اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست نرم افزار

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست نرم افزار

سلام. کاربرد هر کدوم از نرم افزارهایی که گفتید چیه؟
    لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
    لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
    با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
    اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
    یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

نوشته اصلی توسط هـادی
      سلام. کاربرد هر کدوم از نرم افزارهایی که گفتید چیه؟
      تا اون جایی که من میدونم :

sinplify یه سینتیسایزره.

hdl designer یه محیط گرافیکی خوبی واسه طراحی داره.

timing designer هم پالس میکشه.(شبیه ساز نیس واسه تحلیل رفتار سیگنالای مدارت بکار میره)

(((البته این همه کارایی هاشون نیس)))

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adibmj
        سلام.

دوستان من دنبال چند تا نرم افزارم (در رابطه با fpga) که اگه کمک کنین خیلی ممنون میشم.

1-sinplify

2-Mentor Graphics HDL Design

3-timing designer

البته sinplify رو توی تاپیک (اگه اشتباه نکنم) 23 دیدم ولی مثل اینکه لینکش مورد داره.

نتم زیر و رو کردم ولی ....

به هرحال منتظرم...

(سال نو هم مبارک)

دمتون گرم

چی شد؟؟؟

هیچکی یعنی واقعا هیچکدوم از این 3 تا را نداره؟؟؟((((( :eek: :eek: :eek: )))))

:sad: :sad: :sad:

دیدگاه

سلام
          من نسخه 2.05.5 کدویژن رو دارم، چون تریال بوده کرک شده متغیر double نمیشه تعریف کرد.
          از سایت یزد کیت هم یک نسخه 2.04.4 دانلود کردم اون هم همینطوره، در حالیکه نوشته نسخه advance ولی موقع کامپایل اخطار میده که متغیر double فقط در نسخه advance قابل دسترس هستش.
          از سایت سافت98 هم دانلود کردم همینطوره.
          نسخه قدیمی 1.25.05 هم دارم روی ویندوز 7 نصب نمیشه خطایی میده به شرح زیر:
          can not access IOPORT.DLL
          لطفا اگر در دسترستون هست یک نسخه ی کامل حتی قدیمی که بشه رو ویندوز 7 نصب بشه برام بزارین.
          ممنون
          http://imenbazar.com

دیدگاه

با سلام!
            واسه اندروید نرم افزار چی تو دست و بالتون هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط atige
              با سلام!
              واسه اندروید نرم افزار چی تو دست و بالتون هست؟
              سلام
              http://zilo.ir/?p=178
              چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط امیر افشارنوری
                سلام
                من نسخه 2.05.5 کدویژن رو دارم، چون تریال بوده کرک شده متغیر double نمیشه تعریف کرد.
                از سایت یزد کیت هم یک نسخه 2.04.4 دانلود کردم اون هم همینطوره، در حالیکه نوشته نسخه advance ولی موقع کامپایل اخطار میده که متغیر double فقط در نسخه advance قابل دسترس هستش.
                از سایت سافت98 هم دانلود کردم همینطوره.
                نسخه قدیمی 1.25.05 هم دارم روی ویندوز 7 نصب نمیشه خطایی میده به شرح زیر:
                can not access IOPORT.DLL
                لطفا اگر در دسترستون هست یک نسخه ی کامل حتی قدیمی که بشه رو ویندوز 7 نصب بشه برام بزارین.
                ممنون
                دوستان نسخه ای از کدویژن برای ویندوز7 در دسترس دارین که متغیر double را پشتیبانی کنه؟
                http://imenbazar.com

دیدگاه

سلام
                  جایی واسه دانلود آخرین نسخه Pspice سراغ دارین؟ من تو سایت پیدا نکردم

مرسی :read:

دیدگاه

سلام دوستان
                    من دنبال شبیه سازی برای شبیه سازی ترانزیستورهای ambipolar هستم.کسی میتونه شبیه سازشو بهم بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                    واقعا ممنون میشم

دیدگاه

نرم افزار Silvaco tcad برای طراحی و شبیه سازی ادوات نیمه هادی
                      Reveng will surely come... Your hard time are ahead
                      // - - - - - - - - - -
                      برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
                      // - - - - - - - - - -
                      اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
                      // - - - - - - - - - -

دیدگاه

این هم برای دوستانی که پرسیده بودند لایسنس میشه یا نه :

[img][/img]
                        دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

سلام
                          کسی نرم افزار Eltima Serial Port Monitor رو سراغ نداره که کرکش درست کار کنه ؟
                          من خودم چنتا دانلود کردم ولی سریالی که تولید میکنن درست نیست .
                          دعایم کنید که شاید به واسطه ی دعای خیر شما مشکلاتم حل شود .

دیدگاه

سلام یه نرم افزار اتوکدواسه نقشه کشی مدارات تابلوبرق میخوام که زیادپیچیده نباشه،ممنون

دیدگاه

پروتل برای ویندوز سون

سلام
                              من برنامه پروتل برای ویندوز 7 رو میخام اگه امکان داره یکی لینک دانلود رو برام بذاره ممنونم
                              @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
                              قبل ازاین که بخواهی درمورد من وزندگی من قضاوت کنی کفشهای مرابپوش ودرراه من قدم بزن،ازخیابانها،کوههاو دشت هایی گذرکن که من کردم اشکهایی رابریزکه من ریختم دردهاوخوشیهای من راتجربه کن سالهایی رابگذران که من گذراندم روی سنگهایی بلغزکه من لغزیدم بعد قضاوت کن

دیدگاه

پاسخ : پروتل برای ویندوز سون

نوشته اصلی توسط razi23
                                سلام
                                من برنامه پروتل برای ویندوز 7 رو میخام اگه امکان داره یکی لینک دانلود رو برام بذاره ممنونم
                                @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
                                سلام میتونی آخرین نسخه Altium Designer رو از سایت soft98.ir دانلود کنی.
                                لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
                                لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
                                با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
                                اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
                                یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X