درود
باید پردازنده دقیقا مثل خودش پیدا کرده و تعویض نمایید.
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
تعمیر رسیور . و مشکلات شایع آن
Collapse
X
-
ممنون از پاسختون استاد امکان تعویضش هست یا فایده نداره یک ایکلاس اوراقی دارم دوتاشون ۳۵۰۱ هستن ولی بقیه نوشته ها با هم فرق دارن اون ایکلاس t9t9 فول هست و این k9k9 کمپکت
یک دیدگاه بنویسید:
-
درودنوشته اصلی توسط Siiiavash نمایش پست هابا سلام و احترام
یک رسیور ایکلاس کمپکت k9k9 دارم لود میکنه روی on میمونه
اولش صفحه لود میاد ولی دیگه هیچی نشون نمیده بازش کردم ولتاژ گرفتم همه آکی هستم فقط ۲۴ ولت و ۳۲ ولت نشون میده ای سی پردازش Ali هم دستو میسوزونه بگم که تازه هم پروگرام شده و قبلش چیزی نمیومد
ممنون میشم بتونید راهنمایی کنید
مشکل از همان آی سی Ali هست جریان زیاد میکشه .
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
با سلام ،نوشته اصلی توسط Siiiavash نمایش پست هابا سلام و احترام
اولش صفحه لود میاد ولی دیگه هیچی نشون نمیده بازش کردم ولتاژ گرفتم همه آکی هستم فقط ۲۴ ولت و ۳۲ ولت نشون میده ای سی پردازش Ali هم دستو میسوزونه بگم که تازه هم پروگرام شده و قبلش چیزی نمیومد
معمولا وقتی یکی از رگولاتور های 1117 روی مین برد میسوزه این مشکل پیش میاد.
بررسی کنید ببینید ولتاژ هایی مثل 1.5 و 1.8 ولت رو در خروجی رگولاتور دارید یا نه.
اگر بیشتر بود ، رگولاتور مربوطه رو تعویض کنید.
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
با سلام و احترام
یک دیدگاه بنویسید:
-
باسلام دوستان یه مینی رسیور اچ دی سال ساخت ۲۰۱۳
بعداز اتصال سیم اداپتور ۹ولتی یه خازن ۱۰۰ میکرو ۱۶ ولت ترکید ویه ای سی ۸ پایه تغذیه متاسفانه شماره ای سی از بین رفته کسی تجربه داره چجور پیدا کنم
یک دیدگاه بنویسید:
-
درودنوشته اصلی توسط Aras.dnt نمایش پست هاسلام
دوستان عزیز آیا میشه رسیور رو با باتری لیتیومی یا پاور بانک روشن کرد؟
خیر چون پاور ریسیور معمولا چند ولتاژ برای خروجی تولید میکند 5V, 12V, 20V و شما نمیتوانید بایک پاور بانک لیتیومی که معمولا خروجی 5V دارد همه این ولتاژها را داشته باشید مگر اینکه یک پاور سویچینگ برای اینکار طراحی کنید.
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام
دوستان عزیز آیا میشه رسیور رو با باتری لیتیومی یا پاور بانک روشن کرد؟
یک دیدگاه بنویسید:
-
درود
شما دل و جرات زیادی دارید که بدون علم و آگاهی چنین ریسک بزرگی میکنیددو سر اون خازن بزرگ 300 ولت برق وجود دارد کوچکترین اشتباه منجر به مرگ شما خواهد شد خازنهای دیگر را هم که تعویض کردید باید پلاریته قطبهای آنها را رعایت میکردید ، بنظرم بهتر است تعمیر آنرا به شخصی که تجربه اش بیشتر از شماست بسپارید و گرنه هزینه بیشتری روی دست شما خواهد گذاشت.
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
-
راستش من مبتدی هستم به نقل قول شما همه خازن ها رو تعویض کردم بغیر از اون خازن سیاه که هیچ علامتی نداره فایده ای نداشتنوشته اصلی توسط nimdar نمایش پست هادرود
من در پست قبلی (292) عرض کردم شما باید ابتدا ولتاژ گیری کنید تا مشخص شود اشکال از کجاست . حالا بگویید ولتاژ دور سر خازن ورودی چقدر است؟ ولتاژ های خروجی که به برد اصلی میروند هر کدام چقدر هستند؟
یک دیدگاه بنویسید:
-
درودنوشته اصلی توسط Alikbr نمایش پست هاسلام
ببخشید من ۴تا خازن و تعویض کردم بخیر از خازن سیاه که روش چیزی ننوشته چراغ سبز روشن نشد
چیکار کنم
من در پست قبلی (292) عرض کردم شما باید ابتدا ولتاژ گیری کنید تا مشخص شود اشکال از کجاست . حالا بگویید ولتاژ دور سر خازن ورودی چقدر است؟ ولتاژ های خروجی که به برد اصلی میروند هر کدام چقدر هستند؟
یک دیدگاه بنویسید:
-
سلام
ببخشید من ۴تا خازن و تعویض کردم بخیر از خازن سیاه که روش چیزی ننوشته چراغ سبز روشن نشد
چیکار کنم
یک دیدگاه بنویسید:
-
درودنوشته اصلی توسط Alikbr نمایش پست هاسلام هر چهارتا خازن و تعویض کنم اونی که مشکیه چیه اونم باید عوض کنم
شما اول باید ولتاژ گیری کنید دو سر خازن ورودی باید حدود 310 ولت داشته باشید. اگر زیر 290 ولت بود آنرا تعویض کنید. در خروجی باید ولتاژ خروجی را وقتی رسیور روشن است بگیرید و باید ولتاژ ها دقیق باشند در غیر اینصورت خازن مربوط به همان ولتاژ را تعویض کنید. بعضی ها هم چون میخواهند روزه شک دار نگیرند تمام خازنهای الکترولیت را تعویض میکنند.
- تشکرها 1
یک دیدگاه بنویسید:
یک دیدگاه بنویسید: