اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هزینه هر دقیقه اتصال به اینترنت با خط تلفن چقدر هست/؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : هزینه هر دقیقه اتصال به اینترنت با خط تلفن چقدر هست/؟

هزینه اینترنت هوشمند بیشتر از کارتیه...من هر چی حساب کتاب کردم نفهمیدم چطوری هزینه رو حساب می کنند! در جیب خالی کردن خیلی هوشمنده!!!
    من زمانی که کارتی می خریدم ،هزینه تلفن شهری کلا حدود 5تومن می شد،هزینه بین شهری که وحشتناکه...با توجه به مسافت متفاوته...

در کل درآمد مخابرات به قولی از ظرف ادراک ما خارجه! :mrgreen:
    یه مدتی بود مجله کلیک خیلی گیر میداد بشون...به خصوص در مورد هزینه sms ...این که هر sms حدود 1ریال برای مخابرات هزینه داره...
    اینجارو هم ببینید بد نیست:
    http://www.narenji.ir/content/view/1275

دیدگاه

سلام دوستان

این قیمت هایی که برای اشغال تلفن در هنگام اتصال اینترنت دادین ، فرق نمی کنه از چه شماره تلفنی به isp متصل شویم 09 یا خطوط آنالوگ (مثل شماره تلفن معمولی)

متشکرم

دیدگاه

هزینه ای اینترنت رو میشه از طریق مخابرات پرینتش رو گرفت ؟

تنها راهش اینه که پرینت کلی تلفن تون رو بگیری بعد تعداد پالسهایی که برای شماره IS انداخته رو حساب کنی.

البته بعضی مراکز از دیتا بسSQL استفاده می کنن می تونی بگی برات فیلترش کنن و یه شماره خاص تو پرینت باشه. البته اگه مسول مرکز هم حال داشته باشه هم حالیش بشه

دیدگاه

به نظر من اینکه میگن هر ساعت حدود 100 تومن محاسبه می شه ؛ یه جور ایی یه بام و دو هواست
          یه بار نشده من حساب کتاب کنم بعد ببینم درست در بیاد ؛ همیشه کلی تلکه میشم.اینم از معایب مخابرات دولتی و البته دزد ایرانه که فقط و فقط به درآمد فکر می کنه نه چیز دیگه
          در حالی که تو دنیا اینترنت دایل پ کلا منسوخ شده و اینترنت broadband جاش رو گرفته ؛ تو کشور ما به adsl با سرعت 96 الی 128 کیلو بیت ناقابل که روزانه هزار بار هم قطع و وصل میشه ؛میگن اینترنت پر سرعت در حالی که تو دنیا پهنای باند زیر 264 کیلو بیت اصلا اینترنت به حساب نمی آد.(یعنی تو سرشماری کابران اینترنت این افرادی که زیر این مقدار پهنای باند دارن ؛ کاربر اینترنت به حساب نمی آن)

جالبه بدونین که خیلی از کشورهای پیشرفته و در حال توسعه ؛ برای توسعه هر چه بیشتر کشورشون اینترنت رو بصورت رایگان عرضه می کنن ؛یعنی شما بابت browsing صفحات وب هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنید بلکه در صورتی که بخواین دانلود کنید باید به شرکت ارائه دهنده سرویس اینترنت هزینه پرداخت کنین.

اونا چطور فکر می کنن و آقای دکتر سلیمانی ... چطور فکر می کنه ایشون می فرمایند که مخابرات تنها در زمینه هایی وارد میشه که فقط و فقط سودآوری بیشتری داشته باشه (یعنی به عبارتی کمیت فدای کیفیت)

حالا اگه با این تفاصیل شما در انتظار پیشرفت هر چه بیشتر این کشور هستین باید بگم که سخت در اشتباهید :angry: :angry:

دیدگاه

میگن اینترنت پر سرعت در حالی که تو دنیا پهنای باند زیر 264 کیلو بیت اصلا اینترنت به حساب نمی آد.
            استاندارد بین المللی تقریبا دو برابر اینه:
            سرعت اینترنت در کره 500برابر ایران

دیدگاه

دوست عزیزم حرف های شما درست ولی آیا قدر همین اینتر نت با سرعت مضخرف هم می دونیم ؟

بابا یه عده تو مخابرات شب و روز گذاشتن تا همینم ردیف شده

درسته که خوب نیست و خیلی جا واسه کار داره ولی من خودم به شخصه از شرکت مخابرات تشکر می کنم که سرعت اینترنتو واسه اون تعداد کاربر نا چیز سال78 به این سرعت امروزی رسوندن.
              انجمن طراحی مدارهای مایکرویو(فرکانس بالا)(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=283.0)
              انجمن شبکه های عصبی(http://www.eca.ir/forum2/index.php?board=207.0)

دیدگاه

بابا یه عده تو مخابرات شب و روز گذاشتن تا همینم ردیف شده
                سلام دوست عزیز
                ممنون از توجهتون
                ولی این چیزا باعث نمی شه که به ما دایل پ بدن اونم با این هزینه بالا.

الان طبق برنامه ما می بایست 790 تا لینک STM1 داشته باشته باشیم ؛در حالی که هم اکنون این تعداد فقط 79 تا هستش.بعد شما می گید که از مخابرات تشکر می کنید.
                باید بگم که همون سالها وضعیت ایران بهتر از امروز بود.از وقتی سلیمانی شد وزیر مخابرات همه چیز رو زیر رو کرد:

سرعت ADSL رو واسه کاربران خانگی به 128 کیلو بیت محدود کرد و برای کاربران تجاری به 512 کیلو بیت
                شما تو کجای دنیا دیدین که هم پول بدین هم منت رو سرتون بزارن و واستون محدودیت سرعت لحاظ کنن اونم این سرعت کذایی؟

ضمنا از وقتی ایشون سرکار اومدن رتبه آمادگی دیجیتالی ایران رو از 59 در سال 84 به 70 در سال قبل تنزل دادن (یعنی آخرین رتبه جدول ؛ یعنی پایین تر از عربستان و حتی کشورهای فقیر آفریقایی)
                اونوقت شما از مخابرات تشکر هم می کنید ؛ واقعا باید به شما آفرین گفت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سید عبدالله حسنی
                  میگن اینترنت پر سرعت در حالی که تو دنیا پهنای باند زیر 264 کیلو بیت اصلا اینترنت به حساب نمی آد.
                  استاندارد بین المللی تقریبا دو برابر اینه:
                  سرعت اینترنت در کره 500برابر ایران
                  البته سرعت اینترنت رایگان کره 500 برابر سرعت اینترنت ماست. من یه جایی خوندم که حد اکثر سرعتشون در حال حاضر 1 گیگ هست و سعی دارن تا دو سه سال دیگه به 10 گیگ برسوننش

دیدگاه

اون کاربری که میگه دستشون درد نکنه سخت در اشتباهه !!!

چون داره از اون سرویس های ویژه استفاده میکنه
                    خوشبخت ترین انسانها کسانی هستند که از شادی دیگران لذت ببرند.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X