اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

علم بهتر است یا ثروت؟ (مبحث علمی پولی)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : علم بهتر است یا ثروت؟ (مبحث علمی پولی)

نوشته اصلی توسط کوتلاس
    خب اکثر مردم جواب رو اشتباه میگن. علم بهتره ....
    ... علم روشن کردن LED میتونه پول سازتر از دانستن کدویژن باشه
    شما موضع خودتو مشخص کن :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    طرف دار علمی یا پول
    اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

سلام دوستان

بیاییم جور دیگه نگاه کنیم

چه چیز هایی علم را از بین می بره (نه سواد)؟

و چه چیز هایی پول (یا به قولی ثروت)را؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali norbakhsh
        سلام دوستان

بیاییم جور دیگه نگاه کنیم

چه چیز هایی علم را از بین می بره (نه سواد)؟

و چه چیز هایی پول (یا به قولی ثروت)را؟
        این چیزا همش توی داستانها و انشاء هاست
        پیری و فرسودگی مغز علم رو از بین می بره :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

یه زمانی باید توی انشاء می نوشتی ثروت بهتره و گرنه از معلمت یه صفر چاق و چله می گرفتی :mrgreen: :mrgreen:
        الان زمونه فرق کرده
        بدون پول فحش هم به آدم نمیدن :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

به قول انیشتن :

" علم خیلی خوبه , به شرطی که مجبور نباشی ازش پول در بیاری "

این یعنی واقعیت .. :cry:

مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

آقای pajuhaan به نظر من یه گزینه دیگه اضافه کنید با عنوان "بند پ!"

به نظر من این کامل تر و جامع تر از همه ی گزینه ها هست! :mrgreen:

دیدگاه

اول پول بدین ، بعدش من نظرم رو میگم :eek:

تصور کنید عزیزترین کس ادم مریضیه بدی می گیر و پول نداری درمانش کنی ، جواب سادست می میره :cry2:
              علم بهتر است یا ثروت ؟

توی زمستون داری پیاده راه میری هی پات لیز میخوره به مخ می خوری زمین ،رفیق کودنت با ماشین خفن از کنارت با سرعت رد میشه ، شیشه هاش از گرما بخار گرفته :angry:

دلت خوشه مهندسی
              علم بهتر است یا ثروت ؟

کلی واسه یه پروژه زحمت کشیدی ولی پول این که اون رو تولید انبوه کنی نداری ، هم دانشگاهی کودن آدم طرح یکی دیگی رو کپ میزنه تولید انبوه میکنه تازه کلی بهش از این حایزه هاشون هم میدن
              علم بهتر است یا ثروت ؟

میری خواستگاری ، یک رقیب عشقی هم داری شما آقای مهندس ولی بی پولی طرف دیگه یارو کود ترانزیت می کنه ، پول مول هم داره ولی حالا مدرکش خوب نیست ( میگن دیپلم ردی ولی سیکل هم نداره )
              چقدر شانسی داری انتخاب بشی ؟

البته بعضی از علما میگن قدرت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی مهری
                آقای pajuhaan به نظر من یه گزینه دیگه اضافه کنید با عنوان "بند پ!"

به نظر من این کامل تر و جامع تر از همه ی گزینه ها هست! :mrgreen:
                چون هیچ کس گزینه ی آخر رو انتخاب نکرده بود کردم همون بند پ (پارتی!) :mrgreen:

Gracias A La Vida
                [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی یعقوبی

تصور کنید عزیزترین کس ادم مریضیه بدی می گیر و پول نداری درمانش کنی ، جواب سادست می میره :cry2:
                  علم بهتر است یا ثروت ؟
                  خوب از قدیم گفتن هرچی مریضیه واسه آدمای پولداره همشون شل و مل و نقرص و سرطان دارند زنشون یه جارو دستشه هر 5 دقیقه یدونه میزنه تو سر مرده .مرده پولداره هر روز 3 وعده آروزی مرگ میکنه و هر ماه یه خودکشی خودش یا بچش می کنه. بچشم تو آمریکا معتاد شده تو جوب می خوابه! (خو این از این)==> پول جیزه :ooo:
                  توی زمستون داری پیاده راه میری هی پات لیز میخوره به مخ می خوری زمین ،رفیق کودنت با ماشین خفن از کنارت با سرعت رد میشه ، شیشه هاش از گرما بخار گرفته :angry:

