اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به مشکل خوردن سیستم عامل ویندوز بعد از چند ماه استفاده؟؟!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

به مشکل خوردن سیستم عامل ویندوز بعد از چند ماه استفاده؟؟!!!

سلام
    من از ویندوز 8 استفاده میکنم... تغریبا هر 2 ماه یه دردیش میگیره... نمیدونم خوب بالا نمیاد،سیستم کند کار میکنه و...
    الان لپ تاپ asus x550cc corei5 رم 4 گیگ... اونقدری بالا هست که این طوری نشه... ولی نمیدونم چرا بعضی اوقات ویندوز آدم رو اذیت میکنه؟؟!!! با سیستم خونه هم مشکل دارم... :angry:

پاسخ : به مشکل خوردن سیستم عامل ویندوز بعد از چند ماه استفاده؟؟!!!

سلام

مهندس لینوکس رو یک امتحانی بکنی ضرر نداره. از Ubuntu شروع کن ببین مشکلت حل میشه یا نه:
    http://www.ubuntu.com/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadh1387
      سلام

مهندس لینوکس رو یک امتحانی بکنی ضرر نداره. از Ubuntu شروع کن ببین مشکلت حل میشه یا نه:
      http://www.ubuntu.com/
      سلام
      برای نرم افزار هایی که دارم درایور ها و....... لینوکس پیدا میشه؟؟؟ میدونم لینوکس خیلی بهتره ولی پشتیبانیش چطوره؟؟

اضافه شده در تاریخ :
      طرفدار های لینوکس کجایید؟؟؟ شما مشکلی با درایور ها از جمله کارت گرافیک ندارید؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
        طرفدار های لینوکس کجایید؟؟؟ شما مشکلی با درایور ها از جمله کارت گرافیک ندارید؟؟

والا اوایل یکم دردسر داره ولی خوب واقعا ارزش داره که باهاش کار کنی. احتمال خیلی زیاد میتونی توی فروم Ubuntu پیدا کنی. فرق اساسی لینوکس از ویندوز در این هست که توی لینوکس (حالا هر Distribution که انتخاب کنی:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1b/Linux_Distribution_Timeline.svg) جامعه کاربری خیلی فعال تر و حرفه ایی تر میتونن جواب گوی سوال های خودشون باشن. توی ویندوز اگر مشکلی پیدا بشه برای
        سیستم عامل باید صبر کنی تا خود مایکروسافت درستش کنه ولی توی لینوکس به محض اینکه مشکلی پیش بیاد یک سری آدم باحال شروع به رفع اشکال میکنن. بحث اینکه مثلا یک نرم افزار خاص توی لینوکس اجرا میشه یا نه جداست.
        مثلا نرم افزار Keil. متاسفانه این نرم افزاری هست که فقط و فقط برای ویندوز نوشته شده و شما تنها راهی که دارید این هست که از VirtualMachine برای اجرای اون توی ویندوز استفاده کنی. البته معادل Keil توی لینوکس پیدا میشه ولی خود Keil نه. شما هم باید بگردی ببینی افرادی که مثل شما از نرمافزار X استفاده کردن, توی لینوکس الان با چه نرم افزاری کار میکنن. اگر بگی با چه نرمافزار هایی کار میخوای بکنی شاید بتونم راهنماییت بکنم.
        در مورد درایور های کامپیوتر باید بگم اکثر مواقع کارت گرافیک ایجاد مشکل میکنه. در کل Nvidia خیلی با لینوکس حال نمیکنه و خیلی اذیت کرده تاحالا ولی از اول امسال با اومدن Ubuntu 14.04 خیلی از این مشکلات هم رفع شد. من خودم یکی از کسایی بودم که کارت گرافیکم توی ubuntun 12 مشکل داشت ولی توی همین 14.04 خیلی خوب داره کار میکنه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammadh1387

