سیم لحیمی که برای لحیم کردن مقاومت استفاده میکنید
برای لحیم شدن قسمت ورودی شیلنگ به کپسول هستش
فقط به جای هویه :eek:
از هیتر باد گرم 900 درجه !! چینی استفاده کردم
نوشته اصلی توسط deremel400
شلنگ را خوش قیمت خریدی امیدوارم کوپلینگش برات بچرخه :biggrin:
اکسی استیلن(اکسیژن استیلن) ترکیب گازی است که برای جوشکاری ولحیم کاری سخت استفاده میشه .جوشکاری گاز کی میگند همینه
اکسی استیلن(اکسیژن استیلن) ترکیب گازی است که برای جوشکاری ولحیم کاری سخت استفاده میشه .جوشکاری گاز کی میگند همینه
اتفاا قصد درست کردنش روو دارم
یعنی درست کردن نمیخواد !!!
کپسول اکسیژن دارم
پیکنیک lpg هم 2 تا دارم !!!
فقط 2 متر شیکنگ مخصوص 2 تایی !! با یدونه از این تفنگیا !!! برنجی !! :mrgreen:
فکر نکنم lpg جواب بده ...!
دلیل استفاده از اکسی استیلن اینه که الکین ها به علت جرم ملکولی کم دمای شعلشون خیلی بالاست ...
حامد تو اخر خودتو نترکونی ول کن نیستی!
یه سوال
لحیم استحکام کافی واسه اون فشار رو داره؟چرا جوش ندادی؟
کلا 8بار فشار خیلی زیادی نیست اما کلا آقای رحیمی خیلی مواظب باشید.
فکر نکنم منظور شما این بود که داخل کپسول lpgاستیلن می ریزید درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلا استیلن را بی خیال بشید .چون هم خیلی گرونه و هم خورنده شما حتی کپسول استیلن را نباید به پهلو بخوابانید چون مایع پایدار کننده فلز شیر خروجی را میخوره و کپسول میشه موشک و قشنگ دیوار بتون آرمه را خورد میکنه.
ایمنی کار با اکسیژن هم حتما خودتون استاد هستید.
بسیاری از افراد هم به خاطر گرونی استیلن کار شما را انجام می دهند و از اکسی lpgاستفاده می کنند فقط هم کپسول گاز و هم اکسیژن نیاز به رگولاتور داره
کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
ولتر
با عرض سلام خدمت دوستان
من هم یکی از این کمپرسورها رو ساختم شاید تجربه ام بدردتون بخوره . کپسولهای گاز براحتی تحمل فشار 10 بار را دارند . حدالامکان سعی کنید بر روی کپسول جوشکاری نکنید تا مقاومت ان کم نشود . به جای ان میتونید شیر روی کپسول را باز کرده وبا اتصالات اب مانند بوشن سه راهی و .. لوازمی مثل شیر اطمینان و شیر خروجی و گیج باد و ... رو متصل کنید . مانند کمپرسورهای چینی که در بازار هستن.
قطعه بعدی که لازم هست شیر یکطرفه مخصوص باد هست که در محل اتصال به مخزن باید نصب بشه . بر روی این شیر سوراخ اضافی وجود دارد که باید به کلید اتومات متصل گردد .
کلید اتومات وقتی فرمان خاموش میدهد باد بین شیر و موتور تخلیه میگردد تا موتور براحتی استارت بخورد.
با پیچ تنظیمی که روی کلید اتومات وجود دارد میتونید فشار مورد نظرتون رو تنظیم کنید و همچنین شیر اطمینان باید تنظیم گردد.
اندازه کپسول بستگی به حجم بادی که نیاز دارید انتخاب میشود .
روی موتور یخچال سه عدد لوله هست دو تا مکش و یکی دمش هست
برای لحیم کاری لوله های مسی از فندک اتمی هم میتونید استفاده کنید
موفق باشید
با عرض سلام خدمت دوستان
من هم یکی از این کمپرسورها رو ساختم شاید تجربه ام بدردتون بخوره . کپسولهای گاز براحتی تحمل فشار 10 بار را دارند . حدالامکان سعی کنید بر روی کپسول جوشکاری نکنید تا مقاومت ان کم نشود . به جای ان میتونید شیر روی کپسول را باز کرده وبا اتصالات اب مانند بوشن سه راهی و .. لوازمی مثل شیر اطمینان و شیر خروجی و گیج باد و ... رو متصل کنید . مانند کمپرسورهای چینی که در بازار هستن.
قطعه بعدی که لازم هست شیر یکطرفه مخصوص باد هست که در محل اتصال به مخزن باید نصب بشه . بر روی این شیر سوراخ اضافی وجود دارد که باید به کلید اتومات متصل گردد .
