سلام دوستان من رسیور مدیا ۱۰۰۰ فراری دارم کلا خاموش شده بود و تو ولتاژ گیری نوسان داشت،خازن صافی و خازن کنار ای سی سوئچینگ رو عوض کردم این مشکل درست شد ،ولی الان سیگنال نمیاره ممنون میشم راهنمایی کنید
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
مشکل در سیگنال رسیور
Collapse
X
-
با سلام ،نوشته اصلی توسط sh_6969 نمایش پست هاسلام دوستان من رسیور مدیا ۱۰۰۰ فراری دارم کلا خاموش شده بود و تو ولتاژ گیری نوسان داشت،خازن صافی و خازن کنار ای سی سوئچینگ رو عوض کردم این مشکل درست شد ،ولی الان سیگنال نمیاره ممنون میشم راهنمایی کنید
معمولا این مشکل از خرابی خازن های 25 و 35 ولتی خط تغذیه 15 و 20 ولت هست ، خازن ها رو با مدل با کیفیت تعویض کنید مشکل حل میشه.
ضمنا پیشنهاد میکنم خازن های سمت سوکت LNB مین برد هم تعویض کنید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
سلام خیلی ممنون، خازن 25 رو عوض کردم مشکل حل شد، دمت گرم ????????نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها
با سلام ،
معمولا این مشکل از خرابی خازن های 25 و 35 ولتی خط تغذیه 15 و 20 ولت هست ، خازن ها رو با مدل با کیفیت تعویض کنید مشکل حل میشه.
ضمنا پیشنهاد میکنم خازن های سمت سوکت LNB مین برد هم تعویض کنید.
- تشکرها 1
دیدگاه
-
اگر پروگرامر دارید اول آیسی فلش رو مجدد پروگرام کنید.نوشته اصلی توسط sh_6969 نمایش پست هاسلام من دوتا ایکلاس a9a9 HD دارم مشکل دوتاشم اینه که خروجی تصویر از پورت آب وhd ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید،
هر چند این مشکل اکثرا از خرابی CPU هست...
البته بعضی مدل ها کنار سوکت HDMI یه آیسی مبدل دارن ، اگر در دسترس دارید اون رو عوض کنید.
دیدگاه

دیدگاه