اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

شما به این میگین بریدن :eek: این مثله این میمونه که یه فندک اتمی رو گرفته باشیم زیر اون جسم زبون بسته منتهی اینجا ما اومدیم لقمه رو دور سرمون چرخوندیم تا یه چیز رو نابود کنیم من فکر کردم حداقل با یکم ظرافت داره برش با این :mrgreen:
    داداش مهدی باز شما روده هامونو ریختی تو حلقمون =)) =))

ببینین این کاسه هه چه کارا که نکرده!! خوبه با نیکولا تسلا کله پاچه نخورده وگرنه از برج کویل تسلا دیگه پایین نمیومد =)) دادا های ولتاژ میگم کسیو سراغ نداری باش یه ابگوشتی چیزی بخوریم ماهم از این ازمایشات خفن بکنیم؟؟ والا باید بشینیم فقط نگاه کنیم :cry:
    وای وای ... خفه شدم :biggrin: نظر لطف شماست ممنون / والا از من بپرسید دوست دارم همه به این ازمایش ها برسن . این اولین تاپیک بود که زدم چون میدیدم بچه ها صحبت میکنن و به نتیجه نمیرسن و خواستم اولین نتیجه رو بگیرن و بعد خدا بزرگه .
    من خودم هم خیلی با این شعله های های ولتاژ حال میکنم اگر هر روز نبینم روزم شب نمیشه :biggrin: و تا به یه رعدو برق از این ور حیاط تا اونور حیاطمون نرسم دست بردار نیستم :nice:

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

آقای های ولتاژ یه تاپیک بزن برا تولید همین رعدوبرقا خیلی فاز میده :job: :nice:
      چه یافت آنــکه تــو را گم کرد وچه گم کرد آنـکه تــو را یافت.

دیدگاه

والا قبلا زدم / ولی بعضیا همونو نساخته 100000 ولتی درخواست میکردن و گفتن نداره ولی همین ازمایش یا به عبارتی همین عکس بیش از 200 هزار تومن خرج رو دستم گذاشت / دوربین دادم دست برادرم میگم برو رو تخته وایسا هر چی شد تو فقط عکستو بگیر :rolleyes: وسط کار هی از کمر و این ور و اون ور برق میگرفت و من دادزدم داداشمون پاشو برد بالا گفتم داری چی کار میکنی ، گفت فکر کردم برق گرفته ولت نمیکنه :biggrin: میخواستم با لگد بزنم ولت کنه
        خلاصه که انقدر طول کشید تا اولیه ترانس یه کم معیوب شد . :sad:

حال انکه میگی برید یه ترانس 16 ولت 3 امپر بگیرید کیه که گوش بده . حالا بیام راه ساختن یه ترانس رو که چند هفته زمان میبره یاد بدم . با کدوم وقت . اصلا کی میسازه

فقط یه عشق واقعی میتونه ادمو وادار به ساختن کنه . فعلا که مامورا ریختن هر چی ماهواره تو محل بود جمع کردن فعلا بازار نصب داغه باید دقیقه به دقیقه برم :biggrin:

دیدگاه

خب این که اره ساختنش کار هر کسی نیست ترانسش اندازه ترانس رو تیر چراغ برق میشه
          راستی یه عکس هم از ترانسش بزار ببینیم...
          من دادزدم داداشمون پاشو برد بالا گفتم داری چی کار میکنی ، گفت فکر کردم برق گرفته ولت نمیکنه میخواستم با لگد بزنم ولت کنه
          خلاصه که انقدر طول کشید تا اولیه ترانس یه کم معیوب شد .

داداش این یه تیکه رو یه کم ترجمه میکنی؟؟ :mrgreen:
          فعلا که مامورا ریختن هر چی ماهواره تو محل بود جمع کردن فعلا بازار نصب داغه باید دقیقه به دقیقه برم
          :-)] )

دیدگاه

ول کردن =رها کردن
            :biggrin:

دیدگاه

راستی یه عکس هم از ترانسش بزار ببینیم...
              خوب اون استوانه سفید ترانسه دیگه :biggrin:
              اسرار اذل را نه تو دانی و نه من

تکون میخوردیم زرت و زرت برق میگرفت /آخ اوخ میکردم و میگفتم بگیر دیگه (عکس) / اونم فقط حواسش به برق گرفتن من بود / نزدیک بود با لگد بزنه بهمون / گفت فکر کردم برق گرفته ول نمیکنه میخواستم بزنم ولت کنه =))

