اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

لامپ گزنون

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : لامپ گزنون

سلام
    ببخشید آقای Deremel 400 من زیاد از پلاسما اطلاعی ندارم ولی فکر کنم پلاسما دماش خیلی بالاس و درتاپیک (آزمایش های جالب و خفن) آقای هایولتاژ گفتن که دماش به حدی میرسه که فلز رو در حد شل شدن گرم میکنه.
    حرارتش به راحتی یک فلز رو در حد شل شدن سرخ میکنه

دیدگاه

راستی دوستان یکجا خوندم که این شعله ای که zvs ایجاد میکنه حاوی مقادیر زیادی ماورا بنفشه و میتونه عوارض جبران ناپذیری در
      [glow=red,2,300]طولانی مدت[/glow] داشته باشه مانند: کوری چشم :-((
      پس مواظب باشین :bye [-X

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MicroController
        راستی دوستان یکجا خوندم که این شعله ای که zvs ایجاد میکنه حاوی مقادیر زیادی ماورا بنفشه و میتونه عوارض جبران ناپذیری در[glow=red,2,300]طولانی مدت[/glow] داشته باشه مانند:
        کوری چشم و سرطان :-((
        پس مواظب باشین :bye [-X
        من کلی باهاش بازی کردم و بهش نگاه کردم پس کور شدم رفت :cry2: :cry2: :cry2:
        کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
        ولتر

دیدگاه

هر موج تو هر فرکانسی باعث یونیزه شدن گازها بشه خطرناک و مضر است . شعله آرک و پلاسما هم یکیش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
            من کلی باهاش بازی کردم و بهش نگاه کردم پس کور شدم رفت :cry2: :cry2: :cry2:
            نه ذر[shadow=red,left]طولانی مدت[/shadow] چون ZVS اونقدر قوی نیست. مثلا شما یکسال به طور پیوسته بهش نگاه کنی یکم عوارض داره.
            [shadow=red,left]دوستان دیگه در این مورد بحث نکنید تا تاپیک منحرف نشه

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : لامپ گزنون

نوشته اصلی توسط MicroController

[shadow=red,left]دوستان دیگه در این مورد بحث نکنید تا تاپیک منحرف نشه
              [/shadow]
              داداش اصلا اگه یدون پست مفید باشه تو این تاپیک همینه :agree:.........اگه این سایتهای خارجی درست و حسابی را ببینید اکثرا اول آزمایش ها موارد ایمنی را توضیح میدهند .تو تاپیک 7000ولت هرچی ما در مورد ایمنی این آزمایشات پرسیدیم نهایت جواب این بود از این کارها نکنید خطر داره :biggrin:اما چراش.................
              ولتر

دیدگاه

deremel400 جان اگر تو اون تاپیک در مورد خطرات بحث نکردم و نگفتم واس این بوده که میبینم دوستان دنبال بهنونه میگردن انجام ندن و من هم خواستار کار عملی به هر قیمت هستم . البته اونجا که دوستان دست به کار شدن یه کوچولو گفتم
                ولی در کل زیاد دوست ندارم به موارد ایمنی بپردازم چون میدونم حداقل مرگ نداره
                ولی خوب درصدد این بودم که جواب دقیق تری به شما بدم و بابتش میخواستم فقط اطلاعات خودم رو ندم و کمی تحقیق هم کنم تا تکمیل بشه . منتها فراموش میکنم
                ولی چیزی نیست که شما ندونی
                هر موجی که یونیزه میکنه ضرر داره و مسلما هر چی طول موج کمتر باشه انرژی بیشتری داره و میتونه تاثیر و تخریب بیشتری داشته باشه
                مثل امواج مادون قرمز - امواج ماکرو ویو - اشعه X و دیگر ریز موج ها . حتی امواج رادیویی فرکانس بالا هم تحت شرایطی باعث گرما میشه
                ولی عاملی که خیلی مهمه توان این ریز موج ها است / مثلا نور با فرکانسی که تو طیف بینایی ما است همین نور معمولی هم میتونه مارو جزغاله کنه که البته یا ما باید بریم نزدیک خورشید یا خورشید خانوم بیاد اینورا :mrgreen:
                اره یه شعله ارک کوچیک تو 2 تا دونه تست نباید زیاد ضرر داشته باشه ولی اگر توان زیادی داشته باشه تشعشعاتش باعث مرگ سلول هاس پوست و بدن و ... میشه . فکر میکنم بیشتر ماورا بنفش تولید میکنه که نهایتش تاثیر گرمایی است

دیدگاه

چون میدونم حداقل مرگ نداره
                  خوب خیالم راحت شد :wow:داشتم وصیت نامه مینوشتم یدونه بمب اتم هم داشتم برا شما وصیت کرده بودم
                  پس خوب چیزیه بریم تو کارش :biggrin: :biggrin:ولتاژو بازم زیاد کنیم البته فکر کنم دیگه هرچی هم فرابنفش داشته باشه بیشتر از جوشکاری نداره پس خیالی نیست
                  ولتر

دیدگاه

دوستان مدار مذکور اینه

اون مربع قرمز ترانسمونه
                    واون مربع سبز همن ترانس 3سره که میره به پایه وسط لامپ
                    اینم یه نمونه قوی ترش که واسه همین لامپ های Uشکل هست

دیدگاه

دوستان 4 صفحه تایپیک رفته جلو ولی یکی اخرش نگفت مدار راه اندازی این لامپ هست یا اصلا میشه درایور این لامپ رو ساخت؟؟
                      اینم یه نمونه قوی ترش که واسه همین لامپ های Uشکل هست
                      این دقیقا همن چیزیه که گفتم فروشنده با لامپ میفروخت!!

