اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر تلویزیون ! ! !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر تلویزیون ! ! !

نوشته اصلی توسط Amie.s.m نمایش پست ها
    اوکی ( اگر کامل توضیح بدی قضیه کلا راحت تر میشه )

قبل اینکه بره تعمیر هم همینطوری بود ؟
    نه، تا قبل مشکل سیاه شدن تصویر که بازش کردم و ادامه ماجرا... همیشه یا 2k بود یا 4k ، نمیشه گفت قبل اینکه بره تعمیر مشکل داشت یا نه چون تلویزیون سالم نبود، الان تصویر خیلی بی کیفیت شده البته که بخاطر رزولوشن پایین هست طبیعیه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تیکان هم جدا از برد اصلی هست سفارش میدم من که قمار کردم، ژتون اخرم رو هم بازی میکنم شاید بردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Celine نمایش پست ها
      نه، تا قبل مشکل سیاه شدن تصویر که بازش کردم و ادامه ماجرا... همیشه یا 2k بود یا 4k ، نمیشه گفت قبل اینکه بره تعمیر مشکل داشت یا نه چون تلویزیون سالم نبود، الان تصویر خیلی بی کیفیت شده البته که بخاطر رزولوشن پایین هست طبیعیه

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

تیکان هم جدا از برد اصلی هست سفارش میدم من که قمار کردم، ژتون اخرم رو هم بازی میکنم شاید بردم
      کار فنی شبیه شطرنجه نه قمار
      ولی علی ایحال مراقب باش با ژتون هات نهایتا کوت نشی ...

در هر صورت موفق باشی

دیدگاه

تلوزیون 21 اینچ CRT سامسونگ بعد از
        2ساعت روشن موندن صوت میکشه در
        حال کار کردن !
        دوستان کسی میدونه عیب از کجاست؟
        دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

سلام به همه .دوستان یه راهنمایی در مورد خازن میخوام .من نیاز به دو تا خازن 25v 470 uf دارم ولی خازنی که در دسترسمه 25v 1000uf هست .متاسفانه در این اطراف که از روستاهای مازندرانه جایی نیست که دقیقا همون رو تهیه کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علیرضا ghs نمایش پست ها
            سلام به همه .دوستان یه راهنمایی در مورد خازن میخوام .من نیاز به دو تا خازن 25v 470 uf دارم ولی خازنی که در دسترسمه 25v 1000uf هست .متاسفانه در این اطراف که از روستاهای مازندرانه جایی نیست که دقیقا همون رو تهیه کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
            دو تا ۱۰۰۰ میکرو رو سری کن ظرفیت معادل میشه ۵۰۰ میکرو که تقریبا هم رنج ۴۷۰ میکروی مورد نیازتون میشه .

اگر این خازن ۴۷۰ میکرو خازن بای پاس یا فیلتر تغذیه است ظرفیتش خیلی فرقی نمیکنه که از اصلی خودش بالاتر بره ( ۴۷۰ باشه یا ۱۰۰۰ یا ۲۲۰۰ یا ۳۳۰ عملا کار فیلتر ریپل رو مشابه انجام میدن ، اگر خیلی حساسی یک خازن ظرفیت پایین ۱۰۰ نانو یا ۱ میکرو با خازن ۱۰۰۰ میکرو موازی کن esr رو در فرکانسهای بالا کم میکنه پایداری فیلتر بهتر میشه )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط P.maddah39 نمایش پست ها
              تلوزیون 21 اینچ CRT سامسونگ بعد از
              2ساعت روشن موندن صوت میکشه در
              حال کار کردن !
              دوستان کسی میدونه عیب از کجاست؟
              سلام
              باید قاب پشت تلویزیون رو باز کنید علت صدا مشخص بشه اول خازن ها رو بررسی کن

دیدگاه

سلام
                باید قاب پشت تلویزیون رو باز کنید علت صدا مشخص بشه اول خازن ها رو بررسی کن
                الان نتونستم بازش کنم.
                ولی صدای سوت کشیدن نمیتونه از خازن باشه.
                یعنی خازن سوت میکشه؟!
                دوستان عزیز همه ما بدون هیچ توقعی توی این انجمن دانسته هامون رو با هم به اشتراک میگذاریم. کمترین توقع یک لایک می باشد.