گفتم بابا عکستو بگیر سوختیم :biggrin: وقتی خاموش میکردم هر فلزی دور وبرش بود الکتریسیته ساکن داشت و دست میزدی جرقه میزد oo:
              خلاصه که کامپیوتر هنگ میکرد . رسیور هم هنگ میکرد / همرو خاموش کردم

دیدگاه

خوب اون استوانه سفید ترانسه دیگه
                oo: نــــــــــــگووو!! یه توضیح مختصر بده ببینیم چند دور اولیه هست چند دور ثانویه و ...
                میگم مداری چیزی نداشت؟؟ چه ولتاژی به ورودی ترانس میدادی؟

دیدگاه

های ولتاژ جان یه خوهش دارم نه نگو!
                  میشه آموزش مختل کردن امواج رو بزاری ؟؟؟
                  خیلی خیلی ممنونت میشم
                  میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

نــــــــــــگووو!! یه توضیح مختصر بده ببینیم چند دور اولیه هست چند دور ثانویه و ...
                    میگم مداری چیزی نداشت؟؟ چه ولتاژی به ورودی ترانس میدادی؟
                    سوالای سخت میپرسیا
                    از ثانویه شروع میکنیم ولا ازسه سیم پیچ استوانه ای تشکیل شده که سایزشون یا قطرشون با هم فرق میکنه و در داخل هم جا گرفتن .
                    مثل سیم پیچ تسلا که سه تا درون هم باشن و بین انها هم عایق کاری بشه . و بعد 12 دور سیم 1میلی متر دور همه سیم پیچ ها قرار گرفته و وسط سیم پیچ داخلی یک هسته فریت میله ای شکل گذاشتم . ثانویه رو دیگه نشمردم تا تونستم پیچیدم

مدار با 80 ولت و یک IGBT بزرگ کار میکرد / یه سری سوال تو این تاپیک قبلا پرسیده بودم .

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=63980.0

دیدگاه

چند تا عکس گرفته بودم ، نیستن . نمیدونم پاک کردم یا :sad: اونارو کوچیک کردم اینو ببینید

http://hivoltage.persiangig.com/imag...age%20full.jpg

میشه آموزش مختل کردن امواج رو بزاری ؟؟؟
                      خیلی خیلی ممنونت میشم
                      تو که همینجوری فقط پست میزنی . چه تضمینی داره بسازی ؟ فکر میکنی بیکار نشستم فقط دارم با کامپیوتر ور میرم ؟
                      قرار بود با 2 تا ترانس امتحان کنی که 12 ولت رو تبدیل به 220 ولت کنی تو تاپیکش دقیق عکس کشیدم ، کردی ؟

دیدگاه

از ثانویه شروع میکنیم ولا ازسه سیم پیچ استوانه ای تشکیل شده که سایزشون یا قطرشون با هم فرق میکنه و در داخل هم جا گرفتن .
                        مثل سیم پیچ تسلا که سه تا درون هم باشن و بین انها هم عایق کاری بشه . و بعد 12 دور سیم 1میلی متر دور همه سیم پیچ ها قرار گرفته و وسط سیم پیچ داخلی یک هسته فریت میله ای شکل گذاشتم . ثانویه رو دیگه نشمردم تا تونستم پیچیدم
                        ایــــــــول :applause:
                        چند تا عکس گرفته بدم نیستن . نمیدونم پاک کردم یا اونارو کوچیک کردم اینو ببینید
                        گشتم نبود نگرد نیست!!
                        تو که همینجوری فقط پست میزنی . چه تضمینی داره بسازی ؟ فکر میکنی بیکار نشستم فقط دارم با کامپیوتر ور میرم ؟
                        قرار بود با 2 تا ترانس امتحان کنی که 12 ولت رو تبدیل به 220 ولت کنی تو تاپیکش دقیق عکس کشیدم ، کردی ؟
                        کیان الفـــــــرار که الان داداش های ولتاژ پودرت میکنه :mrgreen:
                        خب گناه داره بهش بگو دیگه منم دیدم تو همه تایپیک ها دنبال جمر امواجه (همون قضیه کتلت کردن ISP )
                        تازه با هم همشهری می باشیم منم هواشو دارم :twisted:

دیدگاه

تازه با هم همشهری می باشیم منم هواشو دارم :twisted:
                          oo:
                          عجب پس شما ها بودید تو خدمت پیر مارو در آوردید ها ؟ دارم براتون / اگه بدونین باهاشون چی کار کردم / توضیح اینکه من تو خدمت قصاب اشپزخونه بودم و یه ساتور بزرگ هم داشتم :-w