والا اوایل یکم دردسر داره ولی خوب واقعا ارزش داره که باهاش کار کنی. احتمال خیلی زیاد میتونی توی فروم Ubuntu پیدا کنی. فرق اساسی لینوکس از ویندوز در این هست که توی لینوکس (حالا هر Distribution که انتخاب کنی:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1b/Linux_Distribution_Timeline.svg) جامعه کاربری خیلی فعال تر و حرفه ایی تر میتونن جواب گوی سوال های خودشون باشن. توی ویندوز اگر مشکلی پیدا بشه برای
          سیستم عامل باید صبر کنی تا خود مایکروسافت درستش کنه ولی توی لینوکس به محض اینکه مشکلی پیش بیاد یک سری آدم باحال شروع به رفع اشکال میکنن. بحث اینکه مثلا یک نرم افزار خاص توی لینوکس اجرا میشه یا نه جداست.
          مثلا نرم افزار Keil. متاسفانه این نرم افزاری هست که فقط و فقط برای ویندوز نوشته شده و شما تنها راهی که دارید این هست که از VirtualMachine برای اجرای اون توی ویندوز استفاده کنی. البته معادل Keil توی لینوکس پیدا میشه ولی خود Keil نه. شما هم باید بگردی ببینی افرادی که مثل شما از نرمافزار X استفاده کردن, توی لینوکس الان با چه نرم افزاری کار میکنن. اگر بگی با چه نرمافزار هایی کار میخوای بکنی شاید بتونم راهنماییت بکنم.
          در مورد درایور های کامپیوتر باید بگم اکثر مواقع کارت گرافیک ایجاد مشکل میکنه. در کل Nvidia خیلی با لینوکس حال نمیکنه و خیلی اذیت کرده تاحالا ولی از اول امسال با اومدن Ubuntu 14.04 خیلی از این مشکلات هم رفع شد. من خودم یکی از کسایی بودم که کارت گرافیکم توی ubuntun 12 مشکل داشت ولی توی همین 14.04 خیلی خوب داره کار میکنه.
          ممنونم از پاسختون...
          فقط من اینو دانلود کنم؟
          http://releases.ubuntu.com/14.04.1/u...ktop-amd64.iso

دیدگاه

من شخصاً اکثر کارامو به لینوکس انجام میدم،
            ولی خب بعضی نرم افزارها رو نمیشه خیلی راحت با متناظرشون تو لینوکس کنار اومد (در ابتدای کار)
            واسه همون پیشنهاد میکنم ابتدا به صورت dual هردو رو نصب کنید و بیشتر سعی کنید با لینوکس کار کنید تا موقعی که اونقد همه کارا رو توش بتونین انجام بدین که کلاً ویندوز رو پاک کنید.

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط کنجکاو!
              من شخصاً اکثر کارامو به لینوکس انجام میدم،
              ولی خب بعضی نرم افزارها رو نمیشه خیلی راحت با متناظرشون تو لینوکس کنار اومد (در ابتدای کار)
              واسه همون پیشنهاد میکنم ابتدا به صورت dual هردو رو نصب کنید و بیشتر سعی کنید با لینوکس کار کنید تا موقعی که اونقد همه کارا رو توش بتونین انجام بدین که کلاً ویندوز رو پاک کنید.
              مگه میشه به طور هم زمان رو یک سیستم نصب کرد؟؟
              برای آفیس،پروتئوس،پی اس پایس و... معادلاتی وجود دارند؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط FSK333KH
                من هم اوایل با ویندوز 8 مشکل داشتم و واقعا اساسی هم بود اما وقتی تنظیماتی رو انجام دادم و ویندوز رو مرتب به روز نگه داشت واقعا کار کردن با ویندوز 8 لذت بخشه.
                من از lenovo z510 استفاده میکنم که پیش فرضش همین ویندوز 8 هست
                چطوری؟؟ ویندوز من متاسفانه پیشفرض نیست....

