اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در سیگنال رسیور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام دوستان من رسیور مدیا ۱۰۰۰ فراری دارم کلا خاموش شده بود و تو ولتاژ گیری نوسان داشت،خازن صافی و خازن کنار ای سی سوئچینگ رو عوض کردم این مشکل درست شد ،ولی الان سیگنال نمیاره ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sh_6969 نمایش پست ها
      سلام دوستان من رسیور مدیا ۱۰۰۰ فراری دارم کلا خاموش شده بود و تو ولتاژ گیری نوسان داشت،خازن صافی و خازن کنار ای سی سوئچینگ رو عوض کردم این مشکل درست شد ،ولی الان سیگنال نمیاره ممنون میشم راهنمایی کنید
      با سلام ،
      معمولا این مشکل از خرابی خازن های 25 و 35 ولتی خط تغذیه 15 و 20 ولت هست ، خازن ها رو با مدل با کیفیت تعویض کنید مشکل حل میشه.
      ضمنا پیشنهاد میکنم خازن های سمت سوکت LNB مین برد هم تعویض کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
        معمولا این مشکل از خرابی خازن های 25 و 35 ولتی خط تغذیه 15 و 20 ولت هست ، خازن ها رو با مدل با کیفیت تعویض کنید مشکل حل میشه.
        ضمنا پیشنهاد میکنم خازن های سمت سوکت LNB مین برد هم تعویض کنید.
        سلام خیلی ممنون، خازن 25 رو عوض کردم مشکل حل شد، دمت گرم ????????

دیدگاه

سلام من دوتا ای‌کلاس a9a9 HD دارم مشکل دوتاشم اینه که خروجی تصویر از پورت آب وhd ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sh_6969 نمایش پست ها
            سلام من دوتا ای‌کلاس a9a9 HD دارم مشکل دوتاشم اینه که خروجی تصویر از پورت آب وhd ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید،
            اگر پروگرامر دارید اول آیسی فلش رو مجدد پروگرام کنید.
            هر چند این مشکل اکثرا از خرابی CPU هست...
            البته بعضی مدل ها کنار سوکت HDMI یه آیسی مبدل دارن ، اگر در دسترس دارید اون رو عوض کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vmali نمایش پست ها
              سلام .رسیور ای کلاس دارم سیگنال کیفیت نداره روی تیونر ولتاژش هم درسته ممنون میشم راهنمایم کنید
              با درود خدمت شما دوست عزیز،رگلاتور LM317 بر روی مین واقع در زیر تیونر رو تعویض کنید مشکل بر طرف میشود..البته در صورت امکان خارن های مسیر تیونر رو هم تعویض کنیدووخازن های 220 میکروفاراد در 25 ولت
              موفق و پیروز باشید

دیدگاه

سلام ،تو آپارتمان جدید اسباب کشی کردیم،اینجا آنتن مرکزی داره سیم که وصل کردم .قدرت ۹۵ هست ولی کیفیت ۰، لطفا راهنمایی بفرمایید

دیدگاه

درود.
                  منظورت از انتن د.ی.ش مرکزی هست دیگه درسته ؟
                  از قسمت انتخاب ماهو.اره جهت رو درست انتخاب میکنید ؟
                  یا.هست ؟
                  حتی روی جهت درست باید روی فرکانس درست باشید تا کیفیت درصدش بیاد بالا.فرکانس ها رو جابجا کن چک کن.
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

در پست بام ۱۰ شاخه سیم انتن هست از کجا بفهمم کدوم واسه واحد من هست، مولتی متر دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amin.9333 نمایش پست ها
                      سلام ،تو آپارتمان جدید اسباب کشی کردیم،اینجا آنتن مرکزی داره سیم که وصل کردم .قدرت ۹۵ هست ولی کیفیت ۰، لطفا راهنمایی بفرمایید
                      درود. منظورت از انتن د.ی.ش مرکزی هست دیگه درسته ؟
                      از قسمت انتخاب ماهو.اره جهت رو درست انتخاب میکنید ؟
                      جهت یاهست ؟
                      حتی روی جهت درست باید روی فرکانس درست باشید تا کیفیت درصدش بیاد بالا.فرکانس ها رو جابجا کن چک کن.
                      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amin.9333 نمایش پست ها
                        در پست بام ۱۰ شاخه سیم انتن هست از کجا بفهمم کدوم واسه واحد من هست، مولتی متر دارم
                        توی خونه دوسر سیم انتنت رو اتصال بده.
                        بالای پشت بام با تست بوق تست کن.
                        همه سیم ها رو تست بوق بزن.

دیدگاه

سلام دوستان برای پارازیت ها راهی نیست که مختل نکنه دریافت شبکه ها رو؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط callmeedanial نمایش پست ها
                            مشکل از فرستنده متخیل است که مختل کننده خورده؛

دیدگاه

نوشته اصلی توسط callmeedanial نمایش پست ها
                              سلام دور دیش کاور استوانه ای با توری سیمی نیم میلی متری ایجاد کنید تا بالای LNB

دیدگاه

دوستان اگر سیگنال دریافتی تا قبل از غروب خوبه بعدش دوچار اعوجاج و نویز شدید و در بعضی مواقع تا سرحد قطع سیگنال کانال رو اکثر کانال ها میشه که با روشن و خاموش موقتا رفع و دوباره این حالت پیش میاد دلیلش چیه؟!

رسیور ای کلاس
                                ماهواره یا هست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X