دیدگاه

الان نتونستم بازش کنم.
                  ولی صدای سوت کشیدن نمیتونه از خازن باشه.
                  یعنی خازن سوت میکشه؟!
                  سلام
                  نشتی داشته باشه سوت میکشه، شایدم قطعه دیگه ای باشه خازن نباشه، شما ظاهری ی بررسی کن قطعات رو

دیدگاه

سلام
                    نشتی داشته باشه سوت میکشه، شایدم قطعه دیگه ای باشه خازن نباشه، شما ظاهری ی بررسی کن قطعات رو
                    اول که روشن میشه سوت نداره بعد از 2 ساعت
                    روشن موندن سوت میکشه.
                    این چیزی که شما گفتی باید از اول سوت بزنه؟

دیدگاه

اول که روشن میشه سوت نداره بعد از 2 ساعت
                      روشن موندن سوت میکشه.
                      این چیزی که شما گفتی باید از اول سوت بزنه؟
                      اگه زمان مشخص سوت میکشه خیلی تخصصیه، اساتید باید نظر بدن

دیدگاه

دو تا ۱۰۰۰ میکرو رو سری کن ظرفیت معادل میشه ۵۰۰ میکرو که تقریبا هم رنج ۴۷۰ میکروی مورد نیازتون میشه .

اگر این خازن ۴۷۰ میکرو خازن بای پاس یا فیلتر تغذیه است ظرفیتش خیلی فرقی نمیکنه که از اصلی خودش بالاتر بره ( ۴۷۰ باشه یا ۱۰۰۰ یا ۲۲۰۰ یا ۳۳۰ عملا کار فیلتر ریپل رو مشابه انجام میدن ، اگر خیلی حساسی یک خازن ظرفیت پایین ۱۰۰ نانو یا ۱ میکرو با خازن ۱۰۰۰ میکرو موازی کن esr رو در فرکانسهای بالا کم میکنه پایداری فیلتر بهتر میشه )
                        سلام دوست عزیز، ضمن تبریک سال نو ، و آرزوی موفقیت و توانایی برای تسلیم نشدن در تورمی که همه رو به زانو داروره ، ممنون میشم کمکم کنید این مانیتور رو تعمیر کنم ، مشکل کم نور شدن صفحه هست ، مانیتور قدیمی و vga , چیزی که از لحاظ ظاهری مشخصه ۴ تا خارن قسمت تغذیه باد کرده، آیا میتونم با خارن ظرفیت بالاتر عوض کنم؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز، ضمن تبریک سال نو ، و آرزوی موفقیت و توانایی برای تسلیم نشدن در تورمی که همه رو به زانو داروره ، ممنون میشم کمکم کنید این مانیتور رو تعمیر کنم ، مشکل کم نور شدن صفحه هست ، مانیتور قدیمی و vga , چیزی که از لحاظ ظاهری مشخصه ۴ تا خارن قسمت تغذیه باد کرده، آیا میتونم با خارن ظرفیت بالاتر عوض کنم؟

https://s2.uupload.ir/files/img_2023...00141_rqno.jpg
                          درود بر شما و ممنون ،

هر چند پیرو وضع مورد اشاره اتون عید و تبریکش موضوعیت نداره ولی در هر صورت امیدوارم سال فرضا خوبی باشه ( که همه امون می‌دونیم دروغ محضه و تکرار مکرر آرزو باعث نمیشه واقعیت تغییر کنه ... بگذریم )

خازنها که طبیعیه عمرشون رو کردن نیاز به ظرفیت بالاتر نداره ، با معادل تازه جایگزین کنید ( خازن الکترولیتی معمولی عمرش در حد ۱۰۰۰ ساعت تحت دماییه که روش نوشته )

در مورد کم شدن نور مانیتور با توجه به عمر بالا و رزولوشن احتمالا ال سی دی از نوع TFT های قدیم باید باشه با بک لایت CFL ...
                          لامپهاش دیگه تولید نمیشه دست دومش هم بدرد نمیخوره .
                          بک لایتهای نواری جایگزین cfl موجوده بهتره با اونا جایگزین کنید ...
                          هر چند نهایتا این رزولوشن و نسبت تصویر و کیفیت پایین و مصرف انرژی بالا بنظر من توجیه استفاده نداره ، باز اگر فکر میکنید برای شما کاربرد داره در هر صورت برای تعمیرش راهنمایی اتون میکنم .

پروژه قبلی نهایتا به کجا رسید ؟

دیدگاه

درود بر شما و ممنون ،

هر چند پیرو وضع مورد اشاره اتون عید و تبریکش موضوعیت نداره ولی در هر صورت امیدوارم سال فرضا خوبی باشه ( که همه امون می‌دونیم دروغ محضه و تکرار مکرر آرزو باعث نمیشه واقعیت تغییر کنه ... بگذریم )

خازنها که طبیعیه عمرشون رو کردن نیاز به ظرفیت بالاتر نداره ، با معادل تازه جایگزین کنید ( خازن الکترولیتی معمولی عمرش در حد ۱۰۰۰ ساعت تحت دماییه که روش نوشته )

در مورد کم شدن نور مانیتور با توجه به عمر بالا و رزولوشن احتمالا ال سی دی از نوع TFT های قدیم باید باشه با بک لایت CFL ...
                            لامپهاش دیگه تولید نمیشه دست دومش هم بدرد نمیخوره .
                            بک لایتهای نواری جایگزین cfl موجوده بهتره با اونا جایگزین کنید ...
                            هر چند نهایتا این رزولوشن و نسبت تصویر و کیفیت پایین و مصرف انرژی بالا بنظر من توجیه استفاده نداره ، باز اگر فکر میکنید برای شما کاربرد داره در هر صورت برای تعمیرش راهنمایی اتون میکنم .

