سلام. کاربرد هر کدوم از نرم افزارهایی که گفتید چیه؟
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
سلام
من نسخه 2.05.5 کدویژن رو دارم، چون تریال بوده کرک شده متغیر double نمیشه تعریف کرد.
از سایت یزد کیت هم یک نسخه 2.04.4 دانلود کردم اون هم همینطوره، در حالیکه نوشته نسخه advance ولی موقع کامپایل اخطار میده که متغیر double فقط در نسخه advance قابل دسترس هستش.
از سایت سافت98 هم دانلود کردم همینطوره.
نسخه قدیمی 1.25.05 هم دارم روی ویندوز 7 نصب نمیشه خطایی میده به شرح زیر:
can not access IOPORT.DLL
لطفا اگر در دسترستون هست یک نسخه ی کامل حتی قدیمی که بشه رو ویندوز 7 نصب بشه برام بزارین.
ممنون
سلام
من نسخه 2.05.5 کدویژن رو دارم، چون تریال بوده کرک شده متغیر double نمیشه تعریف کرد.
از سایت یزد کیت هم یک نسخه 2.04.4 دانلود کردم اون هم همینطوره، در حالیکه نوشته نسخه advance ولی موقع کامپایل اخطار میده که متغیر double فقط در نسخه advance قابل دسترس هستش.
از سایت سافت98 هم دانلود کردم همینطوره.
نسخه قدیمی 1.25.05 هم دارم روی ویندوز 7 نصب نمیشه خطایی میده به شرح زیر:
can not access IOPORT.DLL
لطفا اگر در دسترستون هست یک نسخه ی کامل حتی قدیمی که بشه رو ویندوز 7 نصب بشه برام بزارین.
ممنون
دوستان نسخه ای از کدویژن برای ویندوز7 در دسترس دارین که متغیر double را پشتیبانی کنه؟
نرم افزار Silvaco tcad برای طراحی و شبیه سازی ادوات نیمه هادی
Reveng will surely come... Your hard time are ahead
// - - - - - - - - - -
برگه های کتاب به منزله بالهایی هستند که روح ما را به عالم نور و روشنایی پرواز میآ*دهند. فرانسوا ولتر
// - - - - - - - - - -
اگر برای هرچیزی به غیر از علاقه ی شدیدتان به الکترونیک تلاش کنید ، خیلی دور نخواهید رفت / خیلی هم خوب نخواهید شد.
// - - - - - - - - - -
سلام
من برنامه پروتل برای ویندوز 7 رو میخام اگه امکان داره یکی لینک دانلود رو برام بذاره ممنونم
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
قبل ازاین که بخواهی درمورد من وزندگی من قضاوت کنی کفشهای مرابپوش ودرراه من قدم بزن،ازخیابانها،کوههاو دشت هایی گذرکن که من کردم اشکهایی رابریزکه من ریختم دردهاوخوشیهای من راتجربه کن سالهایی رابگذران که من گذراندم روی سنگهایی بلغزکه من لغزیدم بعد قضاوت کن
سلام
من برنامه پروتل برای ویندوز 7 رو میخام اگه امکان داره یکی لینک دانلود رو برام بذاره ممنونم
@};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};- @};-
سلام میتونی آخرین نسخه Altium Designer رو از سایت soft98.ir دانلود کنی.
لطفاً برای انجام پروژه های دانشجویی پیام خصوصی نفرستید.
لطفاً سوالاتی که در انجمن قابل طرح شدن هستند پیام خصوصی نکنید.
با تمام وجود گناه کردیم اما نه نعمتش را از ما گرفت نه گناهان ما را فاش کرد اطاعتش کنیم چه می کند؟"دکتر شریعتی"
اگر جایی که ایستاده اید را نمی پسندید، عوضش کنید شما درخت نیستید!! "پاسکال"
یا به اندازه ی آرزوهایت تلاش کن یا به اندازه تلاشت آرزو کن. "شکسپیر"
دیدگاه