اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست نرم افزار

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست نرم افزار

با سلام.برای طراحی رفلکتور چراغ ها و شبیه سازی آنها نرم افزاری مد نظر دارید؟

دیدگاه

پاسخ : درخواست نرم افزار Silvaco AMS

سلام دوستان
      من دنبال لینک دانلود نرم افزار Silvaco AMS Analog / Mixed Signal / RF نسخه‌ی 2010 به بعد می‌گردم
      تو هر سایتی که تونستم گشتم ولی متاسفانه چیزی به اسم کرک یا لایسنس پیدا نکردم
      ممنون می‌شم اگه دوستان این نرم افزار در اختیار بنده قرار بدهند
      پیشاپیش تقدیم حضور شما دوستان @};-

دیدگاه

سلام
        لطفا اگه کسی نرم افزار Sprint-Layout (کرک شدش) رو داره لینک دانلودش رو بذاره،خودم دارم ولی نسخه دمو است و نمیشه PCB که باهاش طراحی میکنی ذخیره یا ازش پرینت بگری.
        این نرم افزار برای طراحی PCB کاربرد دارد.
        با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EleCoModern
          سلام
          لطفا اگه کسی نرم افزار Sprint-Layout (کرک شدش) رو داره لینک دانلودش رو بذاره،خودم دارم ولی نسخه دمو است و نمیشه PCB که باهاش طراحی میکنی ذخیره یا ازش پرینت بگری.
          این نرم افزار برای طراحی PCB کاربرد دارد.
          با تشکر
          دوست گرامی

میتوانید Sprint - Layout 5.0 را از لینک زیر دانلود فرمایید

نرم افزار تست شده و کلیه گزینه ها فعال میباشد

کد:
          http://s3.picofile.com/file/7987362896/Sprint_Layout_5.zip.html
          Password : eca.ir
          پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

سلام
            خیلی ممنون دوست عزیز
            من نرم افزار رو دانلود کردم،یکیش که نسخه دمو یکی دیگش که داخل پوشه path بود رو باز کردم،بعد از بالا اومدن نرم افزار ویندوز پیغام میده که برنامه مشکل داره برنامه رو ببندید،نمیدونم از نرم افزاره یا از ویندوز کامپوترم؟

دیدگاه

سلامن دنبال یک نرم فزار برای فیلم برداری از دستکاپ برای اموزش هستم که همه موارد لازم برای اموزش رو داشته باشه و خروجی فیلم هاش خیلی کم حجم باشه ممنونم میشم اگه بگید اسم نرم افزار چی هست :sad:
              !!!!!اگر به دست من افتد فراق را بکشم!!!!!!
              نمی خواستم برم رفتم پشیمونم اگه رفتم دارم می میرم از عشقت من از عشق تو سر رفتم نمی تونم که برگردم به احساس تو بد کردم نفهمیدم چی پیش اومد که قرمز بودو رد کردم

[move]-----------خداوند لعنتشان کند...-------------[/move]

دیدگاه

نوشته اصلی توسط EleCoModern
                سلام
                خیلی ممنون دوست عزیز
                من نرم افزار رو دانلود کردم،یکیش که نسخه دمو یکی دیگش که داخل پوشه path بود رو باز کردم،بعد از بالا اومدن نرم افزار ویندوز پیغام میده که برنامه مشکل داره برنامه رو ببندید،نمیدونم از نرم افزاره یا از ویندوز کامپوترم؟
                دوست عزیز
                من نرم افزار را روی ویندوز XP تست کردم بدون مشکل اجرا شد
                برای کرکش هم فایل Path را داخل پوشه نصب نرم افزار کپی کنید و بعد اجرا فرمایید
                پاره ای از رویکردهای دفاعی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
                  سلامن دنبال یک نرم فزار برای فیلم برداری از دستکاپ برای اموزش هستم که همه موارد لازم برای اموزش رو داشته باشه و خروجی فیلم هاش خیلی کم حجم باشه ممنونم میشم اگه بگید اسم نرم افزار چی هست :sad:
                  http://soft98.ir/multi-media/screen-...th-SnagIt.html

دیدگاه

نوشته اصلی توسط milad-admin
                    InstantDemo

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emitor
                      دوست عزیز
                      من نرم افزار را روی ویندوز XP تست کردم بدون مشکل اجرا شد
                      برای کرکش هم فایل Path را داخل پوشه نصب نرم افزار کپی کنید و بعد اجرا فرمایید
                      خیلی ممنون ، درست شد،من فایل path کپی نکرده بودم واسه همین پیغام خطا می داد.
                      خدا خیرتون بده دوست عزیز.تشکر

دیدگاه

سلام

اگر مقدور هست، نرمآ‌افزار ETAP ورژن 7 (یا اگر هست، جدیدتر) البته همراه کرکی که کار بکنه! یعنی تست شده باشه، نه لینکهایی که اکثر سایتها از هم کپی کردن. 32بیتی. پرتابل هم نباشه، بهتره. و لینک مستقیم! دیگه عرضی ندارم!

نسخهآ‌های موجود، از 1 گیگ تا 3 گیگ هستن!! فرقشون چیه؟ لایبرریآ‌ها؟؟ oo:

کاربردش هم که مشخصه، همه کاری میکنه لامصب!
                        دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

باسلام.نرم افزار tracepro رو میخواستم.البته بیشتر گرایشش به ابتیک و فیزیک هست.ممنون

دیدگاه

سلام دوستان .میخواستم بدونم کسی تاحالا تونسته از سایت optenni lab چیزی دانلود کنه.کاربردش تو تطبیق امپدانسه.اگه کسی داره لطف کنه به من هم بده.
                            We Stand Up To The End

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ma3oud
                              سلام

اگر مقدور هست، نرمآ‌افزار ETAP ورژن 7 (یا اگر هست، جدیدتر) البته همراه کرکی که کار بکنه! یعنی تست شده باشه، نه لینکهایی که اکثر سایتها از هم کپی کردن. 32بیتی. پرتابل هم نباشه، بهتره. و لینک مستقیم! دیگه عرضی ندارم!

نسخهآ‌های موجود، از 1 گیگ تا 3 گیگ هستن!! فرقشون چیه؟ لایبرریآ‌ها؟؟ oo:

کاربردش هم که مشخصه، همه کاری میکنه لامصب!
                              ... هیچکس لینک نداشت!!؟ فرق شون هم نمیدونین؟
                              دلی دارم که از تنگی در او جز غم نمی گنجد........ غمی دارم ز دلتنگی که در عالم نمیگنجد

دیدگاه

سلام
                                کسی نسخه 5 نرم افزار keil arm رو داره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X