کلید اتومات وقتی فرمان خاموش میدهد باد بین شیر و موتور تخلیه میگردد تا موتور براحتی استارت بخورد.
با پیچ تنظیمی که روی کلید اتومات وجود دارد میتونید فشار مورد نظرتون رو تنظیم کنید و همچنین شیر اطمینان باید تنظیم گردد.
اندازه کپسول بستگی به حجم بادی که نیاز دارید انتخاب میشود .
روی موتور یخچال سه عدد لوله هست دو تا مکش و یکی دمش هست
برای لحیم کاری لوله های مسی از فندک اتمی هم میتونید استفاده کنید
موفق باشید
سلام
خوبی ؟
آقا من میخوام این کار رو کنم
نظر شما به نظرم بهتر هست تا جوشکاری مثل دوست عزیزمون
فقط ورودی هم به همون 3 راهی وصل میشه یا باید براش جایی دیگه پیدا کرد ؟
چون یکی وصل میشه به گیج فشار
یکی به شیر اطمینان
یکی هم به خروجی
حالا ورودی از کجا میشه ؟
آقا من میخوام این کار رو کنم نظر شما به نظرم بهتر هست تا جوشکاری مثل دوست عزیزمون
فقط ورودی هم به همون 3 راهی وصل میشه یا باید براش جایی دیگه پیدا کرد ؟
چون یکی وصل میشه به گیج فشار
یکی به شیر اطمینان
یکی هم به خروجی
حالا ورودی از کجا میشه ؟
با سلام متوجه اون قسمت نوشتتون نشدم.
شما میخوای کمپرسور بسازی؟ یه زمانی من میساختم ومیفروختم مفت20 تومن
الان کاری نداره یه مخزن پیدا کن .مخزن کپسول گاز رو خراب نکنی ها حیفه
برو پیش تعمیر کار یخجال بگو کپسول خالی گاز میخوام یه بخر بیار.فکر کنم 2 و3 هزارتومنی ازت بگیرن
حالا یه کمپرسور نیاز داری که از کمپرس نیفتاده باشه.یعنی قدرت دمندگیش کم نشده باشه
بعد یه گیج و یه اتوماتیک و یه سوپاپ اطمینان وچندپایه میخای که باید خودت درست کنی
حالا با دریل یه سوراخ روی کپسول میکنی و لوله دمش رو اونجا جوش میدی
اگر جوش نداری ببر صافکاری یا یه تعمیر کار یخجال
حالا دوتا لوله برلت میمونه رو موتور که باید باز بمونن چون وضیفه مکش رو بر عهده دارن
حالا یه سوراخ دیگه رو کپسول ایجاد کن ویه مهره که به گیجت بخوره رو دم سوراخ جوش بده وبعد گیجت رو ببند.حالا یه صوراخ بزرگ باید ایجاد کنی به اندازه لوله آب خونتون به اندازه 15 سانتیمتر که یه مقدار میره توی سوراخ وبقیه بالا میمونه برای بستن کلید اتوماتیک این لوله هم باید جوش بدی.
این کپسول گاز یخجال نیاز به شیر نداره خودش شیر داره .قابل توجه دوستان اگه خواستین شیر کپسول گاز یخجال رو باز کنید همین جا میگم که زحمت نکشید بازنمیشه .
شیر اطمینان هم میتونی بزاری ولی نیاز نیست چون قدرت کمپرسور یخجال تا اون حد نمیرسه که بخواد شیطونی بکنه اگه زیاد تهد فشار باشه متور از حرکت می افته ولی وجریان زیادی میکشه ولی چون یه فیوز مرگ داره برق رو قطع میکنه تا به موتور آسیبی نرسه شمام باید اون کلید اتوماتیکت رو طوری تنظیم کنی که موتورت فشار نیاد.
دوتا نبش روی کپسول جوش میدی وموتورت رو روی اون سوار میکنی وبا پیچ مونورتو به نبشها پیچ میکنی---4 تا تسمه فلزی رو به شکل هفت فارسی در میاری اینها هم میشه پایه کمپرسورت
موفق وپیروز باشید
معلولیت محدودیت نیست
آنکس که عاجز از خلق لحظه هاست، معلول است. نه من...روح بلند آدمیت فراتر از هر معلولیتی است.
سلام دوستان راستش منم می خواستم یه پمپ هوا مثل آقا حامد بسازم ولی تو اول کار یه کمپرسور داشتم که اتوماتیک نداشت دستی راهندازیش می کردم ولی rوsرو یه بار اشتباهی زدم و جلوی دریچه هوا رو گرفتم یه هویی دود کرد و دیگه کار نکرد می خواستم ببینم چه جوری می تونم بازش کنم و تعمیرش کنم آیا راهی هست :cry2:
دیدگاه