پروژه قبلی نهایتا به کجا رسید ؟
                            ممنون، رو حس کنجکاوی تعمیر میکنم کمی هم تجربه ، استفاده ندارم، تلویزیون هم داستان شد، برد تیکان رسبد تصویر نمیداد ، طرف برد معیوب فرستاد، ولی همین جا به جایی باعث شد برد تیکان خودم درست بشه و مشکل رفع بشه !

دیدگاه

ممنون، رو حس کنجکاوی تعمیر میکنم کمی هم تجربه ، استفاده ندارم، تلویزیون هم داستان شد، برد تیکان رسبد تصویر نمیداد ، طرف برد معیوب فرستاد، ولی همین جا به جایی باعث شد برد تیکان خودم درست بشه و مشکل رفع بشه !
                              اوکی اگر برای تمرین و آموزشه که بحثش جداست ...
                              نیاز به توجیه اقتصادی نداره .
                              شروع کن راهنماییت میکنم .

در مورد تلویزیون :
                              برد تیکانی که فرستادن خراب بود ؟
                              بعد حین جابجایی مال خودتون درست شد ؟!!!

دوست عزیز من ظاهرا کارم طراحی این سیستمهاست
                              این دلایل تخیلی رو که نمیشه برای امثال من آورد ... به قول قدیمیا جلوی قاضی نمیشه ملق بازی کرد .

برد تیکان همونطور که از اول گفتم هیچ مشکلی نداشت ، قطعات الکترونیک چیزی نیست که با باز و بست مثلا خراب باشه و سوخته ، با کار مکانیکی یا حتی الکتریکی درست بشه .
                              تئوری مشکل تیکان جزو گمانه زنی های شما بود ... طی همون تستهای اول معلوم بود مشکل از کجاست ( مکتوب موجوده )
                              مساله رو به شکل سربسته گفتم و ازش میگذریم فقط دیگه این مدل توجیهات خنده دار رو تکرار نکن ...

در هر صورت ...
                              بک لایت این مانیتور رو در بیار ( اشتباه تعمیر قبلی هم مراقب باش دوباره پیش نیاد ، اگر هنوز قاپک نداری دست به پنل نزن تا قاپکهات ردیف بشه )
                              بعد میگم چی رو چطور با چه درایوری بجای CFL خودش باید ببندی
                              جدیدترین ویرایش توسط Amie.s.m; ۰۷:۱۶ ۱۴۰۲/۰۱/۰۷.

دیدگاه

اوکی اگر برای تمرین و آموزشه که بحثش جداست ...
                                نیاز به توجیه اقتصادی نداره .
                                شروع کن راهنماییت میکنم .

در مورد تلویزیون :
                                برد تیکانی که فرستادن خراب بود ؟
                                بعد حین جابجایی مال خودتون درست شد ؟!!!

دوست عزیز من ظاهرا کارم طراحی این سیستمهاست
                                این دلایل تخیلی رو که نمیشه برای امثال من آورد ... به قول قدیمیا جلوی قاضی نمیشه ملق بازی کرد .

برد تیکان همونطور که از اول گفتم هیچ مشکلی نداشت ، قطعات الکترونیک چیزی نیست که با باز و بست مثلا خراب باشه و سوخته ، با کار مکانیکی یا حتی الکتریکی درست بشه .
                                تئوری مشکل تیکان جزو گمانه زنی های شما بود ... طی همون تستهای اول معلوم بود مشکل از کجاست ( مکتوب موجوده )
                                مساله رو به شکل سربسته گفتم و ازش میگذریم فقط دیگه این مدل توجیهات خنده دار رو تکرار نکن ...

در هر صورت ...
                                بک لایت این مانیتور رو در بیار ( اشتباه تعمیر قبلی هم مراقب باش دوباره پیش نیاد ، اگر هنوز قاپک نداری دست به پنل نزن تا قاپکهات ردیف بشه )
                                بعد میگم چی رو چطور با چه درایوری بجای CFL خودش باید ببندی
                                سلام
                                مانیتور با تعویض خازن ها درست شد، تلویزیون برای منم عجیب بود ، ولی مشکل برطرف شد! برد تیکانی هم که گرفتم تصویر نمیداد، مشکل من با تلویزیون این بود که کنسول و کامپیوتر تصویر نمیگرفتم ولی بعد باز و بست درست شده ، حرف شما هم کاملا منطقیه نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه البته فقط 2k ، بالاتر تصویر نداره فعلا خوبه
                                جدیدترین ویرایش توسط Celine; ۱۲:۲۵ ۱۴۰۲/۰۱/۰۷.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X