اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نیاز به راهنمایی برای تعمیر تلویزیون قدیمی ..کلافه ام کرده!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط parsa bahrami نمایش پست ها

درود ..
    صبحتان بخیر . بله بنده هم احتمال بسیار بالا میدهم از جنگل باشد....
    tda4665 و tda8395p نقششان چیست؟ چون این دو آی سی را هم خریدم...
    دیتاشیت هر دو آیسی رو داری؟
    آیسی فابریکش پارت نامبرش کدومه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط electronium نمایش پست ها

دیتاشیت هر دو آیسی رو داری؟
      آیسی فابریکش پارت نامبرش کدومه؟
      درود..
      دیتا شیت هایشان را پیدا کردم...
      tda4665 :

tda8395p:
      اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

متاسفانه جای پایه سیگنال این دو آیسی شبیه هم نیستند

دیدگاه

متاسفانه جای پایه سیگنال این دو آیسی شبیه هم نیستند
          درود..
          این دو آی سی در کنار جنگل tda8374a در برد استفاده شده اند من قصد دارم هم جنگل و هم tda4665 و tda8395 را تعویض کنم..
          اوباش مجازی یا ترول به انگلیسی):Troll) در گفتمان اینترنتی به افرادی گفته می*شود؛ که با رفتار مخرب در فضای وب به دنبال جلب نظر کاربران، ایجاد تشنج و بیان مطالب محرک و توهین*آمیز هستند.

دیدگاه

پایه های دیتاشیت هر آیسی جایگزین رو با آیسی فابریک روی برد مطابقت بدید و ولتاژ های سینگال هر پایه هر دو دیتا شیت چک و بررسی کنید

دیدگاه

پایه های دیتاشیت هر آیسی جایگزین رو با آیسی فابریک روی برد مطابقت بدید و ولتاژ های سینگال هر پایه هر دو دیتا شیت چک و بررسی کنید
              درود..‌
              با تشکر از پاسخ های شما????????
              آی سی ها بیایند و برسند به دستم همگی را تعویض میکنم و نتیجه را اینجا اعلام میکنم...

دیدگاه

درود...
                امروز آی سی tda4665 و tda8374a را تعویض کردم...
                لرزش افتاد... اما رنگ آبی روی av ندارم ولی روی osd رنگ آبی هست....
                مشکل از چیست؟

دیدگاه

عکس بفرستید متوجه بشم
                  مگه رنگ video قبلاً بود یا نبود؟
                  osd منوها منظورتونه؟
                  الان فیش av سینگال تصویر میفرسته برد سیگنال رو دریافت میکنه؟ تصویر خروجی فیش av رو داری؟ لرزش و پرش رفع شده؟

دیدگاه

عکس بفرستید متوجه بشم
                    مگه رنگ video قبلاً بود یا نبود؟
                    osd منوها منظورتونه؟
                    الان فیش av سینگال تصویر میفرسته برد سیگنال رو دریافت میکنه؟ تصویر خروجی فیش av رو داری؟ لرزش و پرش رفع شده؟
                    درود...
                    قبلا با آی سی جنگل قبلی رنگ و ویدیو av بسیار خوب بود تنها ایرادش پرش بسیار زیادش بود...
                    بله osd منو است....
                    الان برد av را میگیرد... پردازش میکند اما رنگ آبی ندارد.... آنطور که متوجه شدم برد کمی قطعی و ترک بسیار ریز دارد... بعضی وقت ها درست میشود و نمیشود... باید با سیم لاکی سیمکشی انجام دهم....
                    لرزش و پرش با آی سی جدید کامل رفع شده است...

دیدگاه

اذیت شدی تاوان دادی ولی شانس آوردی بدون تجهیزات اسکوپ و مشاهده و بررسی سینگال ها با سپه سالار روش تعمیرات آزمون خطا کارت شانسی پیش رفت واگرنه اون تلویزیون بدون av ارزشی نداشت کافی بود یک قطعه دیگه نشتی پیدا کنه و شما متوجه و پیداش نمیکردی تلویزیون بیشتر شما رو اذیت میکرد و این مشکلش غیر قابل تعمیر میشد حتی اگه تعمیرکاران تلویزیون مراجعه میکردی هفته ها وقت تلف میشد ولی شما تلویزیون نداشته بودی
                      بیشتر باید حواست رو جم کنی قبل هر کاری تمرکز و تمدد اعصاب لازمه بازی های فکری رو قبل هر مورد تعمیری در نظر بگیر تا مغز وارد ناحیه آلفا بشه و آرامش پیدا کنه بعد شروع به کار کنه و اینکه عجله نکن تو کار تعمیرات عجله سم مهلکه و عمل ناخواسته جبران ناپذیر را در پیش خواهد داشت
                      جدیدترین ویرایش توسط electronium; 2026/05/14, 20:24.

دیدگاه

درود...
                        مشکل تلویزیون با تعویض آی سی جنگل و سیمکشی تمامی پایه های آی سی مایکام! آی سی جنگل! و .... بر طرف شده است...
                        امیدوارم روزی برسد که همگی بتوانیم یک تلویزیون نو و خوب داشته باشیم،....

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X