اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : خیلی جالب، ساخت لیزر با DVD writer

کسی نیست کمک کنه؟ :cry2:

دیدگاه

بلو ری هست-ولی توانش از دی وی دی رایتر کمتر هست-
      از بلو ری رایتر استفاده کنید

دیدگاه

سلام
        کاکو خدایی از این تاپیک چیزی دستگیر من نشد
        من یه دی وی دی رایتر خراب دارم الان
        ولی نمیدونم این درایورش چیه و اصلا چجوری باید روشن کند لیزر رو
        کسی هست که مرا یاری دهد عایا

دیدگاه

سلام دوست من به eca خوش اومدی :bye امیدوارم دوست های خوبی برای هم باشیم :bye

ببین وقتی دی وی دی رایتر کامپیوتر رو به کابل پاور وصل می کنی برای چند ثانیه یه نور قرمز از لنز هی روشن و خاموش میشه :agree:
          ما فقط با اون نور و تولیدکننده اون یعنی لیزرش کار داریم :biggrin: خوب حالا هرجور که دوست داری اون رو از دی وی دی رایتر بکش بیرون :twisted: و میبینی که لیزر رو به یه فلز قرار داره که کارش خنک کردن لیزره
          لیزر تو دی وی دی رایتر 3 تا پایه داره که ما با دوتاش کار داریم :agree: پایه وسط - و یکی از پایه های چپ یا راست + ماست :nerd: اگه منفی رو بزنی و مثبت رو به یکی از اون دو تا پایه بزنی دو حالت داره یا نور قرمز قوی میبینی :twisted: که موفق شدی لیزر رو پیدا کنی و یرو حالشو ببر :evil: یا نور خیلی ضعیف میبینی که باز دوحالت داره خود همین oo: یا لیزرت سوخته :cry: یا شما پایه مربوط به سی دی رو زدی و باید مثبت رو به اون یکی پایه بزنی :applause:
          امید وارم که متوجه حرف ها شده باشی oo:
          در پایان یه عکس که مال خودمه میزارم تا بیشتر بفهمی :twisted: (اگه عکس پاک شد پیغام بدید دوباره پ کنم)
          بابت حجم عکس عذر خواهی می کنم :redface:
          اونی که بهش سیم وصل شده برای خودمه با چسب محکمش کردم تا خراب نشه و یه چیز شیکه
          به هیچ وجه بیشتر از 2.8 ولت بهش ولتاژ نده وگرنه میسوزه :evil:
          به هیچ وجه به بدنه لیزه + رو وصل نکن وگرنه میسوزه :twisted:
          این عکس برای دی وی دی رایتر sony است :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Unregistered User
            شرمنده فعلا دوربین دم دستم نیست
            من 3.3 پاور کامپیوتر رو بهش دادم
            نورش واقعا زیاد و قی هست به طوری که من کمتر از 30 ثانیه که میخواستم با این و یک زره بین ازمایش گاهی روی کارتن فوکوس کنم به خاطر یه رفلکس کمی که از زره بین به چشمم میرسید چشم درد شدیدی گرفتم
            باید بگردم دنبال یه ذره بین با فاصله کانونی مناسب چون هر چی امتحان کردم متمرکز نشد نورش
            من دی وی دی رایتر مارک لینتون امتحان کردم
            که توش 2 تا از اینا بود که یکیش احتمالا فوتو ترانزیستور یا فوتو دیود بوده که هر کار کردم روشن نشد
            ولی وقعا مواضب باشید! من نویسم چشم درد و شما میخونید چشم درد! که خواندن کی بود مانند دیدن!
            داداش من یکیش مادون قرمز هست و دیگری مرئی که اغلب روش علامت R داره. خدا بهت رحم کرده اون که مادون قرمزه چشمت رو کور نکرده! بنده خدا قبلش یه عینک مخصوص بزن

دیدگاه

کسی هست بگه که چه نوع مارک دی وی دی رایتر بهتره؟
              چرا بعضی دیودها با هم فرق دارن
              مال من مارک asus,sony,هست
              با دوتا باطری قلمی روشن میکنم فقط کبریت داغ میشه و چسب برق مشکی هم یه ذره دود میکنه اونم از فاصله نزدیک
              یکی بیاد درست راهنمایی کنه خواهشا اگه تونسته بسازه
              دیدگاه

با سلام
                من کل این تایپیک رو خوندم :read:ولی چیزی دسگیرم نشد :redface: یعنی شد oo: ولی نفهمیدم باید دقیقا قطعاتش رو چطوری سر هم کنم
                و چیکار کنم تا قدرت سوزاندن داشته باشه :sad:
                و یه سوال من یه دیود لیزر به باتری وصل کردم یه چنباری کار کرد ولی یهو نورش کم شد سوخته یا تغذیه مشکل داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                  با درود . . .
                  اینو ببینید حال کنید
                  http://www.4shared.com/video/bPiYUpJY/_a094009b23_2132541724_1327_56.html
                  من با سیدی رایتر امتحان کردم نشد.
                  دوستان نتایجشون رو حتما بگن.
                  با سلام
                  جناب نصیری بنده هم با LEDهای زیر که برای:
                  "ZABT DVD SONY-VCD"خانگی است که با مدار درایور تست کردم که تصویرش هم ذرزیر گذاشتم

