شما ،
                  این مشکل اکثرا بخاطر خرابی خازن های 25 و 35 ولتی روی برد تغذیه و مین برد هست.
                  لازمه با برند های با کیفیت مثل JWCO تعویض کنید.

دیدگاه

سپاس از محبت شما????????

دیدگاه

سلام
                      رسیور من کدیا ۷۷۰۰ هست،یسری کانالای hd با فرمت dvsصدا نداره،
                      ولی کانالا با فرمت dvs2 صدا دارن،
                      نیازه به تپدیت داره واسه فرمت dvs?
                      لطفا راهنمایی کنید،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید۱۹۸۰ نمایش پست ها
                        سلام
                        رسیور من کدیا ۷۷۰۰ هست،یسری کانالای hd با فرمت dvsصدا نداره،
                        ولی کانالا با فرمت dvs2 صدا دارن،
                        نیازه به تپدیت داره واسه فرمت dvs?
                        لطفا راهنمایی کنید،
                        درود خدمت شما دوست عزیز
                        شما رسیور رو با رعایت اصول ابدیت کنید احتمال خیلی زیاد مشکل بر طرف میشه،،رسیورهای مدیا و استارست بعضی از نرم افزارهاشون باگ دارن که برای رفع مشکل باید از یک ورژن بالاتر و یا یک ورژن پایین تر استفاده کرد،،فقط این نکته رو حتما رعایت کنید پس از ابدیت رسیور رو یک بار به تنظیمات کارخانه ببرید،،و حتما کانال یابی رو به صورت دستی انجام بدین و از بک اپ کانال به هیچ عنوان استفاده نکنید..
                        موفق و پیروز باشید

دیدگاه

سلام خسته نباشید ما یک رسیو forsat9200داریم که همون ایکس کروز هستش یک بار خراب شد پسر خالم چند تا خازن که نه باد کرده بودن نه چیزی رو عوض کرد مشکلش حل شد تو عکس هم دورش رو خط کشیدم
                          الان مشکلمون اینه رسیور رو بدون اینکه به ال ان بی دیش گردان وصل کنیم کار میکنه هنگ نمیکنه منو رو بزنم میاره فقط تصویر نداریم ولی اگه سیم رو به ال ان بی وصل کنیم تصویر بعد سی ثانیه اینا
                          فریز میشه هنگ میکنه یا هم رستارت میشه روی لودر میمونه و دوباره از پشت دستگاه کلید رو خاموش روشن کنم میاد بالا تصویر میاد و بازم همون هنگ یا رستارت میشه. به نظرتون مشکل از چیه ممکنه از خازن تیونر باشه؟در ضمن هیچ نشتی یا پوف کردگی روی هیچ خاذنی دیده نمیشه ممنون میشم هر نظری داشتین رو عکس نشون بدید بگم پسر خالم عوض کنه مرسی
                          اینجا که هستیم تعمیر کارا میگن ما ای استار اینا تعمیر میکنیم از این رسیورا سر در نمیاریم
                          جدیدترین ویرایش توسط far21; ۲۰:۵۰ ۱۴۰۵/۰۱/۲۰.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط far21 نمایش پست ها
                            سلام خسته نباشید ما یک رسیو forsat9200داریم که همون ایکس کروز هستش یک بار خراب شد پسر خالم چند تا خازن که نه باد کرده بودن نه چیزی رو عوض کرد مشکلش حل شد تو عکس هم دورش رو خط کشیدم
                            الان مشکلمون اینه رسیور رو بدون اینکه به ال ان بی دیش گردان وصل کنیم کار میکنه هنگ نمیکنه منو رو بزنم میاره فقط تصویر نداریم ولی اگه سیم رو به ال ان بی وصل کنیم تصویر بعد سی ثانیه اینا
                            فریز میشه هنگ میکنه یا هم رستارت میشه روی لودر میمونه و دوباره از پشت دستگاه کلید رو خاموش روشن کنم میاد بالا تصویر میاد و بازم همون هنگ یا رستارت میشه. به نظرتون مشکل از چیه ممکنه از خازن تیونر باشه؟در ضمن هیچ نشتی یا پوف کردگی روی هیچ خاذنی دیده نمیشه ممنون میشم هر نظری داشتین رو عکس نشون بدید بگم پسر خالم عوض کنه مرسی
                            اینجا که هستیم تعمیر کارا میگن ما ای استار اینا تعمیر میکنیم از این رسیورا سر در نمیاریم
                            https://uploadkon.ir/uploads/5d7a09_26260409-203843.png
                            به احتمال زیاد سیم شما اتصالی داره،،سر فیش ها رو از نوع نصب کنید،،یعنی فیش رو در بیارید سیم رو بچینید مجدد فیش رو نصب کنید،،و سیم اصلی رو هم که به ماهواره وصل میشه نیگاه کنید ببینید زدگی چیزی نداشته باشه،،و یه نکته دیگه سیمی که دیش گردان به رسیور وصل میشه رو فیش رو باز کنید و داخل فیش رو نیگاه کنید که یه وقت سولفات نزده باشه،،،اگر سولفات زده بود سیم رو باید کامل عوض کنید
                            موفق و پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها

به احتمال زیاد سیم شما اتصالی داره،،سر فیش ها رو از نوع نصب کنید،،یعنی فیش رو در بیارید سیم رو بچینید مجدد فیش رو نصب کنید،،و سیم اصلی رو هم که به ماهواره وصل میشه نیگاه کنید ببینید زدگی چیزی نداشته باشه،،و یه نکته دیگه سیمی که دیش گردان به رسیور وصل میشه رو فیش رو باز کنید و داخل فیش رو نیگاه کنید که یه وقت سولفات نزده باشه،،،اگر سولفات زده بود سیم رو باید کامل عوض کنید
                              موفق و پیروز باشید
                              خیلی ممنون فردا میگم انجام بدن .فقط بگم سیمی که از موتور تا رسیور میاد وقتی به رسیور وصل باشه و سیمی که از ال ان بی به موتور وصله وصل نباشه مشکلی نیست فقط تصویر نداریم ولی رسیور هنگ نمیکنه پس باید اون سیمی که از ال ان بی به موتور وصل میشه رو چک کنیم دو روز پیش با یک ال ان بی دیگه تست کردیم همین مشکل پیش اومد فیش جدید انداختیم ولی اون سری که به موتور وصل هست رو چک نکردیم فردا چکش میکنیم نتیجه رو میگیم بازم ممنون????

دیدگاه

نوشته اصلی توسط far21 نمایش پست ها
                                https://uploadkon.ir/uploads/5d7a09_26260409-203843.png
                                برای اینکه مطمعن بشیم مشکل از سیم و گردان و ال ان بی هست یا نه رسیورو رو یک گردان دیگه با سیمای دیگه تست کردیم و مشکل داشت این یعنی مشکل از خود رسیوره ممنون میشم راهنمایی کنید از کجاهاش میتونه باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X