اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

به مشکل خوردن سیستم عامل ویندوز بعد از چند ماه استفاده؟؟!!!

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : به مشکل خوردن سیستم عامل ویندوز بعد از چند ماه استفاده؟؟!!!

نوشته اصلی توسط milad-admin

جناب رحیمی عزیز با حرفاتون موافقم الا یک چیز که از کل حرفاتون میشه فهمیده اونم این هست که تغییرات بده یعنی اگه از ویندوز برید سراغ یک سیستم عامل دیگه بده
    ولی من میگم بد نیست تغییرات در دراز مدت باعت بیشرفت میشه ولی در اول راه باعث کندی و اون مشکلانتی گفتید میشه
    حرفتون کاملا صحیح :rolleyes:
    تجربه داشته باشین من خودم تجربه نصب اندرویدو رو لپتاب داشتم و تجربه های جالب ولی لپتاب که اصلی ترین ابزار ما هست ارزش این کارارو نداره :eek:
    3 روز لبتابمو کنار گذاشته بودم !!
    ولی تغیرات لازمه
    [move][img width=133 height=100]http://bargiri.persiangig.com/aks/0.306310001356499787_taknaz_ir.gif[/img][/move]

دیدگاه

سلام.
      من خودم هر یک سال ویندوزمو عوض میکنم،(هر سال عید) همه جور نرم افزار و بازی هم نصب میکنم و پاک میکنم ، من جای عوض کردن ویندوز میآم با نرم افزار های جانبی مثل تون پ ویندوز و جارو میکنم ، برای حذف نرم افزار هم از revo unistaller استفاده میکنم که تمامی فایل های اون نرم افزار های مورد هدف رو بخوبی پاک میکنه.
      من فقط از ویندوز 7 استفاده میکنم ، هیچوقت مشکلی برام نداشته،هنوزم یبار 8 نصب نکردم.
      در ضمن بچه های برق و الکترونیک حتما باید ویندوز داشته باشن ، چون 90 درصد برنامه های تخصصی همشون با ویندوز سازگارند.
      لینوکس هم یاد بگیرن خوبه، ماها فقط باید لینوکس و به عنوان سیستم عامل دوم بشناسیم . لینوکس به آدم آزادی میده /ولی خوب بحث ساپورت نرم افزارهای گروه برق هست دیگه.
      خودم الان میخام لینوکس اوبونتو رو روی هارد اکسترنالم نصب کنم ،اونم برای یادگیری.

در ضمن کسایی که میخان اوبونتو نصب کنن حتما حتما اول تا جایی که میتونن اطلاعات در مورد نصب بگیرند ، چون تازه کارها که میخان اوبونتو رو به عنوان سیستم عامل دوم نصب کنن ، اطلاعاتشونو از دست دادند،یا با صفحه ی گراپ اوبونتو مشکل پیدا کردند،خیلی دقت کنید،دنیای ویندوز و لینوکس خیلی باهم فرق داره، فقط تو ظاهر شبیه هم هستند، همین.
      به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
      (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

اینطور که به نظر میرسه هیچکدوم از دوستان علاقه ای به کارهای امبدد با بوردهای لینوکسی ندارن، چون در این صورت میدیدن لینوکس یک سیستم عامل واقعاً لازمه.
        در مورد بقیه مباحث هم نظری ندارم. جز اینکه وقتی واردش بشید و کاراتونو باهاش انجام بدین دیگه این حرفا رو نمیزنین.

منم ویندوز7 رو به 8 و حتی 8.1 ترجیح میدم.
        بخصوص توی 64بیتی! حتی خود مایکروسافت هم قبول کرده تا حدودی توی 8 نسبت به 7 شکست خورده!

«پشتکار» «پشتکار» «پشتکار»

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
          سلام
          ممنونم از راهنمایی همگی :byeجناب رحیمی ویندوز 8 دارم.... راستش موقع نصب درایور پدر لپ تاپ درمیاد :angry: نزدیک به 16 تا نرم افزار هست که برای هر کدوم اول نصب و آخر نصب ریستارت میکنه :angry:باید نزدیک به 2 ساعت جلوش بشینی و دستاپ رو بالا بیاری و نصب و ریستارت میکنه.... لپ تاپم asus x550cc هست ویندوز 8 X64....
          شما کافیه بعد از نصب ویندوز و درایور های اون، با نرم افزار " آکرونیس " یک ایمیج از درایور ویندوزت بگیری و هر وقت احساس کردی سنگین ویندوزت سنگین شده، سه سوت ایمج رو استفاده کنی! :agree: درست میشه مثل وقتی که ویندوز عوض کردی.... :job:
          در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
          اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسعود - الف
            شما کافیه بعد از نصب ویندوز و درایور های اون، با نرم افزار " آکرونیس " یک ایمیج از درایور ویندوزت بگیری و هر وقت احساس کردی سنگین ویندوزت سنگین شده، سه سوت ایمج رو استفاده کنی! :agree: درست میشه مثل وقتی که ویندوز عوض کردی.... :job:
            سلام.تازه ویندوزمو نصب کردم و بعضی نرم افزارهارو هم نصب کردم و اینا.حالا اومدم با همین نرم افزار ازش یه بک پ گرفتم.
            حالا سوالم اینه که اگه من ویندوز رو عوض کنم ، و بگیرم بک پشو بریزم ،همین نرم افزار هام دوباره نصب میشه؟
            یا اینکه باید رو همین ویندوز دوباره ری استور بشه؟