دلت خوشه مهندسی
                  علم بهتر است یا ثروت ؟
                  [glow=red,2,300]خوب من به این موضوع نمی پردازم چون شیشه ها بخار گرفته و ممکنه یوزرم رو ببندند! [/glow]

کلی واسه یه پروژه زحمت کشیدی ولی پول این که اون رو تولید انبوه کنی نداری ، هم دانشگاهی کودن آدم طرح یکی دیگی رو کپ میزنه تولید انبوه میکنه تازه کلی بهش از این حایزه هاشون هم میدن
                  علم بهتر است یا ثروت ؟
                  [glow=GREEN,2,300]خوب پایه و اساس جایزه ها همینه که به اینجور آدم ها بدن.غیر از این باشه تعجب داره :rolleyes: (آقا مهندسی معکوس 24 لایه رسید) :read:[/glow]
                  میری خواستگاری ، یک رقیب عشقی هم داری شما آقای مهندس ولی بی پولی طرف دیگه یارو کود ترانزیت می کنه ، پول مول هم داره ولی حالا مدرکش خوب نیست ( میگن دیپلم ردی ولی سیکل هم نداره )
                  چقدر شانسی داری انتخاب بشی ؟
                  والا به خدا شانس داره .بلا به خدا شانس داره. باور کن شانست داره که با یه اوردنگی (البته با چهارتا پوز خند) شوتش کنند بیرون. تازه دیگه زیر دکتری نمی گند به این افراد. (دیگه بخوان صداقت رو تموم کنند می گند طرف دکتری ردیه oo :nerd:
                  Gracias A La Vida
                  [glow=red,2,300]ساخت فرز CNC[/glow]
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=56308.0
                  http://up9.iranblog.com/images/4xd21f8vemt8g46011fx.jpg
                  زمین سفت است و آب شلست و هوا نرم است و همه چیز عالیست در این حوالی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد ایجی
                    علم اگه در حد لیسانس و فوق لیسانس باشه، زیاد بدرد نمیخوره . علم فقط در سطح دکتری میتونه آسایش زندگی (یعنی پول) رو تامین کنه.
                    ولی ثروت در هر حدش میتونه مفید باشه. اصلا وقتی که پول باشه علم هم سریعتر میتونه پیشرفت کنه. چقدر طرح و پروزه تو ذهنم بوده که به خاطر جیب خالیم ! بیخیالشون شدم! بلا شک خیلی از بروبچ همین سایت هم این تجربه رو داشتن چون بیشترشون دانشجو هستن! ‎:mrgreen:‎‏
                    به نام حق

علم به همین کوچیکی که شما فکرمی کنید نیست...!
                    دست علی یارتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط karami_sa
                      به نام حق

علم به همین کوچیکی که شما فکرمی کنید نیست...!
                      دست علی یارتون
                      حق با شماست
                      ولی
                      به اون بزرگی که شما فکر می کنید نیست
                      و همونطور که پول به اون کوچیکی که فکر می کنید نیست