دیدگاه

پس خوب چیزیه بریم تو کارش :biggrin: :biggrin:ولتاژو بازم زیاد کنیم البته فکر کنم دیگه هرچی هم فرابنفش داشته باشه بیشتر از جوشکاری نداره پس خیالی نیست
                        آفرین دقیقا / مگه تا کجا میخوام زنده بمونیم :biggrin: تازه هر چی ولت بیش جریان کم .اوووووووه کو تا 750 میلی امپر اونم گذشتن مستقیم از قلب تا مرگ
                        واقعا از توان دستگاه جوش بیشتر نمیشه که این همه چشم و چال جوشکار ها برق میزنه و فردا خوب میشه . یکیشون قبلا خودم

دیدگاه

دوستان 4 صفحه تایپیک رفته جلو ولی یکی اخرش نگفت مدار راه اندازی این لامپ هست یا اصلا میشه درایور این لامپ رو ساخت؟؟
                          شما پس تا الان نمونه چشمک زنشو ساختی دیگه ؟؟؟؟؟ که میخواهید کاملا درایو روشن کردنشو بسازید . در هر حال نشد که نداره وگرنه نمیساختن ولی با لامپ مخصوصش . احتمال میدم این لامپ های فلاش ذوب بشن یا سوراخ بشن
                          الان همین مداری که takesh گذاشته واس فلاش هست که با کلید یه فلاش میزنه ولی راحت تر از این هم هست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط deremel400
                            البته فکر کنم دیگه هرچی هم فرابنفش داشته باشه بیشتر از جوشکاری نداره پس خیالی نیست
                            درسته zvs ضعیفه. :-"
                            ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            من یک مدار دارم که برای استروب لایته و لامپ زنون رو با برق 220 ولت درایو میکنه(چشمک زن ) ولی میشه زمان چشمک زدنش رو تنظیم کرد.(با یک پتانسیومتر)
                            اگه بتونم شماتیکش رو میزارم(چون پی سی بی هستش یکم سخته)

دیدگاه

میتونید اینجا رو هم یه نگاه بیندازید
                              http://www.diyphotography.net/diy-home-made-power-pack-flashes

دیدگاه

سلام دوستان . این رو ببینید:

http://www.aaroncake.net/circuits/strobe.asp
                                http://www.aaroncake.net/circuits/strobe2.asp
                                اینم یک مدار که ربطی به تاپیک نداره ولی مدار خوبیه:
                                http://www.aaroncake.net/circuits/flampdrv.asp
                                فقط یک ترانس 220 به 120 ولت میخواد یا اگه دوست دارین با باتری کار کنه یک اینورتر بسازید:
                                12VDC To 120VAC Inverter

اضافه شده در تاریخ :
                                نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                                اینا فلاش ساختن تقریبا راحته و با یه سیم پیچ کوچیک میتونیم لحظه ای نور زیادی بگیریم / کافیه بین400 تا 600 ولت DC به دو سرش وصل کنیم و همین ولتاژ ذخیره در یک خازن رو به یه اولیه یه ترانس کوچیک تک فریت با 6 تا 10 دور بدیم که در ثانویه یک سیم پیچ هزار دور خروجی میده که به لبه های لامپ (همون پایه وسط) وصل میشه . 400 ولت ثابت وصل میشه و هیچ عکس العمل نداره و تخلیه لحظه ای خازن در ترانس ولتاژ فلاش رو تامین میکنه .
                                ولی روشن کردن دایمشون با شباهت هایی اما خیلی سخت تر انجام میشه و در 12 ولت تقریبا 4 امپر جریان مصرف میشه
                                اول یک منبع افزایش ولتاژ سوئیچینگ خازن رو با جریان نسبتا بالا و ولتاژ 400 ولت ثابت نگه میداره و با تخلیه مداوم خازن توسط گپ در ترانس هایولتاژ نوسان راه انداژی این ترانس تامین میشه .
                                البته سوئیچینگ ابتدا حدود 200 ولت ساخته و با افزایش دهنده دیود و خازن ولتاژ دوبرابر میشه و این لازمه چون از مثبت خروجی ترانس سوئیچینگ یک ولتاژ برای تغذیه ترانس های ولتاژ استفاده میشه تا خروجی مدار نیاز به سر واس لامپ نداشته باشه و با همون دوسر لامپ تغذیه و روشن بشه . ( نمونه ای هم ساختم و درک دقیقی از عملکردش دارم ولی اگر کامل نیست چون متاسفانه توضیحش سخته :redface: ) نکات زیادی داره مثلا از AC ترانس یه خازن تا بعد از افزایش با مدار دیود خازن وصل میشه تا سرعت عمل گپ بالا بره که مقدارش مهمه و نبودش باعث احتمالا چشمک زدن (که البته مدار توسط 494 خاموش میشه و نمیبینیم )
                                با این که این پاسخ خیلی وقت پیش داده شده بود ولی من خیلی بهش دقت نکرده بودم و الان که این پاسخ رو خوندم متوجه شدم که چکار کنم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X