با تشکر.
            به سمت نور خورشید حرکت کن،تو میتونی تابش خورشید رو حس کنی ،حتی اگه کور باشی.
            (پیش به سوی هدف)

دیدگاه

شما هروقت که تمایل داشتی میتونی کل درایو C رو با همون بک پ برگردونی به حالت اولش. حالا اگه نرم افزار ها توی C نصب شدن، اونها هم بر میگرده و لازم نیست دوباره نصب بشه.
              در انتظار تو چشمم سپید گشت و غمی نیست
              اگر قبول تو افتد، فدای چشم سیاهت

http://upload7.ir/images/83524254953910725183.gif

دیدگاه

بنظرم این کار اشتباهی هست.
                چون ویندوز هنگام نصب توی سکتور های خاصی کپی میشه و یک سری سکتور ها رو واسه بعضی کارهاش خالی میزاره یا به اصطلاح سکتور رزرو میکنه.دقیقا نمیدونم اصطلاحش چیه.مهندسین کامپیوتر بهتر میدونن.
                اما وقتی شما بک اپ میگیری و رستور میکنی دیگه رزرویی در کار نیست.

منم چند بار از ویندوزم بک اپ گرفتم و رستور کردم.اما ویندوزم زودتر خراب میشد.
                ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام دوستان
                  میبخشید تایپک رو بالا میکشم....
                  بعد از مدتی درگیری با سیستم عامل ویندوز بلاخره قلقش دستم اومد.... ویندوز 8.1 برای لپ تابم اسفاده میکنم.... پرسرعت و قوی...
                  الان روی سیستمم،لینوکس fedora 16 رو همراه ویندوز 8 نصب کردم.... مشکلی با هم ندارن
                  چند سوال از دوستانی که لینوکس استفاده میکنن دارم...
                  میدونید اولین مشکل تو لینوکس پیدا کرد درایور میباشد... لینوکس فعلا فقط کارت گرافیک منو پشتیبانی نمیکنه... اندازه صفحه کوچک است... به سایت سازنده گرافیک رفتم ولی متاسفانه دست خالی برگشتم...
                  http://www.msi.com/support/vga/R6670...ml#down-driver
                  درایور این کارت گرافیک رو از کجا بگیرم؟

دیدگاه

همینه که ماها میریم سراغ لینوکس دیگه. اقلا در سطح حرفه ای مخصوصا با محیط کدنویسیش به آدم احترام میذاره
                    همین ها و چند امکان دیگه ش باعث شده محبوبیت خوبی داشته باشه و هم چنان آدم بخواد با لینوکس دستو پنجه نرم کنه.
                    برای دست و پنجه نرم کردن هم من هم پیشنهاد می کنم شما کتاب "لینوکس، کلید کاربران حرفه ای لینوکس و ویندوز" رو http://ketab.ir/modules.php?name=New...;bcode=1967559 تهیه کنید
                    اگر مشهدی هستین پاساژ مهتاب این کتاب رو داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط پدرام شمس آبادی ❇
                      با چند کار ساده من 1 سال از ویندوز بدون درد سر استفاده کردم
                      1> هاردم رو با ssd تعویض کردم.
                      2>یه ویندوز 8.1 گرفتم اینترپرایس پایدار ترین نسخست
                      3>از هیچ ابزار پاکسازی ریجستری یا افزایش سرعت استفاده نکردم
                      4>آنتی ویروس ندارم (حد اکثر ویندوز دفندر رو روشن کنید) و خودم ویروس کشم (برای گیک های حرفه ای ویندوز)
                      5>پدیت اتوماتیک فعال
                      6>حتما از automatic maintenance ویندوز استفاده کنید
                      7>برای پاک کردن نرم فزار ها از iobit unstaller یا geek unstaller که هردوشون رایگانه استفاده کنید

گزینه 1 رو به شدت موافقم ...
                      اصلا سیستم بدون SSD مفت نمی ارزه
                      شرکت Kingstone یه SSD داره که همراهش یه Enclosure هم میدن که میشه بعد از استفاده از SSD هارد لپ تاپ رو توش جاگذاری کرد و به عنوان هارد اکسترنال ازش استفاده کرد(نیاز به هزینه اضافه نداره)

دیدگاه

الان میبینم که آقای رحیمی کاملا درست میگفت.
                        نزدیک یکسال باید وقت بزاری برای پیدا کردن درایور.
                        همون ویندوز چشه مگه؟ مشکلت را با ویندوز حل کنی راحت تری و وقتت کمتر هدر میره.
                        ما ایرانیا خیلی صفت های عجیب و غریبی داریم.