دیدگاه

مگه میشه به طور هم زمان رو یک سیستم نصب کرد؟؟
                  برای آفیس،پروتئوس،پی اس پایس و... معادلاتی وجود دارند؟؟؟
                  بله که میشه
                  برای آفیس که مجموعه های قدرتمندی هست که بصورت پیشفرض نصب میشن. (اوبونتو12.04 رو امتحان کنید)
                  برای پروتئوس متأسفانه هنوز معادلی به قدرت خودش پیدا نشده.
                  اما...
                  یه روش (نرم افزار) هست به نام wine (مخفف windows emulator) که می تونید بعضی از نرم افزارهای ویندوزی رو توی لینوکس اجرا کنید.
                  البته من پروتئوس و اسپایس رو امتحان نکردم.
                  میتونید امتحان کنید ببینید میشه یا نه

هرچند پیشنهادم اینه دنبال نرم افزارهای مشابه اینا تو خود لینوکس باشید که خیلی هم بهتره

مثلاً واسه PCB میشه از eagle cad استفاده کرد و واسه کمپایلرهای ARM و AVR از مجموعه Eclipse با نصب پلاگین های مربوط به avr gcc و arm gcc استفاده کرد.

موفق باشید

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نظر شخصی من اینه !
                    به نظر من خودتونو اواره نکنید با سیستم عامل های در پیت با 8 مشکل داری 7 بزن هزار تا سیستم عامل هست چرا گیر دادین به لینوک مک و این سیستم های چرت !!
                    به جای اینکه یک سال از عمرتو هدر بکنی برای پیدا کردن درایور و .... برای لینوکس
                    2 ساعت وقت بزار و برو بازار یه dvd از ویندوز 8 بگیر که از شرکت معتبریه همین
                    بعضی ها دست خودشون نیست دوست دارن کلاس بزارن نمیخوام اهانت به کسی بکنم
                    ولی بعضیا دوست دارن بگن من متفاوتم
                    تفاوتشون هم اینه :
                    1- استارتشون به جای پایین بودن بالای صفحص(کلاس داره دیگه )
                    2-سیستم عاملشون لینوکسه مکه یا هر سیستم دیگه به غیر ویندوز
                    3-گوشیاشون ایفونه سیستم 800 هزار تومنی رو میگیرن 3 ملیون فقط برای پز
                    تازه میگن اندروید امنیت نداره و بلد نیستیم استفاده کنیم !!
                    از گوشی 3ملیون فقط بلده امکانات 1100 استفاده کنه !!! (الو سلام خدافس اس ام اس همین )
                    ببینید ما (خودمو هم میگم ) انقدر غیر عادی هستیم که اولین جمله اینو میگیم : چون این مشکل پیش اومده پس ویندوز کلا مشکل داره کلا اندروید مشکل داره کلا سری مگا مشکل نویز داره
                    اصلا ما مشکل نداریم اصلا :angry: :cry:
                    این نرم افزار(سیستم عامل ) زیر دست هزاران نخبه دست چین شده نوشته شده شاید باگ داشته باشه ولی نمیتونی همشو یا یه جمله ببری زیر سوال
                    ولی به نظر من مشکلات ی که با سیستم عامل های دیگه سرت میاد 1000 برابر این مشکلاته خودتو تو درد سر ننداز!!
                    هر کسی هر نظری در باره حرف های من داره بی صبرانه منتظر نظراتشم
                    :biggrin:
                    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

ykyjghghhgjhgjghj

دیدگاه

با چند کار ساده من 1 سال از ویندوز بدون درد سر استفاده کردم
                        1> هاردم رو با ssd تعویض کردم.
                        2>یه ویندوز 8.1 گرفتم اینترپرایس پایدار ترین نسخست
                        3>از هیچ ابزار پاکسازی ریجستری یا افزایش سرعت استفاده نکردم
                        4>آنتی ویروس ندارم (حد اکثر ویندوز دفندر رو روشن کنید) و خودم ویروس کشم (برای گیک های حرفه ای ویندوز)
                        5>پدیت اتوماتیک فعال
                        6>حتما از automatic maintenance ویندوز استفاده کنید
                        7>برای پاک کردن نرم فزار ها از iobit unstaller یا geek unstaller که هردوشون رایگانه استفاده کنید
                        اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

