پاسخ : علم بهتر است یا ثروت؟ (مبحث علمی پولی)
خوب مهندس در کشور های پیشرفته یه تعریف دقیق داره. برای همین سیستم آموزشیشون می دونه انقدر هزینه کنه فلان مقدار برداشت میکنه !وگرنه واقعا دیوانه نیستند که 40 هزار دلار فاند بدن به دانشجو که بره اونجا درس بخونه :mrgreen:! هرچند رشته های وکالت ،اقتصاد و پزشکی به مراتب طرفدارای بیشتری داره.(فقط ببینید چه تعداد وحشتناکی سالانه فارق اتحصیل پزشکی دارند! هر ایرانی رفته اونجا بچشو فرستاده پزشکی خونده!)
oo: -البته برای طبابت در آمریکا باید یه امتحان بدید تا مجوز طبابت بدن بهتون.
در هر صورت مهندسی یکی از سختترین و با کلاسترین و پولسازترین تخصص های دنیاست .که تو ایران سخت ترینش نصیب برق شده؛با کلاسترینش نصیب صنایع (مدریت !
) شده
oo:؛ پولسازترینش هم نصیب مهندسی دلالی شده! :NO:
فعلا دانشگاه به فکر ساخت ساختمون های nطبقه سنگ گرانیت و مرمره! و دانشجوی دکتری اش باید از دست زدن به یه برد بترسه خدایی نکرده خراب نشه! :eek: (عین واقعیته-بدون هیچ کم و زیادی!)
ولی پول خداییش خوب میشه در اورد فقط باید مزه ی دهن مردم ایران رو بدونید :mrgreen:
من یکی که به عشق پول موندم وگرنه میرفتم عین 13-14 نفر (شایدم بشتر)از هم دوره ایام. :read:
خوب مهندس در کشور های پیشرفته یه تعریف دقیق داره. برای همین سیستم آموزشیشون می دونه انقدر هزینه کنه فلان مقدار برداشت میکنه !وگرنه واقعا دیوانه نیستند که 40 هزار دلار فاند بدن به دانشجو که بره اونجا درس بخونه :mrgreen:! هرچند رشته های وکالت ،اقتصاد و پزشکی به مراتب طرفدارای بیشتری داره.(فقط ببینید چه تعداد وحشتناکی سالانه فارق اتحصیل پزشکی دارند! هر ایرانی رفته اونجا بچشو فرستاده پزشکی خونده!)
oo: -البته برای طبابت در آمریکا باید یه امتحان بدید تا مجوز طبابت بدن بهتون.در هر صورت مهندسی یکی از سختترین و با کلاسترین و پولسازترین تخصص های دنیاست .که تو ایران سخت ترینش نصیب برق شده؛با کلاسترینش نصیب صنایع (مدریت !
) شده
oo:؛ پولسازترینش هم نصیب مهندسی دلالی شده! :NO:فعلا دانشگاه به فکر ساخت ساختمون های nطبقه سنگ گرانیت و مرمره! و دانشجوی دکتری اش باید از دست زدن به یه برد بترسه خدایی نکرده خراب نشه! :eek: (عین واقعیته-بدون هیچ کم و زیادی!)

ولی پول خداییش خوب میشه در اورد فقط باید مزه ی دهن مردم ایران رو بدونید :mrgreen:

من یکی که به عشق پول موندم وگرنه میرفتم عین 13-14 نفر (شایدم بشتر)از هم دوره ایام. :read:

چند صد سال پیش جواب این بیان را داده است، نقل قول مستقیم از ایشان می کنم :

مطمعنا ماهیت اینجور بحث ها چیزی نیست که ثابت بشه یا رد بشه. هرکی یه چیزی واسش مهمه اما ایجور که معلومه یه چیز خیلی بیشتر مهمتره
دیدگاه