مثلا یکیش اینه که اگه ما با ویدوز مشکل داریم. ایراد از ویندوز هست نه از ما. وقتی تو کار به مشکل بر می خوریم نمی ریم مشکل را حل کنیم. مشکل را دور می زنیم.
                        الان شما درایور کارت گرافیک را پیدا نکردین. پس لینوکس هم بدرد نمی خوره. باید رفت سر یک سیستم عامل دیگه و اگه اون سیستم عامل هم مشکل داشت یکی دیگه و .... آخه ما چند هزار تا سیستم عامل داریم که یکیشون به سلیقمون خوش بیاد.

یک عادت دیگه ما ایرانی ها اینه که همه فن حریفیم. مثلا ویندوز کار می کنیم. اونم همه ورژن هاش. لینوکس کار می کنیم همه مدل هاش. و از کلی سیستم عامل دیگه هم سر در میاریم یا لااقل یک بار نصبش کردیم. دلیلش هم مفت بودن و عدم رعایت کپی رایت هست. ولی ای کاش فقط و فقط تو یکیش حرفه ای بودیم.

در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                        2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                        3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط siyavash2k
                          الان میبینم که آقای رحیمی کاملا درست میگفت.
                          نزدیک یکسال باید وقت بزاری برای پیدا کردن درایور.
                          همون ویندوز چشه مگه؟ مشکلت را با ویندوز حل کنی راحت تری و وقتت کمتر هدر میره.
                          ما ایرانیا خیلی صفت های عجیب و غریبی داریم.

مثلا یکیش اینه که اگه ما با ویدوز مشکل داریم. ایراد از ویندوز هست نه از ما. وقتی تو کار به مشکل بر می خوریم نمی ریم مشکل را حل کنیم. مشکل را دور می زنیم.
                          الان شما درایور کارت گرافیک را پیدا نکردین. پس لینوکس هم بدرد نمی خوره. باید رفت سر یک سیستم عامل دیگه و اگه اون سیستم عامل هم مشکل داشت یکی دیگه و .... آخه ما چند هزار تا سیستم عامل داریم که یکیشون به سلیقمون خوش بیاد.

یک عادت دیگه ما ایرانی ها اینه که همه فن حریفیم. مثلا ویندوز کار می کنیم. اونم همه ورژن هاش. لینوکس کار می کنیم همه مدل هاش. و از کلی سیستم عامل دیگه هم سر در میاریم یا لااقل یک بار نصبش کردیم. دلیلش هم مفت بودن و عدم رعایت کپی رایت هست. ولی ای کاش فقط و فقط تو یکیش حرفه ای بودیم.

یه زمان روزی چند ساعت با Terminal لینوکس کار میکردم :icon_razz: ولی بعدا به این نتیجه رسیدم که خب چه کاریه این همه به خودم سختی میدم... من که به هرچی نیاز دارم همین ویندوز 7 داره

دیدگاه

سلام
                            الان از ویندوز 10 استفاده میکنم...از اون موقعی که نصب کردم احتیاجی به تعویض نبود... به هیچ عنوان.... قدرت و سرعت

دیدگاه

برای خیلی ها کلاس هست که مثلا لینوکس اپن سورس هست و مثلا امنیت داره و .....
                              به خدا اگه فقط و فقط یک بار کد هاش را دیده باشن. به خدا اگر فقط و فقط یک بار کدش را عوض کرده باشن. اینا فقط حرفه و گنده .....
                              اون لینوکسی که همه دم از اپن سورس بودنش میزنن اونی نیست که نصب می کنن. اینا اونایی که دستی تو کار دارن میدونن و بس. بقیه فقط نسخه کامپایل شدش که اپن سورس هم نیست و پولی هست را فقط نصب می کنن و کلاس میزارن برای بقیه.
                              در زیر این نقاب چیزی بیشتر از گوشت هست. در زیر این نقاب یک ایده هست و ایده ها ضدگلوله هستند.

1-به اندازه ی باورهای هر کسی ؛ با او حرف بزن …. بیشتر که بگویی ، تو را احمق فرض خواهد کرد …!!!
                              2-تنها دو گروه نمى توانند افکار خود را عوض کنند: دیوانگان تیمارستان و مردگان گورستان.
                              3-آدم ها مثل عکس ها هستند: زیاد بزرگشون کنی ، کیفیتشون میاد پایین!

دیدگاه

من تقریبا دو ساله ویندوز 8.1 رو لپ تاب لنوو 510 دارم.
                                خیلی هم ازش راضیم دگمه استارتشم مثل ویندوز 7 هست.
                                یه سی دی اورجینال (اورجینال تقلبی ایرانی!) خریدم هیچ مشکلی هم نداشته تا حالا.
                                آنتی ویروس هم نداشتم.آنتی ویروسها هم خودشون یه جور ویروسند و سیستم را بعد از یه مدت بهم میریزه.
                                کلا اگه هی تو سایتهای غیر مطمئن بی هدف بچرخی احتمال ویروسی شدن و بهم ریختن ویندوز زیاد میشه ولی اگه هرزگی! نکنی هیچیش نمیشه.
                                الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X