سلام
                          ممنونم از راهنمایی همگی :bye
                          2 ساعت وقت بزار و برو بازار یه dvd از ویندوز 8 بگیر که از شرکت معتبریه
                          جناب رحیمی ویندوز 8 دارم.... راستش موقع نصب درایور پدر لپ تاپ درمیاد :angry: نزدیک به 16 تا نرم افزار هست که برای هر کدوم اول نصب و آخر نصب ریستارت میکنه :angry:باید نزدیک به 2 ساعت جلوش بشینی و دستاپ رو بالا بیاری و نصب و ریستارت میکنه.... لپ تاپم asus x550cc هست ویندوز 8 X64....

دیدگاه

سلام
                            ممنونم از راهنمایی همگی :byeجناب رحیمی ویندوز 8 دارم.... راستش موقع نصب درایور پدر لپ تاپ درمیاد :angry: نزدیک به 16 تا نرم افزار هست که برای هر کدوم اول نصب و آخر نصب ریستارت میکنه :angry:باید نزدیک به 2 ساعت جلوش بشینی و دستاپ رو بالا بیاری و نصب و ریستارت میکنه.... لپ تاپم asus x550cc هست ویندوز 8 X64....
                            بنام خدا

تا جای که یادم باشه تک تک جواب میدم

اول در مورد ری استارت شدن سیستم و لپ تاپ هیچ اسیبی نمیبینه
                            دوم ویندوز 8 خیلی مشکل ها ت داره ویندوز 8.1 اخرین اپدیتش رو دانلود کن
                            سوم در مورد کند شدن سیستم عامل بعدا چند ماه به چند چیز بستگی داری یکی به این که سیستم درست اکتیو نشده باشه دوم بعضی از نرم افزار ها این مشکل رو ایجاد میکنند سوم هم میتونه مشکل از خود ویندوز باشه چون ویندوز های که ما میخریم همشون دستکاری شدن توسط شرکت های که ویندوز می فروشن
                            در مورد سیستم عامل لینوکس من ازش استفاده نکرده شما میتونید از نرم افزار های استفاده کنید که همزمان از دو سیستم عامل استفاده کنید و بدون ری استارت کردن لپ تاپ از ویندوز به لینوکس سویچ کنید که بهترینش هم VirtualBox هست میتونید ازش. استفاده کنید
                            و در مورد امنیت اندروید باید بگم امینتش بلاست مثل لینوکس
                            چون هستش از لینوکس هست یعنی امدن لینوکس رو مودیفای کردن و اندروید رو ساختن

جناب رحیمی عزیز با حرفاتون موافقم الا یک چیز که از کل حرفاتون میشه فهمیده اونم این هست که تغییرات بده یعنی اگه از ویندوز برید سراغ یک سیستم عامل دیگه بده
                            ولی من میگم بد نیست تغییرات در دراز مدت باعت بیشرفت میشه ولی در اول راه باعث کندی و اون مشکلانتی گفتید میشه
                            !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
                            نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

سلام
                              ممنونم از راهنمایی همگی :byeجناب رحیمی ویندوز 8 دارم.... راستش موقع نصب درایور پدر لپ تاپ درمیاد :angry: نزدیک به 16 تا نرم افزار هست که برای هر کدوم اول نصب و آخر نصب ریستارت میکنه :angry:باید نزدیک به 2 ساعت جلوش بشینی و دستاپ رو بالا بیاری و نصب و ریستارت میکنه.... لپ تاپم asus x550cc هست ویندوز 8 X64....
                              مجموعه درایور های اماده رو امتحان کنید منم لپتابم بیش از 11 درایور لازم داره که با یک dvd all dryver نصبش میکنم خیل راحت
                              [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X