با درود
رسیور ای کلاس i35 دارم
مدتیه تصویر فریز میشه یا خود به خود ریست میکنه
خاذن های خروجی تغذیه رو هم عوض کردم ولی درست نشد
رو بعضی از کانالها مثل تپش یا بی بی سی بیشتر اتفاق میوفته
دوستان راهنمایی بفرمائید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن
Collapse
X
-
با سلام و عرض ادب خدمت اساتید
یه رسیور ایکلاس بران اوردن جهت تعمیر رسیور روی چراغ قرمر مونده،منم از اونجایی که گفتم حتما ایسی فلش خالی کردخ دستگاه رو فلش کردم ولی جواب تداد
لازم به دکر است که تمام ولتاژهای دستگاه اوکی هست از تعذیه گرفته تا ولتاژ های روی برد اصلی..ازدوستان ایا کسی تجروبه ایی داره؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید با سپاس فراوان
مدل دستگاه ایکلاس K9K9 WIFI HD 3G هست..
یک دیدگاه بنویسید:
-
با درود فراوان خدمت شما دوست عزیزنوشته اصلی توسط Darkmind نمایش پست هادرود وقت بخیر رسیور starmax a100 داریم
نوسان قدرت فرکانس داره و گاهی اوکیه چیکار باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
همینجور که دوست و استاد عزیز جناب نیمدار فرمودن،اگر از سیم و اتصالات دیش اطمینان خاطر داری
با تعوبض خازن های قسمت ثانویه برد منبع تغذیه رسیور و همچنین خازن موجود در زیر ایسی تیونر رسیور که بر روی برد اصلی رسیور نصب شده مشکل به طور کامل بر طرف میشه
موفق و پیروز باشید...
https://s6.uupload.ir/files/min_990_bugatti_2_w34r.jpgجدیدترین ویرایش توسط M.multii; ۰۷:۳۳ ۱۴۰۵/۰۴/۲۹.
یک دیدگاه بنویسید:
-
درودنوشته اصلی توسط Darkmind نمایش پست هادرود وقت بخیر رسیور starmax a100 داریم
نوسان قدرت فرکانس داره و گاهی اوکیه چیکار باید انجام بدم ممنون میشم راهنمایی کنید.
ابتدا باید از نبود پارازیت در محل نصب دیش مطمئن شوید. بعد از تنظیم دیش و ساعت LNB و اتصالات تا محل رسیور .اگر همه اینها درست بود باید خروجی ولتاژهای منبع تغذیه را زیر بار اندازه گیری کنید که درست باشند و در آخر باید از کارکرد صحیح تیونر مطمئن شد.
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
درود وقت بخیر رسیور starmax a100 داریم
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
همه رو ۲۵ولت ۲۲۰ میکروفاراد بزارنوشته اصلی توسط Ali0078 نمایش پست ها
درود عزیز
بله ظرفیت خازن هارو میخواستم
موفق و پیروز باشید
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
درود عزیزنوشته اصلی توسط M.multii نمایش پست ها
با درود خدمت شما دوست عزیز
لطفا مشکل خودتون رو اعلام کنید،،،الان شما ظرفیت خازن هایی که علامت زدین رو میخواین یا اینکه سوال دیگه ایی دارید؟؟؟
بله ظرفیت خازن هارو میخواستم
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
با درود خدمت شما دوست عزیزنوشته اصلی توسط Ali0078 نمایش پست ها
دوستان عکس اضافه کردم اون 4 تا خازنی که علامت زدم
لطفا مشکل خودتون رو اعلام کنید،،،الان شما ظرفیت خازن هایی که علامت زدین رو میخواین یا اینکه سوال دیگه ایی دارید؟؟؟
یک دیدگاه بنویسید:
-
دوستان عکس اضافه کردم اون 4 تا خازنی که علامت زدمنوشته اصلی توسط Ali0078 نمایش پست ها
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام دوستان وقتتون بخیر
اگر کسی رسیور iclass a9a9 در دسترسش هست ممنون میشم یه عکس از برد اصلی بفرسته برام
یه سری خازن قبلاً عوض کردم و ظرفیت خودش نبوده و به اجبار با ظرفیت دیگه ای جایگزین کردم ، الان به مشکل خورده میخوام بدونم دقیقا ظرفیت خازن ها چی بود که با مدل اصلی جایگزین کنم
جدیدترین ویرایش توسط Ali0078; ۲۲:۳۰ ۱۴۰۵/۰۳/۲۳.
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
درود
نگران خیلی دقیق بودن ولتاژها نباشید، همینکه کار میکند نشان میدهد مشکلی نیست.
- تشکرها 2
یک دیدگاه بنویسید:
-
با سلام و عرض ادبنوشته اصلی توسط ACA27 نمایش پست هاسلام، رسیور ایکس کروزر مدل XDSR 280 HDMI با مشکلات هنگ کردن تصویر یا کارنکردن ریموت کنترل و کلیدهای پنل جلو، عدم سرچ-کانال یابی و بوت شدن بعد از بیست دقیقه...
تمام خازن های الکترولیتی برد تغذیه , برد اصلی و حتی پنل جلو با خازن های JWCO سبز رنگ تعویض شدن و تمام مشکلات رسیور حل شد.
فقط ولتاژهای برد تغذیه ۲۳ولت و ۱۲ولت زمانی که به برد اصلی وصل نیست ۲۲ و ۱۱ولت میشه، و زمانی که به برد اصلی وصله ولتاژها ۲۵ و ۱۱.۵ولت ثابت و بدون تغییر میمونه...
_با توجه به حل شدن همهی مشکلات بعد از تعویض خازنها آیا ولتاژهای برد تغذیه درسته؟
سپاس فراوان
بله درست هست و مشکلی نداره
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام، رسیور ایکس کروزر مدل XDSR 280 HDMI با مشکلات هنگ کردن تصویر یا کارنکردن ریموت کنترل و کلیدهای پنل جلو، عدم سرچ-کانال یابی و بوت شدن بعد از بیست دقیقه...
تمام خازن های الکترولیتی برد تغذیه , برد اصلی و حتی پنل جلو با خازن های JWCO سبز رنگ تعویض شدن و تمام مشکلات رسیور حل شد.
فقط ولتاژهای برد تغذیه ۲۳ولت و ۱۲ولت زمانی که به برد اصلی وصل نیست ۲۲ و ۱۱ولت میشه، و زمانی که به برد اصلی وصله ولتاژها ۲۵ و ۱۱.۵ولت ثابت و بدون تغییر میمونه...
_با توجه به حل شدن همهی مشکلات بعد از تعویض خازنها آیا ولتاژهای برد تغذیه درسته؟
سپاس فراوان
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
با درود،،نوشته اصلی توسط abtinparsa نمایش پست هاوقت بخیر ببخشید من یه ریسیور استارمکس a5+ دارم اولش همه فرکانس هارو میورد الان نزدیک نصف از فرکانس هارو نمیاره ریسیور ریست نرم افزاری کردم دوباره کانال یابی ولی بازم یسری فرکانس هارو نمیاره فقط سیگنال میده برای اون فرکانس های نمیاره کیفیت نمیاره به ریسیور تلویزیونم زدم همه فرکانسهارو اورد لطفا راهنمایی کنید از چی میتونه باشه با تشکر
۴ تا خازن قسمت ثانویه برد منبع تغذیه و خازن پایین ایسی تیونر بر روی مین برد اصلی رو تعویض کنید مشکل بر طرف میشود..البته در بیشتر موارد با تعویض همون خازن های تغذیه مشکل حل میشه،،،موفق و پیروز باشید
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
یک دیدگاه بنویسید: