اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل در سیگنال رسیور

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سلام دوستان من رسیور مدیا ۱۰۰۰ فراری دارم کلا خاموش شده بود و تو ولتاژ گیری نوسان داشت،خازن صافی و خازن کنار ای سی سوئچینگ رو عوض کردم این مشکل درست شد ،ولی الان سیگنال نمیاره ممنون میشم راهنمایی کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sh_6969 نمایش پست ها
      سلام دوستان من رسیور مدیا ۱۰۰۰ فراری دارم کلا خاموش شده بود و تو ولتاژ گیری نوسان داشت،خازن صافی و خازن کنار ای سی سوئچینگ رو عوض کردم این مشکل درست شد ،ولی الان سیگنال نمیاره ممنون میشم راهنمایی کنید
      با سلام ،
      معمولا این مشکل از خرابی خازن های 25 و 35 ولتی خط تغذیه 15 و 20 ولت هست ، خازن ها رو با مدل با کیفیت تعویض کنید مشکل حل میشه.
      ضمنا پیشنهاد میکنم خازن های سمت سوکت LNB مین برد هم تعویض کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام ،
        معمولا این مشکل از خرابی خازن های 25 و 35 ولتی خط تغذیه 15 و 20 ولت هست ، خازن ها رو با مدل با کیفیت تعویض کنید مشکل حل میشه.
        ضمنا پیشنهاد میکنم خازن های سمت سوکت LNB مین برد هم تعویض کنید.
        سلام خیلی ممنون، خازن 25 رو عوض کردم مشکل حل شد، دمت گرم ????????

دیدگاه

سلام من دوتا ای‌کلاس a9a9 HD دارم مشکل دوتاشم اینه که خروجی تصویر از پورت آب وhd ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید،

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sh_6969 نمایش پست ها
            سلام من دوتا ای‌کلاس a9a9 HD دارم مشکل دوتاشم اینه که خروجی تصویر از پورت آب وhd ندارم ممنون میشم راهنمایی کنید،
            اگر پروگرامر دارید اول آیسی فلش رو مجدد پروگرام کنید.
            هر چند این مشکل اکثرا از خرابی CPU هست...
            البته بعضی مدل ها کنار سوکت HDMI یه آیسی مبدل دارن ، اگر در دسترس دارید اون رو عوض کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X