حق نگهدار

دیدگاه

خب یه جور دیگه به این مسئله نگاه می کنیم. ما که نمیخوایم با انتخاب یه گزینه خودمون رو گول بزنیم. بهتره که بحث رو تا رسیدن به یه جای خوب ادامه بدیم. مطمئنا بیشتر افراد مخصوصا اون افراد واقع بین ثروت رو انتخاب می کنن. خب کاملا حق دارند. بدون پول مگه میشه کاری کرد ؟
                        به نظر من پول خوبه منتها به اندازه نیاز. اندازه نیاز هم وقتی آدمها سطح توقعاتشون رو بیارن پایین میاد پایین. پول زیادی طمع زیادتر ایجاد می کنه و میتونه نتایج فاجعه باری برای آدم از نظر روحی روانی و جسمی درست کنه که ممکنه بعد ها مشخص بشه. افرادی رو می شناسم که وقتی مایه دار شدن شرف رو هم از دست دادن به همراه چیزای دیگه. واقعا پول زیاد ارزش حرص زدن رو نداره. چون طمع هیچ وقت سیر نمیشه.
                        اما علم خوبه. انتها نداره. کلا خوبه. حتی زیادیش. به نظر من علم هم میتونه منبع درآمد باشه هم پیشرفت هم سرگرمی هم تفریح هم هیجان خلاصه هر چی که برای آدم جذاب باشه میتونه تو علم باشه
                        طبق گفته آقامون مارکو فان باسن (خیلی دوستش دارم!) که می گفت از فوتبال فقط باید لذت برد حالا نتیجه هر چی باشه منم معتقدم که از زندگی باید لذت برد. حالا هر جور که باشه چه با علم چه با ثروت. به خود طرف بستگی داره. به طرز فکرش. که البته عمدتا این محیط اطرافشه که طرز فکرش رو میسازه. که بی تعارف تو ایران هم محیط اطراف تعریفی نداره و همرو عقده ای بار میاره با کلی مشکلات روحی روانی و جسمی. اینجاست که مسئولیت ما بیشتر میشه تا خودمون رو با توجه به شرایط اطرافمون بهتر تربیت کنیم.
                        من خودم خیلی به رشته ام علاقه دارم. مهم برام پیشرفت تو کارم و درسم هست. پیشرفت درست حسابی. نه اینکه خودم رو با مدرک گرفتن گول بزنم. وضع مالی هم خرابه. ولی من خیلی وقته به این نتیجه رسیدم که نباید زندگی رو سخت گرفت. موارد زیادی بوده که برای کسی کاری کردم ولی پولی نگرفتم. نمونش همین دیروز. چون خودم دوست داشتم و اون کاری که میکردم که مربوط به الکترونیک هستش برام مهم بوده. با اینکه مشکلات زیادی دارم که حتی خواستم قبل از عید این ترم رو کلا مرخصی بگیرم اما این وسط امید به خدا و آینده هم هست که بعضی وقتها به کمک میاد. از طرفی شکر خدا دوستان زیاد و خوبی هم دارم که خودش یه عامل قوت و دلگرمیه. مطمئنا پول نمیتونه این چیزا رو تامین کنه.
                        از طرفی تو ایران هیچی حساب کتاب نداره. آدم باید پول داشته باشه تا یه وقت اتفاقی افتاد به دردسر نیفته. آخه تو ایران همونطور که مستحضر هستید آدم از یه دقیقه بعدش خبر نداره که چی میشه. یکی از رفقای دور که الان هلند هستش میگفت که اینجا زندگی حال نمیده ! گفتم چرا گفت که بابا جون اینجا دو ماه بعدت هم مشخصه که کجایی و چه کاره ای و همه چی با برنامه پیش میره اما تو ایران که معلوم نیست زندگی هیجان بیشتری داره !
                        حالا این همونیه که اون زمان که تهران درس می خوند میگفت که اگه برم اون دنیا به خدا گیر میدم که چرا من رو تو ایران آفریدی !
                        به نظر من پول درآوردن از علم چیز خوبیه. منتها علم واقعی. حالا نمیدونم چرا خدابیامرز انیشتین اون حرف رو زده. احتمالا تو اون مملکت اوضاع جور دیگه ای بوده.
                        خلاصه هیچی معلوم نیست. اصل عدم قطعیت. واقعا عدم قطعیت. خدا به هممون رحم کنه !
                        اینا رو تو پنج دقیقه نوشتم ولی نظر دقیقمه. اگه جمله بندیهاش مشکل داشت دیگه ببخشید !
                        این بحث انتخاب یکی از دو گزینه سر انجام نداره. بهتره منبسوط تر بحث بشه. حواستون باشه بحث سیاسی نشه که دیدارمون میفته به کهریزک و پذیرایی با نوشیدنی و این جور مکان ها !! هر چند خودم معتقدم که سیاست عین زندگیه.

دیدگاه

اول باید دید ما در کجا هستیم. در ایران یا در یک کشور صنعتی.