LISER

تنها راهی که به شکست می انجامد، تلاش نکردن است """کوروش کبیر""""

دیدگاه

نوشته اصلی توسط وحید نصیری
                    با درود . . .
                    اینو ببینید حال کنید
                    http://www.4shared.com/video/bPiYUpJY/_a094009b23_2132541724_1327_56.html
                    من با سیدی رایتر امتحان کردم نشد.
                    دوستان نتایجشون رو حتما بگن.
                    با سلام
                    جناب نصیری بنده هم با LEDهای زیر که برای:
                    "ZABT DVD SONY-VCD"خانگی است که با مدار درایور تست کردم که تصویرش هم ذرزیر گذاشتم

LISER

http://upload.tehran98.com/upme/uploads/f1e19d0 چرا این LEDاشغث DVDخانگی نور نمیده؟
                    اینم تصویر درایورم

فقد به جای مقاومت واریابل100اهم -تریمر معمولی گذاشتم
                    به جای اون 2تا مقاومت 10 اوهم هم یه 33اهم 2وات گذاشتم. روی LEDمعمولی خوب کار میکرد
                    ولی لیزرها روشن نمیشدند روی هیچ پایه ای.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط vinstar
                      با سلام
                      من کل این تایپیک رو خوندم :read:ولی چیزی دسگیرم نشد :redface: یعنی شد oo: ولی نفهمیدم باید دقیقا قطعاتش رو چطوری سر هم کنم
                      و چیکار کنم تا قدرت سوزاندن داشته باشه :sad:
                      و یه سوال من یه دیود لیزر به باتری وصل کردم یه چنباری کار کرد ولی یهو نورش کم شد سوخته یا تغذیه مشکل داره
                      عزیزم من که گفتم مواظب باشید ولتاژ +(مثبت) با بدنه تماس پیدا نکنه حتماً حواست نبوده خورده به بدنه :NO: روح لیزرت شاد > ( سوخته )

دیدگاه

با سلام
                        اساس کار این لنز چیه ؟
                        مگه لنز تنها یه عدسی ساده نیستش . پس چطور نور پراکنده رو موازی میکنه .اونم به انازه ی نوک سوزن.
                        بنا به اطلاعات مقدماتی فیزیکیم تا جایی که می دونم برای این کار باید عدسی محدب ومقعر رو با هم استفاده کرد .

دیدگاه

کسی نبود جواب ما رو بدهOK
                          تا جایی که خودم متوجه شدم دیود های لیزر ظبط خونگی به درد اینکار نمیخوره و حتما باید از دیود سی دی رایتر یا دی وی دی رایتر استفاده بشه
                          البته شاید موس های لیزری که نور مرئی دارند هم بکار بیاد

دیدگاه

دی وی دی رایتر ها بعد از بلو ری رایتر بالاترین توان رو دارن- برای قرمز باید از ولتاژ 2.7 ولت بالاتر نره و مهمتر از اون جریان نباید بیشتر از 280 میلی امپر بشه ! این نهایت توان دیود هست البته بعضی هاشون ممکنه نیمسوز شده باشن و یا تو لحظه اول جریان بالاتری بکشن و راحت تر بسوزن! چون مدلهای زیادی دارن! برای درایو اینا باید از منبع جریان یا مشابه همون مدار 317 استفاده کنید تا جریان ثابتی به دیود بده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Electronic Science
                              سلام
                              بنده هم این لیزر و ساختم و باید عرض کنم که باید خیلی مراقب باشید تا انعکاس نوری به چشمتان و حتی پوستتان نرسد بنده با لیزر DVD رایتر لپ تاپ این کارو انجام دادم و حتما هم باید از لیزر DVD رایتر استفاده بشه و سایر رایتر ها نمیتواند این کار را انجام دهد . دلیل این امر هم این است که لیزر موجود در DVD رایتر ها برای سوزاندن سلول های اطلاعاتی در DVD برای درج بیت ها نیاز مند به این لیزر ها برشی کم توان هستند .نکته ای هم که خیلی مهم می باشد حالت فوکوس لیزر است که برای متمرکز کردن لیزر و ایجاد خط منظم باید از یک عدسی مخصوص این کار استفاده کنید که متاسفانه بنده بجای این کار از ذره بین استفاده کرده بودم .دلیل آن هم عدم دسترسی به عدسی مخصوص این کار بود که اگه دوستان در زمینه تهیه این عدسی اطلاعاتی دارند خوشحال می شوم در اینجا مطرح نمایند.
                              باسپاس فراوان

دیدگاه

دوستان به یاری من بشتابید
                                من از دیروز تا حالا رفتم 3 تا دی وی دی رایتر خراب خریدم
                                دیوداشونو کشیدم بیرون وصل کردم به اداپتور روی 2.5 تا 3 ولی نورش خیلی کمه در حد سر سوزن نور قرمز میده
                                مشکل از کجاست؟ باید به باطری وصل کنم حتما؟ یا اینکه هر 3 تا دی وی رایتر مشکل داشته
                                نگرانی مشکلات فردا را دور نمی کند بلکه تنها آرامش امروز را دور می کند

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X