خوب خودت بگو ببینم چی میخواد / فقط بگم اگر خودم قبلا اون کارو کرده باشم میتونم کمک کنم وگرنه رو هوا نمیتونم نظر بدم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

داداش ولتاژ.....نکن این کارارو
                            نکن.....درسته نمیمیری....هیچیت نمیشه...یا به قول ما .....مرگت نمیزنه.....
                            ولی خواسته یا ناخواسته این کارها روی سیستم عصبی بدنت تاثیر میزاره
                            نه اینکه تاثیرش مثبت باشه و فکر کنی که بعد از چند وقت مگنت من میشه ها! ( تبدیل به آهن ربا میشی)
                            نه داداش....پاپ کرن میشی.... (....فیل)
                            میفهمی چی میگم؟
                            به زبان ساده تر
                            زمانی که پرنده ای روی سیم دکل های برق فشار قوی میشینه.....
                            درسته که کاریش نمیشه...ولی بخشی از حافظش پاک میشه....یه جورایی 6و8میزنه
                            هرکی اون پرنده رو ببینه فکر میکنه جوجس یا اینکه عاشق شده یا چیز میزی مصرف کرده :mrgreen:
                            حالا اون رو کار نداریم چون ولتاژش دارای جریان زیادی هست

دور سیم هایی که دارای برق فشار قوی هستند چیزی تولید میشه با نام میدان مغناتیسی :nerd:
                            این میدان روی هر جسم رسانایی تاثیر میزاره
                            بدن شما هم که فکر کنم 92درصد از آب تشکیل شده (البته سحر که شیکم رو به آب میبندیم فکر کنم به 99%هم میرسیم )
                            پس بخش زیادی از اون امواج رو بدنت جذب میکنه

(خدایی نکردذه خدایی نکرده زبون شیطون لال گوش شیطون کر) حداقل مشگلی که برات پیش بیاره ؛ لرزش دست هست
                            بعدم پرش پلک.....آخرش هم اگه ولتاژ با بدنت تماس زیادی پیدا کنه هرچند که میدونم جریانش کمتر از یک میلی آمپر هست ولی احتمالش زیاده باعث تیک های عصبی بشه....و در آخر هم اینکه لکنت زبان هم ایجاد میکنه....

خوب خودمم شوکر و از این چیزا میساختم (فروششم خوب بودا) ولی گذاشتم کنار :rolleyes:
                            یا کار دست خودمون میدیم یا بقیه.....
                            آخرین بار دادم یه ترانس افزاینده پیچیدن....به 35ولت 10آمپر وصلش کردم
                            آنچنان جرقه ای میزد که در عرض ده ثانیه ترانس پوکید
                            ولی حیف شد...واسه پشه کش برقی میخواستم....
                            البته میشد با یه ترانس هم درست کرد ولی دوترانسه یه چیز دیگست :evil:

خلاصه این نصیحت بشنو از من که حکایت میکنم
                            از مضرات چنین ولتاژی شکایت میکنم
                            هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

.
                              هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

زمانی که پرنده ای روی سیم دکل های برق فشار قوی میشینه.....
                                درسته که کاریش نمیشه...ولی بخشی از حافظش پاک میشه....یه جورایی 6و8میزنه
                                هرکی اون پرنده رو ببینه فکر میکنه جوجس یا اینکه عاشق شده یا چیز میزی مصرف کرده
                                =)) =)) =))
                                من عـــــــــاشق این تیکه شدم!! خیلی باحال بود =))
                                اقا مهران کاری نمیتونی بکنی اگه این ازمایشاتو نکنه که بهش نمیگن های ولتاژ!! هر کسی یه قسمت برقو خیلی دوســـــت داره اینجور هم که معلومه اخوی ما به چی علاقه دارن دیگه
                                عجب پس شما ها بودید تو خدمت پیر مارو در آوردید ها ؟ دارم براتون / اگه بدونین باهاشون چی کار کردم / توضیح اینکه من تو خدمت قصاب اشپزخونه بودم و یه ساتور بزرگ هم داشتم
                                خوب خودت بگو ببینم چی میخواد / فقط بگم اگر خودم قبلا اون کارو کرده باشم میتونم کمک کنم وگرنه رو هوا نمیتونم نظر بدم
                                بازم =))
                                بابا گفتم که این یه مدار جمر میخواد تا امواج یه دکل ISP رو کتلت کنه میشه همچین چیزی؟؟
                                کــــیان پس کجایی تو :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X