1 - در ایران یا جایی شبیه ایران، به نظر من هیچ وقت نباید درگیر اصل خود کار شد. به قول دوستمون با علم پول در بیاری عمرت بر فناست. آخرش می پرسن پول داری یا نه. وقتی می پرسن کارت چیه می خواهند سطح درآمدت رو تخمین بزنند. دوستان هیچ اشکالی نداره و نباید ناراحت شد که به ما که پول نداریم کم محلی بشه. دنیا همینه. ما هم خودمان رو بگذاریم جای افراد دیگر شاید همین برخورد داشته باشیم.
                          کدامیک از طراحان الکترونیک که صبح و شب پشت کامپیوتر می شینن و طراحی برد می کنن، چشمشون ته استکانی می شه، سیگاری می شن، انواع مریضی ها به خاطر کار با فلزات و استنشاق بخارت سمی می گیرن و همیشه به خاطر اجاره زیاد جا عوض می کنن. اینها نشان می ده که این کار، کار مناسبی نیست. سیستمی بعد ار کلی زحمت آخرش هم ممکنه جواب نده، مشتری همیشه طلب کاره چون کار یک نفر رو با کار شرکت گردن کلفت خارجی که PLC تولید می کنه مقایسه می کنه. اینجا اگه بخواهی کار فنی بکنی فقط و فقط نصابی باید باشه. نصابی شبکه، نصابی دوریبن مدار بسته، نصابی آنتن مرکزی و سانترال و ... که هیچ کدام نباز به سواد کشک هم نداره اما صاحبان آن به صاحبان علم و دانش تلقی می شوند و همیشه به خاطر نصب وسایل حاضر آماده که همیشه روتین و سبک خاص دارن، کلی درآمد دارن. سیستم مشکلی نداره، چون پیش ساخته هستش، خراب هم بشه اشکالاتش روتین و مشخصه و هیچ وقت مسئولیت یک سیستم طراحی شده از صفر رو نداره. پس دنبال کاری باشید که درآمد نسبت به مسئولیت و استرس سطح مناسبی باشد چون در آخرالعمر سطح سرمایه تان هست که تایین کننده زندگی تا هستش.

در یک کشور صنعتی، فقط این رو می دونم که اگر اینجوری بود و یک طراح و شخص با سواد باید حسرت زندگی یک نصاب صرف یا بازاری رو می خورد، هیچ وقت پشرفت نمی کردند. روز به روز سیستم جدید ارائه می شه. طرح جدید. اکتشاف جدید. اینها نیازمند هزینه هستش و اگر قرار باشه هزینه نشه کسی سراغ این کارها نمی ره. پس تفاوتی هست که باعث شکوفایی و نوآوری می گردد. آنجا هم پول حرف اول را می زند، ولی ولی ولی، هر شخص بسته به زحمتی که می کشد از پول بهره مند و اغنا می گردد و موارد استثنا هم زیاد پیش می آید ولی کل روند جامعه یک کشور پیشرفته به همین منوال است.

دیدگاه

سلام
                            یه زمانی تو این مملکت، 600 - 700 سال پیش مردم نون شب نمی خوردند، پول می دادن کتاب می خریدند.
                            یه زمانی کسی می رفت دنبال علم، خجالت می کشید بگه من از علم می خوام پول در بیارم.
                            یه زمانی مبنای زندگی ها فضائل انسانی بود، مردم دنبال این ها بودند، حالا چه ارزشی داره با پای پیاده تو کوچه لیز بخوریم یا این که سوار ماشین باشیم، مگه بخاری ماشین چیزی بیشتر از یه فرایند ساده ی طبیعی هست؟ علم زیبایی عقل بشری؟
                            برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                            http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

بزارید اول یه نکته ای رو مشخص کنیم .... منظور از ثروت چه جور ثروتیه : یه نفر میاد از بچگی کار می کنه تا بالاخره می تونه در میانسالی به یک پولو پله ای برسه ولی یکی دیگه طرف هم خیلی آسو پاسه وایساده سر جاش و یک دفعه یه پولو قلمبه بهش ارث می رسه و نمی دونه پولشو چه جوری خرج کنه ... به نظر من اگر نفر اولی بجای کار کردن درسشو می خوند هم میتونست توی همون میان سالی باز هم به پولو پله برسه (اسمشو بزاریم موفقیت بهتره ) از طریق علمش ... ولی نفر دومی اگر توی 20 سالگی بهش یک مدرک دکتری هم بدی نمی تونه اونقدر توی زندگیش مثل نفر اولی موفق بشه ... به نظر من علم = ثروت ولی این وسط شخصیت آدم از همه چیز مهمتره ......... با تمام این تفاسیر توی ایران ثروت خیلی بهتر از علمه :NO:
                              دست هایی که کمک میکنند از دست هایی که دعا میکنند مقدس ترند....کوروش کبیر

دیدگاه

سلام
                                اگه دنبال این هستین که پول در آوردن از راه علمی رو با پول در آوردن از راه های دیگه مقایسه کنین oo:
                                زهی خیال باطل که بشه از راه علم پول در آورد
                                برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                                http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X